3856
Starcraft
  • Shark96
    Aki ismeri a huncraftot annak nem gond megtudni, hogy van szinkronos magyarítása..... azon kívül ez a csoport készített egy külön játékot: Huncraft. Ez a starcraft BW folytatása. Fenn van a honlapjukon: Huncraft.hu
  • Terensz
    Én nem untam meg. Legközelebb megverlek sc-ben, mint foxi a lábtörlőt :-)
  • Lammer
    sc rulzas meg mindig... csakhat gondolom meguntak a sracok, hogy a lanokat en nyerem :DDDDddd kell egy kis sikerelmeny, no
  • Terensz
    Jó, most a hülye dota miatt szegény sc-t jól le is ..juk. Ez nem jó.
  • Lammer
    gondoltam nem birod ki, hogy ne a tied legyen az utolso szo ;)

on: inkabb nezzetek meg az A csoport kuzdelmeit az OSL selejtezokben... nagyon durvas meccsek vótak ^^
  • magus
    jó igazad van hagyjuk abba, téged nem lehet eltéríteni az általad elképzeld dolgoktól, így semmi értelme a vitának, gl a prosághoz

on

hidramutalingrushtankdrop
  • light00
    "nem lesz jó vége öcsisajt"
    bocs de ezen orbitálisat felröhögtem xD
  • BEAST #3369
    szerintem meg az en apukam erosebb, es jacccuk le!4!!4
  • csuszi
    ok:)
  • Lammer
    engem sem basszal fel agyilag...
    ad1: azert mert hun csatin nubkodsz, nehidd, hogy tudsz is jatszani
    ad2: 5ezer eve arrol pofazok(es emlitettem is volt korabban) hogy DOTA nalam csakis 5V5... (erre kaptam fel a vizet, hogy te lelolozod, hisz csapatban nagyon is hasznos, az egy dolog, hogy en kiprobaltam igy nub szinten)
    ad3: ne nagyon kacarassz, mert egy csoppet elkennek a szadat(szatokat, ugye mert 5v5) akarmelyik pro garda, jatszottatok mar MYM ellen peldaul? ha majd elkenitek oket, akkor majd kacaraszhatsz... addig fuled farkad be es kuss van max...
    ad4: eppenseggel gudeokat olvasok az eddig oke... de ket nagyon jo csapat replaye mindennel tobbet er ez teny... nem tudom akkor mi a tokomrol beszelunk... kicsit szalljal le a magas lorol es ne retardalozz burkoltan, mert nem lesz jo vege ocsisajt...
    ha tovabbra is ide szpemmelsz, kitoroltetem ---> plz folytkov a megfelelo topikban, htxvm -.-
  • magus
    ki a faszom mondta, hogy nem hasznaljuk liont, minden host lehet es kell is hasznalni a dotaban, ez a lenyege, annyit mondtam, hogy legnagyobb retardalt is tudja hasznalni, amit ahogy latom ekesen bizonyitja, hogy elolvasol egy guidet es mar tudod is hasznalni, mert kurvara ennyi az egesz hos.

es csak azert mert kepes voltal elolvasni par guidet, nehogymar azt hidd, hogy feltalaltad a spanyolviaszt, a "prok" (ezen kulonosen rohogtem) taktikai nagy lofaszt nem ernek, ha nem csapatban jatszol

hogy fel tudod baszni igy az agyamat a hulyesegeiddel hajnali 1 kor, legalabb gondolkozz mar el azon amiket irkalsz.
  • Lammer
    ne ursitenezz vazzzeg... lepeepeezel a nagy prosagoddal egy host aztan meg ha utananezunk a pro meccseknek, hasznalnak liont! nem ciki egy kicsit? -.- de konyorgom magyarazd mar meg, hogy a pro klanok miert hasznaljak? HA ANNYIRA SZAR? na! na!

(egyebkent Drow fan vagyok... majd azt is kitalalod, hogy szar megminden, mar varom -,- btw ajanlom, hogy folytassuk DOTA topikban a temat)
  • magus
    uristen...
  • Lammer
    jogozs! ezert nyitottam neki topikot
  • csuszi
    most lehet én vagyok a hülye de a dota-nak mi a fasz köze van az sc hez? az is multi, oké vágom, meg hasonló skill kell hozzá. de egyéb?
  • Lammer
    hoppsz sorry erre nem reagaltam:
    "és ahogy látom szép múlt"
    miszter pro baratom ez mi is akart lenni? legyszi magyarazd mar meg, mert erdekelne ;)
  • Lammer
    en rohadtul megertelek-> de akkor betuzom, HOGY MEGERTSD!
    TE AKI KURVARA NEM TETTEL LE SEMMIT SEM AZ ASZTALRA(van valami elert eredmenyed, azon kivul, hogy osztod a nub eszt?) nehogymar megmagyarazd mi a franko... mert osszepisilem magamat... MYMben dotazol? vagy virtus.proban? vagy hol? hadd lassam mar, hagy aleljak el es akkor igazat adok neked, addig stfu noob van...
    mivel ensem vagyok pro(es kurvara meg kezdo vagyok a DOTABAn) es igen basszuskulcs ebbol kifolyolag mivel nub vagyok hat veszem a faradsagot, es megnezem az IGAZI ELIT(tudod nem a HUN csati! ;) talalkozoit es je BASSSZAMEK hasznaljak a prok Liont, jeeeeeeeeeee' hat MIK VANNAK BASZKI...
    na erre varjal gombot, miszter menomano "PRO" arc... lol! >.<
    most akkor ki a pro? JAIIIGEN TE! hisz ok hasznaljak profi szinten es szerinted szar... te meg nem... EZAZ!!444 mester! lol!
  • magus
    jó részemről lezárva a vita, de te azonkívül hogy nem értetted meg amit mondtam, sajnálatos tény, hogy erre te komolyan kivered. de hajrá csak, nagy jövő (és ahogy látom szép múlt) áll a multi játékok terén mögötted
  • Lammer
    ez mind szep es jo... de ehhez mi koze annak a tenynek, hogy Lion jo? nem a magyar luzertomegbol kene levonni a kovetkeztetest... nem veletlenul hasznaljak a PROk Liont... nemtudom, talan funbol? :O
    (VAN MAR FORUM btw, miert ide szpemmelsz?)
  • magus
    szerinted én nem olvasgattam fórumokat, buildeket nézegetve? De, lion ilyen hős és kész.

csak nem arra verem ki a faszomat, hogy en nem jatszom pub gameban meg hogy ott mindenki noob és omg omg im leet, im pro, kerulom ezeket az arcokat, a valo eletben csak lenezem, neten kerulom, ennyi.
  • Lammer
    lol! birom amikor egy hunpub arc osztja az eszt :DDDDdDDD
    baratom nojjel fel... es inkabb nezd meg te is, hogy a nalad 30X jobbak hogy kenik(MYM, TEG esatobbi teamek) mert neha TOLUK lesni NEM SZEGYEN...
    folyamatabra:
    -elslattyogtam pro forumokra...
    -eléolvasgattam az igazi PROK milyen build orderrel nyomjak, hogy genkelnek, nyukolnak mi a velemenyuk rola(egesz jok, nagyon nem ugy van, ahogy te "pro" beallitani akarolod-e!) stb... es kicsit zanzasitva bar de torve nem, tobbe-kevessbe a tanacsokat megfogadva de kiprobaltam Liont...
    -vegeredmeny ismert... par masodpercenkent osztottam az ezres sebzesket... ennnyi... jadetebiztosanjobbantudod LOL! :D
    (btw inkabb DOTA toopikba flemelj es ne ide... htx) ;)
  • Relax99
    Szevasztok!

Aki akar jöhet (jöjjön) Starcraftozni (az alap) velünk Hamachin!
    Idáig ketten vagyunk haverral (még viszonylag kezdők). Szívesen várunk érdeklődőket!
    Hamachi verzió: 1.0.1.3 (ez a legjobb)
    Starcraft verzió: 1.15.1 (patchet tudok küldeni)

Hálózati név: scHUN
    Hálózati jelszó: 2008

Jöjjetek!
  • magus
    juggernaut és axe az a két hős, aminél akár ki is léphetsz a játékból ha nem egy totál hülye kezében van

axe nak 2 vanguard kell és gg
    yurneronak lifesteal, battlefury meg mkb és gg, akkor az ultija, ami 10 utes ugye sebzi a korulotte levoket, majdnem 50%-cal critel, ami ugye jon lifestealba is vissza, meg a mellette levok is megkapjak a critet, gyakorlatilag halhatatlan
  • magus
    ja bneten megtaláltok nudazz néven, ha gondoljátok : )
  • magus
    lion igazi noobhero, az egesz jatekban 2 percenkent van szerepe, mikor elsuti az ultijat, es ennyi. az ultija kesobb semmit sem er, csak ha boostoolod agahnimmal meg dagonnal, viszont akkor ertelmet veszti a hex, amihez ugye kene a guinsoo. nagyon pew pew hero, imadom levadaszni
  • magus
    barathrum

tud chargolni, át megy mindenen és max sebességgel fut, mikor eléri az ellenfelét akkor stunol
    passive skillje, hogy gyorsabban ut es fut
    meg egy passive skillje, hogy 17% asszem hogy stunol es elore lok egy kicsit

ultija, hogy odateleportal melled, es beledut egy hatalmasat, ami perrsze stun is

treads(str), s&y, mkb, hot -> gg

éjjel nappal dotázom : )
  • Lammer
    ohhhh B csoport OSL 16ba jutas... ennel szebb nem is lehetett
    -Savior kettos vereseggel (elso meccsen csunyan lerapelve*, EZ ANNYIRA FINOM) check!
    -Best kettos gyozelemmel ment tovabb, SKT1 RULZAS! check!
    -meg Nada is tovabbment(ujonc Spear lerapelve** checksok :D) 2ikkent4444NEGZ44!! check! perfekto!4 ;)

MUHAHHH

*raadasul az ujonc Spear ellen KATTY!
    ** KATTY IDE ISch!44
  • Lammer
    Ha a modik le nem lovik... DOTA TOPIK ^^

tehat akkor folyt.kov ott :p
  • light00
    Hát, ha már mozgásra hajazol, akkor ott egy lámpásos kancsó, valmilyen spirites, nem jut eszembe, neki beteg movespeedje van, de a nagyon állat a troll warlord, ami uiverzális lény, annak tényleg nincs kántere, max jobb a játékos :D
  • Lammer
    jol komboztam, csak megpkaptam a kántörjét... :C
    btw mindenki tudja, hogy mindennek van ellentete/kántere... hisz akkor mindenki csak 1 heroval jatszana -.-

(mennyiert hasznalnad a "valasz erre gombot" funkciot? ritka idegesito, hogycsak "beszelsz" a levegobe -.-)
  • Terensz
    Demon Witch ellen tényleg nem a legjobb, az ellen jó pl. Void. A dota hősök legjobbjai nem "általánosan jók" (bár van olyan is), hanem típusok ellen. Bloodseeker pl. STR/AG hősök ellen jóag. Vagy pl. Demon Witch ellen is lehet egész jó, ha Lion hagyja farmolni. Ha összejön: csuka, 1 linken, 2 hood , 2 fury, vagy csuka ,1 linken, 1 hood, 2 fury , 1 hyperstone - esetleg cuirass - Lion mehet is haza, kap egy szabadnapot, de hogy nem lesz övé a meccs (akármit is vegyen) az tuti. Kalkuláld be, hogy ha ellenséges creepek vesznek körbe 2 furyval kb 2-3 mp-enként kapsz mondjuk 4 * 600 * 0.2, azaz kb 500 HP-t, csapod Liont és hullanak a creepjei :-) Én kipróbáltam, az 1700 hp-t (ami nem sok) nem tudta a gép leverni rólam, annyira gyorsan szedtem vissza.

Max 2v2-ben, Lion(+dagon5, + refresher) + Pugna (+sok páncél, +black kingbar, +tarrasque) fossá núkol 2 melee-t. Bár akkor már Lion helyett Obsi destroyert vagy Bane"a" elementált tenném be a núk-csapatba.

Szóval valszleg nem jól kombóztál a bloodseekerrel :-)
  • Lammer
    bloodseekerrel akarhogy komboztam, az egy fospuNpa volt :C
    tetszett volna, ha nem melee... igy eselye sincs a rangedek ellen... plane egy levegobefeldobosbenitos+4ikszintudagonos+refreshorbos+(erositett)ultis demon witch ellen :C
  • Terensz
    Sangeyasha + fervor pedig kevés ahhoz, hogy elmenekülj vele a bloodseeker elől :-) +44% movementspeed ruláj!
  • Terensz
    Ja revinek szerintem nem a majomkirályrúd kéne, hanem egy jó cranium. Kb mp-enként 2 mp-re stunnol vele.
  • Terensz
    Találtam egy jó herot: Bloodseeker. Az a durva vele, hogy ha az ellen HP-ja 40% alá csökken, akkor + 44!!% movement speedet kap, és látja a minimapon. Most jön a 4: ha ilyenkor az ellenséges hős windwalkol, te nem látod, de a bloodseeker betargeteli :-) Ja, és nem kell neki mask / vladimirs / helm / satanic, akkor is ő rabol a legtöbb hp-t. 2 battlefuryval pillanatok alatt kapja vissza a hp-ját, szóval ez a lrevenantos kép pl. sosem alakulna ki, mert nem a mjollnirra, de még a javelinre sem jönne össze a lóvé4 :-P
  • Lammer
    LOAL!!!!

...has killed himself...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D

btw revenant tetszik eddig a legjobban a szkordzs oldalrol^^
    -sajat vellámja amit szetszor jol
    -ultija ami allandoan sebez folyamatosan (vellám)
    -veszel egy mjolniiirt (ugye nem kell bemutatni)
    (nem beszelve a frenzyrol, plusz a naturalis MOZGASIsebessegplusszrol^^^^)

o" az igazi ultimate:

farmer

annyi piizt ossze elhet farmolni vele, hogy mar enis tobbszor eladtam, vettem stuffokat :D es meg mindig vót piiiz(itt epen gyujtok a monkeyra) :D
  • light00
    Directx 9.0c Redistributable March 2008 AI
    aha
    (az egyhatvanas tényleg nagyon buta, kint sétálgattak amíg két katapult rommá verte a throne-t)
  • Lammer
    -.-
    (ez jobb, mint a kamu 1.60as)
  • Lammer
    jatelllleg
  • light00
    aizé. Broodmother.
    (a többi nem pók hanem bogár, hangya meg ilyenek >.<)