24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • vajo
    Főleg Szedó-éra :D
  • nandorb
    Kiváncsi lennék a moderátorok hsz. számára.
  • SHADOWEYES7
    kicsit fura,hogy CSAK: 1451 hozzászólásod van csaknem 10 év alatt.
  • Dzsini
    állj rá a koronára, és nézd meg mit ír ki a böngésző :D (vagy az adatlapodon)

a 2001 január 7. az egyik legkorábbi lehetőség, tudomásom szerint csak St (az oldal egyik főembere) regisztrációja hatodikai.
  • LoSA
    Köszönöm szépen az infót! ;)
    Úristen, ilyen régen regeltem már magamat?! :)
  • Dzsini
    minden megkezdett éved alapján jár 1 csillag, 5 csillagért 1 korona - hónap elején frissítenek mindig. Neked 2011 januárjában jelenik meg majd a 2 korona mellé az első csillag, mert akkor kezded meg a 11. évet regisztráltként.
  • LoSA
    Sziasztok!

Nem találtam sehol se, de érdekelne, hogy... A VIP csillagok, koronák hogy működnek? Évente bővülnek? És a csillag mennyi időt jelent, illetve a korona? Hogy van ez? :)
  • Efreet
    a játékosok moderátori témájába (lásd az itteni fejlécben szereplő alsó képet) írd be a pontos kódot, amit kérsz - és egy moderátor előbb-utóbb intézkedni fog.

és ahogy írtam, nem létező terhet nem kell levenni rólunk. egy-két hónap múlva sem.
  • vajo
    Ha valaki HG, akkor azzal bizonyos terhet levesz a moderátorokról, de nekem mindegy, én ráérek 1-2 hónap múlva is HG lenni, de akkor tegyetek ki légyszives egy videó beszúrása gombot.
  • Efreet
    A topic működik aktív házigazda jelenléte nélkül is, moderátornak sem kell felügyelnie*, mert alig vagytok néhányan, akik járnak bele. -> nem kell házigazda.
    Mivel - ahogy mondtad - a játék még nem jelent meg, így nem szükséges például a fejléc folyamatos módosítgatása, nincs mit változtatni rajta, csak ti beszélgettek. -> nem kell házigazda.
    Ha majd írtok valami faq-ot vagy egyebet, akkor azt egy moderátor belinkeli, ezen kívül a fórumozóknak az úgynevezett hozzászólások útján kell kommunikálni. -> nem kell házigazda.

A topic értelmes, de nincs szüksége házigazdára, mert nem indokolja semmi azon kívül, hogy TE szeretnél az lenni.

*: ha most erre kitaláljátok, hogy nekiálltok balhézni, akkor bezárom az egész témát. Megkérdezted privát üzenetben, hogy kell-e az 500 hozzászólás a házigazdasághoz, és miután azt mondtam, hogy igen, telehánytátok a témát 2 óra alatt több, mint 250 hozzászólást termelve. Ez semmilyen módon nem komoly, értelmes, felelős viselkedés, ami egy házigazdától minimum elvárható.
  • Fabio Capello
    de minek még egy, amikor van ETS topik, bőven elfér oda is... Így is agybaj amit ott művelnek, műveltek néha...
  • vajo
    Hát 1: A topik értelmes.
    2: Látogatói is vannak.
    3: Elszórakoztunk, de ilyent bármely más topikban is szoktunk csinálni. Nem egy nagy dolog, ha többet írunk a kelleténél!
    4: Nem akarok vele szórakozni, csak marhára unom már, hogy évszázadokig kell nektek könyörögni, hogy valamit visszaböfögjetek.
    5: A topikra szükség van, mivel egy tervben lévő, készülő játékról van szó!

Még valami óhaly sóhaly?
  • Efreet
    El vagy tévedve a házigazdasággal kapcsolatban.

Július 21-én 61 hozzászólás volt a topicban. Attól nem lesz aktív, értelmes téma, hogy pár óra alatt belehánytatok 250 hozzászólást, hogy meglegyen az 500. Majd lesz házigazdája, ha értelmes, aktív, látogatott téma lesz, ahol szükség is van rá, nem csak te akarsz vele szórakozni. Arra ott vannak a saját témák.
  • Piloss
    jéé,tényleg

eddig fel sem tűnt,csak most hogy mondtad:D
  • bertino
    de itt is itt van bannerba, nem számít neki amugy :D
  • Piloss
    Olvas
  • vajo
    Én írni első üzenet a [email protected] július 21.
    Majd ezt csináltam egészen szeptember elejéig. És olvastam, ha ott nincs reakció,
    akkor ide írjam le a kérelmemet.
    Itt sincs reakció.
  • Kandurex
    Bannert szemügyre vesz.
    Olvas.
    Rátalál a "Ha házigazda szeretnél lenni," c. bejegyzésre.
    Meglepődik.
  • vajo
    ?? Valaki?
  • ikegami2
    Légyszei rakjátok be ebbe a topikba ezt a bannert!

Köszönöm!
  • Hugh Hefner
    szeretnék kérni neki egy permbant, kösz
  • morcosqtya
    Ha lehet töröljétek a képet!
    Köszönöm!
    Humoros / aranyos?
  • vajo
    Jó estét(napot) moderátorok.

Házigazdaság felé lenne kérelmem.

Még hozzá az Euro Truck Simulator 2 topikban lenne a hg a vajo nevű illető, vagyis én.

A topik most már minden kritériumnak megfelel.

157-204-ig találhatok azok a HSZ-ek amiben elfogadott a topik közössége HG-nak.

Linkelek párat.

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=158]#158[/URL],[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=159]#159,[/URL][URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=160]#160,[/URL][URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=161]#161,[/URL][URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=165]#165,[/URL]

Remélem minden rendben.
    Előre is köszönök mindent.
  • Efreet
    ok, utánaolvastam.
  • hungaro
    üdv! Valóban szeretnék házigazda lenni, elég régóta vagyok regisztrálva a forumra (2006.10.), eddig se büntető pontot, se bant, még figyelmeztetést sem kaptam. A forumozók a jelenlegi házigazdára(nenusra) bízták az utódjának a kineveztetését. Azért le írtam, hogy szeretnék jelentkezni házigazdának a következő hozzászólásban: #116378
    Köszönöm!
  • Efreet
    ..."és azok a hozzászólások, ahol a házigazdajelöltet elfogadja az adott téma közössége."
  • nenus
    Üdvözlöm a moderátorokat!
    Ezügyben már majdnem 2 hete próbálok tenni valamit, és már 4 helyre írtam ezügyben. De mégegyszer meg szeretném kérni a tisztelt moderátorokat hogy az Euro Truck Sim. Topikban a rámruházott házigazda jogot, adják át [URL=http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1162201162]"hungaro"[/URL] nevű felhasználónak.
    Köszönöm
  • desigo
    24 topik
    Pretorianus nem bír magával
  • Efreet
    "Alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak nem szeretjük."
  • DIESEL DOG #20618
    +1
  • immovable
    Főleg, hogy kocsis 100-ik alrege.
  • whiskeyman
    Nem lehetne ezt SimonCar nevű taknyost kirakni?
    Baromi idegesítő, chaten is és a topikokban is csak szpemmel, értelmes hozzászólása nincs
  • Efreet
  • Fabio Capello
    Hello Efreet!

Kérlek a Left 4 Dead 2 topikban állítsd be böröczköt házigazdának. Kétszer is lett írva a modimélre, semmi reakció, a felkérés a #3787-es hsz-ben, támogatás a 3788-92-es hozzászólásokban.

Köszönöm!
  • vajo
    Hali.

Ebbe a topikba szeretnék kérni én is egy Videó beszúrás gombot. Köszi szépen.
  • Dzsini
    itt tudnak segíteni
  • tuzfal3
    Sziasztok!
    Kérhetnék a topicomba egy video beszúrása gombot?Előre is köszönöm.Üdv.
  • gz8
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198775641]#2694, reklám, banán[/URL]
  • morcosqtya
    reklám, nem kell az oda.

• jhetedikj
    Aki a bant adta az rakta be.