3856
Starcraft
  • Spica
    ja kb 4-re végzek zh-kkal. elvileg háromnegyed öt felé ott leszek keletiben. akkor ugye senki nem tud eljönni oda?
  • Spica
    jónak hangzik, 25 perc nem sok. de majd aktívan hivogatlak.

még én se tom, inkább átraktam mert izé húsvéti ebédet szerveznek errefelé vasárnapra ilyen nagycsaládos körben. mindenesetre jobb mintha nem mennék egyáltalán és a 1,5-2 nap ugyanúgy meglesz.
  • Nuki
    Láal :D

Van sc ds-re? :D Ehh... muti majd képt! :D
  • light00
    Tessék, válassz egyet kedvedre:
  • Lammer
    jo mindegy... ugyis el kell menni hozzatok a gepetekert4
  • light00
    Nem mucsára, 25 perc a menetidő Keletiből, busszal meg egy óra még Keresztúr is :P
    Nem életveszélyes, de ha akarod, elkísérlek.
    (Gábor, ez délután lesz, nem délelőtt)
  • light00
    ahogy érzed. De nem garantálom, hogy veletek tudok menni, mert lehet lesz egyéb dolgom.
  • Lammer
    namost nem ugy jossz, hogy Szombaton ??? es akkor nem kell hazamenned? vagymiaszosz? :o

Bence: Pesti uti Tescoban meg priman be tudunk vasarolni! aki nem tud menni, az leadja a rendelest es akkor megvesszuk! btw TOTTI IS JON4444!!4 Tottiert elmegyek kb 10re delelott es akkor startolunk ki hozzatok Kereszturra!444
  • Spica
    na most akkor hova kell menni mucsára vonatozni? péntek délután mennék vagy nemtom, de akkor az utazási idővel tudok legalább számolni.
  • light00
    Hátöööö....
    Gondoltam, mettől meddig, ki mikorra tud jönni, ha András barátunk nem tud autóval jönni, odaadom neki a bkszes bérletem, és vonatútját álltam pl...
    Bolt ott van egy sarokra szal nem gáz ha valami nincs, meg osszátok fel: van 2 matrac, 1 polifon, a többiek megoldják ahogy tudják, ennyit tudok állni. Hmm.
    Meg kinek milyen egyéb kívánsága van, azt mondja.
  • koryne
    Gondolom, majd eljön a péntek, azt megyünk. Kaja-piát meg mindenki vigyen amit szeret, oszt nem lesz gond. Vagy valaki szeretné bonyolítani?
  • koryne
    Aranybéka :PPPP
    (igen, tudom, hogy kell megjeleníteni...)
  • light00
    Nah fijúk és lányk, plz legkésőbb hétfőig dumáljuk meg lant, mert azután csak pénteken (najó, csütörtök este) vagyunk elérhetőek, az meg már jó késő. Szal minél hamarabb, aszt' let's start a war!
  • Terensz
    Hoppsz, már nem várjuk, mert ki is jött!!5 :-)
    Version 0.93 ALPHA, jól. Franciák csinálták. Remélem szakítottak nemzeti hagyományukkal, és angolul lesz.
  • Terensz
    Ez beteg... de azért várjuk!!4

(Kár, hogy az SCds project leállt. Blizzardnak rendezzünk gyűjtést, hogy ne legyen jogdíj-para. Szegények...)

• Terensz
    "My little pwny" banner nem lehet, mert olyan már van :-(
  • Terensz
    A változó banner kb 2 perc alatt megoldható dolog. Lehet sok-sok szép "loálnégy", "E.gg)", "scrulez", "My little pwny", "OMGWFTSTFU" meg "Bow to the Photoshop Wizard - itt illusztrációként lehetne egy varázsló egy íjjal a kezében" mindenféle banner, de a klános mindig jelenjen meg. Akkor a klános legyen mondjuk 200 * 100 (pici, de egy E.gg) logó elég lesz rá), a többi meg legyen pl 600 * 100. Ettől el lehet térni, mindenesetre 800 * 100 legyen összességében.
  • Nuki
    Ja és Feráj!
    Tudsz ilyen dinamikusan változó bannert készíteni, ami pl. minden frissítéskor új képet ad be egy megadott könyvtárból?
    Mert akkor többet is készítenék, és akkor ha jók vannak, nincs vita hogy melyik legyen, hanem amelyikek tetszenek azokat be lehetne mind tenni^^

(például van egy két ilyen topik ahol ilyen rendszer van itt a fórumon)
  • Nuki
    :D
    Fényképbolt, ecsetbolt, van itt minden. (guruló kövek, bogarak, stb...)

AKkor legyen teljesen angol: Photoshop Mage, még egy DOTÁS hősnek is elmenne ezzel az erővel ;D

Készülök akkor képekkel ^^
  • Lammer
    skacok! most iszonyat bedurvulas lesz BNET attack cimen!

most volt a legendas protoss Reach...
    aztan zsinorban a kovetkezok:
    -MBC terranja 910
    -megabrutal Z killer, STX csapatabol Hwasin
    -elozo MSL terran bajnoka Mind!
    -SKT uj nagyon joak Protkoja Best
    -Jaedong... ugye nem is kell mondani, hogy o" ki, encsakSaviorutodjanakmondom^^
    -a mindig stabilan nagyon jo MBCs Sea!
    ...

óemgé, birjuk kockulassal az FPVODOKAT(ezeket erdemes jominosegu torrentrol levadaszni, mert jutub suxorz :p)!4444néééééééégy

• gazgoblin
    bizony jo volt! most hetfon neztem meg es hat fincsi volt!44444
  • Lammer
    asszem mostmar leirhatom az erzeseimet a GSI dontovel kapcsolatosan:
    (szerintem mar lattatok)
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    JEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ!!4444! NEEEEEGZ :D

nem tudom eleg negzzel kifejezni hatartalan oromomet :D:D:D:D

kis Flash szepen forditott 1-2rol 3-2re tapasztalt Stork ellen, jeeeessssssssz, nyomorek Stork owned... AAAaaa ez kesz orgazmus
  • Terensz
    Szóval jövő 7(4!!+3)-en kicsit bűvészkedek az ÚJ E.gg) klánoldallal, csak valaki csináljon már 800 * 100-as bannert hozzá. Nuke, asszem Te vagy a photoshop (fényképbolt - tök rossz) varázsló. Szóval hozzuk már össze!4
  • Terensz
    Megadminoltam jól. Elég kalandos volt az extra phpmyadminját elérni.
    Google barátom hamar feldobott egy történetesen extrás fórumot. Azért riasztásképp leírom, milyen fórumozók is vannak.

Topicnyitó gyerek:
    "Sziasztok!

Segítsen légyszi valaki egy linkkel, hogy hol van a phpmyadmin!
    Már mindent megnéztem, de sehol nincs róla.
    Vagy azt nekünk kell telepíteni?

Kösz!"

Az ő saját válasza négy (!4!!4) óra múlva:

"Megvan!!!"

És ennyi lol... evribadi hepi, meg minden4...

• Terensz
    Jó, rávettem magam, és rakok fel phpmyadmint, ha már én vagyok a saját oldalam tiszteletbeli adminja :-) És ha szépen megkérem magam, még jelszót is kaphatok a klánoldalhoz, előbb-utóbb. De ez a lényegen nem változtat, hogy most úgyis ide fogunk írkálni, ha már egyszer sc-fórum, a klánoldalt meg át kell változtatni széppé/jóvá, azaz: újra kell írni. Szóval addig is türelem: "Az sc örök és elpusztíthatatlan" - Paksi Endre - vagy valami ilyesmi... Ja, meg sc forum not dead...
  • light00
    Látom szoktatok beszélgetni
  • Spica
    hát én többnyire minden héten új jelszavat kérhetek, amikor ezt a 'törésálló'típust alkalmazom :D
  • koryne
    Láááál :PPPPPPPPPPPPP4!!!!!!!!!!4444444444!!!!!!!!44444444!!!!negz!44
  • Lammer
    btw ;)

"amit aztan tenyleg telibesz@r mindenki?"

vs

"Jó, most ki fogtok röhögni, de elhagytam a jelszavamat."

na errol beszeltem, jobb pwnage nem is lehetne...
  • Terensz
    Nem, nem az. Valami 3bMV6u6CG8 típusú... de nem fog beugrani. Kéne olyan 20 perc, amikor nem melózok, de mégis van kedvem programozni, meg fogom csinálni, hogy az eltűnt jelszó ne legyen para. Bár akkor már csinálhatnék hozzá normális admint, de akkor már az oldalt is megcsinálhatnám véglegesre. Szóval lesz ilyen is majd.
  • Lammer
    nem az aprocska kalapocska... ... :D

loal milyen mar, amikor az admin felejti el a jelszot? :DDDDDDdaDASDAsd
  • Terensz
    Jó, most ki fogtok röhögni, de elhagytam a jelszavamat.
    Fel kéne hackelni az oldalt4 :p
  • Lammer
    wowwwwer! 5 honap alatt 4 komment, nemsemmi!4444! belehuztunk ;)

-.-
  • Nuki
    Idéznék:

Loál fórum

2008-02-12 22:21 - blu3.tmplr:
    Dota szpem: ide. itt is legyen mán forgalom dik :D
    2007-12-27 00:00 - T1nyLISK:
    nem hiszem el hogy pont átléptem a másnapra...ilyen tényleg nincs :D
    2007-12-27 00:00 - T1nyLISK:
    Loálokban gazdag Boldog Karácsonyt az oldalt látogatóknak, és ünnepeljük a két hónapos téket is^^
    2007-10-26 17:12 - Elderg33k:
    hat eddig kb 5X kerdezted meg(direkt szamoltam) amiota volt az uccso Lan... szal .p

Ki is szarja le?
  • light00
    Homokzsák? :O
    #3140: és nemis, én el szokam tolni egy-két hónapos tékeket oda, csak van amikor belerondítotok :DDD
  • Lammer
    btw!

Ferit azert ne irjatok le nagyon... lanig szerintem szepen fel fog fejlodni homokzsak version 2.0ba! szal mar 8 percig tuti birni fogja

[elrohan]
  • Lammer
    van oldalunk? :o

jah varjal megvan! amit aztan tenyleg telibesz@r mindenki? ohhh akkor tudom -.-
  • Nuki
    :))9

Jártál te már az 'oldalunkon'? :D
  • gazgoblin
    SC2 shot:
  • Lammer
    nyomorek Savior tovabbjutott, remek -.-