24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • kifli
    Üdv

Nemrégiben törölve lett egy topik (vagy nemtudom mit csináltak vele, de még lehet oda írni, csak eltűnt a listáról)
    EZ lenne az, a #6-os hsz-ben kifejtettem a véleményem.

De szeretnék itt is szólni, hogy azért egy admin gondolkodjon már egy kicsit, mielőtt berak valamit valahova, nemtudom ki csinálta, de azért berakni egy ilyen videót, és mellé a szöveg, háát, nembiztos hogy egy adminnak ilyet kellene csinálnia, márha nem szeretnénk még tovább rombolni a fórum szellemi szintjét.
  • bogyoka
    Nem csinálják sajnos meg, nekem azelőtt St csinálta meg kivételesen, írtam neki e-mailt. De annyira nem fontos Neked, ne foglalkozz vele.:)
  • jhetedikj
    Ha ennyire zavar, kérdezd meg ebben a topikban hátha segítenek neked átírni.
  • Piloss
    ha egyszer beállítottad a születési dátumodat akkor már nem tudod megváltoztatni
  • syberia2
    de hát én sem tudom azt az egyet
  • Aquir
    Kérhetném a jelenlévő moderátort, kivenni a humorosból a nem humorost (#224258)? Köszönöm.
  • Efreet
    A házigazdai jogot elsősorban továbbra is a [email protected] -n intézik. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni.

Minkét esetben kell a topic neve és linkje, a házigazdajelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a házigazdajelöltet elfogadja az adott téma közössége.

Köszönöm!
  • Monoton
    Akkor nem szóltam ez nekem új.
  • Piloss
    what
  • Monoton
    A moderátoroknak nincs felhatalmazása házigazda cserére, ezért légyszíves írj a [email protected] e-mail címre.

Csak a rend kedvéért:
    - legyen egy levél amiben lemondasz
    - legyen egy levél amiben az új házigazda kérelmezi a cserét /szükséges a topik látogatóinak támogatása/
  • nenus
    Tiszetelt moderátorok! Az Euro Truck Simulator topikban házigazda cserét szeretnék kérni mert én már nem bírom követni a topikot.
    Vajo nevű felhasználóra ruháznám át!
    köszönöm
  • Narxis
    Nézd meg az ip-t.
  • matyi0323
    Hali.
    Esetleg kérhetném a csetbanom levételét, szerintem elég régóta csendben vagyok..
    Köszi.
  • Efreet
    bizonyítékot is kérnék hozzá.
  • SL
    újabb FSpofon reg
  • Gubberx
    ProType kollégának kérnék valami kis jutalmat a 9Dragons fórumban való megnyilvánulásaiért 9dragons #14281 számú HSZ.
  • Efreet
    az oldal adminisztrátorainak, a fenti email címen - ha nem reagálnak, én sajnos nem tudok segíteni.
  • SL
    ja és az eredeti nickje
  • SL
    [URL=http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1283516288]ban megkerülése "más" nickel[/URL]
  • tommygear
    kinek van azt lehet tudni?
  • tigeroo
    reklám az utcsó 4 hsz-ben
  • Zomil
    nagyon köszi :)
  • Efreet
    sajátba tényleg nincs, sorry.

Zomil: beállítottam.
  • Zomil
    worms reloaded topik
    adatlapom(Zomil)
    #552-ben kérdeztem, ezekben válaszoltak:#568, #571, #572, #566(itt konkrétan nem volt irva:D), egyébként meg senki nem irta, h neki nem tetszene

• tommygear
    Szefó topik
    tommygear
    házigazda csere

de mintha mondtad volna, hogy nincs jogod sajátba, akkor megkérnem azt akinek van
  • Efreet
    írjátok be ide a házigazdaság igénylést:
    topic neve, linkje
    házigazda-jelölt neve, linkje
    azok a hozzászólás-számok, ahol a topic közössége egyetért a házigazda-jelölt kinevezésével.

köszönöm.
  • tommygear
    hát ezaz :S
  • Zomil
    jó kérdés, én 2hete kértem házigazda jogot, de semmi :S
  • tommygear
    ezt a [email protected] nézi valaki?
  • tuzfal3
    Köszönöm!
  • Efreet
    átraktam, ott már te vagy a házigazda, a fejlécet szabadon átszerkesztheted.
  • tuzfal3
    Köszönöm!

Aziránt érdekéődnék hogy a Topicomat nem lehetne-e esetleg áttenni a saját fórumok részbe?És a bannerban lévő "off minden mennyiségben :DDD" szöveget átírni "Duma topicra"?Előre is köszönöm.
  • SHADOWEYES7
    ok
  • kirol
    Átcserélnétek légyszi ebben a topikban a bannert erre:

Köszi!
  • SHADOWEYES7
    ok
  • tuzfal3
    Shadow - Nem tudom hogy ezt most teljesíted-e.De mivel amúgy is itt az iskola időszak, nincs annyira időm fórumozni, de néha néha írnék a chat-be, esetleg nem lehetne megoldani a chatbannom levételét?
  • w77d
    srácok én miért is vagyok lebannolva chat-ről? még sosem írtam oda, de multkor szerettem volna és akkor vettem észre...
  • Zsolt95HUN
    cs all,ha lehetne,majd kérlek szedjétek már le a chat bannom,mert nem is használtam és már vagy kb 2 éve kaptam csak úgy
  • A Kaszas
    OMG
  • Roger6
    Azért egyfajta morális határt ez túllép... És ráadásul egy kutyás topicba, hogy tépné le a kezét az ilyen parasztnak egy villamos.
    Ez a hsz...