3856
Starcraft
-
es szerinted az 5 keretben kotelezo a kitoltes es/vagy nem lehet fake? -.-
-
dehat te:D ha 5 videot linkelsz akkor lehet latni hogy 5 lesz xDDD -
AZTAROHATTTTTT44
mekkora elodonto volt!
MSL -> Savior vs Mind
azert rakom szpojlerbe, mertugye lehet 3-0 is azaz 3 meccs de lehet 4-5 is^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=WN1HOetVuIU#
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=39q8oXbiGiM#
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=EInebF9bqgw#
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=h8bLjHrMEPA#
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=epkpF7hJzWw#
(nincs url makro, mert az latszana szpojlerben! aki izgikompatibilis like me, az szepen haladjon sorjaban a szpojlerekkel :D)
ez a Mind mekkora NERD :D tipikus akit iskolaban megvertek anno a nagyok :D meg tornabol fel volt mentve style

btw nagyon tehetseges a srac! nem veletlenul jutott el eddig! ;) terran póverrulzik^^
erdemes vegignezni amugy a meccseket!
akit erdekel jobb minosegben -> TORRENT! meg most eleg sokan osztjak vissza!
hf^^ -
Spica #2813 egyébként, hogy lehet, hogy az egyetlen protoss akinek szurkolsz az pont ez a nyomi? :D -
jajjma nem kell ez a diplomatikusch szoveg :P
btw ZvP megacsata!
November 3 Estro-Wemade FOX 4th setm, Cool[fou] vs TheRock(Bandi: hajra Rock!44

)...
>>>Katty<<<
^^ -
Spica #2811 áá semmi sem savanyú; csak alapból utálom az imbaterrákat, flash meg még egy köcsög is emellé. savior is az ettől függetlenül. utálok mindenkit ^^ csak vannak fokozatai az utálatomnak :)
tinisztár úú :P -
namivan?,,,, savanyu a szolo? :DDDDDDDDDDDDD muhahah
kis kedvenc ikradat lealazta a tinisztar?

terran prájdendpávööö

(onala fiatalabb? KTFnel tuti nincs, ha jolt'om) -
Spica #2809 a pokolba, utálom azt a flash gyereket! egyébként van egy még fiatalabb arc is arrafelé most nem jut eszembe ki.. :( -
^^ -
Ezt a fless fiút nem anya szülte, annyi szent. -
nagyon durvulasos meccsek voltak a tegnapi OSLben!
lenyeg1(
) -> Flash-Savior! TvZ uberallatsag!44 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Flashel csak egy gond van... Nem az SKT1ben jatszik... amugy pofatlanul fiatal (15,5 eves!Flash fiatalos lendulete es jatekintelligenciaja Sea-re emlekeztet! Terran pride, terran power =)
) es pofatlanul jol jatszik! ^^
lenyeg2(
) AMI kulon erdekesseg, hogy ANGOL KOMMENTARRAL rakta fel az uploader! ->
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=A36_t3KJvhM#]Julyzerg vs Hwasin(z killer) #1[/URL]+part#2
Jaedong vs Stork ez a meccs undorito volt(vegeredmenyt tekintve, amugy ez is jo meccs!)
GGplay vs Upmagic... eredmeny ->
meccseket erdemes megtekinteni! KURV@san jo kor volt! (ritka az ilyen! semmi mirror, semmi uncsisag! :D) -
haxoror #2805 A probe testőrségén felröhögtem, főleg a srác arcán ami utána jött
-
kovetkezik 2 meccs...
az elson besz@rtam komolyan! olyan ritka az ilyen cross-tricky pimpest style game, hogy sirhatnekom van :C miert nincs tobb ilyen meccs? (jo tudom prosag->eredmenyorientalodasstyle)
Oktober 30 Proleague: Chalrenge vs Lucifer[name] (OGN-KTF csatabol) ez iszonyat jo! :D
masodik: KIB@SZOTT pimpest 2v2!!444!4!
Oktober 31 Proleauge: Katona csapat vs MBC 2v2!!!4 megadurva :D -
off:
esetleg ha van kedve a klannak munchkinozni feljohetnetek hozzam, mert csutortoktol vagyok hetfo reggelig -.-
-
naszoval valaki 24? esetleg?
(tudjuk De'v, igen... nem kell meg1X leirni, htx-.-)
-
ez is a tegnapi proliigbol valo TvP csak a masik osszecsapasbol!
Wemade-CJ meccs(4ik felvonas): Pure vs Iris
UBERZUZASTÉVÉPÉNÉGY444!
erdekes figyelni a vegen Pure meg mindig kattog mint a vadalma(short FPVOD) :D:D:D a berserker terran mar nem nagyon erolteti meg magat :D
-
Nuki #2800 De nem kapok 1-est? -
nem kotelezo megnezni -.- -
Nuki #2798 Egészestéshez tedd hozzá hogy családi vígjáték. -
TvP? Hájja, legalább érdekes. Najó de ez már vicc. Mi lesz az SC viadalokból tíz év múlva? Egész estés film, vagy mi??! :D -
Nuki #2796 Fél órás
asz egy anime rész
-
BENCE!4444444444
tudom, hogy szereted a TvPt ^^
OKTOBER 29: Samsung Khan vs Hanbit stars proleauge ACE match
iszonyat mekkorat harcolnak Free(aka pretty[gm]) es Firebathero(gayhero :D) ezt erdemes latni! vegig(no porgetes) :D -
Nuki #2794 Tudjuk, politikailag korrekt sorozat...
én ilyeneket nem tartok itthon. Pont miattad.
-
darkman1 #2793 Köszi :) 
-
off:
klantars lany&skaczlik!
esetleg akinek meglenne a "24" magyar szinkronos(sic!) verzioban... az keressen mar meg privatban/emailben/telefon/skype/tudatalatt stb :D
edesanyamenknak kellene
en ilyen kommersz shitet nem nezek tudjatok 
koszialtgr3altgr3 -
Zóanagyvarázsló #2791 Rövidesen lesz újra, csak sokáig húzzák az időt a forgalmazóváltás után. -
Nuki #2790 Díszdobozos sc2 :P -
Gondolom:D Mondjuk az lenne a legjobb ha az 1-2 egyben kiadnák! -
Nuki #2788 De minnyá! Az sc2 hatására rendelnek ^^ -
A fenéba boltban nem kapható mostanában! :( -
Spica #2786 BWlaunchert vagy PP-t használsz ugye? nos akkor írd be , hogy /fpplay off és utána szabadon mozoghatsz :) -
Huhh itt aztán volt zúzás, mondjuk annyira nem látom át, de a hotkey-eket látom nyomkodják, mint a gépírók, én meg alig használom! Single player kicsit lassabb! :) -
LOAAAAAAAAAAL :D:D:D
MEG 9 ev utan is van uj a nap alatt... :D
UJ PROTOSS EGYSEG!444!! >>>Shapeshifter<<<
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=sCk3nyvIflg]Okt.27 Proliiiiig meccs: "17p15mp - 17p 34mp" idotartamot tessek jol megnezni :D[/URL]
Dragoon-Archon-Dragoon-Archon... ... ...

(jah a szokasos kommentator feeling: "TCSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ" azert ottvan a szeren
)
(amugy nagyon vadalma a meccs, erdemes normalisan vegignezni! azert sajnalom az ujonc zerges sracot, nagyon szepen tartotta magat a volt ligabajnokkal szemben!!44)
-
darkman1 #2783 Sziasztok!
Van egy kis problémám
Haver replay-ét szeretném megnézni, de azt írja ki amikor elkezdődik a replay, hogy "first person replay detected"..vagyis nemtudom irányítani, csak a játék sebességét. Magyarul csak azt látom h a játékos mit csinált és hova kattintott.
Át lehet ezt állítani valahogyan? A poén az, hogy egy régebbi replayben összevissza tudtam kattintani...most abban se tudok semmit csinálni. -
Rendben, köszi! -
Zóanagyvarázsló #2781 Szerintem ne várd! :)
A piros pötty közelében keresd meg a Ghostot (az üzenetkor is mutatja a minimapan a környéket), ő "hívja" a rakétát. Nyílván cloakolja magát, tehát szükséged lesz detectoros egységre (Science Vessel, Overlord, Observer). -
Terranokkal hogy lehet kivédeni nukleáris bombát? Bejelenti hogy "nuclear launch detected", én meg várom mikor csapódik be! -
Spica #2779 >x<**x_x**@=^| tudod mikor :D -
NAGYON IZGI PÉVÉPÉ!444!
Wemade Fox(volt Pantech)-KTF proliiiig meccs mindent eldonto ÉÉÉSZ MECCCSe!44
TheRock vs Nal_ra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!UTYEUTYE Bandikam!44 Therock roxxxxx =) -
Nuki #2777 "Gábor" így kell kiejteni.