Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
loal!44 <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
<#zavart1><#idiota>

Egyszer valaki elfelejtette a marine-ok lõtávját kifejleszteni ellenem, mégis megvert <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Most már értem, köszi!
Hiába a nagy kapkodásban néha így járnak. Egyszer Boxer is elfelejtette kifejleszteni a tankok ostromágyú üzemmódját. (Ki is kapott.)
Lammer
Hold Lurk:
ez ma mar teljesen alap taktika... Csak hatize' pont az a lenyeg, hogy a lurkok akkor kezdjenek el tamadni amikor jo sok unit van folottuk(erdemes akkor "inditani" oket)... a tortenetben ami szokatlan az, hogy nem (elfelejtette? 😄) inditotta el a lurkokat 😄

a dolog ugy nez ki, hogy veszel x lurkert es osszefonod egy kontrollba egy Overlorddal... mivel az Overlordnak van Hold pozicioja es a lurknak nincs ugye ezert kell olyan unittal "mixelni" ami tud^^ ... nos ha leholdolod akkor a lurkok sem csinalnak semmit... es amikor jon az ellen a foldon es eppen atmasiroznak a lurkok felett akkor vagy nyomsz egy stoppot(stop megnyomasa "kiholdolja" oket) a lurkra vagy celzottan tamadsz veluk... decoll ^^

ennyi ^^ ez inkabb azert volt meglepo mert elbenazta a srac 😄

Tegnap néztem 1 proleague meccset, és olyat láttam, amit még nem.

Zerg vs Terran volt, a terranok teljesen beszorították a zergeket, akiknek a fészkéhez egy kis emelkedõn át lehetett eljutni. A zerg player utolsó lehetõségként beásott 3 lurkert az emelkedõnél. A terran player kb. 10 gyalogossal, és 1 tankkal támadott. SV-je nem volt. Mikor odaért a lurkerekhez, azok egyszerûen nem támadtak. Semmi tüskeböki a föld alól. A Zerg játékos és az edzõje is tátott szájjal nézte ezt. A terranok átmasíroztak felettük és nyertek.

A kérdés: miért nem támadtak a lurkerek? Annyit még megfigyeltem, hogy a 3 lurker szinte tökéletesen egyvonalban volt.
lac111
Hali!

Tudnátok mondani vmi olyan oldalt, ahol viszonylag jó minõségben és !!angol kommentárral!! vannak fent SC videók? Nem baj ha nem a legfrissebbek.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Szép játék volt 😄

Most már legalább még több TvP-t látsz és kevesebbet fogsz nyavajogni ha ilyen meccsápot kapsz <#idiota>

Lammer
Nyah akkor egy kizs tévépé tsemege^^

Stork(P) vs ForGG(T) MSL nyóócba jutasert...

fordulatos kis meccs! mászthev! angolkommis :p

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jo ok, utana Stork nyert es tovabbjutott 2-1es osszesitesben :CCCCccc

szerintem ez az a meccs ahol életemben elõször terrannak drukkoltam.

durva mindkettõ meccs.

Lammer
my children!44
SZÉM EZ DOTA TÁPIG^^<#idiota>

koryne
Loál mets! 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Lammer
NA akkor meg1 ZSENIALIS meccs!

Sajnos nem kommentaros DE MÁSZTHEV!44
Tempest vs Ruby PvT >>>MSL TOP32 csopi, 2ik helyert mindent eldonto meccs! (MSL top16ba jutas a tet!)<<<

(mondtam mar, hogy imadom ezt a palyat? <#idiota>)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
olyan jo latni, hogy Tempest tokre elerzekenyul... nemhiaba, meg sosem sikerult ilyen messzire jutnia ligaban! grat!

Lammer
na alattval... o"ize topiktarsaim <#idiota>

Kotelezo meccs444!: Sztárlíg A csopi uccso meccse -> Flash vs Bisu <triplakommentar>
(tricky 1)

koryne
Lammer for pre... akarom mondani hauszmajszter! 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Errõl jut eszembe, egyik ált kém elõadáson valami Kruscsó vagy ehhez hasonló vezetéknevû srác ült mellettem, amit mint szót, a Koreaiak elõszeretettel szoktak használni 😄

Szabi84
Tõlem lehet! Amiket linkelt azokat is mindig megnéztem! Pedig még sosem toltam végig a starcraftot, vagyis a broodwart, szóval állati nagy pro vagyok, battleneten is egyszer nyomtam de ott is lelámáztak (vajon miért?😄)! De ezeket a demokat, meg vodokat szeretem nézni, fõleg mikor valami jó nagy tunkolós csata van!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Próbáljuk meg most mégegyszer. Szerintem legyen Lammer alias Gábor a Starcraft topik házigazdája.

Jártas a témában, még klánja is van ahol õ a fõnök meg minden.

(ezt azért írtam le így, ha netalántán benézne valami moderátor, akkor azért lássák azt hogy sokadszorra, de belemegy az összes mindenki aki itt van, hogy legyen egy szellemi vezetõnk <#idiota>)

Többiek is szavazzanak, megfelel-e nekik hogy a mi Gáborunk legyen a házigazda, aztán õ még egyszer ír egy levelet az illetékeseknek, hátha most mégiscsak sikerül elérni valamit.

csuszi
beszarás.

MJ rulz Pink Team The Only One

Lammer
nagyon soxor irtam mar a "megfelelo" helyre, hogy lennek hazigazda... hat azota is valaszolnak... :C

csuszi
a világ legjobb játékának miért nincs banner meg faq?

MJ rulz Pink Team The Only One

Nem tudod, hol lehet megnézni, hogy a proleague meccsek videói elõtt milyen nyitózenék vannak?
csá all, mondjátok má meg hogy ha use map settings pályát csinálok hogy kell megcsinálni azt, hogy ne változzanak a playerek színjei? elõre is köszi
ja azt tom meg kéri is a cd-t de valami bénasággal kiesik. következõ proba az lesz hogy csak sc brood war nélkül.
Lammer
ha brood warst viszed szingliben, akkor a BW CDnek kell benntlennie(ha ISOt hasznalsz, akkor ertelemszeruen a daemon toolsban vagy ahol felmountoltad)... ha sima SC sztorit nyomod, akkor a sima SC CDnek...
(csakhogy bonyolitsak az uj patchel mar a cd sem kell... patchben le van irva, hogy kell csinalni)
amugy nem kell allitgatni semmit sem a kompatibilitasnal 😉

nem igen eredeti bár ha ezen mulik akkor megveszem blizzard storebol 19euro... különben érdekes de brood wars protossból letoltam 4 missiont és semmi.. lehet csak sc-t kéne raknom 1.5-el és annyi?
Eredeti vagy sem? Lehet hiányzik egy fájl, amire szüksége van a 2. küldetéshez.
Próbáltad feltelepíteni újra?

ja és még annyit hogy multiplayerben rohadtul semmi baja...
18fok van nem épp nevezném melegnek.

elsõ küldit megcsinálom mennék 2.-ra és hiba hang winfosban majd megáll minden. kinyomom taskbol visszalépek winfosba és ennyi. ez megy végtelenségig.

probálkozásaim:
-affinitás állitás
-kompatibilitás állitgatása (win2k,win98 blabla)

ps.: természetesen 1.5 a patch mielött bárki ezzel jönne 😊
Kandurex
mert meleg van és beköltözött a hûtõbe...

...vagy mi a végtelen? A lónak miért nincs 5 lába...vagy 6 - 7? szerinted tudja rá valaki a választ ennyi információ után?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

valaki mesélje el légyszives miért fagy a single player? 😊 tudom hogy ez lejárt dolog meg nem menõ, de akkoris. köszi
Jogos

picsábaxD

Nem értelek mire gondolsz. Fejtsd ki bõvebben!

Lammer
David nem lett velem 3ik :p csopiban legyoztem es igy o" negyedik lett :p

Tudom hogy van huncraft de ez az 1 enként letöltögetõs huncraft nem jó nekem, csak a szövegfájlok kellenének.

Nem tudja valaki sima magyar szöveg fájlokat holtalálok starcraft 1 hez ?

csoportküzdelmek:
elderg33k - juneterran @ othello, 0-1
t1nylisk - blu3.tmplr @ blue storm, 1-0
elderg33k - blu3.tmplr, 1-0
juneterran - pwny @ troy, 1-0
t1nylisk - pwny @ blue storm, 0-1
juneterran - blu3.tmplr @ blue storm, 1-0
elderg33k - t1nylisk, 0-1
blu3.tmplr - pwny, 1-0
elderg33k - pwny, 1-0
juneterran - t1nylisk @ blue storm, 0-1

csoport végeredmény:

1. t1nylisk 3-1
2. juneterran 3-1
3. elderg33k 2-2
4. blu3.tmplr 1-3
4. pwny 1-3

rájátszás:
blu3.tmplr - pwny 2-0
elderg33k - FW

juneterran - elderg33k @ othello, blue storm, 2-0
t1nylisk - blu3.tmplr, 2-1

t1nylisk - juneterran @ troy, othello, othello, 2-1

végeredmény:
1. t1nylisk
2. juneterran
3. elderg33k, blu3.tmplr
5. pwny

azt hiszem ennyi, sajnos a mapok nem nagyon maradtak a fejemben
Ha nem hát nem.

Lammer
fudejovolt... juhejjj... <#vigyor5>

le lettem oltva, hogy ne legyen "versenyzes"... 'hatakkormeg' ? kit erdekel a "tablazat" ?

:\

Senki nem írt még ide?!

Jók voltatok gyerekek <#eljen>

Ha készült összefoglaló táblázat ilyen képszerûen, mint régebbi lanoknál, meg ilyen összesített-összesített táblázat, akkor jöhet 😛

Lammer
TADAAAAAAAAAAAAAM!!!444447MINUSZHAROM

szuper! <#vigyor2>

járkáló! 😊 jöhetsz elderg33k
Lammer
Gyerekek!5544

keszuljetek szepen lan4re!444 <#idiota>

Mydgard
Hali!

Van egy problémám néhány napja, csak Asia és USEast-re tudok csatlakozni Bneten, Europe-ra, USWestre nem. Másnál is van hasonló gond?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

én mint a klán leggyengébb tagja továbbra is sugallom: -sd Próbáljátok ki!!!!!!!!444444
nincs vita, lehet hibáztatni a gépet hogy melyik hármat sorsolta.
Hangos vitatkozás a meccs elõtt hogy ki mit válasszon a kisorlsolt három közül: engedélyezett.
Illetve máncskin elhozatala: is. Én mindenképpen hozok sok oldalú kockákat, mert õk hoznak szerencsét nekem.

na látom beindult a tervezés!

nekem viszont nem volt hajlandó az orvos tegnap járógipszet adni, mer hablaty, de lehet 13-ikán még ad, nemtom biztosra már ezt se, így a részvételemet se... de sztem van esély rá csak nemtom belementek-e ebbe az utolsó pillanat dologba.

ha összejön:
- engem nem zavarna ha Bencének perkálunk, végeredményben tényleg így fer.
- kösz a felajánlást is, hogy elviszel eldergeek (xD), de hát még majd írok, hogy alakul a balsorsom a kövi 10 napban.
- viszont gyakorolni nemigen tudnék, sorry, de a notim meghalt és fekvõben asztali gép mellett elég gyehenna sokat lehúzni. szóval én max ott tudnám felpörgetni magam egy kicsit a meccsek elõtt. sry de itt most nincs mit tenni 😞

de mégegyszer mondom, sajnos nemtom biztosra mondani, hogy ott leszek és számoljatok nélkülem.
Terensz
Szerintem meg ne ragaszkodjunk ennyire a szkordzsi vs puziag herokhoz, bénaneten is -ap, -ar, -rd meccsek vannak jellemzõen, meg ESWC-n izs vegyes csapatok játszottak (SK-gaming tényleg nagyot alakított, de ez most nem tartozik a tárgyhoz). Meg ne legyen vita a herokon, te sem akarod, hogy pl. kikap valaki, és utána azon megy a vita, hogy "persze, mert a puziag oldalon nincs egy normális hero", vagy épp "utálom a scourge-ot, nekem a szépfiúk jönnek be" (amúgy az én kedvenc heroim 90%-a scourge, ahogy neked meg fõleg a sentinelesek jönnek be, plusz az összes nuniag mindkét oldalon) De ahhoz, hogy mindenki a leg funolósabb herojával jöhessen, ahhoz kell az allpick.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Lammer
sorry de probaljuk meg... 😉 (osztan ugyis csere! igy viszont lesz ertelme az egesz oldalcserenek 😉

light00
Ebbõl úgyis lesz vonyítás, kinek hol mi a legerõsebb embere, múltkor sem lehetett egyhangúan megegyezni, hogy ki melyik oldalon legyen, két bázis van, azon belül mindegy hogy ki veri le, jó, gonosz, még darth vader is jó lett a film végére<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Megalázónak tartom hogy azt hiszed 'így állok hozzá'.

dotában single draft (vagy mi a /sd ) nem jó játékmód? <#idiota>