Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Hiába a nagy kapkodásban néha így járnak. Egyszer Boxer is elfelejtette kifejleszteni a tankok ostromágyú üzemmódját. (Ki is kapott.)
ez ma mar teljesen alap taktika... Csak hatize' pont az a lenyeg, hogy a lurkok akkor kezdjenek el tamadni amikor jo sok unit van folottuk(erdemes akkor "inditani" oket)... a tortenetben ami szokatlan az, hogy nem (elfelejtette? 😄) inditotta el a lurkokat 😄
a dolog ugy nez ki, hogy veszel x lurkert es osszefonod egy kontrollba egy Overlorddal... mivel az Overlordnak van Hold pozicioja es a lurknak nincs ugye ezert kell olyan unittal "mixelni" ami tud^^ ... nos ha leholdolod akkor a lurkok sem csinalnak semmit... es amikor jon az ellen a foldon es eppen atmasiroznak a lurkok felett akkor vagy nyomsz egy stoppot(stop megnyomasa "kiholdolja" oket) a lurkra vagy celzottan tamadsz veluk... decoll ^^
ennyi ^^ ez inkabb azert volt meglepo mert elbenazta a srac 😄
Zerg vs Terran volt, a terranok teljesen beszorították a zergeket, akiknek a fészkéhez egy kis emelkedõn át lehetett eljutni. A zerg player utolsó lehetõségként beásott 3 lurkert az emelkedõnél. A terran player kb. 10 gyalogossal, és 1 tankkal támadott. SV-je nem volt. Mikor odaért a lurkerekhez, azok egyszerûen nem támadtak. Semmi tüskeböki a föld alól. A Zerg játékos és az edzõje is tátott szájjal nézte ezt. A terranok átmasíroztak felettük és nyertek.
A kérdés: miért nem támadtak a lurkerek? Annyit még megfigyeltem, hogy a 3 lurker szinte tökéletesen egyvonalban volt.
Tudnátok mondani vmi olyan oldalt, ahol viszonylag jó minõségben és !!angol kommentárral!! vannak fent SC videók? Nem baj ha nem a legfrissebbek.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Most már legalább még több TvP-t látsz és kevesebbet fogsz nyavajogni ha ilyen meccsápot kapsz <#idiota>#idiota>
Stork(P) vs ForGG(T) MSL nyóócba jutasert...
fordulatos kis meccs! mászthev! angolkommis :p
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
durva mindkettõ meccs.
SZÉM EZ DOTA TÁPIG^^<#idiota>#idiota>
Sajnos nem kommentaros DE MÁSZTHEV!44
Tempest vs Ruby PvT >>>MSL TOP32 csopi, 2ik helyert mindent eldonto meccs! (MSL top16ba jutas a tet!)<<<
(mondtam mar, hogy imadom ezt a palyat? <#idiota>#idiota>)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kotelezo meccs444!: Sztárlíg A csopi uccso meccse -> Flash vs Bisu <triplakommentar>
(tricky 1)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Jártas a témában, még klánja is van ahol õ a fõnök meg minden.
(ezt azért írtam le így, ha netalántán benézne valami moderátor, akkor azért lássák azt hogy sokadszorra, de belemegy az összes mindenki aki itt van, hogy legyen egy szellemi vezetõnk <#idiota>#idiota>)
Többiek is szavazzanak, megfelel-e nekik hogy a mi Gáborunk legyen a házigazda, aztán õ még egyszer ír egy levelet az illetékeseknek, hátha most mégiscsak sikerül elérni valamit.
(csakhogy bonyolitsak az uj patchel mar a cd sem kell... patchben le van irva, hogy kell csinalni)
amugy nem kell allitgatni semmit sem a kompatibilitasnal 😉
Próbáltad feltelepíteni újra?
elsõ küldit megcsinálom mennék 2.-ra és hiba hang winfosban majd megáll minden. kinyomom taskbol visszalépek winfosba és ennyi. ez megy végtelenségig.
probálkozásaim:
-affinitás állitás
-kompatibilitás állitgatása (win2k,win98 blabla)
ps.: természetesen 1.5 a patch mielött bárki ezzel jönne 😊
...vagy mi a végtelen? A lónak miért nincs 5 lába...vagy 6 - 7? szerinted tudja rá valaki a választ ennyi információ után?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
elderg33k - juneterran @ othello, 0-1
t1nylisk - blu3.tmplr @ blue storm, 1-0
elderg33k - blu3.tmplr, 1-0
juneterran - pwny @ troy, 1-0
t1nylisk - pwny @ blue storm, 0-1
juneterran - blu3.tmplr @ blue storm, 1-0
elderg33k - t1nylisk, 0-1
blu3.tmplr - pwny, 1-0
elderg33k - pwny, 1-0
juneterran - t1nylisk @ blue storm, 0-1
csoport végeredmény:
1. t1nylisk 3-1
2. juneterran 3-1
3. elderg33k 2-2
4. blu3.tmplr 1-3
4. pwny 1-3
rájátszás:
blu3.tmplr - pwny 2-0
elderg33k - FW
juneterran - elderg33k @ othello, blue storm, 2-0
t1nylisk - blu3.tmplr, 2-1
t1nylisk - juneterran @ troy, othello, othello, 2-1
végeredmény:
1. t1nylisk
2. juneterran
3. elderg33k, blu3.tmplr
5. pwny
azt hiszem ennyi, sajnos a mapok nem nagyon maradtak a fejemben
le lettem oltva, hogy ne legyen "versenyzes"... 'hatakkormeg' ? kit erdekel a "tablazat" ?
:\
Jók voltatok gyerekek <#eljen>#eljen>
Ha készült összefoglaló táblázat ilyen képszerûen, mint régebbi lanoknál, meg ilyen összesített-összesített táblázat, akkor jöhet 😛
szuper! <#vigyor2>#vigyor2>
keszuljetek szepen lan4re!444 <#idiota>#idiota>
Van egy problémám néhány napja, csak Asia és USEast-re tudok csatlakozni Bneten, Europe-ra, USWestre nem. Másnál is van hasonló gond?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
én mint a klán leggyengébb tagja továbbra is sugallom: -sd Próbáljátok ki!!!!!!!!444444
nincs vita, lehet hibáztatni a gépet hogy melyik hármat sorsolta.
Hangos vitatkozás a meccs elõtt hogy ki mit válasszon a kisorlsolt három közül: engedélyezett.
Illetve máncskin elhozatala: is. Én mindenképpen hozok sok oldalú kockákat, mert õk hoznak szerencsét nekem.
nekem viszont nem volt hajlandó az orvos tegnap járógipszet adni, mer hablaty, de lehet 13-ikán még ad, nemtom biztosra már ezt se, így a részvételemet se... de sztem van esély rá csak nemtom belementek-e ebbe az utolsó pillanat dologba.
ha összejön:
- engem nem zavarna ha Bencének perkálunk, végeredményben tényleg így fer.
- kösz a felajánlást is, hogy elviszel eldergeek (xD), de hát még majd írok, hogy alakul a balsorsom a kövi 10 napban.
- viszont gyakorolni nemigen tudnék, sorry, de a notim meghalt és fekvõben asztali gép mellett elég gyehenna sokat lehúzni. szóval én max ott tudnám felpörgetni magam egy kicsit a meccsek elõtt. sry de itt most nincs mit tenni 😞
de mégegyszer mondom, sajnos nemtom biztosra mondani, hogy ott leszek és számoljatok nélkülem.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
dotában single draft (vagy mi a /sd ) nem jó játékmód? <#idiota>#idiota>