3856
Starcraft
  • Lammer
    es szerinted az 5 keretben kotelezo a kitoltes es/vagy nem lehet fake? -.-
  • grizzly21
    dehat te:D ha 5 videot linkelsz akkor lehet latni hogy 5 lesz xDDD
  • Lammer
    AZTAROHATTTTTT44

mekkora elodonto volt!
    MSL -> Savior vs Mind
    azert rakom szpojlerbe, mertugye lehet 3-0 is azaz 3 meccs de lehet 4-5 is^^
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=WN1HOetVuIU#

http://www.youtube.com/watch?v=39q8oXbiGiM#

http://www.youtube.com/watch?v=EInebF9bqgw#

http://www.youtube.com/watch?v=h8bLjHrMEPA#

http://www.youtube.com/watch?v=epkpF7hJzWw#

(nincs url makro, mert az latszana szpojlerben! aki izgikompatibilis like me, az szepen haladjon sorjaban a szpojlerekkel :D)

ez a Mind mekkora NERD :D tipikus akit iskolaban megvertek anno a nagyok :D meg tornabol fel volt mentve style
    btw nagyon tehetseges a srac! nem veletlenul jutott el eddig! ;) terran póverrulzik^^
    erdemes vegignezni amugy a meccseket!
    akit erdekel jobb minosegben -> TORRENT! meg most eleg sokan osztjak vissza!

hf^^
  • Spica
    egyébként, hogy lehet, hogy az egyetlen protoss akinek szurkolsz az pont ez a nyomi? :D
  • Lammer
    jajjma nem kell ez a diplomatikusch szoveg :P

btw ZvP megacsata!

November 3 Estro-Wemade FOX 4th setm, Cool[fou] vs TheRock(Bandi: hajra Rock!44 )...
    >>>Katty<<<
    ^^
  • Spica
    áá semmi sem savanyú; csak alapból utálom az imbaterrákat, flash meg még egy köcsög is emellé. savior is az ettől függetlenül. utálok mindenkit ^^ csak vannak fokozatai az utálatomnak :)

tinisztár úú :P
  • Lammer
    namivan?,,,, savanyu a szolo? :DDDDDDDDDDDDD muhahah
    kis kedvenc ikradat lealazta a tinisztar?

terran prájdendpávööö
    (onala fiatalabb? KTFnel tuti nincs, ha jolt'om)
  • Spica
    a pokolba, utálom azt a flash gyereket! egyébként van egy még fiatalabb arc is arrafelé most nem jut eszembe ki.. :(
  • Lammer
    ^^
  • light00
    Ezt a fless fiút nem anya szülte, annyi szent.
  • Lammer
    nagyon durvulasos meccsek voltak a tegnapi OSLben!

lenyeg1() -> Flash-Savior! TvZ uberallatsag!44
    Flash fiatalos lendulete es jatekintelligenciaja Sea-re emlekeztet! Terran pride, terran power =)
    Flashel csak egy gond van... Nem az SKT1ben jatszik... amugy pofatlanul fiatal (15,5 eves! ) es pofatlanul jol jatszik! ^^

lenyeg2() AMI kulon erdekesseg, hogy ANGOL KOMMENTARRAL rakta fel az uploader! ->
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=A36_t3KJvhM#]Julyzerg vs Hwasin(z killer) #1[/URL]+part#2

Jaedong vs Stork ez a meccs undorito volt(vegeredmenyt tekintve, amugy ez is jo meccs!)

GGplay vs Upmagic... eredmeny ->

meccseket erdemes megtekinteni! KURV@san jo kor volt! (ritka az ilyen! semmi mirror, semmi uncsisag! :D)
  • haxoror
    A probe testőrségén felröhögtem, főleg a srác arcán ami utána jött
  • Lammer
    kovetkezik 2 meccs...

az elson besz@rtam komolyan! olyan ritka az ilyen cross-tricky pimpest style game, hogy sirhatnekom van :C miert nincs tobb ilyen meccs? (jo tudom prosag->eredmenyorientalodasstyle)
    Oktober 30 Proleague: Chalrenge vs Lucifer[name] (OGN-KTF csatabol) ez iszonyat jo! :D

masodik: KIB@SZOTT pimpest 2v2!!444!4!
    Oktober 31 Proleauge: Katona csapat vs MBC 2v2!!!4 megadurva :D
  • Lammer
    off:
    esetleg ha van kedve a klannak munchkinozni feljohetnetek hozzam, mert csutortoktol vagyok hetfo reggelig -.-
  • Lammer
    naszoval valaki 24? esetleg?

(tudjuk De'v, igen... nem kell meg1X leirni, htx-.-)
  • Lammer
    ez is a tegnapi proliigbol valo TvP csak a masik osszecsapasbol!
    Wemade-CJ meccs(4ik felvonas): Pure vs Iris
    UBERZUZASTÉVÉPÉNÉGY444!

erdekes figyelni a vegen Pure meg mindig kattog mint a vadalma(short FPVOD) :D:D:D a berserker terran mar nem nagyon erolteti meg magat :D
  • Nuki
    De nem kapok 1-est?
  • Lammer
    nem kotelezo megnezni -.-
  • Nuki
    Egészestéshez tedd hozzá hogy családi vígjáték.
  • light00
    TvP? Hájja, legalább érdekes. Najó de ez már vicc. Mi lesz az SC viadalokból tíz év múlva? Egész estés film, vagy mi??! :D
  • Nuki
    Fél órás asz egy anime rész
  • Lammer
    BENCE!4444444444

tudom, hogy szereted a TvPt ^^
    OKTOBER 29: Samsung Khan vs Hanbit stars proleauge ACE match

iszonyat mekkorat harcolnak Free(aka pretty[gm]) es Firebathero(gayhero :D) ezt erdemes latni! vegig(no porgetes) :D
  • Nuki
    Tudjuk, politikailag korrekt sorozat... én ilyeneket nem tartok itthon. Pont miattad.
  • darkman1
    Köszi :)
  • Lammer
    off:
    klantars lany&skaczlik!

esetleg akinek meglenne a "24" magyar szinkronos(sic!) verzioban... az keressen mar meg privatban/emailben/telefon/skype/tudatalatt stb :D
    edesanyamenknak kellene en ilyen kommersz shitet nem nezek tudjatok

koszialtgr3altgr3
  • Zóanagyvarázsló
    Rövidesen lesz újra, csak sokáig húzzák az időt a forgalmazóváltás után.
  • Nuki
    Díszdobozos sc2 :P
  • Szabi84
    Gondolom:D Mondjuk az lenne a legjobb ha az 1-2 egyben kiadnák!
  • Nuki
    De minnyá! Az sc2 hatására rendelnek ^^
  • Szabi84
    A fenéba boltban nem kapható mostanában! :(
  • Spica
    BWlaunchert vagy PP-t használsz ugye? nos akkor írd be , hogy /fpplay off és utána szabadon mozoghatsz :)
  • Szabi84
    Huhh itt aztán volt zúzás, mondjuk annyira nem látom át, de a hotkey-eket látom nyomkodják, mint a gépírók, én meg alig használom! Single player kicsit lassabb! :)
  • Lammer
    LOAAAAAAAAAAL :D:D:D

MEG 9 ev utan is van uj a nap alatt... :D
    UJ PROTOSS EGYSEG!444!! >>>Shapeshifter<<<
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=sCk3nyvIflg]Okt.27 Proliiiiig meccs: "17p15mp - 17p 34mp" idotartamot tessek jol megnezni :D[/URL]

Dragoon-Archon-Dragoon-Archon... ... ...

(jah a szokasos kommentator feeling: "TCSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ" azert ottvan a szeren )
    (amugy nagyon vadalma a meccs, erdemes normalisan vegignezni! azert sajnalom az ujonc zerges sracot, nagyon szepen tartotta magat a volt ligabajnokkal szemben!!44)
  • darkman1
    Sziasztok!

Van egy kis problémám
    Haver replay-ét szeretném megnézni, de azt írja ki amikor elkezdődik a replay, hogy "first person replay detected"..vagyis nemtudom irányítani, csak a játék sebességét. Magyarul csak azt látom h a játékos mit csinált és hova kattintott.
    Át lehet ezt állítani valahogyan? A poén az, hogy egy régebbi replayben összevissza tudtam kattintani...most abban se tudok semmit csinálni.
  • Szabi84
    Rendben, köszi!
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem ne várd! :)

A piros pötty közelében keresd meg a Ghostot (az üzenetkor is mutatja a minimapan a környéket), ő "hívja" a rakétát. Nyílván cloakolja magát, tehát szükséged lesz detectoros egységre (Science Vessel, Overlord, Observer).
  • Szabi84
    Terranokkal hogy lehet kivédeni nukleáris bombát? Bejelenti hogy "nuclear launch detected", én meg várom mikor csapódik be!
  • Spica
    >x<**x_x**@=^| tudod mikor :D
  • Lammer
    NAGYON IZGI PÉVÉPÉ!444!

Wemade Fox(volt Pantech)-KTF proliiiig meccs mindent eldonto ÉÉÉSZ MECCCSe!44

TheRock vs Nal_ra

UTYEUTYE Bandikam!44 Therock roxxxxx =)
  • Nuki
    "Gábor" így kell kiejteni.