Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
milyen megalazo? LOL 😄

naszoval... 2v2 csapatok scben: Dóriag+Benceag, Nuke+Bandáj, Feráj+én ^^

Feráj: DOTAban meg felejtsd el ezt a porgest 😄 ez nem kizarolagos DOTA lan, mire korbeporognenk minden variacioban, addigra lejarna a szemelyim 😄
DOTA 3v3: Dóriag, Benceag, Nuke vs Feráj, Bandáj, én...
nopersze lehet oldal szerint is porogni, de egy dologhoz ragaszkodom, hogy ne legyen allpick, oldal szerint probaljuk meg tolni a dolgot 😉 (igy van ertelme a senti vs mocsok oldalnak ^^)

ennyi, koszontem a figyelmet :]

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Terensz
Szerintem meg DoTÁzni úgy kéne, hogy minden meccs után forgunk. Azaz: mindenki ugyanannyi ideig lenne a sentinelnél, mint a szkordzsinál, a végén meg megszámolnánk, hogy kinek hány vesztes/gyõztes meccse van.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Erre gondoltam.
Nem tudtad volna megállni hogy ne tegyél megalázó megjegyzést, hanem elõbb gondolkozz még mielõtt írsz?
A késõbbi viták elkerülése végett írtam, mert ha konkrétan nem beszéljük le természetesnek veszed hogy az van amit te akarsz.

Így jó, így készülünk akkor fel. Valami klánon belüli lista van ami alapján eldöntjük a 2v2 csapatokat? (tudod elõre készülés rulzás 😉

Dotában mi alapján döntsük el a 3v3-at? A múltkori felállás Dóri-Gábor-Feri vs. András-Bence-Dávid jó?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
starcraft 1v1, 2v2...
dota 3v3(vagy ha leszunk 8an akkor 4v4, bar az eselytelen, hogy annyian legyunk :S)

ezek a "kotelezok*" es keretik komolyabban venni a dolgot(sc teren) mert ami legutobb ment az kriminalis volt... tessek-tessek gyakorolni a palyakon, jol! mert ejszaka felkeltem Nukit es ha nem tudja, hogy pl. Troyon mennyi kristaly van osszesen, akkor jon az 50 fekvotamasz <#idiota>

*utana aztan mehet a custom bohockodas, de tenyleg legyen mar egy kicsit olyan elso lan feelingje(ami a Pesti uton volt nalatok)... emlexem tok jo volt, hogy neztuk a tobbieket, meg elemeztunk, VERSENYszellem hangulata vót ^^

light00
Megbeszéltük hogy inkább elõbb kérdezz aztán vitázz, csak arra gondolt hogy miket játszunk hogy s miért, szal milyen meccsek lesznek, 1v1, 2v2, 3v3, stb, mibõl, hogyan. Ezt csak le tudod neki írni.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Lammer
mielott ultralib Nuke nekemesne, "hogykocsogvagyokmertnemgondolokaszegenyebbklantarsakra"-at megelozve!

Bandájért szivesen elmegyek es haza is viszem(free of charge)... asszem ennyivel kiveszem en is a reszemet remelem a "kommunabol" style <#hehe> mert igy leszedalva kicsit szar lehet kozlekedni es azert en is emberbo" vagyolok megminden4 <#zavart1>
remelem igy korrekt!
(tipp: Dorájék meg hozhatnanak alvo alkalmassagot a tobbieknek, mert nekik hajo autojuk van, abba elferne par cucc ^^) meg ilyesmik^^

Lammer
ha igy allsz hozza akkor ne is gyere! akkor neked "kotelezo" az egesz lan<#eljen>

Bence: TELJESEN KORREKT es IGAZAD VAN TOKELETESEN! talald ki mennyit kersz fejenkent, es akkor mindenki odaadja... aki nem tud adni, az nem jon... ennyi... oldjak meg, pont... ezen a teren nem vitazok! (kicsit sem lenne gusztustalan, hogy monnyuk csak Feriek kesselnenek es a tobbiek nem... nemde?)

,=">," ahogy="ahogy" egy="egy" klanlidernek="klanlidernek" kell="kell</span>" xD="xD">

light00
Nah oké végre megszületett a lan 😄
Szal, a lényeg az lenne, hogy ez nem ecser, itt semmi nincs, abszolút, szóval úgy kell készülnie mindenkinek. Egy asztal bizti, 2 talán, ha mázlim van. Szal pl ilyenek hogy hálózsák, (leginkább) hidegkaja, fõzni lehet, itt van az egyik sarkon a plus, másik sarkon a tesco, szóval elõre nem érdemes bevásárolni, nemtudom lesz-e hûtõ.

Továbbá, most némi pofátlansághoz folyamodnék:
mivel már lassan a harmadik lan lesz nálam (nálunk), szeretném ha némileg anyagilag besegítenétek nekem: 1, ugye a számlákat kell fizetni és ez egy picit megdobja, 2, egyedül lakom egy jóideig majd, szal zacskós levest egy életre meg fogom unni, 3, ugye mind3 alkalommal szívesen és egybõl felajánlottam a helyet és (mindeddig) nem vártam érte semmit. Jó, semmiképp nem várok egy olyan szintû öszeget, amit mi fizettünk anno vidékre (ami nemkicsit sok volt oda oO) de nem is nagyon akarom megszabni, ki ahogy érzi és ahogy engedi anyu, apu, szomszéd stb xD Szóval most elmondhattok akárminek, ez a helyzet.

A késõbbi viták elkerülése végett tisztázzuk miket szeretnénk úgymond kötelezõen lejátszani?

Lammer
nah sracok!

akkor a Lanra keszuljetek ezerrel!

15en kezdunk delutan Benceek Kereszturi kerojaban, megminden4!4
Kicsit gyurjatok ra Sc-re, mert jolenne visszaterni a gyokerekhez, megminden4

oke?
LAN MAPOK 1v1
2v2, Hannibal
2v2, Hunters (Tudom lol, de ezt toljak most a prok 😄)

Köszönöm szépen de nekem túl kevés a cuccom hogy egy fél órás utért kihívjalak az isten háta mögé 😛
Össz vissz kaja amit hozok itthonról (szeretnék hasonlót alkotni mint a bableves csak jobban, feltéve ha van rá lehetõség. ha üres a lakás akkor csak készterméket hozok)
és 1db notebook táska. Ezért pedig túlzás lenne kocsival eljönnöd értem. Inkább segíts Bandájnak.
Tényleg nagyon köszi a felajánlást ^^

light00
Hát járkálhatsz felõlem vele otthonis, de inkább megéri eljönnöd...mondjuk, csak hogy boldogítsalak, dotázni is fogunk xD
De három emeletet viszlek én a hátamon is, szombatonként úgyis megszoktam<#idiota>

kedden cserélnek gipszet, akkor többet tudok mondani, de ha már járógipszem van...
Lammer
HAHAHHAHA MOST NEZEM az uj Sztárlíííg selejtezoket!!44
KESPAMASODIK JAEDONG KIESETTT, MUHAHHHHHHHHHHHHHHHAAHAHAHAAAAA

ennyi!
<#hehe><#hehe><#hehe>

Lammer
BTW!

aki lemaradt az EMESEL dontorol, annak jutubos vidik! mivel BO5 volt a donto, ezert szpojlerezek! (telleg nem erdemes belenezni a szpojlerbe, mert ugy izgib^^)

tehat akkor a (hazi)donto!
Lecaf OZ zerges csaszara, Jaedong
vs
Lecaf OZ szolid Terranja Forgg ellen utye

Ceremonia: KATT
1. meccs: KATT
2. meccs: KATT
3. meccs: KATT
---
szpojleres meccsek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4. meccs http://www.youtube.com/watch?v=GNndX9qua1o

5. meccs http://www.youtube.com/watch?v=I5ALIL7T764

vegeredmenyhez! 😄
JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ!444444444444NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY GENNNY ALAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS4455555HATVANNYÓC 😄😄

Lammer
hatize... ha gondolod eljohetsz(viszlek-hozlak haztú-hazig), max neked lesz a legjobb, mermijofejek vagyunk es kinyaljuk a p******t is^^

amugy jobbulast! :]

ps tobbieknek: mivel a kocsim kisebb lett( es joooval gyorsabb^^) ezert csak max 3an ferunk be+csomik... szal mivel akkor Benceeknel lenne megint a lan, igy Dave+Bandi(ha igy is vallalja)+en+csomagok lenne a felallas nalam autougyileg^^

járógipsszel is oké vagyok? 😊

sajna sok a probléma manapság. sry.
Lammer
lál "juzsuöl" xD

Mindenki megveszi a zsömijét, párizsiját reggel, tornával indítunk, stb. <#idiota>

light00
Pesti út ürül szombatig szal összberendezés egy matrac meg egy gép lenne, az is az enyém xD (=elférnénk)
negatívum: kérdés lenne-e hûtõnk mert nemtudom mikor vinnék át. de mind1 szerintem ez csak részletkérdés.

Lammer
hato" en tudjatok raerek mindig xD

valamit akko' kene mar szervezni megminden4444!

eloszor is, HOL? aug 15-16-17 szerintem is fullos lenne 😉

light00
punnyadunk<#ejnye1>

light00
Efelõl szerintem ne aggódj, szerintem lesz pótgép (majd ellopom itthonról xD)
Nuke miatt ugye végülis hétvége lenne jó, nekem meeeeg 19 után nem jó.

hú most jutott eszembe: ne feltétlen hozzám idomuljatok, mert lehet nem lesz addigra megjavítva a gépem (a notebook, asztali amúgy sincs) és akkor mégse tudnék elmenni.
Nekem csak a hétvége jó, mert hétköznap dolgozok, és nem olyan munkát, ahol szabit lehet kivenni 😞

Például (15)-16-17-e? péntek-szombat-vasárnap?
(kombózva az eddig elhangzott igényeket)

Lammer
LOAL xD

---
tudjatok! en raerek ezólvéjsz ^^
viszont szavazzuk meg eloszor, hogy hany napos legyen a "mappetsó" <#idiota>

koryne
Jó, én benne vagyok a lanban. Aug 20-ig asszem nekünk is jó.

Xbox Live gamertag: kilencnad

13 és 20 között? se elõtte se utána egy darabig nem. szeptember eleje gondolom valakinek problémát okozhat (persze akiknek van reghét annak nem)
light00
Ja és köszi a ramot^^ mostmár csak néha akad, ha egyszerre msnezek, youtubeozok, cd-t írok és vírusírtok xD

light00
LAN :o
nekem8, de akkor kezdjük azzal: na hol akartok lanozni, Pesti út vagy Ecser?<#idiota>

Lammer
Bencevel beszeltem egy kicsit(voltam naluk)... szoval igen mindenki hibas ebben a kib. tespedesben... szoval kicsit szivjuk fel magunkat es hajra nyomjuk a klanos eletet... (Y)

Nuke: Sajnos errol is szo volt Bencevel, hogy qrva erdekes ketten tok jol elvagyunk, osztan mar csapatban valahogy mintha ez a visszajara fordulna... fene se erti... :C
mindegy, en meg adok egy eselyt magamnak es a csapatnak... akkor kernek idopontokat, ki mikor er ra! RENDEZZUNK LANT!
(tudok elvileg 2 uj sracot is hozni! nagyon jofejek es rendesek! jo lenne meg Augusztusban... ad1: nektek suli meg nincs ad2: nekem(unk uj sracokkal) szunet van szinten tanfolyasban!)

hajra-hajra!
Dori neked is, dizajnban... xD
(monnyuk tok jo lett volna, ha WCG eloselejtezore kesz, dehat ez van :C)

light00
Hát, talán a háromszög körvanala lehetneeeööö olyan zerges 😄 vagyis ilyen nyálas-gusztustalan mittudomén 😄
A belsejébe lehetne akár egy kisebb montázs, vagy egy egyszerû ûrös háttér, igazából nemtudom mennyire akarjátok cifrázni.

Pedig úgy van ahogy Bence barátunk mondja.
(zöld írás amennyiben lehetséges, jó ötletnek hangzik😊

koryne
Kicsit még tudok rajta alakítani, ha valakinek van jó ötlete. Gábor szerint legyen SC betû-zöld (mármint amilyen a menüben van). Valami még, hogy a háromszög belseje ne legyen olyan üres? Vagy magára a háromszögre valami egyéb? Ez csak egy hirtelen jött ötlet volt, nehogy már elfogadjátok rögtön 😄

light00
Elfogadjuk 😉
Amilyen egyszerû, olyan tökéletes^^

Jól néz ki!!4 😄

Gábor: Miért, te szeretnél kezdeni vele valamit? Van komoly terved? Annak ellenére, hogy szoktunk veszekedni, igenis poénos kapocs ez így köztünk.
De ha indítanál egy vérkomoly klánt, amihez kell ez az elõtag, akkor legyen óhajod szerint.

nekem tetszik
koryne
Ignorálva a klánvezér elõzõ kommentjét:
"tojásosok" nyilatkozzanak, hogy tetszik ez:

Nincs kõbe vésve, brainstorming session indul.

Lammer
skacok! akinek az infojaban benne van az E.ggs okorseg... kerem vegye ki... nincs ertelme(sosem volt)! most hullakomolyan mondom!
koszonom! egy olyan dologhoz ragaszkodunk aminek sosem volt ertelme...

GG

Lammer
MSL elodonto 2ik fele... ->hihetetlen -.-

meg mindig nem terek magamhoz... es jon a kerdes? kinek drukkoljak majd donton... Jaedong(Lecaf OZ) ugye szorny... ForGG(Lecaf OZ) ugye meg ad1: iszonyat dimatlan szegeny... nomeg most verte meg kedvencemet -.-

bazki! Hazidontove avazsalodott MSL donto lesz :C

Azt hittem legalább funból nevezel(tek) <#idiota>
Te meg Bandi András 😄

Nekem több mint valószínû, hogy programom lesz akkor 😞

ha már mindenki elnéz oda nem maradhatok ki
tudja valaki, hogyan kell megcsinálni, hogy az AI atomot nyomjon?

eddig a következõt csináltam:

letöltöttem a Starcraft X-tra editort. csináltam az ellennek egy ghostot, egy command centert nuclear siloval. triggerben adtam neki 20000 pénzt, a nuke gyártási idejét lecsökkentettem minimumra. Run AI script at location triggerrel lefuttattam a "BW Terran 2 - A (Fill Silos with Nuke (Type 1)) at 'nuclear silo'" triggert, aztán az "AI Nuke Here at 'atomomot ide'" triggert, mégsem jó. nem csinál semmit a gép. miért?

Lammer
vegetert a prolig alapszakasza... erdekes statisztikak itt!
(peldaul amin meglepodtem, hogy a gyengen szereplo katonai csapatnak a parosa az elsok 2v2 statban :o )

TL-netes stat!

BEAST
ooo nem 😊 ... de meg fogalmam sincs hogy alakulnak a dolgaim, mostanaban lesz edesanyam meg nagymamam nevnapja, ocsem szulinapja, szoval a nyar tele van csaladi vitadelutanokkal :d korbekerdezek mikorra terveznek 😊 kivancsi vagyok enis

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
na tuti!

ha gyalog jossz, akkor lehet tudok segiteni(ótó)! 'sszem Egombol jossz, nem?

BEAST
majd meglatjuk, lehet elnezek oda enis :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
Ki jon a WCG offline selejtezore?
Hir es benne minden leirva...

(julius 26!)
en elnezek, szeretnem latni az aktualis kockakat jatszani^^

http://www.starcraft.org/
A sok map mellett rengeteg minden van még, biztosan találsz olyat ami ttszeni fog.

üdv, kérdés: honnan tudok letölteni olyan scenariokat, ami nem multira meg custom-ra lett csinálva, hanem use map settings-ként kell játszani, tehát vannak benne triggerek, meg mindenféle?

nem sztoris kampányokra gondolok, hanem inkább egyedülálló, vicces pályákra (pl olyasmi, mint az eredetiben lévõ zerg soccer). például régen megvolt valahonnan egy olyasmi pálya, ami a mátrixot imitálta (voltak benne ügynökök, meg minden). szóval ilyesmi mapokat akarnék letölteni, de nem találok sehol. ötlet?