3856
Starcraft
-
#1936 Nah sracok, rovid leszek(mutter geperol irok, gepem nincs itthon!)
FONTOS INFOK!
Akiket elertem telefonon azok mar tudjak...
VALTOZIK A 2ik LANUNK IDEJE!
Sajnos foglalt volt a kozosen megszavazott idopont...
de lefoglaltattam a kovetkezo hetre a 4 napot!
TEHAT JULIUS 16 du - JULIUS 19 du-esteig... tart majd a LAN!
IRJATOK at a szkedzsoloket...
sry... (benne volt a pakliban sajni)
anyagiak: fejenkent 8 rugesz (2K/ejszaka/kopf)
Uff mentem...
ha valamit kerdeznetek, pentekig telcsin leszek csak elerheto, forumot nem nezek!
-
Süveg #1935 Nem, dehogyis, annyira fanatikus nem vagyok (még)!:D
Hát ha nyáron rossz az idő, akkor pl jó szolgálatot tud tenni az internetes gém... Plusz esetleg lan partyn két sör között:D -
#1934 nadehát ki az aki juliusig várna? az még több mint 1 hónap, csak nem nyáron akarod az időd nagyrészét sc-re forditani.
rendeld meg itt inkább:
#1922 -
Zóanagyvarázsló #1933 Júliusban. Azt ő is írta, hogy akkor megvárja. Galaxisnet=CD Galaxis ;) -
#1932 előrendeléssel van. -
#1931 be is azonositottam ám!
(csak nem irtam le) -
#1930 ninsc ott -
#1929 cdgalaxis.hu
-
#1928 ehh látom ez az ütsó küldetés:D akkor nem csodálkozom hogy ilyen nehéz:(
megnézem videót, remélem az alapná majd sikerülget:) -
Nuki #1927 törzskockának alap beazonosítani minden küldetést... :D -
#1926 alapjáték? És feltételezem Terranoknál. Ilyeneket azért legközelebb közölj a mondandoddal, htx.
Meg lehet ezerféleképpen csinálni a pályát, és nem "vmi kilövöállások"-at kell elpusztitani, ha nem tudod mit kell csinálni, nem is fog menni.
Itt egy link ahol mindegyik pályát a lehetö leggyorsabban vitték végig. Érdemes nézegetni. Ja és lassan töltesz rola.(30~50k) -
#1925 10. küldetés
alfa bázis vagy mit kell letámadni (meg vmi kilövoállomást
kérdésem hogy kell megcsinálni ezt a pályát?
ha gyorsan csinálok 10 tankot és támadás, kinyirnak, ha védekezek és fejlesztgetek, akkor is kinyirnak egy idő után, plusz elfogynak a nyersanyagjaim:( -
Zóanagyvarázsló #1924 Nincs mit. Igen, az a másik lehetőség.
Pedig nem rossz dolog külföldről rendelni, mert általában - ha jelen esetben nem is - olcsóbban jön ki az ember, és igényesebb kiszerelésű játékokat is kap. -
Süveg #1923 Köszönöm a segítséget, de nem szeretnék külföldi oldalakról rendelgetni:)
NE tessék finnyásnak nézni de szeretnék inkább magyarországon maradni...
Am meg most olvastam a galaxisneten, hogy lesz megint sc kiadás gold verzióban igaz 3000 huf és csak júliusra várható!:(
Lehet kénytelen leszek megvárni. -
Zóanagyvarázsló #1922 StarCraft + Brood War
Az árban benne van a postaköltség is. -
Süveg #1921 Sziasztok!
Kövi lenne a kérésem:
Elkezdtem sc-ni de sajna csak másoltan van meg, de én szeretnék vele battleneten is játszani.
De hiába kerestem bárhol neten sehol se találok olyan helyet ahol árulnák:(
Néztem 576 pcdome nagyobb áruházak de semmi...
Ha valaki tud ezügyben nekem segiteni azt megköszönném!
Üdv: Dani -
#1920 és hogyan? mert oké csinálok szervert, ő csatlakozik, eltelik fél ora, én elmentem, neki is el kell? aztán hogy folytassuk?:S -
#1919 De ez nem a csillagkapu. :) -
#1918 verzioszám nem passzol. használjátok az 1.2.1-et az a legjobb (de nem a legfrisebb).
vagy
tüzfalat engedjétek le.
(vagy
mind2en válasszátok a UDP-t, és ugyanugy mind2en SC vagy mind2en BW)
vagy
irj ha igy sem megy -
#1917 játékban a multi > lannál nem látjuk egymást :(
hamachiban minden ok, chatelni is tudunk, fájlt küldeni is tudunk. -
#1916 siman!
-
#1915 jah izé oké lejjebb megnéztem^^
attol függ milyen jellegü a probléma. Nem látjátok egymást? vagy nem tudok kapcsolodni? -
#1914 mondd -
#1913 akkor tud valaki segíteni a hamachis kérdésemben? :\ -
#1912 Öcsémet megkérdezzem? :) -
#1911 gyerekek ha tudtok meg egy eppkezlab embert a lanra...(jul9-12) akkor szoljatok...
jolenne ha 4 2v2 lenne... kiraly hangulat lesz mekminden, csak kene meg egy ember :C
(nem elpoenkodni a kerdeskort, szpemet plz hanyagoljuk erre a kerdesre... htx -.-) -
#1910 az atombomba lézerfestésének sokkal hosszabb a range-e mint a bunkernek. és nem biztos, hogy benne van a ghost a turret hatosugarába, hogy lásd. Körültekintöen kell játszani. Vessel, tank, wraith, ilyesmik. Meg radar. -
#1909 A Terran 10. pályáján,mikro az ionágyút kell elintézni csal a gép?Állandóan bekaptam egy csomó atomot,pedig elég kiterjedt bunker és rocket turet vonalam volt kiépítve,mégis mindig újra meg újra bekaptam egye.Hogy is van ez? -
#1908 mért, a csillagkapuban is olyan jol hangzik^^ -
#1907 Lidérc? Jézusom, ezt a magyarítás csinálja? Kezdem úgy érezni, hogy le kéne lőni az összes magyarosítót. -
#1906 ne ipxen jatsz, hanem UDPn... ~~ -
#1905 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Amikor network(lan) játékot szeretnék indítani akkor ezt irja ki: Your computer need ipx protokoll installed, and it must be connect to your oppenents, computers via local area networks cables. Mi ez? Előre is kössz! -
#1904 terranoknál?
ott a Vessel, a rakétás torony detektorként müködnek, szal felfedezik őket -
haxoror #1903 Mi az a "zavaró"?
Milyen faj az ellenfél?
missile turret, spore colony, photon cannon folyamatosan detektálnak. -
#1902 ha csinálok egy lidércet, ki van fejlesztve az álca, a zavaró meg awz atom, hiába küldök be vagy 10et álcázva, az ellenfél látja:(
miért látja? vmilyen épület miatt? melyik az?:S -
#1901 müxik az csak valamiért elég hülyén nálunk suliba ha valaki csinál szervert, a belépő amint meglátja a szervert, rá kell mennie gyorsan kétszer, és belép.
de lehet tűzfal okozza. -
#1900 halihóóóó
segítséget kérek tőletek
hamachin szeretném beüzemelni a starcraftot de valamiért nem jó.
(hamacsi ok, sc-vel van a gond)
valakinek valami ötlete van? :( -
#1899 Igen. -
#1898 egy kérdés, ha én elkezdek lanozni itthon vagy máshol, el lehet menteni ugy hogy később folytassuk ketten(vagy többen) ?? -
#1897 denfesive matrix? remélem a magyar verzióban is hasonló a neve, nem valami más:S