Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
hat illene... <#idiota> szerintem mindket paros befog tekkelni erosen egy gyors rásra... namajd csak pislogunk...
szoval fel a rásra... tobb sansz ugysincs... <#hehe><#eplus2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

light00
sajnálhatlak? megengeded?:DDD

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Lammer
ha nem baltazzuk el a 2v2ot, akkor latod most nem kene emiatt sirni, es kulonbenis nekunk lesz Andrassal a legszarabb, mert mindenki minket akar majd megverni, tudod mekkora teher ez? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

Lammer
igy jott ki sry... igy igazsagos:
1-6,2-5,3-4 en nem tehetek rola, hogy mi lettunk a 3ik-4ikek...
ha visszanezed az elso parosok is igy lettek osszerakva(akkor az online kupa szerinti 1-6,2-5,3-4 szerint volt, most van osszesitett tabla, igen osszesitett mert lanon mar volt 2v2 is es "vegulis" 2v2 lesz...)

ugyhogy ez marad slusszpassz :P

"tulajdonképpen ugyis mindig miattam nyer a csapat :D ^^"
nalatod, akkormeg mit izgulsz?

light00
ez tény. Én Dorival (már bocs Dori) mondhatni SZ*RT sem érek (ellenük), pláne(!) hogy fajt kell váltanom. Hogy még annyira se értsek hozzá. De hát én hiába mondtam neki, hátha rád hallgat...

jo nuke, akkor váltasz fajt ^^

na most ocsi sztem a reális erõsorrend alapján kéne kiállítani a párokat, hogy balanced legyen, mert valld be ti vagytok a legjobbak.. mondjuk nekem édes mindegy tulajdonképpen ugyis mindig miattam nyer a csapat :D ^^
random-random se lehetünk?! :|
akkor viszont megváltozik a százalékesély :D
1/3-ad ról 1/9-ed re. <#idiota>
és nincs forceolva hogy mindenáron ZERG-ZERG szeretnénk lenni, itt a random faj utáni kielégíthetetlen vágyunk tör a felszínre, és kivételesen nem a zergoidizmus. :P

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

lehet hogy mindkettõre gondolt.

light00
izé, elirtam, majd veszek VIPet. Tehát protossnál semmi bio-mecha-bizbaizé.

light00
Lammer akkor legalább a PP-t szedd ki mert akkor a zerg halott akár mecha akár bio. TT még oké, az ellen tudok trükközni (hehe engem bannoltak ki a zergtöl -.-), de dupla P ellen nem. -.-
htxvm

Lammer
felhivom a figyelmet az urnak megintcsak #1729ban leirtakra...
write-only mode rulez...

jah es 1v1ben random is megengedett, ahogy emlitettem mar a tobbieknek MSnen -> tehat kecirendes vatyok<#hehe>...
de mivel logikailag be lehet "huzni" a 2v2ben a ZZt a random miatt, ezert ez nem megengedett...
tehat a parosok variacioi:
Terran-Terran
Terran-Zerg
Terran-Protoss
Protoss-Protoss
Protoss-Zerg
Random-Protoss
Random-Terran

(tehat nincs random-Zerg, mert 33% esely van a ZZre, es az tiltott...)

;)

szóval grizzly - lammer 2v2 páros? ez hogy jött ki?

elõre húzott duplazerg nincs? miért nem? :D
más: ha nuke zerget húz, akkor én nem randomozhatok mellette, a duplazerg lehetõsége miatt?

na válaszolgass öcsisajt ^^
akyyy
és mit nem lehet?:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lammer
jo ezt a kerdeskort majd en eldontom okes?
vagy ha megint olyan elszantnak erzed magad, akkor atadom a stafetabotot!!!44 (rendezes, mapok, lebonyolitas, ki-mikor milyen rendszerben jatszik, penz, kaja, pia, szervezes tobbi resze, odaszallitas stb,stb...) vegulis nem nehez ... ;)

(ja amugy a kezed helyett a szad is jarhatna a helyt illetoen(nem sok melod van, csak a helyet kene megbeszelned, hogy akkor most mehetunk mennyi stb)) ^.^

amugy ne parazd szet magadat... duplaT es duplaP halottak kevert ellenfel ellen(Z kell mindenkepp!)...

light00
Ha nincs dábl zerg nincs más sem. ez IGY toleráns másokkal szemben. És ezt remélem érted. Amugy különösen nem érdekel, mi van Koreában sok-sok ezer kilóméterrel odébb, oké, a dupazerg rohadék. De egy kevert zerggel szmben minden más dupla is az.

light00
szinkron nagyon poén, jo szövegek vannak benne, habár(!) nem tükörforditás. Mármint sokszor más a szöveg. De ez gondolom, magátol értetödö, miért.
Végeredmény: megfelelt. (töltsd!44)

berlinboy6329
Érdemes letölteni a Huncraft féle szinkronos magyarítást,vagy inkább csak a szövegeset?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lammer
nemlehet -.-

Lammer
jo ne erolkodj... lehet duplafaj kiveve duplazerg(Koreaban is tiltott es enis igy lattam helyesnek!!4)... amugy ne aggodj valszin PZzni fogunk Andrassal... :P

War3ra meg keszulj fel: baromi unalmaaaaaaaaaas... unitok ket oraig pufolig egymast... vontatott az egesz... nincs nagyon makro... ahhh elcseszett moka az... de fun kedveert enis war3azok majd...

light00
khm...tisztelt bahátaim!
Elöször is: LAMMER: megegyeztünk, hogyha duplazerg nincs, aakor duplasemmi. nem lehet két ugyanolyan faj alliedbe. ennyi. emlékezz.
másodszor: war3t pont most kapom meg, annyit beszéltek rola srácok, ugy döntöttem kiprobálom :DDD

akyyy
lenen egy két kérdésem:

felbontást lehet vhol állítani?

plusz a játék sebességét nem lehet vhol növelni billentyûzeten? (tudom hogy a játék beállításaiban lehet, de mire eljutok oda, már értelmét veszti a gyorsítás:D )

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szabi84
Nem tûnt ki, de azért kösz!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

grizzly21
lehet hogy nem tünt ki a válaszomból, de azért nem teszi fel a patchet mert nem eredeti. battle-netezni csak eredetivel lehet

Szabi84
Figyelj nem ezt kérdeztem, meg most nincs kedvem átmenni a teszkóba, de ne aggodj ha tetszik megveszem, nem sajnálok érte kétezer forintot!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

grizzly21
szerintem két ezer forintot nem kéne sajnálni egy ilyen játéktól

Szabi84
Hello! Le kell hogy szögezzem életemben nem játszottam Starcraft-al, (warcraftal igen), most gondoltam kipróbálom, mert mindenki úgy odavan tõle! Eddig megy is minden frankón! Feltettem a StarCraftot, majd a BroodWart (nem eredeti) viszont az 1.15 patchet nem teszi fel! "this patch cannot be applied, because it is for a different version of the game" <---ezt írja ki. Arra rajöttem énis hogy ez a patch különbözik a játék verziójától, dehát ezért akarom felteni! Szóval ez itt a problem!

koryne
O vazz... -.-

Xbox Live gamertag: kilencnad

Lammer

koryne
Grizzly-Lammer...? Ez hogy jött ki? :P

Lammer
jahes lanyok:

lehet majd "lassan" keszulni a parosoknak a lanra...

multkori osszesitett tabella szerint a kovetkezo lanon a parositasok:
1.Spica-6.Nuke
2.Koryne-5.Light
3.Grizzly-4.Lammer
(asszem ez alazas lesz :DDDDDDDDDDdddd)
egy szabaly vanik: nincs DUPLA ZERG!!! amugy lehet duplabarmi!

jujjj jonnek elo az elmenyek...
emlekeztek meg anno elso lan elott, hogy bneten varunk Bencevel parosra, hogy gyakoroljunk, erre belepnek Grizzlyek :DDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

LÁL :D

BEAST
Igen, errol lehet szo <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

koryne
Teezt nemérted :P

BEAST
<#ijedt>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

koryne
Kutyaaaa?!
Legfeljebb egy szemét, hûtlen, mégis édesen doromboló cica <#idiota>

Lammer
ne bekktrészelj!!44
kutya! 44<#idiota>

koryne
-.-

Lammer
SZELLEM!!!4 <#csodalk>

koryne
Közöm nincs a War3-hoz de úgy még funabb a dolog, legyen <#idiota>

BEAST
sosenem mondtam ilyet <#idiota>

Lammer
nah lanyok!

szavazasra bocsatom a kovetkezo kerdest: legyen war3 verseny a lanon?

indoklas: szo volt rola (kettonk kozott Beast-tel), hogy Beast forumtars tiszteletet tenne kis lanunkon... es en lovagiasan felajanlottam, hogy akkor lehetne war3as verseny is! (mivel o war3 mezsternek mondja magat :D)

szoval szavazzatok...<#vigyor3>

light00
én mondtam $.$

Lammer
:DDDDDDDDDDD hulye vatyol...
(jah a repet amit kuldtel, inkabb ne kuldted volna :D mert atyonverlek amilyen bena voltal :D szegyen igy jatszani E.gg nev alatt :DDDDDDD)

light00
Srácok zárhatjuk beja topigot. meg lehet okoskodni sc2röl :D

light00
Ne bántsátok, semmi nem volt.
Mindössze a társaságomban töltött egy napot xDDD

grizzly21
:DD

BEAST
<#hehe>

wow-ra szoktató kúra... igen értem ^^

BEAST
szerintem elkezdett war3azni -.-

neked agyadra ment a sok trendység? mit ittál, kólát?! <#idiota>

Zomil
jó csak az a moncsi bezavart:D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"