Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudsz olyan programot amivel tudnám figyelni a hálózatom internetforgalmát?
(tegyük fel a routerem erre nem képes)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Xbox Live gamertag: kilencnad
en szorgalmazom a surubb osszeuleseket... itt nem hetekrol, meg tobb naprol lenne szo, hanem mittomen 2 nap max... ;)
*mivel scben is uberpwner Marine-Medic mikrokombom vanik, es DOTAban is szeretek elmikrozgatni a Drow nuniagommal, ezert... nah... :p
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nah, és utolsó postként, hogy ne gyilkoljatok le, néha ha úgy gondoljuk, összeülhetünk bneten jatekolni kicsit.
Amúgy én dotát nem játékkal kezdtem, hanem official homepage-el. Ott elolvastam mindent amit érdemes, utána mikrozgattam mellé két kört, és az elsõ meccseim is totális gyõzelmek voltak.
Sokan nem szeretik, ha megmondják hoyg játszon, ezért nem szólok pl sohasem, hogy ki miért nem vesz ezt-azt, és itemek nélkül nyomja az elsõ fél órát, az meg óriási pwnok, és gg. Pl ami alaptárgy, akármennyi pénzed van, néhány bracer, én max a játék felénél veszek alapcipõt, mert addig nem is kell. De ezt sajna mindenkinek magának kell gyakorolnia, max közösben tolni, és tanulni egymástól.
És Profiterror pwnol. Este kéne dotázni 1 v 1 valaki? Nyolc óra körül?,,,
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
ja tok izgalmas volt az 1v1 DOTABAN....
minden meccsem iziii volt... kiveve Bence elleni az izgi volt! na az meccs volt! szimultan gyaktuk a bazist ^^
persze az is win lett ide
drowom>>>all <#buck>#buck>
A Dota persze más :-) Ott azért korlátlan lehetõséged van szívatni a másikat, amit persze mi még nem finomítottunk ki. Jó játék mellett nem a hentrõl szólna, hanem a leleményes megoldásokról. Azért tök rossz lehet mondjuk köcsög Rikimaruval wardot rakni a secret shophoz, majd amikor valaki odamegy pl. tarackot összepakolni, az inventoryból kitett butterfly-t meglovasítani... Bunkóság a javából :-D De szerintem ebbe az irányba kéne a klán játékát tolni. Meg van egy csomó support-hero, amit még nem is nagyon ismerünk. Tegnap próbáltam a nerubian weavert. Tele tudod rakni láthatatlan élõhullákkal a pályát, látsz mindent. Ott a bloodseeker. 40% HP alatt lát mindenkit a minimapon. Ehelyett Light ursázik, mert neki 400% az atkspeedje, én ugye voidozok, tegnap a gép nem tudott kijönni a stunból, 2 cranium = 15% * 2 , plusz a saját 25% = 55% esély ütésenként. Mp-enként csaptam kb 4-et (MoM + csuka + hyper), és egy stun 2 mp-es... De onnantól már nem élveztem a játékot. Kronot nem is kellett használnom. Lammer ugye a Drow-val brútforszol... De szerintem nem a bruteforce és táp felé kéne menni, mert egy idõ után nem lesz jó a játék. Supportolni kéne megtanulni, hogy 3 év után is a kezdeti lelkesedéssel tudjunk leülni, és ne járjunk úgy, mint pl ez a klán: (Ghostbear) Kegyetlen jól tolták 4 v 4-ben. Retölthetõk a replay-ek.
Poén: srác túlélt egy nuke-ot 5 hp-val, majd gyógyulás céljából hazafelé tartva a közösbe beírta: "5 hp :-)" Az ellenséges csapatban volt Zeusz :-D Amúgy tök furcsa, hogy 4 v 4, 2 tökmás klán, és mindenki tangoo-val és circlettel kezdett, majd Kelen, amint lehetõség volt rá, és az egész játék alatt a skillek domináltak, és nem pedig a buriza/butterfly/satanic. Nem azt mondom, hogy játsszunk így, de szerintem menjünk ebbe az irányba, hogy a játék még sokáig játék maradjon. Uff, én írtam.
mellekelem a replayt izs, figyeljetek meg a WAVE 17et... van ennek a hosnek egy tok jo kis skillje... namost viszont a torpik stunnolnak... enmeg nyomom neki a skillt es a walk skillt, gondoltam mergelodott a tema... szal utana ennyi, BUG!
Bug...
(btw: elso jatekom a heroval... szal nem benazni! azert nezzetek meg milyen szigor a wave 11,13,15(figyelem minibossok! :D)
ad1: sosem voltam a megszokott hosommel
ad2: a tobbiek nyavalyogtak(inkabb Feráj), hogy imba...
ad3: engem nem nagyon ownoltal... kb fifty-fifty volt az ónolas A NEM PRIMARY hosommel is(inkabb Ferieket onoltad, es mivel csapatjatek, hat nem volt ertelme egy ido utan, mert a tobbiek pihenon voltak enmeg hiaba mikrozom magamat halalra, sajnos nincs ertelme)...
ad4: a hivatalos 3v3ban meg taroltunk :D szal ennyi, hogy mit funoltunk amelett azt a lotteri kutyat nem erdekli(foleg, hogy en is csak izlelgetem a tobbi host, nem is tudom ki is nyerte az 1v1et ugye, szal nemtudom mirol is beszelunk?<#ravasz1>#ravasz1>)
btw enmost veresre Moo-Moozom magamat... probalgatom a hosoket... sokkal primkobb, mint a DOTA... de valahogy nem tudom megunni :D:D eddig a favorit -> Emma a Banshee nuniag^^ ;)
Ursula cukkancs kis dög, de legközelebb én leszek az év csítere a kis dárkszírrel, mert hármotokat küldelek egyszerre töltõre...:DDD
Kapnék egy Furbolgot felpofoznék mindenkit, mint titeket rendre :DDD
elonyei:
-nuniag (volt valamikor)^^ <#szeret>#szeret>
-mass varazslatai vannak, idealis csapatgamer
egyszeruen annyira durva az ultija... CSAK evvel vagyok hajlando gamezni^^
kiprobaltam: 4db wiser staff+mana shieldje(minden sebzodes a tizensokezres manajabol jon le :D raadasul annak is van "SFÉje")+ultija ->ha esetleg kifogy a manabol, bar ketlem, mert a 4db wiser 1enkent 300%os manaregenennel bir+ott van a kilometer INTje ami ugye eleve plusz manaregen... szal ha fogyna esetleg a mana+katt ulti es fullon van :o 1xeruen leverhetetlen :D plusz az ember radobja a goblintol zsakmanyolt vertet(magic immunity utye) es GG :D
<3
a kicccsaj ido utan ecceruen imba^^
hehe rosszul gondolod... mivel ez:
ad1: nem _vs_rol szolt... tehat nem hero vs hero igy nem is kell true sight gem... ha vs lenne deka eselyed sem lenne, mivel valszin lenne truesight ;) igy ;)
És a szél az én kutyulimat is mindig visszalökte, majd ki kéne tekkelni, hogy mi van ott.
Tényleg tök jó a zsoldos, de hiába a fenesok skill meg táp (ami ugye nekem is van), a kis melegfejû masked assassin ellen annyi eséllyel indulna, mint scv a dt ellen scanner nélkül.
Az mond valamit, hogy nem fogyott a HPm meg Athas ellen sem? :D nem tudott megmozdulni szinte mert:
-allandoan stunoltam, es mivel ilyen kb masodpercenkent iszonyat sokat utott, ezert :D
- passziv regen rulzas^^
- -> + 400%os attackspeed skill rulzik? :D
- -> leecher bádszörti skill rulzott^^
- -> a 15000 sebzesu ultijat nem is hasznaltam, mert idohuzas :D:D:D:D
- mirror images baltamat is eldobtam, mert mar nem kellett <#ravasz1>#ravasz1>
VSIZONT!
legyaktam Arthast... erre tamadjak a Moo varost... SEHOGYSEMTUDOKVISSZAMENNI GRATULA!!! F'"+"()=()=SZOM kezdi elolrol... ennyi
<#wow3>#wow3>
Dév!
Latod a terkepemet? ott "jobb oldalon kozepen-picit lenn" ahol a fog of war fel van fedezodve... NA OTT VAN! ott kolbaszol :D
Ott figyelt a Moomoo kapitány mellett a Twig, nem nyírtam ki vele a játékot.
Azért az esztétikus látvány, ahogy az assassin egyszerûen bedarálja a viverneket, meg minden karakter mellett "missmissmissmissmiss..." :-)

Ghoul+avataros balta+mirror images balta es gg :D
vegigment a hullam(boven raersz a hullam utan kvesztelni), mentem kvesztezni, megoltem mar a nagy orkfightert is, meg a goblin robotot erre baszki kilepett az asztalra fatal error czimen... nem voltam kicsit sem ideges :CCCCCCc (nekem nem engedi szingliben krealni egyedul, vagyis engedi, de az elejen nem tudok herot valasztani, mert szurkul... szal maradt a LAN es krealas, ottmeg ugye csak 1X lehet pausolni meg menteni... nembaj mostmar mentek+kulipek mentes folytat es go)
ja amugy a ghoul az elejen iszonyat gyenge... de utana nagyon bedurvul*, szinte nem lehet megolni(CSAK PASSZIV SZKILLJE VAN! OJJE :D)... :D pancel minuszolos szkillje, meg a natur kannibalize(minden utese liiics) szkillje nagyon vadallat, mozgas+utes gyorsi is durvulat... :D
most probalok magus karikkal kuzdeni^^
*vegen a tyranttol fostam, de lenyomtam siman(jah igen, classic+noviceban nyomom igy egyedul)
Van egy orb, amibe a cipõt, meg vagy másik 8 dolgot bele lehet építeni, asszem harmadik shop, felsõ sor, ad regent, 40 hp kivédését, 44% varázslatellenállást, +125 movementet, meg splash sebzést, ami tök jó.
De orb effect, ami miatt nem lehet leechelõs cuccod, ami fontosabb, mint a movement speed, szóval elcsesztem... Kb 6-7-szer támadok másodpercenként, átl. 1500-akat sebzek, jól jönne az a 225 hp * 6 / sec. Több jönne vissza, mint a regentõl és a kivédéstõl, meg nem nagyon varázsol az ellenség. A splash meg tök jó, de egyesével szétvered a viverneket simán pár mp alatt, a leech miatt meg nem is mozdul a maxról a hp. Szóval 15% leech rulz!!4
Ja, amúgy egyedülbe ha valaki nem jött rá, hogy lehet császkálni meg küldetésezni: egy olyan hullámban, amikor nem nagysebzésû lények jönnek ezren, egy legbénábbat meghagysz, és odébbálsz, hadd püfölje moomoo-t. 200-as sebzés kb 20 perc alatt vinné 0-ra. Te meg bevásárolsz és felderítesz.
Amúgy van a bal felsõ sarokban egy robotféleség (a kezdõ tavernek mellett), aki 3500-akat sebez natúrban, de azért le lehet nyomni. Ha megvan, egy unique páncélt ad, minden tujaljonsághoz +200 (!!4), szóval nem rossz.
(majd vegig kene tolni 8an :o )
Múltkor fantomozás közben, most csak beszélgettünk <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De ez még ehetõ állapotban volt szerencsére :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Múltkor az volt a baj, hogy megfeledkeztünk róla :D
Azt: nem. De nem lehet nehéz :....
húsvéti sonkát is tud valaki esetleg? :D
De kreálhatunk, viszont akkor kint aludtok :D
(én nem, de ha szóltok viszek szakácskönyvet) <#idiota>#idiota>
Óvatosan a holnapi bevásárlásnál, mert én pl viszek nagy mennyiségû sonkát, kolbászt, zöldségeket bablevesnek ;)
... és ha a leveshez túl sok lenne az a sonka amit viszek, akkor a maradékot megcsinálhatom pizzának is, feltéve ha bevállaljátok azt a széntömb... akarom mondani pizza elfogyasztását, amit kreálok ott.