3856
Starcraft
-
Nuki #2256 lammer harapott érte, és lesunyizott vagy már nem is tudom mit mondott rám, amikor utaltam rá meg a nickjét használtam, és azért maradt meg bennem hogy titeket, ebben a topikban polgári néven. (bár tudom hogy sokna nem szeretik) -
#2255 Boldog Szülinapot Gábor! -
#2254 (csak egy kérés: nem használnád ha nagyon szépen megkérlek az esgés nikknevünket? elöre is köszönöm) -
#2253 pedig a legszebb egy TvT-ben amikor limit marinenel széddarálják egymást és csak nagy vörös placs és sikoltozás az egész
nem is szoktam "loalnegz"ezni és "igen, töki"zni :D -
Nuki #2252 az jó későn van... máshogy nem is?? :o -
Nuki #2251 én vagyok a 'klán' leggyengébb tagja... megeshet hogy ellened is kikapok
várom gáborok és bencék igen heves bólogató, és helyeselő "loalnegz", "igen töki", és hasonló hozzászólásait xD
hamacsi van szoktunk játszani, jóhetsz fel ^^
van egy gáborunk aki a nap 25 órájában játékkész, van egy bencénk-dávidunk aki munka (és utóbbi: kedv) függvényében játékkész, a többiek helyében nem merek nyilatkozni. -
#2250 csak terranokkal megyünk. mikro zergekkel voltam, kikaptam:D
csatacirkálóval letámadjuk egymást oszt jóvan:D -
#2249 mért vádolnak? Már harmadszorra zavartál be 5 perc alatt mass ultralisket?:D -
#2248 majd eccer beszállhatnál te is:d adnák hamacsit, oszt legalább engem is megverne valaki talán.D
meg nem vádolnánka csíteléssel:S -
Nuki #2247 kézi kamerával felveszed...
igen, csak frapsal, snagit-tal vagy akármivel ami ilyet tud... -
#2246 ha van egy visszajáccásom, azt át lehet alakítani vhogy avira? vagy scak fraps progival, játék közbe rögzíti?:( mert az ugy nemjó.... nem indul el a fraps:D -
Nuki #2245 néztem is miért, de megálltam hogy ilyen 'apróságok' miatt zaklassalak akár msnen is :DD -
Nuki #2244 oprendszer, ilyen adatok? -
#2243 Ha már igy osztogatják én is kérek APMeeeeeeeeeeeeeeeeeet :D -
#2242 Senki másnak nincs valami 5-lete a problémám megoldására?
Win reinstallon kivül. kb 1 hete volt. -
#2241 Kösz a helpet de sajna ez sem segitett :(
Aza röhely hogy anno is csinálta ezt nekem de már franc emléxik mivolt a megoldás :(
akyyy: jóvanna elirtam :D kijavitottam volna ha lehetne (hülyefórum) na mindegy. -
#2240 mintha nekem is lett volna ilyen régen. Uninstaláld, utána regcleanerrel (goggle be ird be és töltsd le)
http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm
törölj ki mindent ami blizzard és starcraft, majd a c/program files/starcraft mappát is töröld ki, és utána rakd ujra -
#2239 computer vitus:D -
#2238 Nem. Eredeti game van fent. CD meg bent a gépbe. -
#2237 nocd cacket használsz? -
#2236 Valaki tudna segiteni? Amikor a Battle.net-re akarok csatlakozni ezt a szöveget böki elém álandóan:
"Battle.net was unable to properly identify your application version.
Please uninstall and then reinstall the application.
If the problem persists then you may have a computer vitus.
For information on detecting and removing this virus you may contact us by email at [email protected]"
Uninstall, reinstall megvolt.
Virus nincs a gépen, tűzfal kikapcsolás sem segitett.
Legfrisseb patch is fentvan a gémen. Milehet gond még? -
#2235 ja akinek nem tünt volna fel, ezek a f@szok bannolták 1 hétre a szokásos nickemet:) -
#2234 nem akartam szolni amig nem biztos, és még most sem az, de 80% hogy nem tudok jönni most, már most ugy alakultak munkák hogy a gépet max hétvégén illetve 1-2 napra tudom otthagyni, és lehet hogy 1 honap külföld is sikerül.. -
#2233 magyarba az ivsszajátszás sosemnéztem:D bár gyanitotammeg is néztem. és gyönyörüen kikaptam a zergekkel :'( -
#2232 omg, milyen demo?
nem replayre gondolsz???
barmilyen utkozet utan ott van a "save replay" funkcio...
baromira eltevesztheto... -.- -
#2231 hogy lehet felvenni demot? haveromat le akarom alázni megint, és fel szeretném venni:D -
Nuki #2230 nincs, nemkülted át pedig beszéltünk róla, csak nem tudtad miről beszélek :)
-
#2229 bwchart?
en gepemen: 76 es 95
te gepeden: 92 es 60 :P -
Nuki #2228 nekem? -
#2227 hehe^^
neztem sajat gepemen jatszott gamezom: 142 es 128as APMek ^^
remelem lanra beporgok megjobban :D
-
Nuki #2226 hoztam a formámat
[apro] már vártam mikor írod be ezt... -
#2225 nah Light+Nuki itt aludtak nalam...
csinaltunk ilyen onlyfun Random-vs-Random kupat...
feltetelek (voltak):
-Brood war 1.15 natur! (semmi bwlöncser)
-Palya: paranoid android only!
-mindenki jatszott egymas ellen oda-vissza (en gepemen meg Nukien is)
-teh -pR0- gepem logitech mx518+razer Mantis control egerpad ^^
-Nuki notebookja+ tartalek gagyi 2Xorra lenyomja a gombot style kemeny gombos usbs billenytummel+ regi boszme logitech egeremmel ^^
replay file tegging diszkripsön: akinek a neve elol van az jatszott az en gepemen a vegen az 1es, hogy gyozott, 0 vesztett...
fajl: katttttttt
senki ne lessen belole BOt meg timingot, pure fun ^^
oltasch meccsek ^^
vegeredmeny:
1. En 3 win
2. Light 2 win
3. Nuke 1 win -
#2224 Ez a "zergek 5. küldetése" igazábol kétféle pályát is jelenthet, igy légy szives szükitsd a kört legközelebb BW-re. Mert amugy a True Colorsra gondolhatsz. A trükk az, hogy az elején van 5 perced szabadon gyakni, nem támad és gyárt az ellenség, de az egységek védik magukat. De az semmit nem számit. Küldj ki mindent a drone-okon kivül, és pusztits amennyit csak tudsz, föleg a 3 kezdö lurkert(!). Ha mindet egyre küldöd, azt ki is végzed. Meg persze folyton épits lingeket meg hidrákat az 5 perc alatt és küld ki azokat is. Énnekem mindig sikerül ha egyet támadok, azt maradéktalanul elpusztitani. Ha kettöt, akkor is másfél-másfél bázist szétrombolok és abszolut elönybe kerülök. Az uj lelöhelyeket meg be kell foglalni. És védeni sunken-spore-ral. ennyi. -
#2223 :( zergek 5 küldetése nagyon dúrva. 2 nagoyn erős hatlmas ellenség (terran, protosok, tele nyersanyagokkal, nekem meg szinte semmi)
most értem el oda, hogy a terranokat kinyírtam, erre a protosok letámadnak anyahajójukkal, és mivel elfogytak a nyersanyagjaim, egységeimet meg szinte kinyirták, 2 vagy 3 hidra lődözte az épületeket, és még ott a hatalmas területő protosok :(
esélytelen -
isten vag yköszi banyeg -
#2221 Jo minoseg
-> Torrent, eleg csak "2007star1st_070629e_800k.wmv" filet pipalni(45megz) ha erre vagy kivancsi
sz@r minoseg :D
-> Guglivideo szekcio
Source
-
#2220 demo?? -
#2219 LOOOOOOOOOL ezt a sracot szet fogjak szedni a rajongok!
MOSTMEG 4 AZAZ NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY* PERC ALATT ALAZTA MEG A VILAG LEGJOBBJAT >>>Bisut az uj megatehetseg srac!!444
lol igy 2-0 neki, tovabbment
nah ehhhhhez mit szolsz Grizzly?
*raadas az extradurva, hogy ugye Monty Hall "felszigetes" palya...
gg -
#2218 dropship, az melyik? meg melyik kukacot lőjjem szét?:D mire eljutok oda, mondom, kinyirnak?
meg a bikát hogyan tudom körbevenni? mire egy medic is a közelébe férkőzne, felökleli és meghal :(
limittank, masstank?:D
nah minjrárt megnézem, elindítom angolul. a körvevevést, nem tudom hogyan tudom jól megoldani:(
meg cisnálo képet, pill.
-
#2217 Én is aval csinnáltam meg.A zerg támdásokat asszem két bunkerrel el lehet intézni,egy lejárathoz két bunker.Nekem is a pálya elején bajom volt a zergekkel.