3856
Starcraft
-
Nuki #1976 ja és elbaszakodott a mikróval 1 órát, miközben a másik helyeken megy agyondolgozta a végtelencsápú-végtelenszemű gép... :D -
#1975 proknak elég két ling nem?:P
söt a firebatoktol is elég két ling, söt több is képzeld el :P -
#1974 proknak eleg 2-3 hydra... :P
ha jol csinalja a zember szegeny DT meg sem tudja karcolni 1ik hydrat sem :P -
#1973 A beaconön át kell haladnia a DTnek. Ha csak odaér azzal nincs kisegitve. Habár. Nekem eddig mindig elfutott mellette, ha épp egykét stormmal kicsinálták a védelmet, ezért szerintem nem elég neki ha befigyel a beaconre. De majd kiprobálod :DD -
Nuki #1972 beállítasz egy ultrát hold positionra és megvéded hyrdákkal vagy zerglingekkel, az ultra úgyis csak azért jó hogy ne mennyen a DT a beaconre :P -
#1971 tessek: rovid ZvT iskola(szosszenetnyi FPS resszel mindket reszrol^^)... Gorush-Shine
most mondjatok azt, hogy nem vagyok kecirendes ^.^
-najo Python Zé palya :P
-Shine meg igazabol Mechamagus... szal neki tukor meg a P ellen megy jol :P
-nem tud tobb kifogast
[kifogasokat keres, de nem talal mar]
-
#1970 A zerg beaconoknél kell lennie overlordnak. a játék elején van is, ugy kezdesz. azok detector képességével láthatod a láthatatlan Dark Templarokat, akik mindig megprobálnak elszökni. És hogy ne zökjenek el, meg kell ölni öket. Ezt egyértelmüen sereggel tudod. Zergling, Hidralisk, Ultralisk, ez mind megteszi. Kell ott állomásoztatnod sereget, ami megtámadja azonnal a DT-t hogy odaérne. A DT pedig harcolni fog az átjutásért, dehát a zerg mindig tuleröben van :DDD
Ennyi. -
#1969 de simán elmegy melette. vagy lelövik. videóba persze nem...
de van mikro fogja nmagát és ő maga mozdul el, gondolom támadják. aztán meg az az őr lelép. ahelyett hogy közölné a gép hogy megtámadták. -
#1968 Skacok aki akar jonni egy total oltas kis SC lanra, az jelentkezhet meg xD
mi 4 napot leszunk egy kulturalt kis nyaraloban: ejszaka/2K/fo"
csaladias hangulat-kockulas^^-teraszos kiulos dumalgatos, van kis kertresz mekk van szalonnasutesre is lehetoseg mek ilyenek ^.^
-
#1967 pendriveon beviszed az installalt mappadat es kb 1 perc alatt jatszhatsz...
gg
:P -
#1966 Egy kicsit röhejesnek is érzem, hogy nemrégiben még 1x00 (talán 1600) Ft-ért árulták az SC-t BW-vel együtt, most meg mindenki rinyál, hogy hol lehet kapni... -
Spica #1965 ja, de vigyázni kell, mert azok az őrök dark templarok, amik láthatatlanok és csak overlorddal tudod felderíteni őket :) -
Spica #1964 ááá elmegy azzal az idő, hogy felrakni a bw-t és peccselni még a 45 percen belül :P (merhát ugye helyi rendszergizda naponta formázza az egészet) -
#1963 Help Zergek, 8. küldi: szemet szemért (eye to eye asszem):
van a főbázis, plusz két hely, ahol figyelők vannak, és figyelni kell valami őröket, hogy ne szökjenek el. de akár mit csinálok egyszer csak kiirja hogy egy őr elszökött.
megpróbálkoztam a videó alapján de ott olyan szinten gyorsan csinálja, azt se látom mit épít, meg miylen egységeket jelölt ki, stb, hogy huhhh:S
ráadásul neki fel sem jön h egy őr megszökne, pedig ugyanazt csináltam, emberekkel ott voltam ahol ő:S
akkor mégis hogy csináljammeg ezt a pályát?
(bár furcsa, nem vittem végig, de már választható a 9es:D) -
#1962 SAVIOR MSL ligaban TERRANOZOTT regi zerg rivalisa ellen!!!444 :DDDDDDD
iken, jol olvastatok... es "MÁSZT SZÍÍÍ" a video, mert Gorush funnak tuno akcioja elvileg interjujaban elmondasa alapjan kokemeny erre a mapra szant gyoztes taktikanak szanta :DDDDDDDDDDDDD
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=qp0zD9YfWFY]#1[/URL]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=WB7kzEFIKPU]#2[/URL]
(hulye jútúb miatt kellett vagni a meccset)
-
#1961 "suliba meg multi, csak tul sokáig tart"
latszik profik vagytok -
#1960 hamacsival simán lehet.:)
de én csak a singlet nyoom, suliba meg multi, csak tul sokáig tart, azt meg nem írta le senki h kell betölteni és igy nem tudjuk -
#1959 oda egy piros pontot :DDDDD
najo van egy-két embernek de azért most az SC2es láz mijatt mindenki elöjön azzal hogy igyugy játszana neten csakhát "lusta vagyok kiadni 2000 forintot a kezemböl, esetleg mostmár 3000et, hogy meglegyen eredetiben". ... -
#1958 Nem lehet ablakban játszani. -
#1957 Nekem eredeti van. -
Nuki #1956 szerintem azt se lehet... -
modoshawan #1955 hi!
Most vettem elő újra a starcraftot. Hát mit mondjak a játékélmény nem kopott semmit az évek alatt.
Kivéve egyet. A monitorom a duplájára nőt a grafika meg maradt 640*480. Szóval a kérdésem az lenne, hogy tudom letenni ablakba a játékot?
Ez elvileg windows-os beállítás kérdése, de sehogysem sikerül. -
Nuki #1954 Van hozzá külön program is, régen megvolt csak egy formázással elfelejtődött :(
Az összes hangfile-t (kivéve zenék) kiszedi egy könyvtárba. Ugye jól emlékszem? -
#1953 nekem megvan :)
origin v. magyarított?
Jó sok mega. Ha megvan a játék, akkor abból bontsd ki. h. nincs szójj. :) -
#1952 hello skacok szeretnék scv meg mindenféle más rövid hangfájlokat de nem nagyon találok, nem tud valaki egy linket avgy nincs meg vaklakinek kigyűjtve az összes jó kis hangfájl egyenként? -
haxoror #1951 Nem kell.
Illetve lehet hogy valami ritka béna verzió van neked, ha már warezolsz akkor töltsd le legalább a normális verziót és azt elég csak bemountolni és kész -
#1950 De már nincs fent.
Amúgy lehet az lesz. Köszi a tanácsot
De lehet ő is elfelejtette már.
Na jó nem fárasztalak. Majd csak lesz valahogy. Azé köszi hogy próbáltál segíteni. -
#1949 (kérdezd meg megint a haverod)
tuti modszer :D -
#1948 Pedig eskü át kell állítani valamit.
Régen se indult el de akkor egy haverom mondta hogy mit kell átállítani de az idővel feled az ember. :) -
#1947 hát én eskü nemtom mi baja lehet...még soha nem hallottam olyat, hogy egy játék miatt területi beállitással kellene bajlodni...
de mezster jön pénteken forumra, ö csak tud ijen okosságokat...addig bird ki...vagy vedd meg eredetiben:D -
#1946 Nem.
Mert mondom kb 3 éve jáccottam vele, és akkor sem kellett krekk, hanem valamit a területi beállításoknál kellett átállítani csak már nemtudom hogy mit. -
#1945 énsem, deamon tools-szal bevágom a cd-képet, és már kész is. De ha cd-ért könyörög neki és másolt, sztem egyértelmü hogy crack kéne a másollathoz... -
Zóanagyvarázsló #1944 Jelen. Nem kell hozzá szerintem semmilyen crack, én sem koptatom az eredeti lemezeimet a meghajtóban, mégis megy gond nélkül. -
#1943 jahát bocs, itt kezdödik a probléma. keress hozzá cracket. mellesleg ez alap :p
De a cd-n is kellene lennie cracknek, ha másolt.
de most komolyan jelentkezzen vki kivülállo már akoinek eredeti sc-je van! mindenki másolttal kapálozik. -
#1942 Bent van a cd, de mégis azt írja ki hogy kell neki.
Amúgy nem jogtiszta a game. -
#1941 rákattintasz kettöt az exe kiterjesztésü fájlára.
kb ennyit, ha hibaüzenetet dob ki akkor szolj, az esetek 99%ában normálisan xp compatible -
#1940 Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem hogy hogyan tudnám elindítani xp-n a starcraftot?
Régen asszem valamit a területi beállításoknál kellett átállítani de mostanra már nem vágom mit.
Előre is köszi a segítséget. -
Nuki #1939 :,( -
#1938 az árad? ne legyen benne. nekem nem kellesz -
Nuki #1937 mi a rák az a kopf? koponya?
remélem az áram is benne van mert csak úgy jönnénk ki jól XDD