Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
törölve.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

SHADOWEYES7
Törölje valaki légyszi akinek van oda joga.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Narxis
http://www.sg.hu/cikkek/72237/az_adobe_hibai_miatt_nem_jelennek_meg_a_flash_videok_az_ipaden

Többszörösen bannolt arrakistor/hottold/gettoharcos Lakati néven zsidózik és betett egy idegesítõ flasht #7-ben, villog tõle a kurzor folyamatosan ha az az oldal meg van nyitva.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Barnabyka
<#taps><#banplz>

tommygear
01:00 Herr Lehrer: remélem anyád is csak poénnak szánt téged habár még annak is szar vagy
01:01 Herr Lehrer: inkább vágott volna a falhoz
Efreet
általános eszmecsere =/= játékosok
és két okból is:
egyrészt a moderálás gombok csak topicnézetben jelennek meg (törlés, stb.)
másrészt jobb látni a hozzászólás környezetét is, mert van, hogy nem csak egy moderálnivaló hozzászólás van.

ollie
Titan Quest

Amúgy áruljátok már el, hogy miért nem jó, ha linkeljük a hsz számát? Úgy sokkal egyszerûbb.

Efreet
a fórummotor problémái nem a moderátorokra tartoznak, nekünk sincs hozzáférésünk az oldal belsõ részeihez.
esetleg a "mi kellene az sg-nek" topicban tudsz panaszkodni, de mivel nem sok ilyen panaszt láttam lehet, hogy a te oldaladon van a probléma (böngészõ, valami plugin, netkapcsolat, egér duplán klikkel...)

Ability
Napot a modiknak!

A nagy szavazó topikban stationx nevû felhasználóval egyre több a baj. Flémel, trágárkodik, másik személyes adatait (képeit) teszi be. Nem az elsõ eset, a legutóbbi a #63201-es kommentben történt. Ha csak egy jelzõ értékû figyelmeztetést is (esetleg késõbbi visszavonással), de megköszönném.
nandorb
Tisztelt Moderatorok!!!

A forum motorja nagyon megvan hibassodva akerhol akarok elkuldeni uzit,vagy duplikalt vagy ures uzenet,ha meg PM-et akkor is a valasz gombra nyomva azt irja hogy a nemletezo felhasznalonak nem lehet uzenetet kuldeni.

Ha nem ide tartozik akkor szoljatok hogy hova birom irni.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Frayer
Hello.

Valaki nyomasson már nekem egy chat engedélyt.

Nem jelenik meg a chat ablakba amit írok, és most nem is zs*dóztam. =(

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

messiaso
Epic fail.

:)

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

oké
Dzsini
és itt fog maradni örökre, igen. visszamenõleg nem törlünk ki senkit. máskor majd elgondolkodsz azon, hogy miket írsz egy fórumra (valamint ajánlom a billentyûzeten az enter használatát, nem kell minden sorért új hozzászólást kezdeni)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigerbácsi
nyugi emberek csak 10 éves.
figyi ki tudlak törölni de ad meg a jelszavad

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

légyszi válaszoljatok
és it van olyan aki figyeli a káronkodást
és it fog maradni örokre
Nem tudsz többet belépni és kész; törölni nem lehet.
Komolyan, mit nem értesz ezen?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

kérj egy permbant
Dzsini
ne használd tovább.
erre adtam lehetõséget: átállítod valami megjegyezhetetlenre a jelszavad és kijelentkezel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

oké ezt tom de akkor mit csináljak vele
és akkor mi lesz

nem lehet felhasználót törölni

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ha hoooooooooooooo valaki
ha ho
és akkor mi lesz
Dzsini
nem lehet felhasználót törölni, állítsd át a jelszavad valami bonyolultra:
itt generálj egyet - aztán jelentkezz ki.

Narxis: generale emlegesd a moderátorok szüleit a moderátor figyelmébe topikban, akkor deaktiválódik a felhasználóneved
ilyet lehet me nekem nem kell a felhasználom

valaki
jonapot ki törülné a felhasználom
Zerénd
"Minek hívjuk azt, aki antiszemita anyagot terjeszt?" Szerintem tájékozottnak. De mitõl is lehet valami antiszemita anyag? Megtudnád e nekem határozni, mi az antiszemitizmus?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Wreck86
Köszi,hogy betetted a bannert!<#eljen>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

n3whous3
ez nem játékosok topik moderátor topik

púúúúú

Hali!
A következõt ajánlanám a moderátorok figyelmébe:
Test Drive Unlimited topic -> Stockbauer33 felhasználó írománya

"--Ötszázhatvanezer golfpálya van ebben a qrva játékban -- ÉSZAKON?Mit lázacc itt te szerencsétlen?Max nemenyé oda te köcsög."

Pheel
jogos
Wreck86
Szia Pheel!
Az említett Medal of honor pacific assault topikban megkérdeztem az új bannert,de nem volt válasz rá,kicsit kihalt a topik,de ha megnézed a fejlécben már nem mutatja a képet😞

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

tugyiti
Tisztelt moderátorok,kérnék szépen 5 db felkiáltó jelet hogy ne lehessen lehetõségem reagálni a vak és buta emberek hozzászólásaira,akik nem látják hogy kik és milyen érdek csoportok döntik romba az országot.
hedonist
A biztosan gyönyörû is, de elsõsorban okos kisasszonytól hadd kérdezzem meg, ez szerinte nem "hülyeség"?

"nem kisfiam,te vagy szánalomkeltõ mert egybõl a karhatalom mögé bújsz mert nincs vér a pucádba vissza írni hogy én meg cigány vagyok vagy bármi hanem rohanunk egybõl a bíróságra ,ezért tart itt ez az ország mert ilyen emberek lakják mint te...."

1. ha "hülyeség" akkor õ is "hülye"
2.ha nem "hülyeség" akkor csak a kérésének tettek eleget

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lord Nomak
Jó azért, hogy egyeseknek az a legnagyobb problémájuk, hogy mi folyik itt az SG-n. Kíváncsi leszek, hány felkiáltójel lesz osztva..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

panther112
Minek hívjuk azt, aki antiszemita anyagot terjeszt? rasszista, (neo)náci, zsidógyûlölõ, stb. Sajnálatos dolgok ezek, de attól még ezek a szavak írják le helyesen ezt a jelenséget. Mondhatom hogy valamire, hogy az fekete, de ha az történetesen piros, akkor azért érdemesebb továbbra is a piros szót használni rá...

azta, hogy te mekkora hülyeségeket írsz! 😮

ahogy szokták mondani: "ha nem tetszik valami, el lehet innen menni". <#smile>

fura, hogy más nem zsidózhat, de te nácizhatsz. aham.

(sry az offért, befejeztem.)
<#eljen>király vagy, mostmár hátradõlheszt, ma is megtetted amit megkövetelt a becsületed.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Garrett27
Innen, a szégyenhatárokon kívülrõl nagyon szomorú látvány, hogy anyaországunkban így vagytok el egymással <#szomoru1>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

panther112
Legalább annyi biztos, hogy egy egyszerû törléssel nem mossák le magukat, mert a jogvédõk már látták mi ment itt (persze ennek is csak akkor van jelentõsége, ha egyáltalán elindul valamiféle feljelentés).

panther112
Ez egy maffia hely, nem is járok ide gyakran. Amíg nyíltan lehetett beszélni warezról, addig volt értelme regelni, azóta csak az ország söpredékét, meg általános iskolásokat lehet olvasni. Mindegy az sg-t jelentettem 4-5 jogsértéssel foglalkozó szervezetnél, az egyik antiszemitizmus elleni weblapról már írtak is, hogy megnézik mit lehet tenni az ügyben, innentõl nem az én dolgom, hanem az erre szakosodottaké. Mindenesetre szégyen gyalázat, ami 2 napja itt folyik, remélem kifognak egy olyan jogvédõt, aki idõt nem sajnálva jól megszopatja ezt a náci bandát.

panther112
Azt a topik címet nem én adtam, hanem az egyik moderátor nevezte át...