3856
Starcraft
-
Nuki #3216 Főleg ha a tésztát is te magad rakod össze. :)
Múltkor az volt a baj, hogy megfeledkeztünk róla :D -
#3215 Pedig a pizzasutes nem nagy dolog, eleg nehez elrontani ;) -
Nuki #3214 Ha valaki ezt olvassa, akkor azért megosztom veletek, hogy elméletben elsajátítottam. Mostmár csak a gyakorlat hiányzik.
Azt: nem. De nem lehet nehéz :.... -
Spica #3213 majd megtanulunk.
húsvéti sonkát is tud valaki esetleg? :D -
Nuki #3212 Hát a verseny után... :ASDASD
[felidézgeti az OMTV eseményeit] -
#3211 Hátö én megmaradok a 10 perces piskótánál és bundákenyérnl, szóval a bableves nem asztalom :\
De kreálhatunk, viszont akkor kint aludtok :D -
Nuki #3210 Most jut eszembe: meg se kérdeztem: tud valamelyikünk bablevest főzni? :D
(én nem, de ha szóltok viszek szakácskönyvet) -
Nuki #3209 Gábor bácsi: írtam skypre-ra aláírásnak, de gondoltam ide is beírom:
Óvatosan a holnapi bevásárlásnál, mert én pl viszek nagy mennyiségű sonkát, kolbászt, zöldségeket bablevesnek ;)
... és ha a leveshez túl sok lenne az a sonka amit viszek, akkor a maradékot megcsinálhatom pizzának is, feltéve ha bevállaljátok azt a széntömb... akarom mondani pizza elfogyasztását, amit kreálok ott. -
#3208 -
#3207 jobbulast kivanok (is)
-
#3206 jobbulast -
#3205 majd kerek elmenybeszamolot :o ... nekem holnap kontroll ... jovoheten varratszedes -
#3204 holnaputan LAAAAAAAAAAAAAAAAN44444444444!!NEGZ -
#3203 Ha nem jott volna ossze minden meg talan enis mennek, de ezek leginkabb rajtam kivul allo dolgok :< -
#3202 nah Totti sem jon
rizön: buzi F1 meg csaladlatogatas!
meg valaki?
-.-
nah akkor ki jon? szerintem szamoljunk inverzben, mert ugy hamarabb meg lesz a letszam ilyen styelban -
#3201 -
#3200 masodik muviban megy a ZvZ xd -
#3199 EZ a zerg (japan "mehecske") -
Nuki #3198 Jogos, nem gondoltam végig.
Mindenesetre első próbatétel, hogy a klán leggyengébb tagját megveri. Aztán szépen sorjában jut fel a ranglétrán.
Nembaj, az vígasztal hogy több hajam van, mint a főnöknek. [i]Sámson -
#3197 inkabb gyakoroljal, mert szepen haladol, de ez meg edeskeves, hogy egyaltalan* nyerjel is 1X elesben
*aka'r Nyúk ellen izs -
#3196 akkor jángpádáván ezt neked ajanlom: klikk
najo szadbaragom(folyamatabra rulez, csak gondoltam "leesik"):
"Ne legyél antiszemita"
vs
"azok a reszek kifejezetten tetszettek ahol terran egysegek haltak"
en ugy tudtam, hogy a terranok nem only zsidok, sem arabok es egyeb kizarolag semita nepcsoport style... nah remelem igy "leesik" neked is
[toke televan, hogy butan antiszemitaznak az emberek mogottes tudas nelkul] -.- (tudom, suliban ezt sem tanitjak... nabumm ;) -
Nuki #3195 Én durrongatok. Szilveszterkor, és simsonnal -
Nuki #3194 Ha azt írod semita származás, helyre gondolsz. Olyan helyet nem ismerek.
Mellesleg valami júdeaista (vagy milyen) fogalom lehet (melléknév, nem?). Nem vagyok otthon az ilyenekben, nem tudom te honnan vágod
Azt hittem viccelődünk, én is azt tettem
Also, In northern Argentina the term cemita (also spelled semita) refers to a type of bread made from brown flour, grease and other ingredients..
Magyarul: kenyér. Én nyertem :D -
#3193 Mennyünk má lanra sc-zni!!4 -
#3192 Vagy inkább dórungtassunk :-p -
#3191 no, latom "tudod" mirol beszelsz... tehat akkor javaslom inkabb dobalozzuink ojan szavakkal aminek tudjuk is az ertelmet ;) -
Nuki #3190 Nemtudom, azt se tudom hol van semita :| -
#3189 "antiszemita"
miert, voltak benne semita szarmazasu emberek? :o -
Nuki #3188 Ne legyél antiszemita -
#3187 azok a reszek kifejezetten tetszettek ahol terran egysegek haltak -
Nuki #3186 Ajánlom figyelmetekbe SC2 topik HD Terran videóját. -
Nuki #3185 GONDOLJUK. :D
(esetleg hozom 'házi' nyomtatott Munchkin: Bites! kiegészítőnket, keverve is jó móka :D ) -
#3184 A Munchkin nálunk van és ha gondoljátok, visszük :) -
Nuki #3183 Gábor, nem akarsz hozni Munchkint LAN-ra? :D -
Nuki #3182 Már alig várom :D
Jó sok uzsipénzem fog rámenni DS-re, habár az se holnap lesz
Szerintem: POKÉMON For The WIN!!!4 :D -
#3181 flimboszkveszt BESZTESZT!4!!! forevörNÉGY :D -
#3180 De Bliz nem fogja megcsinálni :-( Ld. csomó project DS-re. Last Ninja DS pl. nem mostani terv... És ahhoz képest semmi nem történik. Érdemes megnézni a készítők oldalát, http://system3.com/ Ferrari challenge... Gratulálok4!4 Jó-jó, egy Impossible Missiont kiizzadtak magukból.
Pedig anno... Myth, Last ninják, Tusker. Jó volt egypár elfuserált meló is. (Flimbo's pl :-P tudom, Lammer: meg fogsz ölni444) -
#3179 Eeeeez neeem jóóó kééép. Ez poén volt még mielőtt a ds kijött volna.
Vidijó a működő prealfából. De lanon majd megmutatom :)
BTW hátha azért állította le a Bliz, mert ők akarják megcsinálni ;) Ha egy garázsfejlesztés örli stádiumban ilyen jópofán oldott meg dolgokat (2 hetet dolgoztak rajta!), akkor az eredeti gazdái egész jól meg tudnák csinálni... -
#3178 De, mint mondtam, ki tudok menni eléd, nem gáz.
Majd két próbálgatás között kirohanok, fel a vonatra, át a mezőn, bele a kazalba....akarom mondani Keletibe :D -
#3177 Nuki, pont azaz, hogy sajnos az sc ds project leállt. A Blizzard beaggódott, hogy hol lesz akkor a jogdíj, ha ezek a drónok ingyé megcsinálják a népnek. Gondolom, attól félnek, hogy koreában ds-en lesz innentől a proleague. Elképzelem FBH bunkó pofáját, ahogy Much osztja 3 perc után az scv-it a gúnokkal, mindezt 2 kvarcjátékon!!4 Meg tudod, az sc valószínűleg anyagilag a világ második legsikertelenebb játéka(??,,!!4) az a negyedmilliárd ember akinek megvan, valószínűleg letöltögették, és feltehetőleg a bneten is egy kulccsal fut az összes. Szóval megértem őket, hogy egy jónak ígérkező homebrew projectet leállítanak. Ezzel együtt lett volna kb. 3 jó játék ds-re. (1.: Zelda, 2.: Castlevania - Portrait of Ruin)
Azért itt egy kép, de Koryne-nak megvan, lanon meg is nézheted.
Sárga béka most nincs44 :-)