3856
Starcraft
  • Lammer
    bennmaradt az also url^^
    srrry^^
  • Lammer
    ezen a csoporton hanyatt estem btw...
    óemgéééé akkora mákkkker ez a luzeroid Ruby... pazmek 1 lathatatlan vrésze marad Stork ellen neki meg egy 'raklap' kerrije eltunik a levesbe... es igy jut tovabb elsokent a winner dontobol a kecseg "embiszis" * azt winner dontot plane erdemes megnezni!

Fake Yellow ikertesojanak(aki kesobb robbant be ugye) btw borzalmasan jo statja van, vegulis megerdemelte a tovabbjutast... nade Stork ugye ()

(*szokasos antiMBC drukkolasom, hiaba terran^^)

http://www.teamliquid.net/tlpd/players/189_YellOw%5BArnC%5D
  • BEAST #2894
  • Szabi84
    Megvettem eredetiben tegnap!
  • Lammer
    nesze neked egy enyhen tokeletes PvT... Stork vs Hiya MSL selejtezo
    pedig Hiyanak sem kell a szomszedba mennie ha metalozni kell :|

()
  • Nuki
    Én például szeretek PvT-t nézni, mert tudom hogy az Gábor bá' gyengéje ;D
  • BEAST #2890
    Naja, ezzel enis igy vagyok :) neha enis ranezek azert magamtol a dolgokra, de azert nagyon jo hogy ide belinkelgeti oket meg elmenybeszamol :) ... bar egyenlore leginkabb szamomra is csak az szamit hogy protoss vagy nem :P
  • Nuki
    Oké akkora lényeget értem. (remélem:)

Ha én is olyan rendszerességgel követném az eseményeket, mint Gábor, szerintem én is találnék magamnak egy besztes szereplőt, akit nem csak azért választok mert Zerg...
  • Spica
    nos mivel a hamachi egy virtuális hálózatot hoz létre, ezért evidens, hogy kiválasztod az egyik lan módot, de persze mindketten ugyanazt (IPX vagy UDP).

a verziónál csak annyi a követelmény, hogy ugyanaz a peccs legyen telepítve. ha viszont nagyon régivel játszotok akkor nem garantálom, hogy minden zökkenőmentes lesz, szóval tendáljatok sztem 1.15 felé - bnetre felmész és letöltöd vagy rákeresel a neten.
  • Spica
    most így hirtelenjében nem tom mire gondolsz. sok minden történt/történik RSHU-n. :S

mondjuk azt meg végleg nem értem miért kell sértegetni, amikor csak azt állítottam, hogy baromira nem szimpatikus nekem egy tőlünk 8000 km-re élő koreai tini. :(
  • Nuki
    A tudásom szélesítését szolgálja, szóval ha van szabadidőd, és leírod, én nem veszem offolásnak (mivel amúgyis témába vág? vagy nem?) és mekköszönném
  • Lammer
    ez nagyon hosszu... tobb evig jarnod kellett volna rs.hura igy ertened... de ez longstory... nem ide valo vegkepp...
  • Nuki
    Fejtse ki kérem ezt a "massbutacsordamegyunkaliiiderutan divat" -ot.

(én megszoktam nézegetni néha a videókat, a torrentek amiket beszúrtál azokat mindig letöltöttem:)
  • Lammer
    hat aztan Baby csizelt... -.- tulajdonkeppen lemakrozta es szepen kipusholta Daezangot... ennyi... tud ez a srac! es ha meg 2-3 evig menni fog a pro sc koreaban akkor szerintem top1 2-3 ev mulva :O

jah amugy enis gyulolom a massbutacsordamegyunkaliiiderutan divat utalatot
  • mt91
    Itt nincs faq ahol tudnám olvasgatni a segítséget így remélem nem küldötök el a ...-ba.
    Tehát,ha hamachival játszanánk a haverommal Brood war-t akkor ott melyik kapcsolatba kell menni?És milyen verziójú játék kell,h tudjunk jáccani hamachival is?
  • Spica
    na csak ne jusson ez a fiú is flash sorsára :)

flash nem tud azért olyan jól játszani, ellenben csízel mesterfokon. ezzel csak az a baj, hogy ha összeakad valakivel, aki már tudja mire számíthat (lásd Stork) az eléggé szétveri, mert a csízek nem épp makróbarátok.

meg egyébként is flash kicsízelte bisut meg amúgyis imbaterra meg amúgyis emlékeztet az egyetlen rshusra, akit kifejezetten nem szeretek: gyűlölöm :D

lammer te meg miért veszed komolyan a szúrkálódást?
  • Lammer
    szanalmasak vagytok...

komolyan a tokom erolkodik a kedvcsinalokkal... akit erdekel, az ugyis nezegeti a tl.netes vodokat... gg -.-
  • Nuki
    Akkor én Lájt helyében félnák... !!4
  • Lammer
    -.-
  • BEAST #2877
    nem tehet rola, a fiatal sc-s fiuk a gyengei
  • Spica
    jaj nee, lammer újabb kedvenc terrája :D
  • Lammer
    ÓÓMÁJGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD!!!44444444444444

UJ 13 eves PROGAMER a WEMADE csapataban!!444!4NÉÉÉÉÉÉÉGY
    es terranos, es tok aranyos^^ uj kedvenc, kesz

MYMes cikk...
    ELSO TV-s meccse, Youtube link tegnapi Wemade-katonacsapat meccse!
    (googles video megszarabb azert linkeltem jutubot :C )

E-SZ-M-E-L-E-T-L-E-N, K-O-T-E-L-E-Z-O

INKABB NEZZETEK VEGIG4444!!! (2x is mutatjak FPvodban, masoccccor csoppet gyorsan jar a keze^^) trukkos fiu, tenyleg gyorsan reagal, jol gondolkodik, fineszes a fiu^^ najo azert van kit lesnie a Wemadenel... ugye a mindket liga 3X gyoztes terran GOD Nadat... ^^
  • Nuki
    Most tanulok amúgyis (holnap technológia dolgozat x| ) és amúgyis szkájp, és mike is csak másik gépen van immár, nagyrészt anya használja, és oda vetegette fel az ismerőseit azért van használatban az az ökkáunt.)
  • Lammer
    (gyere fel fijjjjjam skypera^^)
  • Nuki
    Gábor bá'!

Azt mondtam már hogy a tavaszi szünet csak hétvégétől kezdőd, szóval nem jó nekünk egy ilyen időpont sem? :(
  • Lammer
    some proliiig^^

Hiya vs Bisu Dec3 OZ vs MBC meccsrol

utalom a TvPt! de ahogy ez kezdodik az nagyon joak!^^

(baromi jol metalozik Hiya... eddig is csiptem a jatekat, de most ez iskolajatek volt a cheesen kivul :D )
  • Lammer
    Ez a Mind egy GoliathGOD!44!!4 olyan mikroja van, hogy beszarok :D

iszonyat milyen TvPje van, mar-mar felelmetes ^^

ez kesz ^^

Mind vs Ryan[shield] ACE MECCS! Wemade-Estro Dec1

monnyuk a meccs vegeig gyomorgorcsom volt style
  • Lammer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vegeredmeny undorito volt :C namostakkor elodonto: Upmagic(T) vs Jaedong(Z) es Bisu(P) vs Stork (P)...

pazmek ha tenyleg rutint szerez ez a srac, akkor nagyon ott lesz a toppon, meglassssatok fijaim, lanyaim ^^ meg 16 sincs óemgé!444négy

btw a Bisu Savior vegen nagyon jopofak voltak a legjobb 8ba jutott progamerek ilyen kiskori fenykepei, Upmagic tok szimpatikus volt
  • Lammer
    OFF:
    klanos kozlemeny!44 :D

szal igy telefonon es digitalis formaban 1eztetve mindenki mashol lesz szilveszterkor! (fasz@ :@)
    nos!
    (persze Dori+Feri+En akkor is valszeg 1utt leszunk es raerunk egymasra ugye :P)

mit szolnatok egy elo" szilveszteri mappetsohoz... ilyen felig kockulos, bulizos stylera gondoltam...
    helyszin(ha felvenne a telefont, ertekelnem >.<) Grizzlynel kene tartani nyaralojukban(Balcsi): ott senki sem zavar, meg lehet szorakozni/kockulni jol :D
    szal ha belemenne o is, meg a tobbiek is raernenek akkor mondanam mikor lenne joak!
    Dec. 17 du-23 reggelig raerek szal kozte barmikor :D (utana nekem kemeny 4 nap ugyelet itt benn majd 1,5 nap pihi es vissza megint :CCC)
    ON:
  • BEAST #2867
    Flash vs Stork

Woah, az elejen az "intro" nagyon tetszett :))

Yay, legalabb itt a Protoss nyert :P ... remelem ha mar Bisu nem, legalabb Stork! xD , jo kis meccs volt ez is :) erdekes bunker rush, ha nem csak 1 marine van a bunkerben talan ert volna valamit :D Bar Carrierekig nem szeretek elmenni, azert szep volt :p
  • BEAST #2866
    :OO Bisu <3!
  • Spica
    hu bazmeg ma milyen meccs volt (savior - bisu)!!
  • BEAST #2864
    a tegnapi PvT jobb volt :/ es ez a palya nagyon nem jon be :)
  • Lammer
    mai "kotelezo" VOD nezes! :D:D

U-B-E-R-B-R-U-T-A-L TvZ!!44 KOTELEZO! NEM MEGBANOS, NAGYON DURVULOS, NEM SABLONOS, VEGIGSZINTENEMTUDOS-KINYEROS :D

ez a meccs ugynezki annyira jol bejott a Scenenek, hogy meg a'nglius DUBbal is fennvan

GGplay vs Light (Hanbit Stars - MBC Hero Nov.27 proliiig) <- eredeti(najo majdnem, Tl.neten fennvan normalis nem jutubmeretben utye torrenten) :D

Angol dubbal part1
    Angol dubbal part2
    Angol dubbal part3

(ilyen idiotizmust... ennyi darabra ezt a nem hosszu meccset :C)
    vegeredmenyhez: JESSSSSSSSSSSSSSSZ :p

ps: GGplay utye OSL cimvedo, upsz^^
  • Lammer
    mai modern TvP alap pillere a tomeges Vult es a mine! ez kotelezo a sok fastzea ellen!

amugy ->

btw!

aze' feljohetnel 1-2 TvPre... nekem nagyon gyengen megy a TvP, talan meg izgalmas is lenne :D:D:D:D:D
  • BEAST #2861
    Nagyon szep volt a recallozas, ritkan hasznaljak az emberek, legalabbis en eleg ritkan latok Arbitereket :) ... volt azert egy ket dolog amitol felfordult a gyomrom, a sok vulture + spider mine <.< amikor berecallozott egy csapat dragoont a spider mine-ok koze majdnem elsirtam magam :<
  • Lammer
    najo skaczok!

ezt nem fogom leszpojlerezni... sz@rok ra... mert jon egy kis elemzes is... nem szeretnem, hogy fel oldal szpojler makroban legyen :p (ennyi belefer, igaz?)

ma is megvolt az elmeleti orgazmusom :D hogy miert? hat ezert! ->
    Folytatvan az elozo kommentemet, kapcsoljunk at a masodik meccsre!
    EGY NAGY KATT a Boxer vs Reach 2ik meccsre! (maradunk ugye a katonacsapat vs KTF osszecsapasnal)

Gyonyoru latni amikor ket ilyen ven roka osszecsap egy nagyon jokis (tahomasserek es newschool gamerek sic!) csikicsuki merkozesen!
    MEgmondom oszinten en utalom a TvPt, hogy miert? mert altalaban unalmas Metalmass az egesz... lassu-vontatott semmi fantazia... vult+akna+tank+turret vs goon+fastzea+templar massokadek... kreativitast felejtsetek el gyorsba...
    NODE! itt jon ket old-school gamer aki megmutatja, hogy igenis lehet elvezetes egy TvP is! (nagy porgest ne varjatok! ez nem egy gyors TvZ ahol a marine+medic kombo szetdaralja pikkpakk a kis gagyi szornyeket)
    Egyszeruen BOXER a jatek reformere meg mindig zsenialis... manapsag neha durrant, de akkor ott is hagyja a nevjegyet!
    Lassukcsak roviden a meccset, a tobbit nezzetek meg ti, nem akarok sok poent leloni... de kiemelnem azon tenyt, hogy Boxer egyszeruen nem hagyja soxor lelegzethet jutni szinten "nemmostszuletett" ellenfelet... roviden: gyonyoru T push ami olyan jol sikerul, hogy Reach olyan szinten meg van love, hogy egyaltalan kitegye a "labat" a bazisrol ossze-vissza kenytelen trukkozgetni... eszmeletlen... mire nagy nehezen kijut akkoris sakkban van tartva tobb helyrol... lathatunk 1-2 szep recallt, de komolyan 21.13nal mar SAJNALTAM Reachet...
    namindegy nem akarok pofazni nezzetek vegig!
    kerdes:
    -Mi van ha Boxer vegre megtanul Macrozni(egesz jol tolta a macrot most is!) es nemcsak trukkozget, mint szokta meg mikrokiralykodik??? fiatalok reszkessetek!!44
    oldschool Boxer FTW!
  • Lammer
    gyerekek!

ezt latnotok kell!!!4 nagyon faszantos kis ZvP!!44

Oversky vs Violet (Katonacsapat vs KTF nov26)

barcsak tobb ilyen trukkos kis faszantos meccs lenne megtobb :(
    nem mellesleg a KTFet ledaralta az ACE 3-0ra, sopres rulz^^

• mikszer
    Behalok...
  • csuszi