24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Üdv
Nemrégiben törölve lett egy topik (vagy nemtudom mit csináltak vele, de még lehet oda írni, csak eltűnt a listáról)
EZ lenne az, a #6-os hsz-ben kifejtettem a véleményem.
De szeretnék itt is szólni, hogy azért egy admin gondolkodjon már egy kicsit, mielőtt berak valamit valahova, nemtudom ki csinálta, de azért berakni egy ilyen videót, és mellé a szöveg, háát, nembiztos hogy egy adminnak ilyet kellene csinálnia, márha nem szeretnénk még tovább rombolni a fórum szellemi szintjét. -
Nem csinálják sajnos meg, nekem azelőtt St csinálta meg kivételesen, írtam neki e-mailt. De annyira nem fontos Neked, ne foglalkozz vele.:) -
Ha ennyire zavar, kérdezd meg ebben a topikban hátha segítenek neked átírni. -
ha egyszer beállítottad a születési dátumodat akkor már nem tudod megváltoztatni -
syberia2 #20603 de hát én sem tudom azt az egyet -
Kérhetném a jelenlévő moderátort, kivenni a humorosból a nem humorost (#224258)? Köszönöm. -
A házigazdai jogot elsősorban továbbra is a [email protected] -n intézik. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni.
Minkét esetben kell a topic neve és linkje, a házigazdajelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a házigazdajelöltet elfogadja az adott téma közössége.
Köszönöm! -
Monoton #20600 Akkor nem szóltam ez nekem új. -
what -
Monoton #20598 A moderátoroknak nincs felhatalmazása házigazda cserére, ezért légyszíves írj a [email protected] e-mail címre.
Csak a rend kedvéért:
- legyen egy levél amiben lemondasz
- legyen egy levél amiben az új házigazda kérelmezi a cserét /szükséges a topik látogatóinak támogatása/
-
nenus #20597 Tiszetelt moderátorok! Az Euro Truck Simulator topikban házigazda cserét szeretnék kérni mert én már nem bírom követni a topikot.
Vajo nevű felhasználóra ruháznám át!
köszönöm -
Nézd meg az ip-t. -
Hali.
Esetleg kérhetném a csetbanom levételét, szerintem elég régóta csendben vagyok..
Köszi. -
bizonyítékot is kérnék hozzá. -
SL #20593 újabb FSpofon reg -
ProType kollégának kérnék valami kis jutalmat a 9Dragons fórumban való megnyilvánulásaiért 9dragons #14281 számú HSZ. -
az oldal adminisztrátorainak, a fenti email címen - ha nem reagálnak, én sajnos nem tudok segíteni. -
SL #20590 ja és az eredeti nickje -
SL #20589 [URL=http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1283516288]ban megkerülése "más" nickel[/URL] -
kinek van azt lehet tudni? -
reklám az utcsó 4 hsz-ben -
nagyon köszi :) -
sajátba tényleg nincs, sorry.
Zomil: beállítottam. -
worms reloaded topik
adatlapom(Zomil)
#552-ben kérdeztem, ezekben válaszoltak:#568, #571, #572, #566(itt konkrétan nem volt irva:D), egyébként meg senki nem irta, h neki nem tetszene
-
Szefó topik
tommygear
házigazda csere
de mintha mondtad volna, hogy nincs jogod sajátba, akkor megkérnem azt akinek van -
írjátok be ide a házigazdaság igénylést:
topic neve, linkje
házigazda-jelölt neve, linkje
azok a hozzászólás-számok, ahol a topic közössége egyetért a házigazda-jelölt kinevezésével.
köszönöm. -
hát ezaz :S -
jó kérdés, én 2hete kértem házigazda jogot, de semmi :S -
ezt a [email protected] nézi valaki?
-
Köszönöm! -
átraktam, ott már te vagy a házigazda, a fejlécet szabadon átszerkesztheted. -
Köszönöm!
Aziránt érdekéődnék hogy a Topicomat nem lehetne-e esetleg áttenni a saját fórumok részbe?És a bannerban lévő "off minden mennyiségben :DDD" szöveget átírni "Duma topicra"?Előre is köszönöm. -
ok -
Átcserélnétek légyszi ebben a topikban a bannert erre:
Köszi! -
ok -
Shadow - Nem tudom hogy ezt most teljesíted-e.De mivel amúgy is itt az iskola időszak, nincs annyira időm fórumozni, de néha néha írnék a chat-be, esetleg nem lehetne megoldani a chatbannom levételét? -
srácok én miért is vagyok lebannolva chat-ről? még sosem írtam oda, de multkor szerettem volna és akkor vettem észre... -
Zsolt95HUN #20570 cs all,ha lehetne,majd kérlek szedjétek már le a chat bannom,mert nem is használtam és már vagy kb 2 éve kaptam csak úgy -
OMG -
Azért egyfajta morális határt ez túllép... És ráadásul egy kutyás topicba, hogy tépné le a kezét az ilyen parasztnak egy villamos.
Ez a hsz...