3856
Starcraft
-
#3616 Hali vkit tudja h mitől lesz olyan a játék képe mintha 16 szinű lenne.A patch nélkül is ugyanilyen.Ati x600pro kártyám van azzal lenne a baj?kösz a helpet -
[SiX] Boci #3615 Koszi a linkeket, tetszett, ugyes a srac :). Az utso meccs jott be a legjobban, az ellenfele azt se tudta mit csinaljon :D. -
kék #3614 Valóban nagyon ügyes gyerek. Az Estro eredményei is figyelemre méltóak ezen a kupán. Ami pedig Bisut illeti: a bajnokságban fantasztikus volt, de az egyéni ligákban számomra csalódást okozott. -
#3613 skacok!
uj Bisu eniván?
GosI[Flying]
nem semmi amit lemuvelt a Masters cupon! le kell lonom a poent, de a srac elott le a kalappal... 0-1rol forditott egyedul es ugye elkalapalt 4(NÉÉGY) MBC emberket :D nagyon skilles jatekos, kreativ player es raadasul eleg szereny srac! ugyhogy en drukkolni fogok neki! :)
MBC-Estro
1-1 (ugye itt szallt be)
1-2
1-3
1-4
vegeredmeny tudataban is erdemes vegignezni a meccseket, mert joakok! -
#3612 Hali.
Valaki tudna adni valami patch féleséget amitöl angol lesz a játék? Valami miatt átállítódott spanyolra O.o -
#3611 31:18
amugy dzsídzsí -
kék #3610 Pech. :-)
Pedig jó lenne, ha valaki elmagyarázná. -
#3609 prolíííget pont ettol a szezontol nem kovetem figyelemmel :D
MSL, OSL maradt... :) -
kék #3608 Van valaki, aki érti a koreai proleague rájátszásának szabályát? Mert az STX-Khan meccs után rendesen összezavarodtam. Miért az jutott tovább, aki? Miért nem lett döntetlen és lett lejátszva 1 plusz meccs? -
Nuki #3607 ha már a közvetítéseken hallott koreai nyelv gyönyöreire fókuszálunk, itt van egy mestermű: ártatlan gyermekdal -
#3606 nem lehet -
theprob #3605 Üdv, grafikai beállításokat hol tudom változtatni, mert sehol se találom. lehet egyeltalán? -
Nuki #3604 Alt+tabolsz, vagy msn-ezel alatta akkor szokott jelentkezni főleg. -
#3603 nálam is jelentkezik (meg úgy mindenkinél) a színprobléma de csak a főmenüben -
Cat 02 #3602 Mitől lehet h a game nem fut rendesen ? Mintha a színmélységgel baxakodna =\ -
#3601 Regisztráljátok a battle.net oldalon, onnan töltsétek le a klienset, és úgy próbáljátok. -
#3600 Nem.
Mindkettőnknek eredeti!
Két külön példány...
-
#3599 Egyszerre akartok ketten játszani egy CD-kulcssal vagy mi, mert azt nem lehet. -
#3598 Ha valaki nem értené a kérdést, akkor majd csinálok róla képet.
Egyébként külön-külön tudunk játszani B.neten, de együtt sose, mert vagy túl nagy pinget jelez, vagy kidropolja stb. -
#3597 Sziasztok nagy bajban vagyok!!
Eddig tökéletesen ment a Battle.net (2-3 évig) de mostanában, ha a barátommal szeretnék játszani, akkor megszakad a kapcsolat, és kiírja, hogy a CD kulcsod használja egy X nevű ember.
Az az X nevű ember az, aki nevén regisztráltam a játék telepítésekor.
Tehát pl ha Installnál a CD kulcs fölötti registration rublikába Ház-at írok, akkor b.neten a Ház nevű felhasználó használja a cd kulcsomat :/
Mi lehet a baj?
A haveromé és az enyém is eredeti! -
Nuki #3596 Na ja :D -
#3595 LOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL
baszmek ezen akkorat rohogtem igy ejszaka a nagy kussban :D azok a buborekok hozza! LOAL! :D:D:D
emlekszel ezen mennyit rohogtunk(lanon is!)?? :D -
Nuki #3594 PLEJGŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ -
tbundy #3593 nem -
#3592 Akkor valószínűleg mindannyian úgy pusztulunk meg majd egyszer, hogy ez az élet nagy találós kérdései között marad :-D -
#3591 nem nehéz elhinni, és nekem is megvan. én sem tudom, ezért kérdezem:D -
#3590 Nem tudjuk. Tudom, nagyon nehéz elhinni, de itt mindenkinek megvan eredetiben. -
#3589 hali, azt szeretném kérdezni hogy a huncraft-féle magyarítás csak eredeti scvel megy? thx -
kék #3588 Nem vagyok olyan bunkó, hogy eláruljam a végeredményeket. ;-)
Amúgy kinek szurkolsz csapat és egyéni szinten? -
Nuki #3587 Nem beteg, ha én is ilyen naprakész lennék biztos így csinálnám. :Ð -
#3586 ezen dejót mosolyogtam
CJ Entus vs KTF MagicNs 6set
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sunken ráss féjl
-
#3585 en most le vagyok maradva! szetmeloztam a Zagyam februarban (most megent munkanelkuliseg vanik :C) es most potolom be*! meg csak febr.21-ikenel tartok :D:D:D
legyszi hasznalj SPOILER makrot, ha esetleg velemenyezned az esemenyeket, htx^^
*annyira utalom ha elmondjak a vegeredmenyt, hogy azert utni tudnek :D szerencsere megvan az osszes meccs (torrent-VOD) es igy a megnyitott kmplayerbe (behuzom konyvtarastul) ami ha elindit egy moviet, nalam kimaxolja a kepernyot -> igy meg a meccsszamok(kieses szakaszban ugye ki tudja a ZeNber szamolni, hogy akkor pl 2-1 lett stb) sem latszodnak es vegig tudom izgulni a meccseket^^
beteg-e vagyok-e? ^^ -
kék #3584 Követi valaki az OSL-t és az MSL-t? Elég felemás eredmények születtek számomra. -
Nuki #3583 Jó ötlet! :D Majd lehet róla szó, csak ne csodálkozz, hogy akik egyetemre járunk nem fogunk tudni olyan sokszor játszani, mert most van a kritikus 6-7-8. hét amikor sok dolgozatot írunk.
Bencének meg egyáltalán nincs nettye, úgyhogy ő nem hiszem hogy fog tudni játszani egyáltalán :( -
#3582 skaczok!
van valakinek kedve egy kis 1v1, 2v2 loalkodashoz?
Klantagok? hmmz? MassDOTA vanik es jol jonne egy kis lazulas 4be ^^ -
Narusco #3581 sziasztok
lenne egy problémám: ha elindítom a játékot ,a kép bal oldalán feketén villog a kép. raktam fel uj vga drivert, de így is. nektek volt már ilyen? mit csináljak vele szerintetek, hogy ne villogjon? -
Mc Master #3580 csá vki mondja el gyorsan h müködik a bnet részletesen légyszi
h kell regisztrálni hol kell meg ilyesmi van e magyarul h tok szervert keresni meg hasonlók elöre is kösz csá... -
#3579 Ahhoz kepest hogy gagyi terranok, tenyleg nem rossz :p Foleg ~31 percnel az a szep yamato -
#3578 Yaaaaa !!!! Yamatoooo !!!! egy igazán epikus meccs, garantált a sokkhatás -
kék #3577 Köszi! :-)