3856
Starcraft
-
#2296 aja na tanuljatok sokat a replayböl srácok, megéri...
(az uccso tényleg huzos volt...) -
#2295 nah ez szép volt, vagy 3 meggy, mind3szor kikaptunk:D pedig 1 vs 3 volt:D
a végén azért elég jó volt mikor különböző fajok voltunk:)
én meg köcsög voltam aprotosokkal:PPP
-
Nuki #2294 úúú honnan tudtaaaad? :D
ha van időtök, és kedvetek, no és helyetek a teremben, akkor jöhetnétek ti is :) -
#2293 fogadjunk herripotter:P -
#2292 ROFL
Mámegin :C
Np 5 perc és folytathatom ^^ -
#2291 nem mindenki akkora kocka mint te(najo, mi) :P -
Nuki #2290 hát az egyikük nem töltött annyi időt tanulással mint a másikuk.
attól még hogy két emberrel játszottunk, nem jelenti azt hogy mindakettő a tanulás útjára lépett :) -
#2289 mármint 2nek? (attolfügg melyik haverra gondoltál, de én igyis-ugyis két embert számoltam rajtunk kivül...habár mindigis kettes voltam matekbol :\) -
Nuki #2288 Gábor elindítottuk ma (egyenlőre csak)egy új terran tehetség képzését, meglátjuk mennyi kedve lesz játszani még, és újat befogadni, de majd rád is szükség lenne :)
(a haverját majd meglátjuk mennyire lesz kedve játszani ) -
Nuki #2287 én is szivesen elmennék egy olyanra,csak nincs közel és gondolom nem olcsó a beugró :D -
#2286 de csak este :D -
Nuki #2285 mozi van akkor. sajnálom nemmegy :) -
#2284 Emléxem micsoda játékélményt nyújtott ez a játék. Alig várom már a második részt. Kár, hogy nem vehetek részt az E3-on. -
#2283 namáris otthon nyomulsz?:O
dehogy én a notbukon nem játszok mégegyszer, azis biz... -
#2282 ne erolkodjel núbzerg ^.^
inkabb gyertek gyakorolni... "hallom" Gardony project kutba fulladt...
inkabb gyere at csutortokon... kicsiLight is atjon ^,-
-
#2281 07.30 messze van még :D
de máshol is akkor fog jönni. -
#2280 egy időben nem lehetett kapni, és valaki kérdezgette itt:
sc katt -
#2279 Oh kösz. Majd holnap áttolvasom.
Ja juteszembe az AI script mégse jó megoldás mert ezeka leszállós épületek a playeré nem a gépé, nah mindegy csak lessz valami megoldás. -
#2278 Ezt próbáltuk de nemakart összejönni bár lehet épp rossz AI scriptet adtunk meg neki majd még megnézzük.
Régebben volt valami progim amivel kilehetett szedni az eredeti campingeket a játékból úgy hogy editorral meglehetett nyitni ha jól emléxem ottis volt ilyen csak nemtom meik küldiben.
Nah én lépek aludni jóét :) -
#2277 itt egy általános staredit faq, itt a legtöbb kérdésedre választ kapsz, de nézek szükebb környezetet, hátha találok vmit a konkrétabban. -
#2276 nem jobb, hogy belebeg, megkapja az irányitást a játékos, és leteszi ahova jolesik? (hisz bármikor átteheti)
habár látvány, látvány, csak megfordult bennem ez a gondolat. -
#2275 Igen azokat nézegettünk és elég sokmindent megtudtunk belőlle.
Egyenlőre olyan kis vackon akadtunk el hogy pár terran épület belebeg a pályára aztán landol, na landolást nembirjuk összehozni.
És köszi a helpet meg a webcimet is ha lessz. -
#2274 huh. jo kérdés. ha blizzardon nem találtatok, hát nemtudom.
Viszont bele-a-lecsoba alapon nyissátok meg a skirmish pályák között találhato campaign pályákat, ami asszem 5 küldetés. Ott megnézheted, mit hol hogyan álllitottak be, remélhetöleg megérted :D
(azért probálok utánanézni) -
#2273 Tud valaki valami jó oldalat ahol vannak leirások a StarEdit-hez?
Haverral szeretnénk összehozni egy kampányt de a Staredit scriptjeihez nagyon nemértünk :S -
#2272 pedig az elrontja a játékélményt. :(
Gondolom mivel uj vagy, kevés dolgozoval bányászol. Omegán elkell kb 25-30dolgozo, de a legtöbb pályán ugyanugy kétszerannyi mint amennyi kristály van, kb, és ugy lesz jo hozama a mineralnak. -
#2271 há má tök mind1 utolsó pályán:D sajnos nem egy csak cheatel:( de még ugyis megizadok egy két pályán:D -
#2270 ezen a sunki-n röhögtem egy jot :DDD
(te, szerinted az "ajto" és a "vulkán" nem illik ide? nem?) -
Nuki #2269 a későbbi tévedések elkerülése végett érdemes ezekre egy pillantást vetni.
tessék kijavítani, kibővíteni ami nem tetszik:)
Zerg:
ling - zergling
hydra - hydralisk
muta - mutalisk
gua - guardian
ultra - ultralisk
sunki - sunken colony
hecsa - hatchery
az ilyen szakszavakat is hogy exp, drop, gg, ilyeneket is elmondjuk mit jelentenek?^^
csinálhatnánk egy faq-ot is, de attól tartok nem én vagyok a legnagyobb sc tudású egyén itt ebben a topicban :) -
#2268 jaja, bocs, nem jutott eszembe, hogy eme "szakszavak" még nem sokat mondhatnak, de azon a pályán tényleg ugy 48-60at jelent, legalább. -
Nuki #2267 az nem egység ^^
mass = tömeg (angolul:)
szóval nagy mennyiségű hydralisket, tankot jelent. (nem 12, hanem sokkal sokkal SOKKAL többet) ^^ -
#2266 mi az a masshidra? mert a multor is kerestem masstankot, de nemtom melyik mos taz:D -
#2265 plz ha már erre jársz az én ápéemjeimet is tedd már be, köszi. -
#2264 Kemény is, mert sokat kell ölni. Kb hat hatcheryvel meg megfelelö bányászattal masshidrával bealázhato az egész. Kellemes kis gyakorlás ha mikrozni akarsz tanulni :D
(tipp: csináld tök ugyanazt mint a foszer a videon) -
Nuki #2263 nekem olyanom van, hogy Shogun Total war gold edition nem akar elindulni, mert fenn van (neki nem megfelelő) DivX codec... azon beszartam. El tudnám képzelni ha neked is hasonló hibád lenne.... :( -
#2262 Windows XP.
Mást nemhiszem hogy emlittenem kéne mert anno is ugyanez a konfig volt és ment. Najó akkor is volt ezzel a csatlakozással ugyanez a bibi csak már nemtom mivolt a megoldás :( -
#2261 Nah szóval. Brood war. Zergek. 10. pálya (Omega).
Tippeket várok hogyan kezdek neki:) végigjátszás videóban is vagy 46 percig játszik vele az emberke:CCC
Szóval valami kegyetlen pályának tünik. -
#2260 az nem azert volt :P
mert nem irtal nevet(ami tokmindegy, hogy Gabez vagy Lami... csak nev legyen es ne szam -.-) -
#2259 (bezzeg magadnak odairtad a nukét tölem meg leszakadt volna a karod levenni a két nullát :D) -
Nuki #2258 jaaaö
akkor írok apró kizs szótár:
bence=light00
gábor=lammer
dávid=nuki(nuke) :D
(többiek beleegyezése nélkül nem fojtatom)
#2255: katze-t ismerem onnan, ő is egy olyan imről jött tsaj :P -
#2257 nem ez a lényeg, hanem szegény srác csak les, asse tudja kiröl beszélsz. Mindent a vendégért, nemde?