3856
Starcraft
  • haxoror
    12 battlecruiser
  • Spica
    a torrasque-t kerítsd be medicekkel (5-6) és egyetlen marinnal lődd kívülről. így nem okoz gondot és ráadásul nem is nyírod ki gyorsan --> nem termelődik újra.

építs dropshipeket és egy féltucat siege tankot dobjál fel a piros bázistól délre levő hegyre. szedd le a nagy kukacot és utána a piros mekpusztul, elkékül és kiszenved: már semmi sem sebezhetetlen :)

a barnának sok a lurkója meg a guája asszem, a narancs defilert használ, szóval óvakodj a swarmoktól. nyomjad neki a limittankot, az mindig jó módszer :)

ha a torrasque újratermelődésnek véget akarsz vetni, öld meg a barnák központi kukacát. mondjuk ez már nem érhető el olyan egyszerűen, mer végig kell gyalogolni a barnák bázisán, de hát ott van erre a masstank :)

gl hf ^^
  • akyyy
    basszus BW terran utolsó pályája. körve vagyok véve sülylesztett teleppel, és én nem támadhatom meg.

ráadásul mindig letámad egy barom erős bika. bár csináltam fasza kis védelmet, de így meg nem marad egységem ami támadhatna ( csináldom sok lidércet, és azzal szépen egyesével haladok befelé, de sajnos kinyir:( pár tankot is viszek arra, azokat is, födlgáz elfogy, oszt baszhatom az egészet:@@@

megnézem videót hogyan csinálta, remélem nem fél órás pálya.
  • Nuki
    én ilyet régen láttam már, azt hittem csak hogy rosszul emlékeztem
  • Lammer
    lolnúbikszdé

szal keszulo turret fole precizen belebegsz egy observerrel... ha elkeszul a turret akkor "megzakkan" vagyis keptelen lesz loni a turret... -.-
  • Nuki
    obs over turret? ezt kifejtenéd bővebben légyszi! ^^
  • light00
    kiküldök mégegyet. egyet meg elteszek otthonra. gyorsabb vagyok és csak 50 kristály

1mapcontrol-1védelem-1mapcontrol-1védelem-szeret-nemszeret-szeret...
  • Lammer
    nagyon ugyes... es ameddig te makrozol en bedaralom a lingjeidet(hint: a lenyeg az odafigyelesen van!44)...
  • light00
    tessék dinamikus zerglingeskedés: kiküldesz a mapra sok zerglinget és patrolra állitod
  • Lammer
    nos nem rossz nem rossz kis padavan ^.^ ez a statikus map control... kezdoknel nem is rossz :D
    map controlt is dinamikus styelban kell tolni...

Zerg map control: egyfolytaban mozogni az overekkel hisz van egy egysegunk aki mozog a jatek elejetol fogva es meg detektoros is!!!44 ha overeket jol lefogja legvedelemmel az ellen akkor erdemes folyamatosan lingekkel neha behoranni az ellen bazisara, felaldozhato 25 kristaly, de a felderites megfizetethetetlen... beasas sem rossz otlet! (+mutaharassal is tulajdonkeppen mapcontrollalsz ugye)

Protoss map control: jatek elejen erdemes bennt tartani egy probeot amig csak lehet(eleg sok mikro munka) az ellenfel bazisan! kesobb ha keszvannak az obsok azokkal operalni, hisz lathatatlanok es szepen be lehet veluk kuszni az ellen bazisara(megjegyzem obs over turret LANUNONKON IS CHEAT LESZ )... kesobb ha obsot jol counterelik (jobb terrak figyelik az "eget" hogy kuszik "valami" a levegoben es egy rascannelessel es golikkal pikkpakk leszedheto az obs^^) akkor marad a zea felaldozasa... nomeg carriernek eleg jo visionje van, ha megy a carri harass akkor avval controllalsz

terran map control: hasonloan a protiknal erdemes jo mikroval eletben tartani elejen SCVket az ellen bazisan illetve +1et kuldeni felfedezo korutra... terrannak van egy nagyon jo abilitije: mindenhova tud epuletet epiteni ES REPTETNI! nagyon sok meccsen lattam mar, hogy leraknak tok semleges helyre simpla turreteket, 75 penz es statikusan figyeli a terepet(+detektor!), nem rossz... ottvan meg az epulet reptetese, amik epuletek elkeszultek es nincs ra szukseged(fejelszteni benne pl) akkor felcsapod es mehet felfedezni! nagyon hasznos HA'HA' es a legcsitesebb a SCAN! barhova 50 energiankent nyomhatsz egy exploret :DDDDDDDD ez a legjobb
  • akyyy
    jól van ezekből kettőt tudom hogy micsoda:D
  • ollie
    ó bocs, nem rád gondoltam, hanem a csávóra a képen...
  • light00
    eltévedtél kicsit a "kedvenc" fogalmával. Ajánlom neked ezt, ilyenkor azért vedd elö. Tudod egy kicsit mást jelent, mint gondolsz...
  • Lammer
    most erre mit irjak te nagyonkepzett...
    tudod korea -> nemzeti sport -> kedvenc fajom a terran -> van egy uj tehetseg -> nagyon tetszik a jateka... emlekeztet a nagy oreg Boxerra... de neked ezt hiaba magyarazom mert tejbetok vagy a temahoz es legyszi ne mondj ilyen baromsagokat mert csak bosszantasz vele...
    htx... -.-

#2200: fogsz egy terkepet, mondjuk jo lesz a budapesti is es iranyitasod ala veszed...
    omg -.-
    páj
  • Nuki
    az hogy kiküldez különböző egységeket a pálya egyes pontjaira, megfigyelésnek. pl zerglingeket küldesz az expek helyére, vagy forgalmasabb helyekre és beásod őket (amatőr módszer tudjuk, nem kell a fejemhez vágni - mármint ez a beásósdi...)
  • ollie
    homokbánya e vagy?
  • ollie
    mi az a map control?
  • Nuki
    sajnálatos de ez van...
  • light00
    nem ö az egyetlen:P
    de a másik oldalon meg tul kevés volt a plague....
  • Nuki
    fúúj ez a drone-irradiate-es megoldál ez hányinger keltőő...
  • light00
    ti is ugy látjátok, hogy ruzsozza a száját?:O
  • Lammer
    MUHAHHH
    By.Flash - Bisu[Shield] OSL 8-finals
    A MECCS - 56 megz :p
    (6 perc alatt szetalazza a vilag legjobb jatekosat )

info rola:
    forras: replays.hu

"Egy bámulatosan tehetséges fiú ejti ámulatba minden héten a Starcraft meccseket nézőket! Minden elismerésem az övé, hisz úgy képes a nagy sztárokat móresre tanítani, hogy sokkal kevesebb ideje van gyakorolni náluk, mivel nem tud száz százalékosan a progamer karrierjére figyelni tanulmányai miatt. Ő ugyanis a mezőny legfiatalabb tagja, aki jelenleg középiskolás, és ez bizony komoly hátrány a felkészüléseknél. Csak így tovább, kívánom mindkét területen halmozza a jobbnál jobb eredményeket! Íme egy kis ízelítő abból, hogy mire képes."
    katt ide

hehe uj kedvencem van?
    hajra Flash

(kar, hogy KTFes )
  • light00
    jah, épits turretet a lurker fölé :DDDD
  • Nuki
    missile turret is, ki ne felejtsétek :)q
  • grizzly21
    lurker? tankkal, de marine medic is jó rá. scannelj rájuk
  • light00
    1. közli, csak nem figyelsz. mind hangban, mind a térképen.
    2. figyelni kell, ha támadást vezetsz.
    3. mivel ugymond "láthatatlanok", ezért fel kell öket deriteni. Pl radar tower(command center melléképülete), vagy science vesselt épitesz. Ezeknekvan DETECTOR képessége, amivel fel tudod öket deriteni.
    Elpusztitani meg bármivel lehet, de érdemes tankkal.
  • akyyy
    ood warba a zergenek van egy oylan teremtményük, ami a földbe ássa magát és iylen hegyes tüske szerűeket jelenítmeg a földből. ezeket a teranokkal mivel érdemes elpusztítani? meg valamivel nem lehet őket előcsalogatni? elég rossz, hogy fel gyülekezek néhány tankal, visszamegyek fejleszteni, aztán észreveszem hogy szépen eltüntek az összegyűjtöt tankjaim. hülye gép meg nemközölné hog ymegtámadtak.@@
  • light00
    Ha igy játszol, akkor csak fejlödni tudok lanig (mert van idöm élni xD), mert van idöm figyelni a játékra, ami gyakorlással gyorsul, gyorsul, és kapsz az arcodba egy heavyrusht
  • Nuki
    carrier vs. zergling-drone
  • Lammer
    nembaj-nembaj hizzon csak a majad... ezaz, erik amit elterveztem ^.^

jah ha meg mindig nem hiszed el: nezz vissza egy elozo lanos mecsunknek a replayet(bwchart): je' hasznalok hotkeyeket(en mindig epuletekre rakom)... erosen!
    es a gyakorlason??? lol, upsz ^.^
    juféld ^.^

de nembaj logasd a bilibe a kezed, majd pofara esel ^.^
  • light00
    merhá' nem hittem el, hogy ennyit bénázol

#2183: szerk: csak 6 sunken volt, és le is daráltál négyet.... melesleg te öletted le a reavereidet :P

#2181: szerk: sry, TvT-ben igencsak esélyes volt vesztenem, és nemis azon a pályán toltuk. Szintugy, masskerri PvP-ben volt, és azt kidragoonoztam meg kiarbitereztem. masskerri Nuke ellen volt. Ellenem reavereztél meg massgoonoztál:P
    masswaraith meg már akkor volt, mikor sokezer cntrl MM-edet szétdaráltam, még ugyis, hogy tankkal megtámogattad :DD
  • Lammer
    hehe, hadd hizzon csak a majad :P aztan majd lanon kapsz egy szep kis vereseget tolem...
    jajj nem is tudom tegnap ki sirt nekem mikrofonban, hogy: "legyszi Gabor jatszal mar 1et normalisan" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez az en taktikom, vagy tic-tacom vagy mittomen
  • light00
    Legalább lanig mindig elverlek, fölgyülemlik a düh és bosszuvágy benned, és majd lanon a kapkodásban mindent elrontasz és ott is gyözök.
  • Lammer
    szerinted jatszok normalisan lanig ellened????
    lol, belelog a kezed a bilibe :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd

(igen az uccso meccsunkon mar tenyleg komolyan gondoltam... de ilyen nem lesz igerem, inkabb kikapok 10bol 10X de nem arulok el semmi komoly bo, timingot :P)
    szerk: lol most kapcs: szerinted ha komolyan jatszok beleviszek 600 sunkenbe meg 5 millio lingbe 2ctrl zeat meg par goont???? :DDDDDDDDDDDDd
    almodj kiralylany, taámdámdám :D
  • light00
    annyit a funrol, hogy az MM-eket majdnem szoptam, ha nem volna map controlom :PP
    :DD
    és csak egyet funoltál, két ctrl zealot+dragoon azért nem fun, reaver droppal :P
    akkoris aláztam :DDDDD
  • Lammer
    hu"ha legyel ra buszke, hogy megint csak funoltam... :DDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

proof: masskerri (lol?) masswraith zerg ellen(lol?) es meg sorolhatnam
    proof2: aztan veletlen komolyan gondoltam, hogy mostmar jatszok is(proof ra, hogy rendesen bo, timing megvolt 10-supply-rax-gas-duplafact tukor meccsen) es lealaztalak... ;)
  • light00
    Muhahaha
    (Jöttem verni a mellem, tegnap este négyszer, irom, 4, azaz négyszer zsinorban porig aláztam Azalea-n Lammert!)

(hehe)
  • grizzly21
    nem volt gyengus az a bunkerráss:) meg a kivédése sem
  • Spica
    azok azért voltak valami nagy, brutál meccsek :D
  • grizzly21
    wcg-n szopott a döntöben a monster terrántól.