3856
Starcraft
-
Nuki #3256 Feri!
Tudsz olyan programot amivel tudnám figyelni a hálózatom internetforgalmát?
(tegyük fel a routerem erre nem képes) -
#3255 Vagy végre tényleg aktívan közlekedhetnénk a saját honlapunkon ;) -
#3254 emp rulzas ^^ ennyigégé44 :p -
#3253 Lassan nyithatnánk DOTA tápigot :D Itt ezek a monológok igencsak offok :P -
#3252 Ezt találtam :-) NÉÉÉGY!!4
-
#3251 en ilyen jatekokat nem akarok tobbet LANon kivul nyomni... nekem nagyon elrontja a jatek elmenyet, hogy magasabb a kesleltetes*... :C
en szorgalmazom a surubb osszeuleseket... itt nem hetekrol, meg tobb naprol lenne szo, hanem mittomen 2 nap max... ;)
*mivel scben is uberpwner Marine-Medic mikrokombom vanik, es DOTAban is szeretek elmikrozgatni a Drow nuniagommal, ezert... nah... :p -
#3250 Hát, rajtam nem múlik xD
Nah, és utolsó postként, hogy ne gyilkoljatok le, néha ha úgy gondoljuk, összeülhetünk bneten jatekolni kicsit. -
#3249 ad4-hez annyit, hogy akkormeg veled voltam -
#3248 Hát igen, a pro játék külödnbözik a kis játékainktól :)
Amúgy én dotát nem játékkal kezdtem, hanem official homepage-el. Ott elolvastam mindent amit érdemes, utána mikrozgattam mellé két kört, és az első meccseim is totális győzelmek voltak.
Sokan nem szeretik, ha megmondják hoyg játszon, ezért nem szólok pl sohasem, hogy ki miért nem vesz ezt-azt, és itemek nélkül nyomja az első fél órát, az meg óriási pwnok, és gg. Pl ami alaptárgy, akármennyi pénzed van, néhány bracer, én max a játék felénél veszek alapcipőt, mert addig nem is kell. De ezt sajna mindenkinek magának kell gyakorolnia, max közösben tolni, és tanulni egymástól. -
#3247 Majd a legközelebbinél nem [ásít], hanem [kapkod] és [próbálkozik] :-)
És Profiterror pwnol. Este kéne dotázni 1 v 1 valaki? Nyolc óra körül?,,, -
#3246 loal :D
ja tok izgalmas volt az 1v1 DOTABAN....
[asit]
minden meccsem iziii volt... kiveve Bence elleni az izgi volt! na az meccs volt! szimultan gyaktuk a bazist ^^
persze az is win lett ide[dagad a melle] -
#3245 Pl a Light elleni meccset nagyon élveztem, és akkor is örültem volna a meccsnek, ha veszítek. 2 jó hero, 2 oldalon nagy figyelem, jó buildorder, szép megoldások, meg soksok mázli. Ha ilyen meccsek lennének, akkor évekig sláger lenne nálam a dota, és majdnem elérné azt a "legenda" státuszt - mint játék (annak ellenére, hogy csak egy ft map), amit a Last Ninják, a Myth és az Impossible Mission. (tudom, Flibózkvesztrúlás :P) -
#3244 Akkor jó, hogy egy ilyen hosszú monológot írtam :-) Jóak a brútforsz, mert már örlibe nem hagyod fejlődni az ellenfeleidet, 2-3000 pénzkülönbség és 2-3 szintkülönbség után akár be is lehet írni a gg-t. (Kivéve, ha valaki olyan hülye, mint én voltam Koryne ellen a lanon 1v1-be, lepwnoltam vagy 3-szor, ő meg becheezelt a bázisomra, amíg én az ő tornyával foglalkoztam... A győzelmet viszont nem sajnálom tőle) De a játék akkor tecciek, ha szép megoldásokkal győzöl ;) -
#3243 brútforsz joak^^
drowom>>>all -
#3242 Nekem a moo már nem jön be. Pont arra a játéktípusra emlékeztet, amit már nem szeretek. Ha többedmagaddal játszod, csökkented az esélyét, hogy végig tudod vinni, mert a játékban ugyanannyi xp és pénz van mindig. Szóval tápolás, tápolás, tápolás, ... Ugyanaz az effect, mint pl. az Icewind Dale-ben vagy a Wizardry 7-ben. Persze a Wiz7-nek óriási stílusa van, meg annak ellenére, hogy 2,5 Mb az egész, azért több hónapig tápolódhatsz úgy, hogy mindig találsz valami újat, érdekeset. De azért egy karakter ott is bárkit leöl, meg sem tudják ötni, meg tízezreket sebez, kicsit túl is lép a végére a "félisten" státuszon. Ha "félistenes" játékot akarok, talán a legjobb a Planescape Torment. Ott hátborzongatóan jó a sztori, van 3 befejezés, meg a jellemedet bele tudod vinni a "Nameless One" karakterébe. Persze táp szempontjából a "törvényes jó" visz mindent, de azt nehezebb megtartani, mint bármely feladványt megfejteni. Ehhez képest a 10 évvel későbbi moomoo nekem kevés ahhoz, hogy annál a kb 5 óránál többet rááldozzak. Tormentet viszont végig fogom vinni mégegyszer, alkalomadtán, meg javaslom is. Meg asszem, lanom 2 mondat erejéig szóba is került.
A Dota persze más :-) Ott azért korlátlan lehetőséged van szívatni a másikat, amit persze mi még nem finomítottunk ki. Jó játék mellett nem a hentről szólna, hanem a leleményes megoldásokról. Azért tök rossz lehet mondjuk köcsög Rikimaruval wardot rakni a secret shophoz, majd amikor valaki odamegy pl. tarackot összepakolni, az inventoryból kitett butterfly-t meglovasítani... Bunkóság a javából :-D De szerintem ebbe az irányba kéne a klán játékát tolni. Meg van egy csomó support-hero, amit még nem is nagyon ismerünk. Tegnap próbáltam a nerubian weavert. Tele tudod rakni láthatatlan élőhullákkal a pályát, látsz mindent. Ott a bloodseeker. 40% HP alatt lát mindenkit a minimapon. Ehelyett Light ursázik, mert neki 400% az atkspeedje, én ugye voidozok, tegnap a gép nem tudott kijönni a stunból, 2 cranium = 15% * 2 , plusz a saját 25% = 55% esély ütésenként. Mp-enként csaptam kb 4-et (MoM + csuka + hyper), és egy stun 2 mp-es... De onnantól már nem élveztem a játékot. Kronot nem is kellett használnom. Lammer ugye a Drow-val brútforszol... De szerintem nem a bruteforce és táp felé kéne menni, mert egy idő után nem lesz jó a játék. Supportolni kéne megtanulni, hogy 3 év után is a kezdeti lelkesedéssel tudjunk leülni, és ne járjunk úgy, mint pl ez a klán: (Ghostbear) Kegyetlen jól tolták 4 v 4-ben. Retölthetők a replay-ek.
Poén: srác túlélt egy nuke-ot 5 hp-val, majd gyógyulás céljából hazafelé tartva a közösbe beírta: "5 hp :-)" Az ellenséges csapatban volt Zeusz :-D Amúgy tök furcsa, hogy 4 v 4, 2 tökmás klán, és mindenki tangoo-val és circlettel kezdett, majd Kelen, amint lehetőség volt rá, és az egész játék alatt a skillek domináltak, és nem pedig a buriza/butterfly/satanic. Nem azt mondom, hogy játsszunk így, de szerintem menjünk ebbe az irányba, hogy a játék még sokáig játék maradjon. Uff, én írtam. -
#3241 Talaltam egy hatalmas BUGOT MooMooban!4!!
mellekelem a replayt izs, figyeljetek meg a WAVE 17et... van ennek a hosnek egy tok jo kis skillje... namost viszont a torpik stunnolnak... enmeg nyomom neki a skillt es a walk skillt, gondoltam mergelodott a tema... szal utana ennyi, BUG!
Bug...
(btw: elso jatekom a heroval... szal nem benazni! azert nezzetek meg milyen szigor a wave 11,13,15(figyelem minibossok! :D) -
#3240 ezt mar kibeszeltuk -.-
ad1: sosem voltam a megszokott hosommel
ad2: a tobbiek nyavalyogtak(inkabb Feráj), hogy imba...
ad3: engem nem nagyon ownoltal... kb fifty-fifty volt az ónolas A NEM PRIMARY hosommel is(inkabb Ferieket onoltad, es mivel csapatjatek, hat nem volt ertelme egy ido utan, mert a tobbiek pihenon voltak enmeg hiaba mikrozom magamat halalra, sajnos nincs ertelme)...
ad4: a hivatalos 3v3ban meg taroltunk :D szal ennyi, hogy mit funoltunk amelett azt a lotteri kutyat nem erdekli(foleg, hogy en is csak izlelgetem a tobbi host, nem is tudom ki is nyerte az 1v1et ugye, szal nemtudom mirol is beszelunk?)
btw enmost veresre Moo-Moozom magamat... probalgatom a hosoket... sokkal primkobb, mint a DOTA... de valahogy nem tudom megunni :D:D eddig a favorit -> Emma a Banshee nuniag^^ ;) -
#3239 Hát, 3v3ban erősen vertem mindenkit, és úgy emlékszem én lettem elküldve melegebb éghajlatra minden egyes meccs alkalmával, hogy imbaimbaimba -
#3238 Legközelebb Void + 1 csuka + 2 hyperstone + 3 cranium és megbelezek mindenkit!4 gg lezs :D -
#3237 hol pofoztal te fel engem? almodol erosen ;) -
#3236 Nemongy ijet :C
Ursula cukkancs kis dög, de legközelebb én leszek az év csítere a kis dárkszírrel, mert hármotokat küldelek egyszerre töltőre...:DDD -
#3235 Ursula suxorzás!!4:P -
#3234 Persze :D
Kapnék egy Furbolgot felpofoznék mindenkit, mint titeket rendre :DDD -
#3233 apropo! VAAA megvan az ultimate karakterem^^
elonyei:
-nuniag (volt valamikor)^^
-mass varazslatai vannak, idealis csapatgamer
egyszeruen annyira durva az ultija... CSAK evvel vagyok hajlando gamezni^^
kiprobaltam: 4db wiser staff+mana shieldje(minden sebzodes a tizensokezres manajabol jon le :D raadasul annak is van "SFÉje")+ultija ->ha esetleg kifogy a manabol, bar ketlem, mert a 4db wiser 1enkent 300%os manaregenennel bir+ott van a kilometer INTje ami ugye eleve plusz manaregen... szal ha fogyna esetleg a mana+katt ulti es fullon van :o 1xeruen leverhetetlen :D plusz az ember radobja a goblintol zsakmanyolt vertet(magic immunity utye) es GG :D
<3
a kicccsaj ido utan ecceruen imba^^ -
#3232 "assassin ellen annyi eséllyel indulna, mint scv a dt ellen scanner nélkül."
hehe rosszul gondolod... mivel ez:
ad1: nem _vs_rol szolt... tehat nem hero vs hero igy nem is kell true sight gem... ha vs lenne deka eselyed sem lenne, mivel valszin lenne truesight ;) igy ;) -
Nuki #3231 Thx bejegyzem :D -
#3230 Hát, míg felfogtam hogy hol a wanderer, de leesett :D
És a szél az én kutyulimat is mindig visszalökte, majd ki kéne tekkelni, hogy mi van ott. -
#3229 És a dűnékhez hogyan lehet bejutni? Nekem a kelennel sem sikerült. Visszadobott, hogy állítólag fúj a szél, meg minden4.
Tényleg tök jó a zsoldos, de hiába a fenesok skill meg táp (ami ugye nekem is van), a kis melegfejű masked assassin ellen annyi eséllyel indulna, mint scv a dt ellen scanner nélkül. -
#3228 az gagyiag :D csekkdizáút! :D (nagyon megtetszett ez az ork saman^^)
Az mond valamit, hogy nem fogyott a HPm meg Athas ellen sem? :D nem tudott megmozdulni szinte mert:
-allandoan stunoltam, es mivel ilyen kb masodpercenkent iszonyat sokat utott, ezert :D
- passziv regen rulzas^^
- -> + 400%os attackspeed skill rulzik? :D
- -> leecher bádszörti skill rulzott^^
- -> a 15000 sebzesu ultijat nem is hasznaltam, mert idohuzas :D:D:D:D
- mirror images baltamat is eldobtam, mert mar nem kellett
VSIZONT!
legyaktam Arthast... erre tamadjak a Moo varost... SEHOGYSEMTUDOKVISSZAMENNI GRATULA!!! F'"+"()=()=SZOM kezdi elolrol... ennyi
Dév!
Latod a terkepemet? ott "jobb oldalon kozepen-picit lenn" ahol a fog of war fel van fedezodve... NA OTT VAN! ott kolbaszol :D
-
Nuki #3227 Hol van a wanderer? :| -
#3226 Archie Lightbinder + Twig of Shadows = folyamatos láthatatlanság = pwn!!4 = cheat = sz..r játék :-) Ez vajon bug, vagy feature?
Ott figyelt a Moomoo kapitány mellett a Twig, nem nyírtam ki vele a játékot.
Azért az esztétikus látvány, ahogy az assassin egyszerűen bedarálja a viverneket, meg minden karakter mellett "missmissmissmissmiss..." :-)
-
#3225 en pont tegnap nyomtam... robotot par masodperc alatt szetkaptam :D
Ghoul+avataros balta+mirror images balta es gg :D
vegigment a hullam(boven raersz a hullam utan kvesztelni), mentem kvesztezni, megoltem mar a nagy orkfightert is, meg a goblin robotot erre baszki kilepett az asztalra fatal error czimen... nem voltam kicsit sem ideges :CCCCCCc (nekem nem engedi szingliben krealni egyedul, vagyis engedi, de az elejen nem tudok herot valasztani, mert szurkul... szal maradt a LAN es krealas, ottmeg ugye csak 1X lehet pausolni meg menteni... nembaj mostmar mentek+kulipek mentes folytat es go)
ja amugy a ghoul az elejen iszonyat gyenge... de utana nagyon bedurvul*, szinte nem lehet megolni(CSAK PASSZIV SZKILLJE VAN! OJJE :D)... :D pancel minuszolos szkillje, meg a natur kannibalize(minden utese liiics) szkillje nagyon vadallat, mozgas+utes gyorsi is durvulat... :D
most probalok magus karikkal kuzdeni^^
*vegen a tyranttol fostam, de lenyomtam siman(jah igen, classic+noviceban nyomom igy egyedul) -
Nuki #3224 Egyedül? zomg. Miiután kipróbáltuk lanon, egy másodpercre nem fordult meg a fejemben hogy kipróbáljam egyedül. De ha legközelebbi találkozáskor végig akarjuk vinni, akkor rágyúrok én is valakire. Csak adja le mindenki a drótot hogy mivel van :P -
#3223 Én már a moomoo legvégén vagyok egyedül.
Van egy orb, amibe a cipőt, meg vagy másik 8 dolgot bele lehet építeni, asszem harmadik shop, felső sor, ad regent, 40 hp kivédését, 44% varázslatellenállást, +125 movementet, meg splash sebzést, ami tök jó.
De orb effect, ami miatt nem lehet leechelős cuccod, ami fontosabb, mint a movement speed, szóval elcsesztem... Kb 6-7-szer támadok másodpercenként, átl. 1500-akat sebzek, jól jönne az a 225 hp * 6 / sec. Több jönne vissza, mint a regentől és a kivédéstől, meg nem nagyon varázsol az ellenség. A splash meg tök jó, de egyesével szétvered a viverneket simán pár mp alatt, a leech miatt meg nem is mozdul a maxról a hp. Szóval 15% leech rulz!!4
Ja, amúgy egyedülbe ha valaki nem jött rá, hogy lehet császkálni meg küldetésezni: egy olyan hullámban, amikor nem nagysebzésű lények jönnek ezren, egy legbénábbat meghagysz, és odébbálsz, hadd püfölje moomoo-t. 200-as sebzés kb 20 perc alatt vinné 0-ra. Te meg bevásárolsz és felderítesz.
Amúgy van a bal felső sarokban egy robotféleség (a kezdő tavernek mellett), aki 3500-akat sebez natúrban, de azért le lehet nyomni. Ha megvan, egy unique páncélt ad, minden tujaljonsághoz +200 (!!4), szóval nem rossz. -
#3222 fuu ez a moo-moo hero defense de idegesit :D megprobalom vegigvinni egyedul ^^
(majd vegig kene tolni 8an :o ) -
#3221 namivan lanyok? megint egy evig en leszek a cimvedo(sc 1v1+DOTA 1v1?) -
Nuki #3220 Igen ez annyira tipikus.
Múltkor fantomozás közben, most csak beszélgettünk -
#3219 Az a lenyeg ... annyit beszeltunk a pizzarol hogy ma sutottem magamnak enis ... aztan rajottem hogy nem tudom megenni :S ... mindegy ocsem orult neki :D:D -
#3218 Sőt, a változatosság kedvéért óvatosan sütöttünk pizzát: csak a végefelé ültünk le beszélgetni, és az is ottmaradt :|
De ez még ehető állapotban volt szerencsére :D -
#3217 Az alap hogy a tesztat is magad csinalod :p ... amugy valoban, neha elofordul az is :D:d