3856
Starcraft
  • Nuki
    Köszönöm szépen de nekem túl kevés a cuccom hogy egy fél órás utért kihívjalak az isten háta mögé :P
    Össz vissz kaja amit hozok itthonról (szeretnék hasonlót alkotni mint a bableves csak jobban, feltéve ha van rá lehetőség. ha üres a lakás akkor csak készterméket hozok)
    és 1db notebook táska. Ezért pedig túlzás lenne kocsival eljönnöd értem. Inkább segíts Bandájnak.
    Tényleg nagyon köszi a felajánlást ^^
  • light00
    Hát járkálhatsz felőlem vele otthonis, de inkább megéri eljönnöd...mondjuk, csak hogy boldogítsalak, dotázni is fogunk xD
    De három emeletet viszlek én a hátamon is, szombatonként úgyis megszoktam
  • Spica
    kedden cserélnek gipszet, akkor többet tudok mondani, de ha már járógipszem van...
  • Lammer
    HAHAHHAHA MOST NEZEM az uj Sztárlíííg selejtezoket!!44
    KESPAMASODIK JAEDONG KIESETTT, MUHAHHHHHHHHHHHHHHHAAHAHAHAAAAA

ennyi!
  • Lammer
    BTW!

aki lemaradt az EMESEL dontorol, annak jutubos vidik! mivel BO5 volt a donto, ezert szpojlerezek! (telleg nem erdemes belenezni a szpojlerbe, mert ugy izgib^^)

tehat akkor a (hazi)donto!
    Lecaf OZ zerges csaszara, Jaedong
    vs
    Lecaf OZ szolid Terranja Forgg ellen utye

Ceremonia: KATT
    1. meccs: KATT
    2. meccs: KATT
    3. meccs: KATT
    ---
    szpojleres meccsek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    4. meccs http://www.youtube.com/watch?v=GNndX9qua1o

5. meccs http://www.youtube.com/watch?v=I5ALIL7T764

vegeredmenyhez! :D
    JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ!444444444444NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY GENNNY ALAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS4455555HATVANNYÓC :D:D

• Lammer
    hatize... ha gondolod eljohetsz(viszlek-hozlak haztú-hazig), max neked lesz a legjobb, mermijofejek vagyunk es kinyaljuk a p******t is^^

amugy jobbulast! :]

ps tobbieknek: mivel a kocsim kisebb lett( es joooval gyorsabb^^) ezert csak max 3an ferunk be+csomik... szal mivel akkor Benceeknel lenne megint a lan, igy Dave+Bandi(ha igy is vallalja)+en+csomagok lenne a felallas nalam autougyileg^^
  • Spica
    járógipsszel is oké vagyok? :)

sajna sok a probléma manapság. sry.
  • Lammer
    lál "juzsuöl" xD
  • Nuki
    Mindenki megveszi a zsömijét, párizsiját reggel, tornával indítunk, stb.
  • light00
    Pesti út ürül szombatig szal összberendezés egy matrac meg egy gép lenne, az is az enyém xD (=elférnénk)
    negatívum: kérdés lenne-e hűtőnk mert nemtudom mikor vinnék át. de mind1 szerintem ez csak részletkérdés.
  • Lammer
    hato" en tudjatok raerek mindig xD

valamit akko' kene mar szervezni megminden4444!

eloszor is, HOL? aug 15-16-17 szerintem is fullos lenne ;)
  • light00
    punnyadunk
  • light00
    Efelől szerintem ne aggódj, szerintem lesz pótgép (majd ellopom itthonról xD)
    Nuke miatt ugye végülis hétvége lenne jó, nekem meeeeg 19 után nem jó.
  • Spica
    hú most jutott eszembe: ne feltétlen hozzám idomuljatok, mert lehet nem lesz addigra megjavítva a gépem (a notebook, asztali amúgy sincs) és akkor mégse tudnék elmenni.
  • Nuki
    Nekem csak a hétvége jó, mert hétköznap dolgozok, és nem olyan munkát, ahol szabit lehet kivenni :(

Például (15)-16-17-e? péntek-szombat-vasárnap?
    (kombózva az eddig elhangzott igényeket)
  • Lammer
    LOAL xD

---
    tudjatok! en raerek ezólvéjsz ^^
    viszont szavazzuk meg eloszor, hogy hany napos legyen a "mappetsó"
  • koryne
    Jó, én benne vagyok a lanban. Aug 20-ig asszem nekünk is jó.
  • Spica
    13 és 20 között? se előtte se utána egy darabig nem. szeptember eleje gondolom valakinek problémát okozhat (persze akiknek van reghét annak nem)
  • light00
    Ja és köszi a ramot^^ mostmár csak néha akad, ha egyszerre msnezek, youtubeozok, cd-t írok és vírusírtok xD
  • light00
    LAN :o
    nekem8, de akkor kezdjük azzal: na hol akartok lanozni, Pesti út vagy Ecser?
  • Lammer
    Bencevel beszeltem egy kicsit(voltam naluk)... szoval igen mindenki hibas ebben a kib. tespedesben... szoval kicsit szivjuk fel magunkat es hajra nyomjuk a klanos eletet... (Y)

Nuke: Sajnos errol is szo volt Bencevel, hogy qrva erdekes ketten tok jol elvagyunk, osztan mar csapatban valahogy mintha ez a visszajara fordulna... fene se erti... :C
    mindegy, en meg adok egy eselyt magamnak es a csapatnak... akkor kernek idopontokat, ki mikor er ra! RENDEZZUNK LANT!
    (tudok elvileg 2 uj sracot is hozni! nagyon jofejek es rendesek! jo lenne meg Augusztusban... ad1: nektek suli meg nincs ad2: nekem(unk uj sracokkal) szunet van szinten tanfolyasban!)

hajra-hajra!
    Dori neked is, dizajnban... xD
    (monnyuk tok jo lett volna, ha WCG eloselejtezore kesz, dehat ez van :C)
  • light00
    Hát, talán a háromszög körvanala lehetneeeööö olyan zerges :D vagyis ilyen nyálas-gusztustalan mittudomén :D
    A belsejébe lehetne akár egy kisebb montázs, vagy egy egyszerű űrös háttér, igazából nemtudom mennyire akarjátok cifrázni.
  • Nuki
    Pedig úgy van ahogy Bence barátunk mondja.
    (zöld írás amennyiben lehetséges, jó ötletnek hangzik:)
  • koryne
    Kicsit még tudok rajta alakítani, ha valakinek van jó ötlete. Gábor szerint legyen SC betű-zöld (mármint amilyen a menüben van). Valami még, hogy a háromszög belseje ne legyen olyan üres? Vagy magára a háromszögre valami egyéb? Ez csak egy hirtelen jött ötlet volt, nehogy már elfogadjátok rögtön :D
  • light00
    Elfogadjuk ;)
    Amilyen egyszerű, olyan tökéletes^^
  • Nuki
    Jól néz ki!!4 :D

Gábor: Miért, te szeretnél kezdeni vele valamit? Van komoly terved? Annak ellenére, hogy szoktunk veszekedni, igenis poénos kapocs ez így köztünk.
    De ha indítanál egy vérkomoly klánt, amihez kell ez az előtag, akkor legyen óhajod szerint.
  • Spica
    nekem tetszik
  • koryne
    Ignorálva a klánvezér előző kommentjét:
    "tojásosok" nyilatkozzanak, hogy tetszik ez:

Nincs kőbe vésve, brainstorming session indul.
  • Lammer
    skacok! akinek az infojaban benne van az E.ggs okorseg... kerem vegye ki... nincs ertelme(sosem volt)! most hullakomolyan mondom!
    koszonom! egy olyan dologhoz ragaszkodunk aminek sosem volt ertelme...

GG
  • Lammer
    MSL elodonto 2ik fele... ->hihetetlen -.-

meg mindig nem terek magamhoz... es jon a kerdes? kinek drukkoljak majd donton... Jaedong(Lecaf OZ) ugye szorny... ForGG(Lecaf OZ) ugye meg ad1: iszonyat dimatlan szegeny... nomeg most verte meg kedvencemet -.-

bazki! Hazidontove avazsalodott MSL donto lesz :C
  • Nuki
    Azt hittem legalább funból nevezel(tek)
    Te meg Bandi András :D

Nekem több mint valószínű, hogy programom lesz akkor :(
  • Spica
    ha már mindenki elnéz oda nem maradhatok ki
  • ba32107
    tudja valaki, hogyan kell megcsinálni, hogy az AI atomot nyomjon?

eddig a következőt csináltam:

letöltöttem a Starcraft X-tra editort. csináltam az ellennek egy ghostot, egy command centert nuclear siloval. triggerben adtam neki 20000 pénzt, a nuke gyártási idejét lecsökkentettem minimumra. Run AI script at location triggerrel lefuttattam a "BW Terran 2 - A (Fill Silos with Nuke (Type 1)) at 'nuclear silo'" triggert, aztán az "AI Nuke Here at 'atomomot ide'" triggert, mégsem jó. nem csinál semmit a gép. miért?
  • Lammer
    vegetert a prolig alapszakasza... erdekes statisztikak itt!
    (peldaul amin meglepodtem, hogy a gyengen szereplo katonai csapatnak a parosa az elsok 2v2 statban :o )

TL-netes stat!
  • BEAST #3462
    ooo nem :) ... de meg fogalmam sincs hogy alakulnak a dolgaim, mostanaban lesz edesanyam meg nagymamam nevnapja, ocsem szulinapja, szoval a nyar tele van csaladi vitadelutanokkal :d korbekerdezek mikorra terveznek :) kivancsi vagyok enis
  • Lammer
    na tuti!

ha gyalog jossz, akkor lehet tudok segiteni(ótó)! 'sszem Egombol jossz, nem?
  • BEAST #3460
    majd meglatjuk, lehet elnezek oda enis :o
  • Lammer
    Ki jon a WCG offline selejtezore?
    Hir es benne minden leirva...

(julius 26!)
    en elnezek, szeretnem latni az aktualis kockakat jatszani^^
  • Reggaester
    http://www.starcraft.org/
    A sok map mellett rengeteg minden van még, biztosan találsz olyat ami ttszeni fog.
  • ba32107
    üdv, kérdés: honnan tudok letölteni olyan scenariokat, ami nem multira meg custom-ra lett csinálva, hanem use map settings-ként kell játszani, tehát vannak benne triggerek, meg mindenféle?

nem sztoris kampányokra gondolok, hanem inkább egyedülálló, vicces pályákra (pl olyasmi, mint az eredetiben lévő zerg soccer). például régen megvolt valahonnan egy olyasmi pálya, ami a mátrixot imitálta (voltak benne ügynökök, meg minden). szóval ilyesmi mapokat akarnék letölteni, de nem találok sehol. ötlet?