Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
de ezt mar kerdeztek...
Elég rég nem játszottam már a Starcraft-tal, de most újra elõvettem. Hiába no, minden idõk egyik legjobb stratégiája mindenkiben mély nyomot hagy, aki egyszer belekóstolt 😊.
Lenne egy kérdésem: nincs valami okosság a játékhoz, amivel a felbontást feljebb lehet állítani, mint 640*480? Mert anno, 15colos moncsin még egész szép játék volt - akkoriban - de most a 19coloson elég pixeles. Fenn van a legújabb patch is a Brood War-hoz.
Bármilyen tippnek örülnék.
nekem csütörtök továbbra is korlátozottan jó - akárcsak grizznek, tehát 7-tõl érnénk budaörsre kb
na jóéjt
Kösz a jokivánságot, remélem nem hzok szégyent magamra (klánra😄-jah számoljuk ki a kicsi lingek áramlási sebességét egy szemböljövö zárotüz irányába<#nevetes1>#nevetes1>)
amugy a jövö hétröl szerdán nem és szombaton nem. ennyi. és EZ tényleg biztos, ezen változtatni NEM fogok.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
qrvara nem mondtad, sorry, ne csinalj belolem hulyet a magyarazkodasoddal(foleg nem valotlansaggal, ferditessel es hazugsaggal)...
koszigg...
amugy kez es labtorest a versenyre, remelem megnyered...
---
tehat <#rolleyes>#rolleyes>
jovohetre legyszike gájsz ki mikor er ra, hetvegeig kitalalni... 😉
vs
IGEN, számomra is szombaton derült ki, és ha nem k***va anyáztál volna bele a mikrofonba annyit akkor talán hallottad volna, hogy SZERDÁTOL-PÉNTEKIG nem leszek elérhetö mert a versenyt áttették akkorra.
gg
VS
MOST KELLETT Kihuznom Dévbol...
"AMINT megtudtuk szoltunk." ---> nem santit egy kicsit?? plane hogy beszeltunk telcsin is vasarnap nem1Xer...
HTX es koszi a bizalmat... ~~
gg
ps: kolyok szot meg legyszi ne eroltesd, mert kb van koztunk 12 ev... ~~
jovohetre talaljatok ki egy ertelmes idopontot, hetvegen felhivok mindenkit...
gg
nextmap <#idiota>#idiota>
XDDDDDDDDDDDDD
aszittem golyósnak valami allotróp módosulata <#idiota>#idiota>
Ja mellesleg: mivel neked mániád és buzulásod ez az APM, tudsz olyan programot gépre amit folyton számolja az APM-et mint valami FPS itt a képernyõ aljában, még sc-n kívül is? <#idiota>#idiota>
namajd kapsz ha kezeimkoze kerulsze XD
MI EZ A SZPEM ITT KEREMSZEPEN!!!!444negz
irgumburgumnegz
<#idiota>#idiota>
Ps.: remélem mindenkinek egyértelmü...XDDDDDDDDD
uj proleaugehez(csapatverseny) uj mapok dukalnak, izntit?
nehanyotoknak mar ismeros lehet 1-2 map a Superfightbol (Monty Hall rul xD)
IDEKLIKK
nekem a 2v2 mapok kozul a Chariots of Fire tetszik nagyon, letisztult tok balanszosnak tuno map, dizajn is tok okes stb...
de ez a DMZ tok fogyatek map szerintem... bazze kirakod a szidzs tankot felulre es atlo a masik mainre? :o lol
LOAL az nem 21 dollar 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
a shipping 21 dollar csak 😄DDD
szal 61 dolcsi...
az kb ugyanannyiba kerul mint amit most vettem logitech mx518ot... (mind2 kb 11200 ft)
gg 😄
ad2: milyen 10K huf?
egyébként meg nem hiszem hogy 10ezer huf különbség lenne 2 egér miatt csak azért mert az egyik nagyobb
csak szerettem volna ravilagitani, hogy az altalad "lesajnalt" koreai KTEC pro egerek kb egy szinten vannak a jobb logikkal meg a razerekkel...
esigenis nagyon fontos, hogy milyen egeret hasznalsz... nekem ne magyarazd be, hogy egy rugos teszko egerrel elem tudod varazsolni azt a preciz mikrot, mint egy kifinomult jobb eger+pad komboval, mert mentem lemegyek hidba...
(a "maganeleti" dolgainkrol, meg nem illik itt szennyest teregetni, mert az enyhen bunkosag... arra ott a telefon es/vagy msn szvsztem <#rolleyes>#rolleyes>)
ps: segitek fps ugyben...
ez van irva a razer diamondbackhez(aminel a ktec jobb!44) :
Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second)
de ha kell segitek kibogozni mit jelent 😛
ps2: kosz nem kell ktec eger, mivel a lapat tenyeremnek meg a logitech is kicsi, plane a nalanal kisebb razer, slusszplane a nalanal kisebb ktec 😛
egyébként nemtom mi bajod van, azért sértõdtél be, mert azt irtam hogy a skill fontosabb az egérnél? érvekkel kifejtettem errõl a véleményem, te meg jössz a "mellétrafáltál" "nem nyertél" szöveggel, azután pedig elvárod hogy a kismillio dolgom mellett irjak neked ilyen meg olyan progikat. amiket meg is irok mert nem nagy munkák, viszont akkor nem értem ezt az ellenszenvet itt a forumon.
bocsi ha valamit félreértek.
nezd meg a ktec 6500ost
az en razerem kevesebb fpst tudott magaenak 😛 (6400 ez meg 6500) <#rolleyes>#rolleyes>
azert mert valami nem agyonhajpolt es nem totalcsilivili meg lehet nagyon is jo 😛
gg 😉
ps: jah es, hogy miert nem lehet kapni oket? nincs ra igeny nagyon mert rohadt kicsit egerek, koreai, nincs akkora hajpja, kinezetre kb teszko szintu egerek(itt jon a butasag)... 😉
nal_Ra egér
KTM 3500 Pro
sztem ezek egyáltalán nem különleges gaming egerek, találomra rákerestem a nalráéra, 15 dolcsiért hozzáddobják
szal melletrafaltal 😛
de amikor eles vegjatek van es szamitana egy preciz mikro, akkor lehet egy gagyibb egerrel bedolnek es akkor gg...
ezen felesleges vitatkozni... minimum kell egy normalisan mukodo nem rangato jo feluleten csuszo egernek lennie, hogy normalisann mikrozz adott esetben... (makronal zsirmindegy... ott csak fosod butan a unitokat 😛)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem kell a pontos kattintas persze... nemhiaba jo a mikrom(allitolag) ^.^
megnezem egy fos teszkoegerrel mikor vagsz le olyan hydramikrot mint en egy jobb egerrel ^.^
megosusry^.^
egy jo eger biztositja a pontos pozicionalast(akar grafikai munkaknal is jol johet egy pro eger) ezaltal a pontos, preciz, nem zizego, nem gagyizo kattintast esatobbi... <#rolleyes>#rolleyes>
hehhh meg szoknom kell telleg, teljesen mas eger ^.^
ugyhogy ma vettem egy Logitech MX518at... meg szok(p)nom kell, szal aki szarra akar verni az gyorsan hasznalja ki az alkalmat <#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
egesz jokat olvastam itten-e rola... meg amugy is eleg jonak mondhato peldany <#zavart1>#zavart1>