3856
Starcraft
  • BEAST #2856
    Jobaratom, Google ezt talalta
  • csuszi
    nem mondod:D:D:D lammer boltots linket nyomott ide, és erről a képről nehezen vásárol az ember:)
  • Nuki
    Itt például van egy: #2850
  • csuszi
    véletlen nem te linkeltél be egy társasjátékot scről pár hónapja? ha igen plz lammer karira venném barátomnak nem linkelnéd be megint? az sg kereső semmit nem csinál:(
  • Lammer
    NADA HEZ PÓÓÓVER!44!!

IGY KELL TERRANNAL KIPUSHOLNI szepen a protosst!444 Nada vs Pusan Nov.24 Proliiig(Wemade-MBC)

• Nuki
    Tudják az igazságot, mondd meg nekik az árát.
    A halhatatlan lelkét nem hiszem, hogy mindenki odaadná egy játékért..
  • light00
    Nah srácok fiúk lányok, meg akik vagytok, akkor a bejelenteni való a következő:
    nos, remélem a kép bejön, mert akkor tényleg csak a következő lesz :D
    ez a pofás kis csomag pofás árban kapható a Sárkánytűzben ( ahol a muncskint is vettük), és nem lenne rossz beruházás. És ha minden jól megy egy kis kedvezményt is szolgáltat nekünk Nuke-san barátunk. Nincs már sok belőle, egy hét alatt elkapkodtak összesen 20at :o
    Tehát a tényállás a következő, hogy lenni vagy nem lenni, avagy starcraftozni, vagy nem starcraftozni.
    árat szándékosan csak a hév megléte után írok :D amúgy összedobva nem gázos, de tényleg. Főleg hogy ha jól megy sorom, kb a felét állhatom. /De nem szeretném:D/
  • Lammer
    :DDDDDDDDDDDDDDddddddddddd
  • Nuki
    Gábor, ezt a te szóhasználatod miatt muszáj volt belinkelnem, ne haragudj:P
  • Lammer
    htxbyenoregg
  • V43 1105
    Uramisten .. én 10mp után levettem a hangok ahogy ezek makognak ..
  • BEAST #2845
    wtb torrent xd
  • Lammer
    BAAAAAAANDIIII!!!

PÉVÉZÉÉÉÉ BUNTETES!444 MEGACSATAHEROIKUSKUZDELEMBEN4444444444444
    TheROCK vs Hyun
    kockak getredi! kotelezovegignezes!444

IGEN! TheROCK RULEZ!444444 (Bandi )

szar jatekos jah... -,- olyanokat sztormolt, hogy beszartam rajt... :OOOOoooo Stormking44!!44
    aztan meg a gombocok rulzottak^^
    jahes azert sikitoznak a meccs elejen amikor mutatjak a tornabol felmentett Mindot meg Bisut megosztva -> [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=993575689&no=2833]MSL donto utye^^[/URL] az uj bajnok(jesssz) meg az elozo :pppp

(termeszetesen mint minden jutubos okadeknak van normalis verzioja tl.neten is :p en azokat nezem :p mint eztetet: nov24 Wemade-MBC meccs)
  • Lammer
    MEGAATOMBUNTETESVERFURDONÉÉÉÉÉÉÉÉGYY!4445
    GGplay vs Hwasin sztaroid ZÉVÉTÉÉÉÉÉ 44444444444!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na latjatok tudok en ilyet is linkelni... hogy rohadjon meg a kocka ikraja :CcCCCcccccccc tornabol felmentve pecset->öprúvd
  • Nuki
    Ez valami msn cím :o
  • BEAST #2841
    mindjart gondoltam :D
  • Lammer
    teeztetnemertheted :p
  • light00
    "Nuki" ??? :o
  • BEAST #2838
    oooo
  • Nuki
    "Kutyát görget az őszi szellő?" ???? :o
  • Nuki
    Sajnos nincs... mi úgy vigyázunk a saját CD-keyünkre mint a szemünk fényére... Főleg hogy nem kapható már/még SC itthon...
  • IStexI
    Hali!

Az Abbys szerver behalt pár napja az eredeti cd-met meg már fene tudja mikor láttam utoljára szal most nem tok gémelni... Nincs valakinek 1 fölös cd-keye? Akár füzetek is érte.
  • Spica
    végignézem az utolsó kommenteket a felében ott égtelenkednek a spoilerek fuuj.
  • Lammer
    Vegeredmenyhez!
    JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ :D:D:D:DDDDDDDADASDASDASDASDASD

najoooo, szegeny Bisut azert sajnalom... nagyon szet volt esve a vegen szegenyke... sirt is :C BAZKI szerintem siman azthitte, hogy nyer! dehat TERRRRRRRRRRRAN PÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓVER RULZIK!4444444444444444NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY :DDDDddddddd
  • BEAST #2832
    Ohnoes, pedig jo kis pvt :<, tetszett hogy mindketten a foldi egysegeket eroltettek :p ... amugy meg az 5. video ftw :D
  • Nuki
    Én csak töltök, minta kisangyal... hogy ezt mind mikor fogom én megnézni?!
  • Lammer
    masik tájbrék meg egyenesen undorito volt
    (khmmm azert meg mindig nagyon ottvan a raw jateka Julynak!)

BTW MEKKORA LOL! SKT1 egesz csapata levagatta a hajat 0asra!!! :D:D meg a menedzser izs :DDDDDDDDDDDDdddd multkor neztem proliiiget akkorat rohogtem :D:D (tudni, hogy miert? koreaiul nemtok :/ pedig pisztos montttak :C )

MSL dontot meg nem lattam!!! izgul-izgul^^

Beast es a tobbiek!
    EMESEEEEEEEEL DONTOOOOOOOO44445555
    (keretik kb estig szpojlerben beszelni a dontorol, mert meg nem lattam )
  • BEAST #2829
    Szeretem ezeket a torrenteket xD mindig olyan jol seedelik :p
  • Spica
    az első a tiebreakről, a második a msl döntőről szól
  • Spica
    jóhát july is már arra a fokra jutott, mint boxer vagy nada. én még azt is csodának tartom, hogy egyszer elverte irist és egyszer hwasint.. hamarosan az skt is ki fogja rúgni :)

a mai döntő... pff az a béna mind nyert :D
  • Lammer
    OMAJGAD!

OSL TIE-BREAK!

velemenyemet szpojlerben fogom leirni, mert ritka ideges vagyok(hatha valaki meg is akarja nezni a tovabbjutasert vivott meccseket!) -.-

hogya zistenbasszameg... nemeleg, hogy vegigbambulok 3 fordulot, mert nem birnak egymassal... Julyzerg sziporkazo mutamikrojat ELBASSSSSSSSSSSSSZA egy BENA beoletessel... A K%!/+!%/ ELETBE4444444444 IGEN A 2 TERRAN KOZOTT AZ EGY ZERGNEK SZURKOLTAM :P SKT1 RULEZ! vesszen a 'csog MBC amiert kirugta Julyt!!444
    csak ennyi... gondoltam kielemzem a meccseket... de tiszta ideg vagyok... ennyi...

Tobbit nezzetek meg... Torrent...
    nem birtak egymassal... 3X(!) kellett ujrajatszani a meccseket... mindig korbevertek egymast! :O
  • Spica
    és persze vesszen mind
  • Spica
    jó az a stream, nekem sose volt eddig vele bajom. torrentezni vodokat nem szeretek.
  • Lammer
    GYEREKEK!!444

csak egy kis emlekezteto!4

GOM TV MSL Season 3 Finals
    Event Time: Friday 16th, 17:00

InteR.Mind -vs- Bisu[Shield]

InteR.Mind FTW =)

Bruce Lee TOSS

ps: aki turelmetlen szokasos sc2.org stream... en jobban szeretem a jominosegu teamliquid.net-es vodokat^^
  • Spica
    te nyomod mindig a gonosz fejet nem én :P

-.-
  • Lammer
    tudod, hogy en vagyok akkora kocka, hogy minden esemenyt megnezek eloszor, csak lehet, hogy masok meg nem tettek meg...

nem kell besertodni... szerinted a szpojler makro disznek van? -.-
  • Spica
    pff még nem nézted meg? :D
    jó többet nem kommentelek akkor semmi eseményről..
  • Lammer
    szpojler rulez -.-
  • Spica
    jah nem semmi történések voltak xD

de xellost legalább leverte bisu fiú
  • grizzly21
    hat igen:) vagy fake youtube video is lehet, vegulis igaz sorry:)