Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyáron amikor jönnek a szúnyogok.... <#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

koryne
Most gondold el, mi a Ferivel milyen jól elszórakozunk saját magunkon ilyen szituációkban ^^ (meg már az öcsém is kezdi szokni a kifejezéseket 😛)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Lammer
OSL FORDULO -> <#finom><#finom><#finom>
BISU vereseg EXTRAGIGARULEZ!!444
SKTsok nyertek4!44 mi kell meg? 😄

jah a linkek????,,, tl.net, youtube

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Az a durva, amikor háztartásban használok egy ilyen kifejezést:
"kimikrózom a kaját" (magamban nevetek, haha mekkora humorzsák vagyok)
De amikor visszahallom ezt a családtagoktól (igazából nekik mindegy hogy ki- vagy meg- mikrózzák az adott ételt) akkor azt igen nehezen bírom ki nevetés nélkül 😄

olvasd el a privátüzimet; erre is vonatkozik.

én nálam MSL/OSL > proleague. Egyszerûen nincs idõm, így is még az egyéni ligás meccsek többségét kihagyom.

Talán prolig döntõre majd odafigyelek.
Lammer
jolvan gyerekek!

leulhettek egy nagy vastag 1essel...
koszonom nyuk, foleg toled az eddigi kamu "en megnezem a linkjeid" bullshiteket...

fingotok sincs mi az a prolig egyaltalan... fasze' linkelek egyaltalan, legalabb most megerositettek, hogy tenyleg ertelmetlen linkelgetni<#eljen>

prolig az egy CSAPATVERSENY... jonapotkivanok, koszike -.-

Szóval egy Terran nyert. Értyük. 😄

BEAST
pfuj :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
bocs sracok ez enyhen szpojler lesz: nem akarok rosszindulatunak(<#ravasz1><#eplus2>) tunni or sztáff, de a PROLIIIG DONTOrol alkotott rovid velos velemenyem:

JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ

Lammer
Folytatodik az OSL 16os csoportkore :p

Savior(CJ Entus-Zerg) vs Best(SKT1-Protoss)
---
Stork(Samsung-Protoss) vs Rumble(SKT1-Zerg)
---
Xellos(CJ Entus-Terran) vs Luxury (OGN Sparkyz-Zerg)
---
Much(CJ Entus-Protoss) vs Frozean(Samsung-Terran)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SAVIOR: DUPLA JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ!4!44 eskétés veri meg raadasul 😛PpPpPp

Elég jól csinálja 😄
Te tudsz ilyet?

Lammer
ritkan benezek oda... namondom megnezem a kommentek szinvonalat: mit latok? hogy pont te(igen!) nyomod olyan stilusban, amiert ad1: "elfordultam" az oldaltol eleg erosen ad2: ha nem ismernelek eloben, jol elagyallak style lenne(klasszikus kinyilik a bicska a zsebemben) -.-
bar teny, hogy Noia utan(is van elet? 😄) egy csoppet flamementesebb az oldal, de amig ott volt az oltobrigad, neha-neha meg szellemes-szines-szagos jopofanak mondhato finom oltasok mentek... mamar :C
sajnos ez van :|

inkabb nezd meg a koreai sc hangutanzo sracot, nagyon oltas^^

hehe

már nem azért, de jártál már az oldalon mióta gege a fõadmin? az igaz, hogy van egy rakás tahó álneves, aki állandóan regisztrál és rontja az oldal színvonalát..

na mindegy engem nem izgat mit gondolsz és jársz vagy kihagyod, de azért nem muszáj mindenkit sértegetni, fõleg ma ne szólj le légyszíves, ma eleget basztatott a CS tanszék is. ;( egy csomót dolgoztunk az egészen gegéékkel, kurva sok munkát feccoltunk bele, hogy vmi értéket is csináljunk..

még valami, lehet szpojleres, ha el vagy maradva

ROCK most egész jó arc, nemrég földbedöngölt valami terrát, talán éppen Flasht 😊

Lammer

Lammer
BAAAAAANDI!

tessek TheRock valogatas

szerintem zsenialis a srac, imaaadom 😄😄😄

Lammer
rs.hu mar eleg regota nem erdekel... a sok 15 eves kis porbafingo agyatlan oltogep style oldal lett mar eleg regota ha van is idosebb user azmeg csinal egy trendet(peldaul kit KELL utalni) es a tobbi noob meg beall mogejuk(csordaszellem) es begetnek utana... kosz ebbol nem kerek -.-

amugy ezt a videot nem lehetne valami jobb minosegben? ^^

http://video.google.com/videoplay?docid=9034837529578033270&hl=en

nemtom láttátok-e, rshun is kint volt a linkje, egész jó. persze azoknak, akik minden OSL/MSL meccset mgnéznek teljes egészében ismerõs lehet ez a best of.
Lammer
Star B.net attack!!44 Firebatheroval xD

Torrent
megeri leszedni, mert nagyon jo! amin meglepodtem, hogy FBH egesz jofej volt(nopersze nem ertheto, de ugy okes volt a srac 😄)

aki nem tudja ez a sorozat arra hivatott, hogy a nagy sztarokat behivjak a Tvbe es eloben kockulnak a Battleneten amatorok ellen es vegig FPVODBAN MUTATJAK A jatekot!44!4!

(most tartok negyedenel de eddig nagyon jo!!44) FBHnak eleg durvas APMje vanik... azert joak jatekos^^
Terranz FTW! =)

(es nemcsak a sajat fajukkal jatszanak a prok xD ez nagyon oltas XD)

jó hát ez elég várható volt 😊
DMZ-szinrû baromság..
Lammer
egy kis regi TvT? (teh tricky 1!)

nezegettem statisztikakat, es meglepodtem hogy az oreg motoros Boxer volt a legjobb TvTs mostani proliiigbe ^^

2004 OSL DONTO tanitvanya ellen 4ik meccs
beszaras <#zavart1>

Lammer
MUHAHHHHHH eskuszom nem neztem meg ma teamliquidet 😄DDDDDDDDdddddddd
(csak most, bazzer igy legyem a lotton otosom^^)

"many pro teams have been complaining to OGN about the new Map Demon's Forest"

Lammer
na volt alkalmam megtekinteni pro meccseken is az uj mapokat...^(igaz csak par meccs volt)
haaaaaaaaat ez a demon forest meg mindig nagyon gaz :| viszont a troy nekem nagyon tetszik!!! foleg a lerombolhato assim miatt ^^ osztan lehet belole gyujteni a gazt, jol ^^

Sry, ne haryzz. : (
<#hehe> 😛

Lammer
ne offolj kecie 😄

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!44444 :cCCCCCCCcccCCCCCCCCCccccccccccCCCCCCCCCCCCCCCCccccccccccccCCCCCCCCCCCCCCC

Lammer
^^^^^^

REPULJETEK ra az MSL legjobb 32 H csoportjara! nagyon jo gamek!4!!

gogo torrent

(htx <#idiota>)

light00
OoO miez Gáborkám trendülünk? <#idiota>
El se mertem volna rólad képzelni 😄
de baromi jóó 😄DDD

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Lammer
B@SSZA MEG AZ MBC vs CJ ELODONTO VERBRUTAAAAAAAAAAALIS VOOOOOOOOOOOOOLT!4444negz 😄

ahogy haladtak elore, ugy durvultak az osszecsapasok!4!4 ez hihetetlen! komolyan mondom ezek forgatokonyvet irnak meg minden 😄😄

nah akkor a luzer lemaradosoknak es low qualityvel beeroknek:

1set: Sea vs Darkelf (TvT)
2set: Pusan vs Kwanro (PvZ)
3set: 2v2 #1
4set: Bisu vs Iris (PvT)
eddig ugye 4 meccs namost jonnek a fake or not szpojlerek, hisz bo7 az utkozet, ki tudja lehet folytatodik? ^^
http://youtube.com/watch?v=1HdcIozZVpA ->5set

http://youtube.com/watch?v=VN04ijV3RDc ->6set

http://youtube.com/watch?v=hm5pPo_B9dE ->ACE

szemelyes velemeny(akit erdekel csak meccsek utan nezze meg):
SOKKAL jobban megerdemelte a tovabbjutast a SZIDZSI! mivel 1ik csapat sem a szivem csucske style... ad1: CSAPATkent 1utt luktetett a CJ... minden vereseg utan korbealltak a csapattarsat es patyolgattak, fel a fejjel style... MBCnel mintha egymasnak idegenek ultek volna az asztal mogott :C jo persze ACE utan szegeny Seat meg kellett vigasztalni dehat... ad2: namost MBCnek van 2,5 sztarja(Bisu+Sea+Pusan aki csak neha villant) ellenben CJnek meg tobb betoneros jatekosa van... szal... :p btw attol feltem, hogy Savior jatsza az ACE meccset esakkor megint jon a "HOS" es nyer... belem kifordult volna :C :p

ps: a jutubos feltolto ossze-visznya valogatott a csatornak kozott, szal a meccsek 1X MBC tvripek, egyszer OGN TVripek... :o namindegy^^

Lammer
'ssza meg ez mar megint dupla teves rip :C namindegy... gyakorlatilag eleg csak megint a felet leszedni, kinek mi szimpatikus...

Lammer
PROLIIIIIIIIIIIG ELODONTO!!444

nem kell megijedni 2.45 gigz, de MOST meg rengetegen Seedelik^^

MBC vs CJ

(plz Bandi ne szpojlerezz, meg csak most szedem enis <#idiota> btw utorrent felugrik ilyenkor oda sem nezek es enterezek, hogy ne lassam effektiv hany meccs lesz^^)

VAAAAAAAAAAAA de vaaaaaartam!44!4 ^^

Mint pl?

egyik sincs grizz 😊
és húsvét felé ráadásul már meg is szaporodnak a teendõink.

észrevettétek, hogy az egyre újabb és fiatalabb terranok, egyre idétlenebb és közhelyesebb nevekkel rukkolnak elõ? - tudom tudom lammer, de akkor is legalább ez megmarad nekem, ha már leimbáznak mindenkit..
Lammer
Je' ti meg eltek? :p

(Bence: hetfon vagy kedden garantaltan puzulhatunk, akkora jon meg a rendeles, lol? -.- 😄😄)

grizzly21
hat, a gond, bar Antares megerosithet/cafolhat ebben, de bme-n nincs tavaszi szunet :o vagy oszi? vagy egyik se? ennek kell utanajarni

Az ötlet jó. Viszgaidõszak nincs, ha versennyel nem rontják el akkor igen esélyes, de ne tervezzétek túl hosszúra, mert mást is szerenénk csinálni 😊

light00
Végre ZvZ, végre egy kis polgárháború, nem népek csatája(Y)
ez hiányzott nekem. Valahgy a két horda összecsapása sokkal jobban esik, mint holmi tankhámozás...
(Ja és jut eszembe nem jöttél, pedig úúúúgy vártalak :'( )
Másrészt tavaszi szünetbe mindig bimbózik a távol-vadnyugati zöldeskék vadbab, amire allergiás vagyok, szóval zárt helyen, zárt idõben <#eljen><#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Lammer
Nah lanyok: Doriek eloaltak az 5lettel, hogy tavaszi szunetben(luzer sulisoknak ertendo) lehetne LANloalkodni^^

ki mikor er ra? szunet? vizsgaidoszak? menszesz egyeb hajfajasok? stbstb <#idiota>

Lammer
basszuskulcs enmeg jol elolvastam a spoilert es a tobbi meccset meg csak most nezem(tartok az elso meccsnel: Free-Flash)...

ez a Flash eszmeletlen milyen eretten jatszik, oszt meg GYEREK!!!44 szepen lelovoldozi a ceptorokat tavolrol... szegeny Freet sajnaltam(hozza kell tenni, nagyon maga alatt jatszott... ennel azert 5X jobb!!44)... 2 protit csipek: ugye o"t meg a torpicsek tehskill Therockot (<#idiota>)

gondolj bele... Flash olyanokkal gyakorolhat egesz nap(csapattarsak ugye) akik enyhen legendak proti szinten... Reach, Nal_ra... hatkoszbocs :p meg szep, hogy Pwnerer a srac^^
en egy Seat latok benne... csak ne legyen szegeny Sea sorsa, hogy betonkemeny terran oszt a vegen mindig lemarad a nagy dontokrol :C

nagyon orulok a zujgeneracios(regiuj feleledesek stb) Terran felhozatalnak: Mind, regiuj Xellos, Baby(12 eves srac iszonyat talentum szerintem^^) Flash, Sea(igaz o" mar nem olyan ujonc, de azert fiatal meg boven)... CJnek a terran squadja lehengerlo... kocka Darkelf, Iris, Xellos... Memory sem rossz

stbstb... <#buck> szoval szerintem Boxer megnyugodhat... boven van utod^^ (bar olyan megatricker nem nagyon van, de van)

Lammer
teh skill <#mf2>

a spoiler rA-ra vonatkozik, ja és mi az, hogy magadnak irogatsz? 😄
a pályákról se mondott senki semmit, csak én. akkor én mit szóljak?
szerintem a Jaedong - Savior kimenetele azért egyértelmû volt. bármi spoiler nélkül, azért tudjuk ki a jobb ZvZ-s 😉

viszont rA kizuhanása csalódás x(, free is kiesett ;(
na persze az imbaterrák megint
Lammer
ZSENIALIS TvP az MSL F csoportban!!44

Nal_ra nyit egy trukozzessel(az elejen a csiki-csuki mar meger egy pimpestet^^) az elejen, amit nem is csodaltam, mert Shine Metalja nagyon eros(felt talan a protoss legenda?)
nagy nehezen kikecmereg, aztan meg beindul a metalhenger,^^

Nal_ra vs Shine PvT

jol elirogatok itt magamban, asszem abba is hagyom... <#szomoru1>

Lammer
na sracok!

aztan nezzetek az uj OSLt is!!!44 😄

kivetelesen az elso korben tetszett a Jaedong vs Savior ZvZje! tok izgi volt!!!44 hehe ugye Bandi mondhatom, hogy talan manapsag Jaedong es Savior a ket legerosebb zerg^^

Utalom a ZvZt de ez tok jo volt!44!4

tobbi 3 meccs ez elso korbol a TOP16ban:

Bisu vs Xellos (ugye PvT remelem nem kell mondanom!!!!44 😄)

Cuteangel vs Fake Yellow (TvZ) <- uuuuj PALYAN!!44NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY

Rumble vs Flash ZvT
szinten uj palyaaaaaaaaaaaaan!444negz

- ajtó van <#eljen>
- vulkán van <#eljen>
Akkor jók 😊

Jöhet egy raklappal.

Lammer
OMG a mai MSL csopimeccs enyhen HALALcsoport volt :C
-Jangbi
-Hwasin
-Firebathero
-Xellos

:CCCCCCccc

demon forest kb annyiban hasonlít a rush hourre, hogy három személyes. amúgy meg félig szigetes, merthogy a fák nem átjárhatatlanok (vagy ezek igen? ^^) és az elég nagy különbség 😊

a troyról meg sokat nem tok mondani. elég átlagosnak néz ki, amit több más pályából operáltak össze.

és aki azt meri mondani, hogy én mindig leszolom a mapokat... nos az nem téved 😊
Lammer
btw mit szoltok a ket uj OSL palyahoz?

Demon's Forest

Troy

ez a Demon ez mi? okadek rush hour III elforgatva es eltilesetelve? <#vomit> (fuuu van egy backexpoja, fudejoooo)

Troy viszont jonak nez ki <#vigyor3>

Lammer
Proliiiiiiiig elo-elodonto!

torrent part1
torrent part2

ami a lenyeg, hogy a part1ben mindket csatorna tvripje bennevan... eleg csak a szimpatikusabbat valasztani (M-MBC csatorna O-Ongamenet csatorna) es dánlód
a part2ben csak az ogn csatorna fajlai vannak...

linkelem a jutubos verziokat is: mivel bo7 volt a tobbi meccs spoilerbe megy... szoval nezegessetek vegig a 4 meccset es egyenkent nezzegessetek bele a kovetkezo szpojlerekbe, persze ha van benne valami utye^^

1set
2set
3set
4set
---Spoiler lehet ures vaty fake, de lehet megsem^^---
5set -> http://youtube.com/watch?v=fz0IuZhAC0A

6set -> http://youtube.com/watch?v=AxBXw2Oyfd0

ACE -> http://youtube.com/watch?v=Ell0hPCaxz0

konkluzio:
:CCCCCCCCCCCCCCCcccc nyertek Saviorek, undorito :CCccccc viszont jo volt latni, hogy emberbol van a zergmester is... MSLbol kipicsaztak... megverik itt is es Ace utan sir 1et^^ azert ez egy picit megindito volt(torrent verzioban benne van minden, jutubosat sosem nezek)... latszik a pacsizasnal is, hogy kiszalad belole a cuccz^^

ennyi... nezzetek, mert jo meccsek! mekutye kikerdezes lesz <#idiota>

ps: gyoztes az MBC csapataval fog jatszani a dontoert 😉
folyamatabra: <(OGN Sparkyz - CJ Entus)-MBC>-Lecaf OZ <-donto444!!