3856
Starcraft
-
Nuki #3416 A nők ahogy dossziéjük mögé bújnak hogy ne lássák a GONOSZT -
#3415 sorozatos DT-s szivatás oO
azért azon a bezombult csodálkozó arcokon néha olyat felröhögtem :DDD -
Nuki #3414 Na oda meg minek? :D
Szép volt a protosstól így visszajönni :o -
#3413 linkeltem lealdozottba is, megteszem ide is!
Pure vs Go.go PvT
KOTELEZO!
(iszonyat kámbekk!44, sakkbantartas megminden!negz4)
-
Nuki #3412 Fú ez nagyon dúrva volt :DDD -
#3411 hehe milyen szar lehet amikor az ikertesod ellen jatszol elesben top16ban OSLben :D
[URL=http://youtube.com/watch?v=9CuixSOuRPc]jutub, angol kommi^^[/URL]
Ultimate ZvZ, MIRROR! :D
ps1: ket remek zerg player... es ahogy ereztem... progamingben kesobb berobbano(kb egy idoben kezdtek 2005ben ugye) Practice tulnott testveren(Yellow[ARNC])... jo tudom tobb mint 20%al(ami proeknal irtozatos kulonbseg a szoros meccsek miatt) jobb ZvZben... de azert nem veletlen, hogy kespan 6ik Practice es 21ik fake Yellow :p
-
#3410 na erről beszéltem én is:D:D:D -
Nuki #3409 Elolvastam azért írtam, mert sok fellengzős szót használnak :) Azért átugorja az ember mert nem értené meg. -
#3408 Érdemes elolvasni a pdfben az Általános leírást xD
"A gépjármű üzemanyagát mágneses iontöltéssel látja el."
nem úgy volt hogy megszünteti? :DDD
De a legjobb:
"az amúgy hosszú láncból álló mágneses iontöltéssel rendelkező (most ellátta vagy volt neki?) üzemanyag molekulái kisebb részekre bomlanak,() polarizálódnak,(...)"
ha tényleg elbomlana, lehet nem élne az autód max 2 másodpercig...najó talán nem, de ha ez igaz lenne minek használnánk benzint?
Bocsi az offért, de nem bírtam ki xD (A) -
Nuki #3407 Jól érezted :P
Nem tudunk hozzányúlni a benzinvezetékhez se!!! Ezért írtam. Az egész motor előtt ott éktelenkedik egy nagy fedőlap ami megakadályozza hogy hozzányúlj a motorhoz (legalábbis utoljára egy másik renaultunknál ez volt, ennek a motorját még nem láttam, csak sejtem).
Annyira jól nem értem a kocsi felépítését 100%-osan, csak az elvét tudom nagyjából mi zajlik, meg a kémiáját szó-szó. AZ hogy hol fut benzinvezeték azt nem... (meg leírták az oldalon hogy arra kell rátenni, azért azt elolvastam) -
Nuki #3406 Ez igaz hogy senkik sem vagyunk a kermihez képest, de szerintem nem az ő dolguk hogy megnézzék mennyire igaz amit a papírban leírnak, csak annyi, hogy károsítja e a környezetet, egészséget, lenyelhető-e vagy sem, stb...
Éppen ezért amit leírtak a pdfjükben, az inkább valami halandzsának tűnt, hogy az átlagember át is ugorja. -
#3405 "
Áldom hogy nekünk olyan motorunk van, amibe csak szervíz nyúlhat bele :D"
nem is kell... bezinvezetekre kell rahackolni :D
najo amugy koszi sracok!
ezt igy hozzanemertokent is ereztem, hogy bullshit :D -
#3404 Szakemberek
"égés során vízgőz (H2O) és széndioxid (CO2), azaz két a természetben is előforduló és azt így nem is szennyező égéstermék keletkezne."
én már ezen elmosolyodtam, és sok hitelt ezért nem is adtam a szövegnek, de azért meglepett.
Véleményem(!) szerint:
A benzinnek soha nem is volt, és nem is lesz kedve feltöltődni, ugyanis nem olyan molekulákból áll. Ha a mágnes tényleg beporlasztaná, akkor az a mágnes tuti begyűrné az egész autódat is, úgy ahogy van. Ha mégis csinál valamit, akkor az kívül esik a tudásom határain :\
A vízlágyítós részhez meg egy hatalmas WTF, mert úgyis ott fog kikristályosodni a cuccos, ahol elegendő hozzá a hő, magyarul a csövön és akkor meg rátapad, és ennyi.
Hogy erre a KERMI meg a Pápa is azt mondta hogy oké, hát, nemtudom, ők tudják, nem sok vagyok hozzájuk képest, de a személyes véleményem hogy szemberöhögném aki ilyet próbálna rámsózni. Mondjuk lehet hogy csak én vagyok tudatlan :\ (nemis) :D
-
Nuki #3403 csuszi pszichológiai hozzáállása tetszik :)
Szeretnék nem "okoskodó tudományos" lenni.
Kezdeném azzal, hogy a részecskék egymással illetve a cső falával súrlódnak, igaz. Nagyon sok körülménytől függ mennyire. De ettől nem fog feltöltődni a benzin elektrosztatikailag. Nem fognak összeragadni a molekulák.
A tökéletlen égés oka nem az, hogy össze vannak ragadva a részecskék. A tökéletlen égés oka az, hogy nincs megfelelő oxigén mennyiség, más reakciók is létrejönnek azokon kívül, amiket terveztünk.
A benzinfogyasztás nem lesz jobb. A károsanyag kibocsájtás miatt teszik a rendszerbe a dugattyúk után a katalizátort.
A vízlágyítós megoldást viszont nem bírtam ki mosolygás nélkül :D
Eleve nem azért lesz vízkő mert kiválik és rátapad, hanem eleve a csőre, bojlerre válik ki! Ezt csak úgy lehet megakadályozni ha eltűntetjük a vízből a rossz dolgokat, ezt egy karika nem akadályozza meg sajnos :)
Áldom hogy nekünk olyan motorunk van, amibe csak szervíz nyúlhat bele :D
Mindent összegezve szerintem felesleges pénzkidobás.
Nem tudom ott a kerminél milyen vegyészek vagy mérnökök vannak. Lehet ugyanolyanok mint az Uri Geller sójában, akkor megértem mire bólintottak rá. (köpenybe felöltöztetett emberkék, akiknek nincs köze ahhoz amit állítanak róluk) -
#3402 már rég a gyártók raknák a verdába ha igaz lenne....;) -
#3401 off:
na kis kemikusok(Nuki, Light) :p
kamu-e?
mint szakemberek... kivancsi vagyok a velemenyetekre... ott az oldal, leiras, meg van egy pdf amiben az osszetevoi le vannak irva... engem mint ilyen teren nem jaratos eNbert erdekel, hogy tenyleg nem kamu a rizsa ami a lapra van irva... elvileg okes? vagymittomen -
#3400 Ilyet észreveszel, de arra nem gondolsz, hogy ctrl+esc vagy két gép használata stb... :) Mindegy! (Ja és azért csak most válaszoltam, mert azóta most először olvastam) -
Nuki #3399 De pont egy ilyenre írod rá hogy kötelező?! Legalább egy jó zerg alázást vártam volna tőled -
#3398 nem nagyon... de mar 34567esfelszer leirtam es mondottam volt eloben is, hogy >>>MINDEN PRO MECCSET MEGNEZEK<<< :p
(fuggo vagyok... meszaros2008er... oooize :D) -
Nuki #3397 Azt hittem nem szereted a TvP-ket :P -
#3396 assssszondod Dark Templar? :OOOoooOOoo
Lucifer vs Mercury (Proleague) PvT
egyszeruen burtalis!!!444!!negz
(vegignezese KOTELEZO!) -
#3395 nem rossz kérdés. -
kék #3394 Hali!
Olyan replayek hol láthatóak ahol több, mint 2 jétékos játszik? Pl: 2 vs 2, vagy 3 vs 3? A profik is szoktak ilyen meccseket nyomni vag ők csak 1 vs 1 felállásban játszanak? -
#3393 nalam el fog futni?
remelem lowon elszalad
(core2-8400-4gigz1066Domi-2db 9600GTOC) -
Nuki #3392 Figyelj, a tieden minden elfut Annak külön szellemi izéje van. -
Spica #3391 HÉÉ mondom 1 hónap legalább :)
ennél több is lehet.
amúgy sztem nekem több is kell 1 hónapnál: megszerzem a játékot az eleján, 2 évvel később talán már lesz gépem is hozzá, amin tudom futtatni :D -
Nuki #3390 Ki tudja mennyire lesz akkor üresjárat... :D -
#3389 Nekem már csak azért is nem, mert talán időm sem lesz annyi, hogy 1 hónap alatt végigvigyem :D de talán nekedsem :DDD -
Nuki #3388 Csak kevesen képviselnek szélsőségesen, a "darkos fíling mindenekfelett" illetve "gagyi EA kéz a játékban" gondolatokat, nekem nem csak 1 hónapig fog menni ^.^ -
Spica #3387 pedig még SC2 is jobb lesz a DOTÁnál :P:P
bár sztem attól még azért kipróbálja mindenki, nem? legalább 1 hónapig. aztán dobni a szemétbe. -
#3386 ha igy marad minden, akkor inkabb DOTA es sc1 -.-
---
Bandinak: btw ne aggodj en meg mindig kockulok a koreai pro ligakra^^ MINDEN meccset tovabbra is megnezek^^ -
#3385 Hú, hát az is biztos :D -
#3384 majd amikor jön az sc2 akkor remegő kézzel rakják a tálcára a lemezt. oszt dota off lesz;) -
Nuki #3383 PIllanatnyi fellángolás: csupán. De jó sokáig tart... -
Spica #3382 amúgy meg az eddigi SG-sek is már mind dotáznak? gondolom költői kérdésnek minősül ez. -
#3381 :D -
Spica #3380 de 2 perc különbséggel rájöttél a dolog nyitjára? :DDD -
#3379 Ja megvan, nem is gondoltam volna hogy egy parasztal kell megfogni :) -
#3378 Zerg második küldiben mit kell csinálni? Mert kinyirtam minden protoss-t és az a chrysalis meg sem mozdul, pedig azt kéne elvinni a jelzőfényhez. -