Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éppen ezért amit leírtak a pdfjükben, az inkább valami halandzsának tûnt, hogy az átlagember át is ugorja.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Áldom hogy nekünk olyan motorunk van, amibe csak szervíz nyúlhat bele 😄"
nem is kell... bezinvezetekre kell rahackolni 😄
najo amugy koszi sracok!
ezt igy hozzanemertokent is ereztem, hogy bullshit 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"égés során vízgõz (H2O) és széndioxid (CO2), azaz két a természetben is elõforduló és azt így nem is szennyezõ égéstermék keletkezne."
én már ezen elmosolyodtam, és sok hitelt ezért nem is adtam a szövegnek, de azért meglepett.
Véleményem(!) szerint:
A benzinnek soha nem is volt, és nem is lesz kedve feltöltõdni, ugyanis nem olyan molekulákból áll. Ha a mágnes tényleg beporlasztaná, akkor az a mágnes tuti begyûrné az egész autódat is, úgy ahogy van. Ha mégis csinál valamit, akkor az kívül esik a tudásom határain :\
A vízlágyítós részhez meg egy hatalmas WTF, mert úgyis ott fog kikristályosodni a cuccos, ahol elegendõ hozzá a hõ, magyarul a csövön és akkor meg rátapad, és ennyi.
Hogy erre a KERMI meg a Pápa is azt mondta hogy oké, hát, nemtudom, õk tudják, nem sok vagyok hozzájuk képest, de a személyes véleményem hogy szemberöhögném aki ilyet próbálna rámsózni. Mondjuk lehet hogy csak én vagyok tudatlan :\ (nemis) 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Szeretnék nem "okoskodó tudományos" lenni.
Kezdeném azzal, hogy a részecskék egymással illetve a csõ falával súrlódnak, igaz. Nagyon sok körülménytõl függ mennyire. De ettõl nem fog feltöltõdni a benzin elektrosztatikailag. Nem fognak összeragadni a molekulák.
A tökéletlen égés oka nem az, hogy össze vannak ragadva a részecskék. A tökéletlen égés oka az, hogy nincs megfelelõ oxigén mennyiség, más reakciók is létrejönnek azokon kívül, amiket terveztünk.
A benzinfogyasztás nem lesz jobb. A károsanyag kibocsájtás miatt teszik a rendszerbe a dugattyúk után a katalizátort.
A vízlágyítós megoldást viszont nem bírtam ki mosolygás nélkül 😄
Eleve nem azért lesz vízkõ mert kiválik és rátapad, hanem eleve a csõre, bojlerre válik ki! Ezt csak úgy lehet megakadályozni ha eltûntetjük a vízbõl a rossz dolgokat, ezt egy karika nem akadályozza meg sajnos 😊
Áldom hogy nekünk olyan motorunk van, amibe csak szervíz nyúlhat bele 😄
Mindent összegezve szerintem felesleges pénzkidobás.
Nem tudom ott a kerminél milyen vegyészek vagy mérnökök vannak. Lehet ugyanolyanok mint az Uri Geller sójában, akkor megértem mire bólintottak rá. (köpenybe felöltöztetett emberkék, akiknek nincs köze ahhoz amit állítanak róluk)
na kis kemikusok(Nuki, Light) :p
kamu-e?
mint szakemberek... kivancsi vagyok a velemenyetekre... ott az oldal, leiras, meg van egy pdf amiben az osszetevoi le vannak irva... engem mint ilyen teren nem jaratos eNbert erdekel, hogy tenyleg nem kamu a rizsa ami a lapra van irva... elvileg okes? vagymittomen <#idiota>#idiota>
(fuggo vagyok... meszaros2008er... oooize 😄)
Lucifer vs Mercury (Proleague) PvT
egyszeruen burtalis!!!444!!negz
(vegignezese KOTELEZO!)
Olyan replayek hol láthatóak ahol több, mint 2 jétékos játszik? Pl: 2 vs 2, vagy 3 vs 3? A profik is szoktak ilyen meccseket nyomni vag õk csak 1 vs 1 felállásban játszanak?
remelem lowon elszalad <#idiota>#idiota>
(core2-8400-4gigz1066Domi-2db 9600GTOC)
ennél több is lehet.
amúgy sztem nekem több is kell 1 hónapnál: megszerzem a játékot az eleján, 2 évvel késõbb talán már lesz gépem is hozzá, amin tudom futtatni 😄
bár sztem attól még azért kipróbálja mindenki, nem? legalább 1 hónapig. aztán dobni a szemétbe.
---
Bandinak: btw ne aggodj en meg mindig kockulok a koreai pro ligakra^^ MINDEN meccset tovabbra is megnezek^^
MJ rulz Pink Team The Only One
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
on: inkabb nezzetek meg az A csoport kuzdelmeit az OSL selejtezokben... nagyon durvas meccsek vótak ^^
on
hidramutalingrushtankdrop
bocs de ezen orbitálisat felröhögtem xD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ad1: azert mert hun csatin nubkodsz, nehidd, hogy tudsz is jatszani
ad2: 5ezer eve arrol pofazok(es emlitettem is volt korabban) hogy DOTA nalam csakis 5V5... (erre kaptam fel a vizet, hogy te lelolozod, hisz csapatban nagyon is hasznos, az egy dolog, hogy en kiprobaltam igy nub szinten)
ad3: ne nagyon kacarassz, mert egy csoppet elkennek a szadat(szatokat, ugye mert 5v5) akarmelyik pro garda, jatszottatok mar MYM ellen peldaul? ha majd elkenitek oket, akkor majd kacaraszhatsz... addig fuled farkad be es kuss van max...
ad4: eppenseggel gudeokat olvasok az eddig oke... de ket nagyon jo csapat replaye mindennel tobbet er ez teny... nem tudom akkor mi a tokomrol beszelunk... kicsit szalljal le a magas lorol es ne retardalozz burkoltan, mert nem lesz jo vege ocsisajt...
ha tovabbra is ide szpemmelsz, kitoroltetem ---> plz folytkov a megfelelo topikban, htxvm -.-
es csak azert mert kepes voltal elolvasni par guidet, nehogymar azt hidd, hogy feltalaltad a spanyolviaszt, a "prok" (ezen kulonosen rohogtem) taktikai nagy lofaszt nem ernek, ha nem csapatban jatszol
hogy fel tudod baszni igy az agyamat a hulyesegeiddel hajnali 1 kor, legalabb gondolkozz mar el azon amiket irkalsz.
(egyebkent Drow fan vagyok... majd azt is kitalalod, hogy szar megminden, mar varom -,- btw ajanlom, hogy folytassuk DOTA topikban a temat)
MJ rulz Pink Team The Only One
"és ahogy látom szép múlt"
miszter pro baratom ez mi is akart lenni? legyszi magyarazd mar meg, mert erdekelne 😉
TE AKI KURVARA NEM TETTEL LE SEMMIT SEM AZ ASZTALRA(van valami elert eredmenyed, azon kivul, hogy osztod a nub eszt?) nehogymar megmagyarazd mi a franko... mert osszepisilem magamat... MYMben dotazol? vagy virtus.proban? vagy hol? hadd lassam mar, hagy aleljak el es akkor igazat adok neked, addig stfu noob van...
mivel ensem vagyok pro(es kurvara meg kezdo vagyok a DOTABAn) es igen basszuskulcs ebbol kifolyolag mivel nub vagyok hat veszem a faradsagot, es megnezem az IGAZI ELIT(tudod nem a HUN csati! 😉 talalkozoit es je BASSSZAMEK hasznaljak a prok Liont, jeeeeeeeeeee' hat MIK VANNAK BASZKI...
na erre varjal gombot, miszter menomano "PRO" arc... lol! >.<
most akkor ki a pro? JAIIIGEN TE! hisz ok hasznaljak profi szinten es szerinted szar... te meg nem... EZAZ!!444 mester! lol!
(VAN MAR FORUM btw, miert ide szpemmelsz?)