3856
Starcraft
  • Nuki
    lammer harapott érte, és lesunyizott vagy már nem is tudom mit mondott rám, amikor utaltam rá meg a nickjét használtam, és azért maradt meg bennem hogy titeket, ebben a topikban polgári néven. (bár tudom hogy sokna nem szeretik)
  • light00
    Boldog Szülinapot Gábor!
  • light00
    (csak egy kérés: nem használnád ha nagyon szépen megkérlek az esgés nikknevünket? elöre is köszönöm)
  • light00
    pedig a legszebb egy TvT-ben amikor limit marinenel széddarálják egymást és csak nagy vörös placs és sikoltozás az egész

nem is szoktam "loalnegz"ezni és "igen, töki"zni :D
  • Nuki
    az jó későn van... máshogy nem is?? :o
  • Nuki
    én vagyok a 'klán' leggyengébb tagja... megeshet hogy ellened is kikapok

várom gáborok és bencék igen heves bólogató, és helyeselő "loalnegz", "igen töki", és hasonló hozzászólásait xD

hamacsi van szoktunk játszani, jóhetsz fel ^^
    van egy gáborunk aki a nap 25 órájában játékkész, van egy bencénk-dávidunk aki munka (és utóbbi: kedv) függvényében játékkész, a többiek helyében nem merek nyilatkozni.
  • akyyy
    csak terranokkal megyünk. mikro zergekkel voltam, kikaptam:D

csatacirkálóval letámadjuk egymást oszt jóvan:D
  • light00
    mért vádolnak? Már harmadszorra zavartál be 5 perc alatt mass ultralisket?:D
  • akyyy
    majd eccer beszállhatnál te is:d adnák hamacsit, oszt legalább engem is megverne valaki talán.D

meg nem vádolnánka csíteléssel:S
  • Nuki
    kézi kamerával felveszed...
    igen, csak frapsal, snagit-tal vagy akármivel ami ilyet tud...
  • akyyy
    ha van egy visszajáccásom, azt át lehet alakítani vhogy avira? vagy scak fraps progival, játék közbe rögzíti?:( mert az ugy nemjó.... nem indul el a fraps:D
  • Nuki
    néztem is miért, de megálltam hogy ilyen 'apróságok' miatt zaklassalak akár msnen is :DD
  • Nuki
    oprendszer, ilyen adatok?
  • light00
    Ha már igy osztogatják én is kérek APMeeeeeeeeeeeeeeeeeet :D
  • Venom
    Senki másnak nincs valami 5-lete a problémám megoldására?
    Win reinstallon kivül. kb 1 hete volt.
  • Venom
    Kösz a helpet de sajna ez sem segitett :(
    Aza röhely hogy anno is csinálta ezt nekem de már franc emléxik mivolt a megoldás :(

akyyy: jóvanna elirtam :D kijavitottam volna ha lehetne (hülyefórum) na mindegy.
  • grizzlyisback
    mintha nekem is lett volna ilyen régen. Uninstaláld, utána regcleanerrel (goggle be ird be és töltsd le)
    http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm
    törölj ki mindent ami blizzard és starcraft, majd a c/program files/starcraft mappát is töröld ki, és utána rakd ujra
  • akyyy
    computer vitus:D
  • Venom
    Nem. Eredeti game van fent. CD meg bent a gépbe.
  • ollie
    nocd cacket használsz?
  • Venom
    Valaki tudna segiteni? Amikor a Battle.net-re akarok csatlakozni ezt a szöveget böki elém álandóan:

"Battle.net was unable to properly identify your application version.
    Please uninstall and then reinstall the application.
    If the problem persists then you may have a computer vitus.
    For information on detecting and removing this virus you may contact us by email at [email protected]"

Uninstall, reinstall megvolt.
    Virus nincs a gépen, tűzfal kikapcsolás sem segitett.
    Legfrisseb patch is fentvan a gémen. Milehet gond még?
  • grizzlyisback
    ja akinek nem tünt volna fel, ezek a f@szok bannolták 1 hétre a szokásos nickemet:)
  • grizzlyisback
    nem akartam szolni amig nem biztos, és még most sem az, de 80% hogy nem tudok jönni most, már most ugy alakultak munkák hogy a gépet max hétvégén illetve 1-2 napra tudom otthagyni, és lehet hogy 1 honap külföld is sikerül..
  • akyyy
    magyarba az ivsszajátszás sosemnéztem:D bár gyanitotammeg is néztem. és gyönyörüen kikaptam a zergekkel :'(
  • Lammer
    omg, milyen demo?

nem replayre gondolsz???
    barmilyen utkozet utan ott van a "save replay" funkcio...
    baromira eltevesztheto... -.-
  • akyyy
    hogy lehet felvenni demot? haveromat le akarom alázni megint, és fel szeretném venni:D
  • Nuki
    nincs, nemkülted át pedig beszéltünk róla, csak nem tudtad miről beszélek :)
  • Lammer
    bwchart?

en gepemen: 76 es 95
    te gepeden: 92 es 60 :P
  • Nuki
    nekem?
  • Lammer
    hehe^^

neztem sajat gepemen jatszott gamezom: 142 es 128as APMek ^^

remelem lanra beporgok megjobban :D
  • Nuki
    hoztam a formámat

[apro] már vártam mikor írod be ezt...
  • Lammer
    nah Light+Nuki itt aludtak nalam...
    csinaltunk ilyen onlyfun Random-vs-Random kupat...
    feltetelek (voltak):
    -Brood war 1.15 natur! (semmi bwlöncser)
    -Palya: paranoid android only!
    -mindenki jatszott egymas ellen oda-vissza (en gepemen meg Nukien is)
    -teh -pR0- gepem logitech mx518+razer Mantis control egerpad ^^
    -Nuki notebookja+ tartalek gagyi 2Xorra lenyomja a gombot style kemeny gombos usbs billenytummel+ regi boszme logitech egeremmel ^^

replay file tegging diszkripsön: akinek a neve elol van az jatszott az en gepemen a vegen az 1es, hogy gyozott, 0 vesztett...

fajl: katttttttt

senki ne lessen belole BOt meg timingot, pure fun ^^

oltasch meccsek ^^

vegeredmeny:
    1. En 3 win
    2. Light 2 win
    3. Nuke 1 win
  • light00
    Ez a "zergek 5. küldetése" igazábol kétféle pályát is jelenthet, igy légy szives szükitsd a kört legközelebb BW-re. Mert amugy a True Colorsra gondolhatsz. A trükk az, hogy az elején van 5 perced szabadon gyakni, nem támad és gyárt az ellenség, de az egységek védik magukat. De az semmit nem számit. Küldj ki mindent a drone-okon kivül, és pusztits amennyit csak tudsz, föleg a 3 kezdö lurkert(!). Ha mindet egyre küldöd, azt ki is végzed. Meg persze folyton épits lingeket meg hidrákat az 5 perc alatt és küld ki azokat is. Énnekem mindig sikerül ha egyet támadok, azt maradéktalanul elpusztitani. Ha kettöt, akkor is másfél-másfél bázist szétrombolok és abszolut elönybe kerülök. Az uj lelöhelyeket meg be kell foglalni. És védeni sunken-spore-ral. ennyi.
  • akyyy
    :( zergek 5 küldetése nagyon dúrva. 2 nagoyn erős hatlmas ellenség (terran, protosok, tele nyersanyagokkal, nekem meg szinte semmi)

most értem el oda, hogy a terranokat kinyírtam, erre a protosok letámadnak anyahajójukkal, és mivel elfogytak a nyersanyagjaim, egységeimet meg szinte kinyirták, 2 vagy 3 hidra lődözte az épületeket, és még ott a hatalmas területő protosok :(

esélytelen
  • csuszi

isten vag yköszi banyeg
  • Lammer
    Jo minoseg
    -> Torrent, eleg csak "2007star1st_070629e_800k.wmv" filet pipalni(45megz) ha erre vagy kivancsi

sz@r minoseg :D
    -> Guglivideo szekcio

Source

• csuszi
    demo??
  • Lammer
    LOOOOOOOOOL ezt a sracot szet fogjak szedni a rajongok!
    MOSTMEG 4 AZAZ NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY* PERC ALATT ALAZTA MEG A VILAG LEGJOBBJAT >>>Bisut az uj megatehetseg srac!!444

lol igy 2-0 neki, tovabbment
    nah ehhhhhez mit szolsz Grizzly?

*raadas az extradurva, hogy ugye Monty Hall "felszigetes" palya...
    gg
  • akyyy
    dropship, az melyik? meg melyik kukacot lőjjem szét?:D mire eljutok oda, mondom, kinyirnak?

meg a bikát hogyan tudom körbevenni? mire egy medic is a közelébe férkőzne, felökleli és meghal :(

limittank, masstank?:D

nah minjrárt megnézem, elindítom angolul. a körvevevést, nem tudom hogyan tudom jól megoldani:(

meg cisnálo képet, pill.
  • Hawk06
    Én is aval csinnáltam meg.A zerg támdásokat asszem két bunkerrel el lehet intézni,egy lejárathoz két bunker.Nekem is a pálya elején bajom volt a zergekkel.