Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
jobbulast <#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

BEAST
majd kerek elmenybeszamolot :o ... nekem holnap kontroll ... jovoheten varratszedes <#zavart2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
holnaputan LAAAAAAAAAAAAAAAAN44444444444!!NEGZ <#vigyor2>

BEAST
Ha nem jott volna ossze minden meg talan enis mennek, de ezek leginkabb rajtam kivul allo dolgok :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
nah Totti sem jon <#eljen>
rizön: buzi F1 meg csaladlatogatas!

meg valaki? <#eljen>
-.-

nah akkor ki jon? szerintem szamoljunk inverzben, mert ugy hamarabb meg lesz a letszam ilyen styelban <#rolleyes>

gazgoblin
<#hehe>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

BEAST
masodik muviban megy a ZvZ xd

gazgoblin
EZ a zerg (japan "mehecske")<#ijedt>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Jogos, nem gondoltam végig.

Mindenesetre elsõ próbatétel, hogy a klán leggyengébb tagját megveri. Aztán szépen sorjában jut fel a ranglétrán.

Nembaj, az vígasztal hogy több hajam van, mint a fõnöknek. <#idiota> Sámson

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
inkabb gyakoroljal, mert szepen haladol, de ez meg edeskeves, hogy egyaltalan* nyerjel is 1X elesben <#bee1><#ravasz1>

*aka'r Nyúk ellen izs <#eplus2><#hehe>

Lammer
akkor jángpádáván ezt neked ajanlom: klikk

najo szadbaragom(folyamatabra rulez, csak gondoltam "leesik"):

"Ne legyél antiszemita"

vs

"azok a reszek kifejezetten tetszettek ahol terran egysegek haltak"

en ugy tudtam, hogy a terranok nem only zsidok, sem arabok es egyeb kizarolag semita nepcsoport style... nah remelem igy "leesik" neked is

<#eljen>

[toke televan, hogy butan antiszemitaznak az emberek mogottes tudas nelkul] -.- (tudom, suliban ezt sem tanitjak... nabumm ;)

Én durrongatok. Szilveszterkor, és simsonnal <#idiota>

Ha azt írod semita származás, helyre gondolsz. Olyan helyet nem ismerek.<#idiota>

Mellesleg valami júdeaista (vagy milyen) fogalom lehet (melléknév, nem?). Nem vagyok otthon az ilyenekben, nem tudom te honnan vágod <#idiota>

Azt hittem viccelõdünk, én is azt tettem <#smile>

Also, In northern Argentina the term cemita (also spelled semita) refers to a type of bread made from brown flour, grease and other ingredients..
Magyarul: kenyér. Én nyertem :D

Terensz
Mennyünk má lanra sc-zni!!4

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Vagy inkább dórungtassunk :-p

Lammer
no, latom "tudod" mirol beszelsz... tehat akkor javaslom inkabb dobalozzuink ojan szavakkal aminek tudjuk is az ertelmet ;)

Nemtudom, azt se tudom hol van semita :|

Lammer
"antiszemita"

miert, voltak benne semita szarmazasu emberek? :o

Ne legyél antiszemita <#hehe>

BEAST
azok a reszek kifejezetten tetszettek ahol terran egysegek haltak <#idiota>

Ajánlom figyelmetekbe SC2 topik HD Terran videóját.

GONDOLJUK. :D
(esetleg hozom 'házi' nyomtatott Munchkin: Bites! kiegészítõnket, keverve is jó móka :D )

koryne
A Munchkin nálunk van és ha gondoljátok, visszük :)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Gábor, nem akarsz hozni Munchkint LAN-ra? :D

Már alig várom :D
Jó sok uzsipénzem fog rámenni DS-re, habár az se holnap lesz <#idiota>

Szerintem: POKÉMON For The WIN!!!4 :D

Lammer
flimboszkveszt BESZTESZT!4!!! forevörNÉGY :D

Terensz
De Bliz nem fogja megcsinálni :-( Ld. csomó project DS-re. Last Ninja DS pl. nem mostani terv... És ahhoz képest semmi nem történik. Érdemes megnézni a készítõk oldalát, http://system3.com/ Ferrari challenge... Gratulálok4!4 Jó-jó, egy Impossible Missiont kiizzadtak magukból.

Pedig anno... Myth, Last ninják, Tusker. Jó volt egypár elfuserált meló is. (Flimbo's pl :-P tudom, Lammer: meg fogsz ölni444)

koryne
Eeeeez neeem jóóó kééép. Ez poén volt még mielõtt a ds kijött volna.
Vidijó a mûködõ prealfából. De lanon majd megmutatom :)

BTW hátha azért állította le a Bliz, mert õk akarják megcsinálni ;) Ha egy garázsfejlesztés örli stádiumban ilyen jópofán oldott meg dolgokat (2 hetet dolgoztak rajta!), akkor az eredeti gazdái egész jól meg tudnák csinálni...

light00
De, mint mondtam, ki tudok menni eléd, nem gáz.
Majd két próbálgatás között kirohanok, fel a vonatra, át a mezõn, bele a kazalba....akarom mondani Keletibe :D

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Terensz
Nuki, pont azaz, hogy sajnos az sc ds project leállt. A Blizzard beaggódott, hogy hol lesz akkor a jogdíj, ha ezek a drónok ingyé megcsinálják a népnek. Gondolom, attól félnek, hogy koreában ds-en lesz innentõl a proleague. Elképzelem FBH bunkó pofáját, ahogy Much osztja 3 perc után az scv-it a gúnokkal, mindezt 2 kvarcjátékon!!4 Meg tudod, az sc valószínûleg anyagilag a világ második legsikertelenebb játéka(??,,!!4) az a negyedmilliárd ember akinek megvan, valószínûleg letöltögették, és feltehetõleg a bneten is egy kulccsal fut az összes. Szóval megértem õket, hogy egy jónak ígérkezõ homebrew projectet leállítanak. Ezzel együtt lett volna kb. 3 jó játék ds-re. (1.: Zelda, 2.: Castlevania - Portrait of Ruin)
Azért itt egy kép, de Koryne-nak megvan, lanon meg is nézheted.

Sárga béka most nincs44 :-)

ja kb 4-re végzek zh-kkal. elvileg háromnegyed öt felé ott leszek keletiben. akkor ugye senki nem tud eljönni oda?
jónak hangzik, 25 perc nem sok. de majd aktívan hivogatlak.

még én se tom, inkább átraktam mert izé húsvéti ebédet szerveznek errefelé vasárnapra ilyen nagycsaládos körben. mindenesetre jobb mintha nem mennék egyáltalán és a 1,5-2 nap ugyanúgy meglesz.
Láal :D

Van sc ds-re? :D Ehh... muti majd képt! :D

light00
Tessék, válassz egyet kedvedre:<#nezze>

Lammer
jo mindegy... ugyis el kell menni hozzatok a gepetekert4

light00
Nem mucsára, 25 perc a menetidõ Keletibõl, busszal meg egy óra még Keresztúr is :P
Nem életveszélyes, de ha akarod, elkísérlek.
(Gábor, ez délután lesz, nem délelõtt)

light00
ahogy érzed. De nem garantálom, hogy veletek tudok menni, mert lehet lesz egyéb dolgom.

Lammer
namost nem ugy jossz, hogy Szombaton ??? es akkor nem kell hazamenned? vagymiaszosz? :o

Bence: Pesti uti Tescoban meg priman be tudunk vasarolni! aki nem tud menni, az leadja a rendelest es akkor megvesszuk! btw TOTTI IS JON4444!!4 Tottiert elmegyek kb 10re delelott es akkor startolunk ki hozzatok Kereszturra!444

na most akkor hova kell menni mucsára vonatozni? péntek délután mennék vagy nemtom, de akkor az utazási idõvel tudok legalább számolni.
light00
Hátöööö....
Gondoltam, mettõl meddig, ki mikorra tud jönni, ha András barátunk nem tud autóval jönni, odaadom neki a bkszes bérletem, és vonatútját álltam pl...
Bolt ott van egy sarokra szal nem gáz ha valami nincs, meg osszátok fel: van 2 matrac, 1 polifon, a többiek megoldják ahogy tudják, ennyit tudok állni. Hmm.
Meg kinek milyen egyéb kívánsága van, azt mondja.

koryne
Gondolom, majd eljön a péntek, azt megyünk. Kaja-piát meg mindenki vigyen amit szeret, oszt nem lesz gond. Vagy valaki szeretné bonyolítani?

koryne
Aranybéka :PPPP
(igen, tudom, hogy kell megjeleníteni...)

light00
Nah fijúk és lányk, plz legkésõbb hétfõig dumáljuk meg lant, mert azután csak pénteken (najó, csütörtök este) vagyunk elérhetõek, az meg már jó késõ. Szal minél hamarabb, aszt' let's start a war!

Terensz
Hoppsz, már nem várjuk, mert ki is jött!!5 :-)
Version 0.93 ALPHA, jól. Franciák csinálták. Remélem szakítottak nemzeti hagyományukkal, és angolul lesz.

Terensz
Ez beteg... de azért várjuk!!4

(Kár, hogy az SCds project leállt. Blizzardnak rendezzünk gyûjtést, hogy ne legyen jogdíj-para. Szegények...)

Terensz
"My little pwny" banner nem lehet, mert olyan már van :-(

Terensz
A változó banner kb 2 perc alatt megoldható dolog. Lehet sok-sok szép "loálnégy", "E.gg)", "scrulez", "My little pwny", "OMGWFTSTFU" meg "Bow to the Photoshop Wizard - itt illusztrációként lehetne egy varázsló egy íjjal a kezében" mindenféle banner, de a klános mindig jelenjen meg. Akkor a klános legyen mondjuk 200 * 100 (pici, de egy E.gg) logó elég lesz rá), a többi meg legyen pl 600 * 100. Ettõl el lehet térni, mindenesetre 800 * 100 legyen összességében.

Ja és Feráj!
Tudsz ilyen dinamikusan változó bannert készíteni, ami pl. minden frissítéskor új képet ad be egy megadott könyvtárból?
Mert akkor többet is készítenék, és akkor ha jók vannak, nincs vita hogy melyik legyen, hanem amelyikek tetszenek azokat be lehetne mind tenni^^

(például van egy két ilyen topik ahol ilyen rendszer van itt a fórumon)

:D
Fényképbolt, ecsetbolt, van itt minden. (guruló kövek, bogarak, stb...<#hehe>)

AKkor legyen teljesen angol: Photoshop Mage, még egy DOTÁS hõsnek is elmenne ezzel az erõvel ;D

Készülök akkor képekkel ^^

Lammer
skacok! most iszonyat bedurvulas lesz BNET attack cimen!

most volt a legendas protoss Reach...
aztan zsinorban a kovetkezok:
-MBC terranja 910
-megabrutal Z killer, STX csapatabol Hwasin
-elozo MSL terran bajnoka Mind!
-SKT uj nagyon joak Protkoja Best
-Jaedong... ugye nem is kell mondani, hogy o" ki, encsakSaviorutodjanakmondom^^
-a mindig stabilan nagyon jo MBCs Sea!
...

óemgé, birjuk kockulassal az FPVODOKAT(ezeket erdemes jominosegu torrentrol levadaszni, mert jutub suxorz :p)!4444néééééééégy