Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naszoval... 2v2 csapatok scben: Dóriag+Benceag, Nuke+Bandáj, Feráj+én ^^
Feráj: DOTAban meg felejtsd el ezt a porgest 😄 ez nem kizarolagos DOTA lan, mire korbeporognenk minden variacioban, addigra lejarna a szemelyim 😄
DOTA 3v3: Dóriag, Benceag, Nuke vs Feráj, Bandáj, én...
nopersze lehet oldal szerint is porogni, de egy dologhoz ragaszkodom, hogy ne legyen allpick, oldal szerint probaljuk meg tolni a dolgot 😉 (igy van ertelme a senti vs mocsok oldalnak ^^)
ennyi, koszontem a figyelmet :]
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Nem tudtad volna megállni hogy ne tegyél megalázó megjegyzést, hanem elõbb gondolkozz még mielõtt írsz?
A késõbbi viták elkerülése végett írtam, mert ha konkrétan nem beszéljük le természetesnek veszed hogy az van amit te akarsz.
Így jó, így készülünk akkor fel. Valami klánon belüli lista van ami alapján eldöntjük a 2v2 csapatokat? (tudod elõre készülés rulzás 😉
Dotában mi alapján döntsük el a 3v3-at? A múltkori felállás Dóri-Gábor-Feri vs. András-Bence-Dávid jó?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
dota 3v3(vagy ha leszunk 8an akkor 4v4, bar az eselytelen, hogy annyian legyunk :S)
ezek a "kotelezok*" es keretik komolyabban venni a dolgot(sc teren) mert ami legutobb ment az kriminalis volt... tessek-tessek gyakorolni a palyakon, jol! mert ejszaka felkeltem Nukit es ha nem tudja, hogy pl. Troyon mennyi kristaly van osszesen, akkor jon az 50 fekvotamasz <#idiota>#idiota>
*utana aztan mehet a custom bohockodas, de tenyleg legyen mar egy kicsit olyan elso lan feelingje(ami a Pesti uton volt nalatok)... emlexem tok jo volt, hogy neztuk a tobbieket, meg elemeztunk, VERSENYszellem hangulata vót ^^
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Bandájért szivesen elmegyek es haza is viszem(free of charge)... asszem ennyivel kiveszem en is a reszemet remelem a "kommunabol" style <#hehe>#hehe> mert igy leszedalva kicsit szar lehet kozlekedni es azert en is emberbo" vagyolok megminden4 <#zavart1>#zavart1>
remelem igy korrekt!
(tipp: Dorájék meg hozhatnanak alvo alkalmassagot a tobbieknek, mert nekik hajo autojuk van, abba elferne par cucc ^^) meg ilyesmik^^
Bence: TELJESEN KORREKT es IGAZAD VAN TOKELETESEN! talald ki mennyit kersz fejenkent, es akkor mindenki odaadja... aki nem tud adni, az nem jon... ennyi... oldjak meg, pont... ezen a teren nem vitazok! (kicsit sem lenne gusztustalan, hogy monnyuk csak Feriek kesselnenek es a tobbiek nem... nemde?)
Szal, a lényeg az lenne, hogy ez nem ecser, itt semmi nincs, abszolút, szóval úgy kell készülnie mindenkinek. Egy asztal bizti, 2 talán, ha mázlim van. Szal pl ilyenek hogy hálózsák, (leginkább) hidegkaja, fõzni lehet, itt van az egyik sarkon a plus, másik sarkon a tesco, szóval elõre nem érdemes bevásárolni, nemtudom lesz-e hûtõ.
Továbbá, most némi pofátlansághoz folyamodnék:
mivel már lassan a harmadik lan lesz nálam (nálunk), szeretném ha némileg anyagilag besegítenétek nekem: 1, ugye a számlákat kell fizetni és ez egy picit megdobja, 2, egyedül lakom egy jóideig majd, szal zacskós levest egy életre meg fogom unni, 3, ugye mind3 alkalommal szívesen és egybõl felajánlottam a helyet és (mindeddig) nem vártam érte semmit. Jó, semmiképp nem várok egy olyan szintû öszeget, amit mi fizettünk anno vidékre (ami nemkicsit sok volt oda oO) de nem is nagyon akarom megszabni, ki ahogy érzi és ahogy engedi anyu, apu, szomszéd stb xD Szóval most elmondhattok akárminek, ez a helyzet.
akkor a Lanra keszuljetek ezerrel!
15en kezdunk delutan Benceek Kereszturi kerojaban, megminden4!4
Kicsit gyurjatok ra Sc-re, mert jolenne visszaterni a gyokerekhez, megminden4
oke?
LAN MAPOK 1v1
2v2, Hannibal
2v2, Hunters (Tudom lol, de ezt toljak most a prok 😄)
Össz vissz kaja amit hozok itthonról (szeretnék hasonlót alkotni mint a bableves csak jobban, feltéve ha van rá lehetõség. ha üres a lakás akkor csak készterméket hozok)
és 1db notebook táska. Ezért pedig túlzás lenne kocsival eljönnöd értem. Inkább segíts Bandájnak.
Tényleg nagyon köszi a felajánlást ^^
De három emeletet viszlek én a hátamon is, szombatonként úgyis megszoktam<#idiota>#idiota>
KESPAMASODIK JAEDONG KIESETTT, MUHAHHHHHHHHHHHHHHHAAHAHAHAAAAA
ennyi!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
aki lemaradt az EMESEL dontorol, annak jutubos vidik! mivel BO5 volt a donto, ezert szpojlerezek! (telleg nem erdemes belenezni a szpojlerbe, mert ugy izgib^^)
tehat akkor a (hazi)donto!
Lecaf OZ zerges csaszara, Jaedong
vs
Lecaf OZ szolid Terranja Forgg ellen utye
Ceremonia: KATT
1. meccs: KATT
2. meccs: KATT
3. meccs: KATT
---
szpojleres meccsek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vegeredmenyhez! 😄
amugy jobbulast! :]
ps tobbieknek: mivel a kocsim kisebb lett( es joooval gyorsabb^^) ezert csak max 3an ferunk be+csomik... szal mivel akkor Benceeknel lenne megint a lan, igy Dave+Bandi(ha igy is vallalja)+en+csomagok lenne a felallas nalam autougyileg^^
sajna sok a probléma manapság. sry.
negatívum: kérdés lenne-e hûtõnk mert nemtudom mikor vinnék át. de mind1 szerintem ez csak részletkérdés.
valamit akko' kene mar szervezni megminden4444!
eloszor is, HOL? aug 15-16-17 szerintem is fullos lenne 😉
Nuke miatt ugye végülis hétvége lenne jó, nekem meeeeg 19 után nem jó.
Például (15)-16-17-e? péntek-szombat-vasárnap?
(kombózva az eddig elhangzott igényeket)
---
tudjatok! en raerek ezólvéjsz ^^
viszont szavazzuk meg eloszor, hogy hany napos legyen a "mappetsó" <#idiota>#idiota>
nekem8, de akkor kezdjük azzal: na hol akartok lanozni, Pesti út vagy Ecser?<#idiota>#idiota>
Nuke: Sajnos errol is szo volt Bencevel, hogy qrva erdekes ketten tok jol elvagyunk, osztan mar csapatban valahogy mintha ez a visszajara fordulna... fene se erti... :C
mindegy, en meg adok egy eselyt magamnak es a csapatnak... akkor kernek idopontokat, ki mikor er ra! RENDEZZUNK LANT!
(tudok elvileg 2 uj sracot is hozni! nagyon jofejek es rendesek! jo lenne meg Augusztusban... ad1: nektek suli meg nincs ad2: nekem(unk uj sracokkal) szunet van szinten tanfolyasban!)
hajra-hajra!
Dori neked is, dizajnban... xD
(monnyuk tok jo lett volna, ha WCG eloselejtezore kesz, dehat ez van :C)
A belsejébe lehetne akár egy kisebb montázs, vagy egy egyszerû ûrös háttér, igazából nemtudom mennyire akarjátok cifrázni.
(zöld írás amennyiben lehetséges, jó ötletnek hangzik😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
Gábor: Miért, te szeretnél kezdeni vele valamit? Van komoly terved? Annak ellenére, hogy szoktunk veszekedni, igenis poénos kapocs ez így köztünk.
De ha indítanál egy vérkomoly klánt, amihez kell ez az elõtag, akkor legyen óhajod szerint.
"tojásosok" nyilatkozzanak, hogy tetszik ez:
Nincs kõbe vésve, brainstorming session indul.
Xbox Live gamertag: kilencnad
koszonom! egy olyan dologhoz ragaszkodunk aminek sosem volt ertelme...
GG
meg mindig nem terek magamhoz... es jon a kerdes? kinek drukkoljak majd donton... Jaedong(Lecaf OZ) ugye szorny... ForGG(Lecaf OZ) ugye meg ad1: iszonyat dimatlan szegeny... nomeg most verte meg kedvencemet -.-
bazki! Hazidontove avazsalodott MSL donto lesz :C
Te meg Bandi András 😄
Nekem több mint valószínû, hogy programom lesz akkor 😞
eddig a következõt csináltam:
letöltöttem a Starcraft X-tra editort. csináltam az ellennek egy ghostot, egy command centert nuclear siloval. triggerben adtam neki 20000 pénzt, a nuke gyártási idejét lecsökkentettem minimumra. Run AI script at location triggerrel lefuttattam a "BW Terran 2 - A (Fill Silos with Nuke (Type 1)) at 'nuclear silo'" triggert, aztán az "AI Nuke Here at 'atomomot ide'" triggert, mégsem jó. nem csinál semmit a gép. miért?
(peldaul amin meglepodtem, hogy a gyengen szereplo katonai csapatnak a parosa az elsok 2v2 statban :o )
TL-netes stat!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha gyalog jossz, akkor lehet tudok segiteni(ótó)! 'sszem Egombol jossz, nem?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hir es benne minden leirva...
(julius 26!)
en elnezek, szeretnem latni az aktualis kockakat jatszani^^
A sok map mellett rengeteg minden van még, biztosan találsz olyat ami ttszeni fog.
nem sztoris kampányokra gondolok, hanem inkább egyedülálló, vicces pályákra (pl olyasmi, mint az eredetiben lévõ zerg soccer). például régen megvolt valahonnan egy olyasmi pálya, ami a mátrixot imitálta (voltak benne ügynökök, meg minden). szóval ilyesmi mapokat akarnék letölteni, de nem találok sehol. ötlet?