3856
Starcraft
-
siman!!!444! raerek444negz -
ma du/este mehetne valami gyakorlos 2v2s dolog ha benne vagy :D -
benak fagytok :p
latod... felhivsz, atmegyek(omg benzinkoltseg44xD) es reinstall nelkul megoldottam-e vóna-e!?
-
Ugyanez volt kb egy hete nekemis, hazajövök, öcsém elviharzik, én meg kapom hegyekbe hogy trójai a gépen, töltsem eztaztamazt, Nod teázik a sarokban, mondom jóvan.
Újratelepítés, és rájöttem hogy nem tudok belépni a bioszomba, nem tudom a billenytűjét :DD
Aztán elzongoráztam két percet, és megvolt. De elveszett az összes msnes szmájlim :'(
-
Hatoo... igazabol semmi problema mert a win kulon particion van, csak az halt meg, a jatekinstallok masik particion vannak, igy instalalni nem fogom oket ujra... a nagyon fontos cuccaim pedig teljesen kulon vinyon:) azt a fel ora win installt/driverbohockodast meg tulelem :) -
Nuki #3291 Ez nem ér meg nekem winfos újrarakást... :P -
Az az igazsag hogy zsarnok nagytestver vagyok, ezert korlatozom a hozzafereset a nethez
... viszont este toltogettem es reggel ugy is hagytam a gepet... mire hazajottem delutan mar csak annyit lattam a kepernyomon hogy "OHNOES spyware van a gepeden de szerencsed van mert ha idekattintasz elintezheted es japan iskolas lanyokat is kapsz melle" ... orultem neki :o
-
Nuki #3289 Én külön cd-n tartok ilyen létszügséglet dolgokat
-
lal, meghalt a winem ... epp most telepitgetem ujra a dolgaimat -.-
... isten aldja a minden szart letoltogeto testvereket <.< -
naja, flecser aranyos, de 6os szint után amúgy is esélytelen veled szemben, de mivel castertámdaó vagy, bannolással sem ér sokat :D
Menj egyet felcserrel drow ellen, azt lássuk :DDD -
1v1? vagy meg eros lenne? :D
(2v2? gep ellen?) -
Nuki #3285 Retró (h)arcoknak 8) -
azt hiszem beleszerettem a dragon knightba 
[elverte az easy ai-t ... buszke] D:D:D -
LOÁL, Hántersz rúúúlz :DDD
Ált. isk.-ben nálunk az volt a slágerpálya ^^ -
UJ PRO MAPOK A LATHATARON!4!44
Katt4
ugye a hunters csak vicc?

-
uhh toltam a gep ellen Bone flecserrel Obli ellen... (skeleton csata rulzas xD)
vegig szivatott... amikor meglett a linken szfer onnantol pwning^^
cuirass+butterfly+sange+yasha+meg egy gloves of haste(bizti kedveert)+fletcher begyorsito szkill(80%+)+sebzes plusz es ilyen geppuska vót! -----> OBLI ALLT a fountainnal+vót neki boven regenje(targyakbó)+jott ram a "LÁGSZORO" xD es megoltem, LOAL xD -
Nuki #3280 Köszi ^^ -
ottvan! ;)
(csak hatulrol sebezheto monszterek, ejj regi szep idok xD) -
kani server? :o ... ha starcraft akkor a jatek kieggel 2000 forint sincs, nanehogyma :O
Amugy fogalmam sincs. -
A kani szerverre hogyan lehet fellépni és játszani? Próbálkoztam a regisztrálással de nem küldött mailt. a launcherrel meg szart sem érek. Ha valaki tudna segíteni akkor megköszönném. -
Zóanagyvarázsló #3276 Incubation, bűn kihagyni. -
hmm .. Lammer annyira reklamozza a dotat lehet enis meglesem valamikor :o -
Nuki #3274 Kösz :) -
csak nagyon regiek vannak :C
laser squadron, es az esetleges remakejei -
Nuki #3272 Aszt ismerem. Mást? :P -
fallout tactics xD ... amugy hamarosan (iden) lesz jagged alliance 3 :) -
Nuki #3270 Egyik emberke a Hajráa a cset topikban érdeklődik körökre osztott lövöldözős játékok után, olyan után mint pl. a Jagged Alliance 2.
Gábor bácsi tud ilyet?(mert néha szoktam látni hogy játszol ilyenekkel) (vagy bárki innen a topikból) -
Nuki #3269 Jóó :D
(olyan spárgát meg ujj-hajlítgatást én is tudok :D ) -
a mai naptol gyakorolni fogom a kezmozdulatokat hogy egyszer pro legyek
-
inviziböl szószidzs!!!4
-
lál4 xD -
micro training
-
Nuki #3264 Köszönök mindent :D
Akkor marad az igyekszem-jókor-letölteni elv. Ha vészhelyzet van, és valaki panaszkodik hogy lassú a net, akkor azt mondom: megoldom!
-
Vagy mégegy megoldás: kell hozzá 1 db pentium 2-es, rá linux, meg proxy server prog, és a szomszéddal megbeszélve ezen keresztül menne a net. Csak minden alkalmazásban be kéne állítani a proxy-t ami kimegy a netre, és ez elég körülményes, és szerintem otthoni hálózaton annyira kicsi haszna lenne, hogy nem érdemes vele foglalkozni, csak akkor, ha meg akarod tanulni, hogy működik egy server. -
Hát az így nem fog menni, hogy adott ip-nek mennyi az adatforgalma. Cmd parancsokkal sem, meg programmal sem, max annyit lehet megnézni, hogy a géped mennyit forgalmazott. Viszont van prg, amivel tudod szabályozni a saját adatforgalmadat: Netlimiter. Nem free, majd keresek olyat, biztos van. Hálózati forgalmat (ott se byte-ra, csak hogy van-e) egy fingerprint/hack programmal, az Ettercap-pel lehet követni. Ez egyelőre csak unixok alatt fut, viszont nem csak ip-re, hanem maszkra is lehet vele szűrni. Persze ha 255.255.0.0-ra szűrsz, akkor 2 teraherces proc és 512GB ram sem lesz elég, pl. egy t-online-os hálózathoz :-) -
Nuki #3261 Köszi, igyekszem :P -
Én csak anyit tudok mondani neked, tanulgass egy-két cmd parancsot, az bőven lefedi ezeket, régebben járatos voltam benne, de így nagyhirtelen semmi nem jut eszembe.
Ez nem a legkönnyebb, de szerintem az egyik legegyszerűbb módja. -
Nuki #3259 Ja és azt kifelejtettem, hogy azért vagyok ennyire macerás, mert van hogy ennek,annak be van kapcsolva a gépe, azt jelzi nekem a netscan, de azt hogy ténylegesen használatban van-e azt nem. Például otthagyja xy a gépet mert cd-t ír, aztán kikapcsolja, stb... vagy ezt is ki lehet vele eszközölni? -
Nuki #3258 Mert ő ilyen internetes szakinak tűnik helpdesk meg ilyenek, tőle kaptam a netscan-t is... gondoltam ő ilyen porfi lehet ^^
A névt köszi, rákeresgélek milyen ^^
Szerk: megnéztem, és kiegészíteném egy kevéssel és háttérrel:
Olyan nem létezik, ami olyan elven, mint Feráj által adott netscan keresgél a hálózaton és ha forgalom van, azt jelzi (tulajdonképpen az általad megadott program egybeolvasztva Feriével:P )? Azért kell nekem, hogyha nincs forgalom, akkor tudok letöltögetni, mert családból, vagy szomszédok közül ha valaki internetezik akkor eléggé belassul neki hogyha én nekiállok animét töltögetni. (szomszéddal közösen fizetjük a netet, költséghatékonyság, megszorítások meg minden, tudod hogymegy mostanában) -
ahhoz miert a Ferit kerdezed? lol!
Dumeter...