Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
<#eljen>

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

tenkenorman
Hali. Be lehetne rakni bannernek, alá meg GY.I.K. linknek a következõket, ide: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1223036741 (Nokia 5800 XpressMusic)

Tehát banner: http://tenke.hu/sg/bann.jpeg

Gyik: http://tenke.hu/sg

http://www.tenke.hu

Metalmilitiakid
humoros aranyos #197373 sztem nem a topikba való

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

shumika
chatbannt vegyétek le rólam PLS.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Frayer
csetbant légyszi vegyétek már le rólam

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

desigo
F1 topik #91816
stílus
Piloss
itt

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

gz8
680, 681
Már megint nyomtatót akar eladni. Véletlenül nem ua. az ISP, mint a 674-esnél?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Piloss
itt #223

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

jhetedikj
Minek neked az Andi?<#miaz>

anno 1987

bertino
simán, semmi akadálya.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

komorandi
Sziasztok!
Lehet kérni végleges tiltást?

MAXI

Efreet
köszi!

Én idióta topik hsz -rt 2x is kaptam már büntetést, azóta nem szólok hozzá egyikhez se. Ez nem igénytelenség, csak eszköz.

Metalmilitiakid
bocs a direkt hsz ért, mire feldobta az kiírást már el is küldte 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
kéne megint egy kis takarítás humorosban, úgylátom ugyanannak az embernek ...
hsz

tenkenorman
meg sem fordult a fejemben hogy ezért büntit kaphatok. nem mintha nagyon bántana, de idegesít hogy azt büntetik aki ellenzi és hozzátesz, meg építené. épp faq-t írtam az 5800 fórumban. erre megbüntetnek ilyen hülyeségért. elég igénytelen lett ez az sg...

Pedig ez már jóideje szabály... Én is láttam hogy valaki unatkozott tegnap este, és elgondolkoztam azon hogy hová süllyedhet még az új generáció. Megtudtam állni, hogy ne írjak semmit, szerintem nem nehéz.

tenkenorman
hogy kaphatok büntit azért mert hozzászóltam egy idióta topikhoz? nem azért vannak hogy hozzászóljunk? ha meg idióta akkor töröljék... semmi rosszat nem tettem.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hedonist
sok a buzgó mócsing aki királykodni akar mások felett...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Barnabyka
Ez hol reklám? Arról már említést sem teszek, hogy milyen módon linkelted.

Rage47
Olcsóvér
> #19527

Acer Aspire one

B0nFire
Az Opera a leggyorsabb böngészõ? #42 reklám illetõleg spam.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Gubberx
Üdv!

Körülbelül 3x írtam a [email protected] hogy házigazda szeretnék lenni a Jade Dynasty topic-ban amit indítottam, már hetek, hónapok teltek el a levelek között de semmi nem történik, egy válasz sem jön.. Valaki olvassa azt egyáltalán? vagy egyáltalán miért van ha nem foglalkozik vele senki?

Köszöntem a figyelmet..

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Willenbrock
Hogy a modik mit hogyan értékelnek azt te akard elõre tudni.A stílusról meg kár lenne vitát nyitni,éppen most kezdtél újfent bunkózni.Barom,bunkó azt gondolom mindkettõ sértõ személyeskedés.Egyébként te szerepelsz az ominózus videón hogy a "mennyi barom ember él ebben az országban" általános megállapításommal érintettnek érzed magad?Én nem személyeskedtem,nem használtam jelzõt veled kapcsolatban mindaddíg míg te el nem kezdted azt.

Kb. 3 másodperc törölni ezeket a hsz-eket, le is van írva, hogy törölve lesznek, mert formailag helytelenek...
Nem, az alpári stílus a te védjegyed, amint ezt majd bármelyik moderátor is láthatja.

Mellesleg nem gondolom, hogy ne lenne helye egy közösségi fórumon az egymásról alkotott véleményeknek. Szóval nem ezzel van a gond, hanem a te alpári stílusoddal. Ha pedig az általad is linkelt hozzászólásomban utalok is egy nem teljesen szalonképes szóra, ez azért lehetséges, mert az alaptémára is a saját bunkó modorodban reagáltál, én pedig ez utóbbira. Tehát végsõ soron te magad voltál az, aki lebarmoztad magadat, amihez újfent csak gratulálni tudok...
morcosqtya
szerintem ezt ne ITT.
szerintem.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Willenbrock
A piktogram nem nyomdafestéket nem tûrõ szó.Ezt a stílust pedig te kezdted el az alább linkelt sértõ,személyeskedõ megjegyzéssel.Felesleges itt tovább csépelni a szót,írj privit ha gondod van.

A "köcsög" szó piktogramja eléggé magáért beszél..
Barnabyka
<#felkialtas><#felkialtas>

Willenbrock
Valóban:nagyobb baromnak titulálni valakit három másiknál eléggé szalonképtelen dolog.De minimum sértõ személyeskedés.
Amúgy 19528 hsz-edben hol van a nyomdafestéket nem tûrõ szó,a "kis"-re gondolsz talán vagy a "tanácsaidra?"

Húha, ez a hozzászólás tényleg tele van szalonképtelen kifejezésekkel. Olyanokkal, mint "nem", "legdurvább", a többit inkább nem is idézném. Ezeket tényleg ki kell moderálni, mert nyomdafestéket nem tûrõ szavak.
Willenbrock
Amit ez a személyeskedõ provokálás elõzött meg.

Már nem azért, de a villogó kiírás feltûnõbb, ráadásul az "elég, ha" szófordulatból nekem az következik, hogy: elég, ha így teszed, de még jobb, ha az url gombbal közvetlenül linkelsz.
gz8

gz8
Erre csak ezt tudom tanácsolni...

Olcsóvér
helló bocsi hogy ezért írok de a chat ban már befigyel egy pár hete kérném szépen hogy távolítsák el köszönöm

Acer Aspire one

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Klikk

A fórumozótársak csöppet elkanyarodtak a cikk témájától #50-tõl kezdve.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1254945173 #83

Reklám!

Ezta bannert IDE
Köszönöm

Efreet
<#felkialtas><#eljen>

gz8