Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
hogy magyarazkodik :D:D:D

btw warez->plzdiebanhtxvmggnore <#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

koryne
Köll hozzá egy megfelelõ kártya (lehet fix memóriás, vagy bõvíthetõ). Tulképp ennyi :) Most rendeltünk ilyet 2-t, de lehet, h fogunk még, szólj és megbeszéljük :)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Dóri, Feri!!!

Elõfordulhat, hogy elég hamar szert teszek egy Nintendo DS-re. (vadiúj, boltbol véve, vásárlási utalványból, nyertük:)

Az lenne a kérdésem, hogy mivel baromi drága hozzá bármilyen játék, légyszives mondjátok el sokadszorra, mint a dedós óvodásoknak, hogy mit kell/lehet tenni azért hogy géprõl feltehessünk játékokat és úgy futtassuk!!

Köszi ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
sajnos gagyi... a prok nemhiaba nem hasznaljak -.-
van 6 targy ami most a meno a drownal... ofkorsz tuti, hogy a szengeek embereknek nincs igaza es tenyleg jo a skadi :p

szal nem mukodik es gagyi :p

Terensz
Egyébként ha nem stackelne a frost, akkor is a skadi rúrzás. 2 x 2100 + 1200 + 1250 = 6650-ért 25 allstat, turbó regen, asszem 5 hp, 200% mana, + csomó hp + mana. 3 ultiorb áráért. Kell még hozzá egy 5-ös dagon - 24sec cd - ha belefér: egy assault... és akár futószalagon is jöhet az ellen :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Néztem: a tábla szerint a drow-nál semmis a skadi, ha van frost attackja.

Döntsön a program. Ha a skadi frost effectje eltalál valakit, az egy picit villan és bekékül. Ha ez történik a frost attack/skadi használatakor is, akkor hatott mindkettõ (én kitartok emellett).

Amúgy próbáld ki, ha ranged az ellen, akkor egy travellers bootsban el tud menekülni, ha ügyes, meg van a közelben bejáró az erdõbe. Mármint ha nincs skadi. Amikor megvan, az ellen onnantól csak vánszorog, mehet akárhová, akkor is pwn lesz. (hacsak nem Obli :-))

Ha melee az ellen, akkor részben esélytelen lenne elmenekülnie a sima frost elõl, részben nem is szabad neki ezzel próbálkozni. Ha erõsebb, a drownak ígyis-úgyis befellegzett.

Terensz
Szerintem jól próbáld ki :-) Nem veszítesz vele semmit, max ha nem volt igazam, akkor a számítógépedbe bedobott pénzt visszafizetem :p

Én nem a matematika elvén írtam, hogy drow + skadi, hanem azért, mert kipróbáltam és mûködött. Tényleg 70%-kal lassít akkor is, ha a matematikusok mást mondanak (Ja, a dongó pl. nem tud repülni, mert nagyobb a testtömege, mint amennyit a szárnyai elbírnak. Szerintem ez mindenki számára hihetõ. Még a dongó is leesne, ha meghallaná4)

Lammer
"drow + skadi = -70% mov.spd."
rosszul tudod -.-

nem ADODIK ossze drownal!444 ha aktivan hasznalod a lovest akkor csak a frost SZAMITODIK!44

(csak a noobok hasznalnak drownal skadit :p)
kis lecke -.-

Terensz
Amúgy Fletcher vs Drow-t én izs megnézném, de csak úgy ha fleccsör skadira tekkelne. Kb olyan lehet, mintha 2 lajhár karatézna egymással:D

Amúgy drow + skadi = -70% mov.spd. Az ellenfél mozgására a legpontosabb kifejezés az "áll, de mintha menne".

BEAST
Nem is olyan konnyu ez a jatek mint elsore gondoltam... elso terveim szerint ragyurtam damagere/attack speedre meg mana regenre es hudepwn lettem ... aztan jott a juggernaut hos vagymi es kb 2 hitelt szoval nem artana hpra meg hp regenre is gyurni ... viszont annyi hely mar nincs :D ... neztem okos emberek strategy leirasait, de nekem nem igazan valt be ez a sok defes hps cucchalmozos mert a sebzes gagyi maradt :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
siman!!!444! raerek444negz

BEAST
ma du/este mehetne valami gyakorlos 2v2s dolog ha benne vagy :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
benak fagytok :p

latod... felhivsz, atmegyek(omg benzinkoltseg44xD) es reinstall nelkul megoldottam-e vóna-e!? <#buck>

light00
Ugyanez volt kb egy hete nekemis, hazajövök, öcsém elviharzik, én meg kapom hegyekbe hogy trójai a gépen, töltsem eztaztamazt, Nod teázik a sarokban, mondom jóvan.
Újratelepítés, és rájöttem hogy nem tudok belépni a bioszomba, nem tudom a billenytûjét :DD
Aztán elzongoráztam két percet, és megvolt. De elveszett az összes msnes szmájlim :'( <#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

BEAST
Hatoo... igazabol semmi problema mert a win kulon particion van, csak az halt meg, a jatekinstallok masik particion vannak, igy instalalni nem fogom oket ujra... a nagyon fontos cuccaim pedig teljesen kulon vinyon:) azt a fel ora win installt/driverbohockodast meg tulelem :)

Ez nem ér meg nekem winfos újrarakást... :P

BEAST
Az az igazsag hogy zsarnok nagytestver vagyok, ezert korlatozom a hozzafereset a nethez <#idiota> ... viszont este toltogettem es reggel ugy is hagytam a gepet... mire hazajottem delutan mar csak annyit lattam a kepernyomon hogy "OHNOES spyware van a gepeden de szerencsed van mert ha idekattintasz elintezheted es japan iskolas lanyokat is kapsz melle" ... orultem neki :o

Én külön cd-n tartok ilyen létszügséglet dolgokat <#smile>

BEAST
lal, meghalt a winem ... epp most telepitgetem ujra a dolgaimat -.-

... isten aldja a minden szart letoltogeto testvereket <.<

light00
naja, flecser aranyos, de 6os szint után amúgy is esélytelen veled szemben, de mivel castertámdaó vagy, bannolással sem ér sokat :D
Menj egyet felcserrel drow ellen, azt lássuk :DDD

Lammer
1v1? vagy meg eros lenne? :D
(2v2? gep ellen?)

Retró (h)arcoknak 8)

BEAST
azt hiszem beleszerettem a dragon knightba <#idiota>

D:D:D

koryne
LOÁL, Hántersz rúúúlz :DDD
Ált. isk.-ben nálunk az volt a slágerpálya ^^

Xbox Live gamertag: kilencnad

Lammer
UJ PRO MAPOK A LATHATARON!4!44

Katt4

ugye a hunters csak vicc? <#wilting><#wilting><#wilting>

Lammer
uhh toltam a gep ellen Bone flecserrel Obli ellen... (skeleton csata rulzas xD)
vegig szivatott... amikor meglett a linken szfer onnantol pwning^^
cuirass+butterfly+sange+yasha+meg egy gloves of haste(bizti kedveert)+fletcher begyorsito szkill(80%+)+sebzes plusz es ilyen geppuska vót! -----> OBLI ALLT a fountainnal+vót neki boven regenje(targyakbó)+jott ram a "LÁGSZORO" xD es megoltem, LOAL xD

Köszi ^^

Lammer
ottvan! ;)

(csak hatulrol sebezheto monszterek, ejj regi szep idok xD)

BEAST
kani server? :o ... ha starcraft akkor a jatek kieggel 2000 forint sincs, nanehogyma :O

Amugy fogalmam sincs.

jerome
A kani szerverre hogyan lehet fellépni és játszani? Próbálkoztam a regisztrálással de nem küldött mailt. a launcherrel meg szart sem érek. Ha valaki tudna segíteni akkor megköszönném.

Incubation, bûn kihagyni.
BEAST
hmm .. Lammer annyira reklamozza a dotat lehet enis meglesem valamikor :o

Kösz :)

Lammer
csak nagyon regiek vannak :C

laser squadron, es az esetleges remakejei

Aszt ismerem. Mást? :P

BEAST
fallout tactics xD ... amugy hamarosan (iden) lesz jagged alliance 3 :)

Egyik emberke a Hajráa a cset topikban érdeklõdik körökre osztott lövöldözõs játékok után, olyan után mint pl. a Jagged Alliance 2.

Gábor bácsi tud ilyet?(mert néha szoktam látni hogy játszol ilyenekkel) (vagy bárki innen a topikból)

Jóó :D
(olyan spárgát meg ujj-hajlítgatást én is tudok :D )

BEAST
a mai naptol gyakorolni fogom a kezmozdulatokat hogy egyszer pro legyek <#idiota>

gazgoblin
inviziböl szószidzs!!!4
<#banplz>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Lammer
lál4 xD

BEAST
micro training <#idiota>

Köszönök mindent :D
Akkor marad az igyekszem-jókor-letölteni elv. Ha vészhelyzet van, és valaki panaszkodik hogy lassú a net, akkor azt mondom: megoldom! <#buck>

Terensz
Vagy mégegy megoldás: kell hozzá 1 db pentium 2-es, rá linux, meg proxy server prog, és a szomszéddal megbeszélve ezen keresztül menne a net. Csak minden alkalmazásban be kéne állítani a proxy-t ami kimegy a netre, és ez elég körülményes, és szerintem otthoni hálózaton annyira kicsi haszna lenne, hogy nem érdemes vele foglalkozni, csak akkor, ha meg akarod tanulni, hogy mûködik egy server.

Terensz
Hát az így nem fog menni, hogy adott ip-nek mennyi az adatforgalma. Cmd parancsokkal sem, meg programmal sem, max annyit lehet megnézni, hogy a géped mennyit forgalmazott. Viszont van prg, amivel tudod szabályozni a saját adatforgalmadat: Netlimiter. Nem free, majd keresek olyat, biztos van. Hálózati forgalmat (ott se byte-ra, csak hogy van-e) egy fingerprint/hack programmal, az Ettercap-pel lehet követni. Ez egyelõre csak unixok alatt fut, viszont nem csak ip-re, hanem maszkra is lehet vele szûrni. Persze ha 255.255.0.0-ra szûrsz, akkor 2 teraherces proc és 512GB ram sem lesz elég, pl. egy t-online-os hálózathoz :-)

Köszi, igyekszem :P

light00
Én csak anyit tudok mondani neked, tanulgass egy-két cmd parancsot, az bõven lefedi ezeket, régebben járatos voltam benne, de így nagyhirtelen semmi nem jut eszembe.
Ez nem a legkönnyebb, de szerintem az egyik legegyszerûbb módja.

Ja és azt kifelejtettem, hogy azért vagyok ennyire macerás, mert van hogy ennek,annak be van kapcsolva a gépe, azt jelzi nekem a netscan, de azt hogy ténylegesen használatban van-e azt nem. Például otthagyja xy a gépet mert cd-t ír, aztán kikapcsolja, stb... vagy ezt is ki lehet vele eszközölni?

Mert õ ilyen internetes szakinak tûnik helpdesk meg ilyenek, tõle kaptam a netscan-t is... gondoltam õ ilyen porfi lehet ^^

A névt köszi, rákeresgélek milyen ^^

Szerk: megnéztem, és kiegészíteném egy kevéssel és háttérrel:
Olyan nem létezik, ami olyan elven, mint Feráj által adott netscan keresgél a hálózaton és ha forgalom van, azt jelzi (tulajdonképpen az általad megadott program egybeolvasztva Feriével:P )? Azért kell nekem, hogyha nincs forgalom, akkor tudok letöltögetni, mert családból, vagy szomszédok közül ha valaki internetezik akkor eléggé belassul neki hogyha én nekiállok animét töltögetni. (szomszéddal közösen fizetjük a netet, költséghatékonyság, megszorítások meg minden, tudod hogymegy mostanában)

Lammer
ahhoz miert a Ferit kerdezed? lol!

Dumeter...