Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoval fel a rásra... tobb sansz ugysincs... <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
1-6,2-5,3-4 en nem tehetek rola, hogy mi lettunk a 3ik-4ikek...
ha visszanezed az elso parosok is igy lettek osszerakva(akkor az online kupa szerinti 1-6,2-5,3-4 szerint volt, most van osszesitett tabla, igen osszesitett mert lanon mar volt 2v2 is es "vegulis" 2v2 lesz...)
ugyhogy ez marad slusszpassz :P
"tulajdonképpen ugyis mindig miattam nyer a csapat :D ^^"
nalatod, akkormeg mit izgulsz?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
na most ocsi sztem a reális erõsorrend alapján kéne kiállítani a párokat, hogy balanced legyen, mert valld be ti vagytok a legjobbak.. mondjuk nekem édes mindegy tulajdonképpen ugyis mindig miattam nyer a csapat :D ^^
akkor viszont megváltozik a százalékesély :D
1/3-ad ról 1/9-ed re. <#idiota>#idiota>
és nincs forceolva hogy mindenáron ZERG-ZERG szeretnénk lenni, itt a random faj utáni kielégíthetetlen vágyunk tör a felszínre, és kivételesen nem a zergoidizmus. :P
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
htxvm
write-only mode rulez...
jah es 1v1ben random is megengedett, ahogy emlitettem mar a tobbieknek MSnen -> tehat kecirendes vatyok<#hehe>#hehe>...
de mivel logikailag be lehet "huzni" a 2v2ben a ZZt a random miatt, ezert ez nem megengedett...
tehat a parosok variacioi:
Terran-Terran
Terran-Zerg
Terran-Protoss
Protoss-Protoss
Protoss-Zerg
Random-Protoss
Random-Terran
(tehat nincs random-Zerg, mert 33% esely van a ZZre, es az tiltott...)
;)
elõre húzott duplazerg nincs? miért nem? :D
más: ha nuke zerget húz, akkor én nem randomozhatok mellette, a duplazerg lehetõsége miatt?
na válaszolgass öcsisajt ^^
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy ha megint olyan elszantnak erzed magad, akkor atadom a stafetabotot!!!44 (rendezes, mapok, lebonyolitas, ki-mikor milyen rendszerben jatszik, penz, kaja, pia, szervezes tobbi resze, odaszallitas stb,stb...) vegulis nem nehez ... ;)
(ja amugy a kezed helyett a szad is jarhatna a helyt illetoen(nem sok melod van, csak a helyet kene megbeszelned, hogy akkor most mehetunk mennyi stb)) ^.^
amugy ne parazd szet magadat... duplaT es duplaP halottak kevert ellenfel ellen(Z kell mindenkepp!)...
Végeredmény: megfelelt. (töltsd!44)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
War3ra meg keszulj fel: baromi unalmaaaaaaaaaas... unitok ket oraig pufolig egymast... vontatott az egesz... nincs nagyon makro... ahhh elcseszett moka az... de fun kedveert enis war3azok majd...
Elöször is: LAMMER: megegyeztünk, hogyha duplazerg nincs, aakor duplasemmi. nem lehet két ugyanolyan faj alliedbe. ennyi. emlékezz.
másodszor: war3t pont most kapom meg, annyit beszéltek rola srácok, ugy döntöttem kiprobálom :DDD
felbontást lehet vhol állítani?
plusz a játék sebességét nem lehet vhol növelni billentyûzeten? (tudom hogy a játék beállításaiban lehet, de mire eljutok oda, már értelmét veszti a gyorsítás:D )
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
lehet majd "lassan" keszulni a parosoknak a lanra...
multkori osszesitett tabella szerint a kovetkezo lanon a parositasok:
1.Spica-6.Nuke
2.Koryne-5.Light
3.Grizzly-4.Lammer
(asszem ez alazas lesz :DDDDDDDDDDdddd)
egy szabaly vanik: nincs DUPLA ZERG!!! amugy lehet duplabarmi!
jujjj jonnek elo az elmenyek...
emlekeztek meg anno elso lan elott, hogy bneten varunk Bencevel parosra, hogy gyakoroljunk, erre belepnek Grizzlyek :DDDDDDDDDDDDDDDDDdddd
LÁL :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Legfeljebb egy szemét, hûtlen, mégis édesen doromboló cica <#idiota>#idiota>
Xbox Live gamertag: kilencnad
kutya! 44<#idiota>#idiota>
Xbox Live gamertag: kilencnad
szavazasra bocsatom a kovetkezo kerdest: legyen war3 verseny a lanon?
indoklas: szo volt rola (kettonk kozott Beast-tel), hogy Beast forumtars tiszteletet tenne kis lanunkon... es en lovagiasan felajanlottam, hogy akkor lehetne war3as verseny is! (mivel o war3 mezsternek mondja magat :D)
szoval szavazzatok...<#vigyor3>#vigyor3>
(jah a repet amit kuldtel, inkabb ne kuldted volna :D mert atyonverlek amilyen bena voltal :D szegyen igy jatszani E.gg nev alatt :DDDDDDD)
Mindössze a társaságomban töltött egy napot xDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"