Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emellett még mindig lehetõség lehet oprendszert emulálni régebbi VGA-val (VirtualPC és társai), esetleg úgy mûködhet.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
amugy! szerintem a legaranyosabb momentum az volt, amikor a 13-14 eves kis terran zseni
(By.Baby) megkapta a monthly meg weekly MVPt!!!!!4
nagyon ugyes a kis srac, es zabalnivalo teremtes ^^ <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
feltelepitem az SC+BW-t a gépre. eredetiröl. utána elinditom és kiirja h tegyem a felbontást 640x480-ra és a szint 256-ra. nekem nincsenek ilyen kicsi beállitások, ezért megprobálkoztam azzal a kompatibilitással. ott bejelöltem ezt a két dolgot amit elöbb kért. itt most meg azt irja h tegyem be a CD-t...pedig bent van. meg azzal is probálkoztam h 95/98 windows kompatibilis legyen. ezzel is kiirta..
szal nemtudom mivan, probálkoztam crackel, loaderrel, mindennel...de nem emgy , mindig ezt irja ki v. mindig más hibát ir ki :S
mi lehet a baj?
Amit Shuttle, majd Pepe ellen csinált, az egyszerûen zseniális volt.
vs
"amúgy biztos megharagudsz ezért, de örülj neki, hogy nem sikerült 😊"
kicsirigo! az egy dolog, hogy en szeretem mindenben az originalt, de el is szoktam ismerni, hogyha van esetleg 1-1 jo forditas :p
btw Kespa: BEERETT a GYUMOLCS! es az neked mar savanyu<#hehe>#hehe>
hehe mekkkmonttttam mar regen! Flash
qrvajo terran, Prektisz
qrvajo szornypléjer... akit meg a 3ik fajbol most nagyon toppon latok az Best
! (SKT1 FTW!4!4) remelem o" is felkuszik majd top5be legalabb... Jaedong meg oruljon, hogy a boNbaformaban levo Prektisz meg nem vette el tole a 2ik helyet -.-
a koreai pontszámítási rendszert nem tudom. de mindenesetre elég szar lehet, mert csak most lett elsõ az a nyomi 😛
(mondjuk de jó is lenne😊
Köszi az információkat!
Magyar valogatott menetelese eddig(sajnos eddig, mert lengyelek europa Koreaja:C )
Pont nézegettem hol vannak magyarok 😊
Azt viszont nem-nagyon találtam, hogy elõzõ meccsek eredményei, pl különbözõ országok válogatottjai hogy szerepeltek egymás ellen (például magyarok milyenek).
Meséltétek hogy sokan átáltak Warcraftra amiatt mert itthon az SC-t már nem támogatják, (ha jól emlékszem), de ennek ellenére azért kiváncsi vagyok.
Lista
(most verte meg Klanhaboruban a listan 10ik Fenixet!!!)
amiert kaphatsz pontot, ha jol tudom
-WCG selejtezo
-WCG-n valo reszvetel es gyozelmek
-Proleagueben valo gyozelem(csapatverseny 1v1ei, 2v2ok nemtom hogy szamitanak-e)
-egyeni ligakban aratott gyozelmek (MSL,OSL)
-van 1-2 ilyen kisebb tornajuk izs, gondolom ott is a gyozelmekert
gondolom minnel jobb jatekost kalapalsz el annal tobb pontot kapsz, plusz biztos van ilyen szorzo, hogy mittomen MSL dontoben megversz valaki nagyobb nevu jatekost(elorebb levo listan) azert kapsz rakas pontot! mig mondjuk a wcg selejtezo 2ik koreben sokkal kevesebb a szorzo! valami ilyesmi lehet, de ennek majd utananaezek... HA esetleg Spica tudja leirhatna... nemtom :p
FLASH ELSO!!!4 ENNYI :p
top3:
1. Flash
2. Jaedong
3. Luxury (aka Practice)<- mar megerdemelte, kivalo pléjer Fékjelló ikertestvere :p
es ez milyen? ostoros stilusu a mouse ikon? vagy paprikas szalonnas a hattere a jateknak ha nyersz? <#ravasz1>#ravasz1>
:3
Nem tudom, hogy vagytok vele de én csak most próbáltam ki a Starcraft teljes magyarosítását. Namármost ez nekem nem akar elindulni. Felraktam a játékot felpatch-eltem a 1.15.2-es verzióra ezek után felinstalláltam a Starcraft magyarosítását majd arra is jött a 1.15.2-es szükséges patch. Ezek szerint most mindennek kéne mennie vagy én hibáztam el valahol? Windows XP Service Pack 3-as rendszerem van.
Segítséget köszi elõre is!
:3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Még valami: mit jelentenek a számok, amik a 2 vs 2 versenyzõk nevei után állnak? Pl: 6+1 vs 5+2
(amugy Boxer-><#worship>#worship>)
MEGABRUTALDURVULASPÉVÉZÉ4444!!4!
Stork vs GGplay prólíg
-asszem vót minden, kiveve stasis field ...
-igen, 1,5 ora! en vegignyomtam(ofkorsz nem fosch jutubos verzioban, hanem rendes tvripben :p)... 😄
ELB@SZOTTUL DURVA ZvT!4!444
Kwanro vs Really proliiiig^^
(ha ez KONTRA-ownage, akkor semmi! 😄😄😄 )
megvalami!
ugye-ugye anno pedzegettem, hogy Kwanro nagyon jo zerg lesz... talan Savior utodja... szepen kuszik felfele Kespan... mar 19ik!
Tovabba!4!44 Flasht anno le lehetett lolozni... de mostmar o" dominal enyhen :p nezzetek meg az eredmenyeket 2ik kespan, iszonyat statisztikaja van... meg azt is megverte akit nem akart...
Flash->new emperor! <#bee1>#bee1><#worship>#worship>
(Kespa junius 2008)
azért azon a bezombult csodálkozó arcokon néha olyat felröhögtem 😄DD
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Szép volt a protosstól így visszajönni :o
Pure vs Go.go PvT
KOTELEZO!
(iszonyat kámbekk!44, sakkbantartas megminden!negz4)
jutub, angol kommi^^
Ultimate ZvZ, MIRROR! 😄
ps1: ket remek zerg player... es ahogy ereztem... progamingben kesobb berobbano(kb egy idoben kezdtek 2005ben ugye) Practice tulnott testveren(Yellow
"A gépjármû üzemanyagát mágneses iontöltéssel látja el."
nem úgy volt hogy megszünteti? 😄DD
De a legjobb:
"az amúgy hosszú láncból álló mágneses iontöltéssel rendelkezõ (most ellátta vagy volt neki?) üzemanyag molekulái kisebb részekre bomlanak,(<#wow2>#wow2>) polarizálódnak,(...)"
ha tényleg elbomlana, lehet nem élne az autód max 2 másodpercig...najó talán nem, de ha ez igaz lenne minek használnánk benzint?
Bocsi az offért, de nem bírtam ki xD (A)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nem tudunk hozzányúlni a benzinvezetékhez se!!! Ezért írtam. Az egész motor elõtt ott éktelenkedik egy nagy fedõlap ami megakadályozza hogy hozzányúlj a motorhoz (legalábbis utoljára egy másik renaultunknál ez volt, ennek a motorját még nem láttam, csak sejtem).
Annyira jól nem értem a kocsi felépítését 100%-osan, csak az elvét tudom nagyjából mi zajlik, meg a kémiáját szó-szó. AZ hogy hol fut benzinvezeték azt nem... (meg leírták az oldalon hogy arra kell rátenni, azért azt elolvastam)