3856
Starcraft
  • Lerstal
    rendben, majd valamit megprobálok, köszi!
  • Zóanagyvarázsló
    Már máshol is olvastam róla, hogy újabb VGA-kon probléma volt vele (ezért érdekes is lehet a típusa), valószínűleg a VGA vagy még inkább a drivere nem kezeli megfelelően a 256 színű módot. Talán egy custom driver segíthet.

Emellett még mindig lehetőség lehet oprendszert emulálni régebbi VGA-val (VirtualPC és társai), esetleg úgy működhet.
  • Lerstal
    oks, nem baj , mind1
  • Nuki
    Megmondom őszintén nekem is az van, és sosem volt problémám a Starcraft elindításával. Nem tudom mi lehet a baj :(
  • Lerstal
    xp
  • Nuki
    Milyen windows oprendszered van?
  • Lammer
    jah durvas volt^^

amugy! szerintem a legaranyosabb momentum az volt, amikor a 13-14 eves kis terran zseni (By.Baby) megkapta a monthly meg weekly MVPt!!!!!4

nagyon ugyes a kis srac, es zabalnivalo teremtes ^^
  • Lerstal
    sziasztok
    feltelepitem az SC+BW-t a gépre. eredetiröl. utána elinditom és kiirja h tegyem a felbontást 640x480-ra és a szint 256-ra. nekem nincsenek ilyen kicsi beállitások, ezért megprobálkoztam azzal a kompatibilitással. ott bejelöltem ezt a két dolgot amit elöbb kért. itt most meg azt irja h tegyem be a CD-t...pedig bent van. meg azzal is probálkoztam h 95/98 windows kompatibilis legyen. ezzel is kiirta..
    szal nemtudom mivan, probálkoztam crackel, loaderrel, mindennel...de nem emgy , mindig ezt irja ki v. mindig más hibát ir ki :S
    mi lehet a baj?
  • kék
    Nemsokára visszatér az "Emperor", és lesz ne mulass! :-))
    Amit Shuttle, majd Pepe ellen csinált, az egyszerűen zseniális volt.
  • Lammer
    "én fikázom divatból a magyarításokat?"
    vs
    "amúgy biztos megharagudsz ezért, de örülj neki, hogy nem sikerült :)"

kicsirigo! az egy dolog, hogy en szeretem mindenben az originalt, de el is szoktam ismerni, hogyha van esetleg 1-1 jo forditas :p

btw Kespa: BEERETT a GYUMOLCS! es az neked mar savanyu
    hehe mekkkmonttttam mar regen! Flash qrvajo terran, Prektisz qrvajo szornypléjer... akit meg a 3ik fajbol most nagyon toppon latok az Best! (SKT1 FTW!4!4) remelem o" is felkuszik majd top5be legalabb... Jaedong meg oruljon, hogy a boNbaformaban levo Prektisz meg nem vette el tole a 2ik helyet -.-

• Spica
    én fikázom divatból a magyarításokat? ezt pont a te szádból hallani érdekes, aki mindent angolul néz/hallgat :)

a koreai pontszámítási rendszert nem tudom. de mindenesetre elég szar lehet, mert csak most lett első az a nyomi :P
  • Nuki
    m1 közvetíti?

(mondjuk de jó is lenne:)

Köszi az információkat!
  • Lammer
    altalaban replays.hu-n kinnvannak az eredmenyek! (huhhh most majdnem retardalt.hu-t irtam, remelem Spica meg van elegedve velem)

Magyar valogatott menetelese eddig(sajnos eddig, mert lengyelek europa Koreaja:C )
  • Nuki
    Köszi, logikusan hangzik...

Pont nézegettem hol vannak magyarok :)

Azt viszont nem-nagyon találtam, hogy előző meccsek eredményei, pl különböző országok válogatottjai hogy szerepeltek egymás ellen (például magyarok milyenek).

Meséltétek hogy sokan átáltak Warcraftra amiatt mert itthon az SC-t már nem támogatják, (ha jól emlékszem), de ennek ellenére azért kiváncsi vagyok.
  • Lammer
    viszont illik megemliteni, hogy kis Zergzsenink Ace a gosugamers amator vilagranglistajan a 22ik! grat!
    Lista

(most verte meg Klanhaboruban a listan 10ik Fenixet!!!)
  • Lammer
    gondolom mint a tobbi sportnal a gyozelemnel kapsz pontokat...
    amiert kaphatsz pontot, ha jol tudom
    -WCG selejtezo
    -WCG-n valo reszvetel es gyozelmek
    -Proleagueben valo gyozelem(csapatverseny 1v1ei, 2v2ok nemtom hogy szamitanak-e)
    -egyeni ligakban aratott gyozelmek (MSL,OSL)
    -van 1-2 ilyen kisebb tornajuk izs, gondolom ott is a gyozelmekert

gondolom minnel jobb jatekost kalapalsz el annal tobb pontot kapsz, plusz biztos van ilyen szorzo, hogy mittomen MSL dontoben megversz valaki nagyobb nevu jatekost(elorebb levo listan) azert kapsz rakas pontot! mig mondjuk a wcg selejtezo 2ik koreben sokkal kevesebb a szorzo! valami ilyesmi lehet, de ennek majd utananaezek... HA esetleg Spica tudja leirhatna... nemtom :p
  • Nuki
    A pontokat hogy-miből számolják ki?
  • Lammer
    HAHA KESPA JULIUS!!!4!4
    FLASH ELSO!!!4 ENNYI :p

top3:
    1. Flash
    2. Jaedong
    3. Luxury (aka Practice)<- mar megerdemelte, kivalo pléjer Fékjelló ikertestvere :p
  • tbundy
    sztem elég korrekt lett, érdemes kipróbálni
  • Lammer
    nem let az annyira gagyi, csak a jo angolosoknak meg az eredetit megszoko arcoknak egy kicsit furi/divatbol fika ha valami magyar ;)
  • DJ RX7
    annyira gagyira sikeredet?
  • Spica
    amúgy biztos megharagudsz ezért, de örülj neki, hogy nem sikerült :)
  • 5c0rp330n
    WWI meccseit nem tudjátok hol lehet megnézni így utólag?
  • DJ RX7
    Magyar vizslás.
  • Lammer
    "magyarosítását" grrrrr

es ez milyen? ostoros stilusu a mouse ikon? vagy paprikas szalonnas a hattere a jateknak ha nyersz?
  • DJ RX7
    Egyébként nem dob ki semmi hibaüzenetet rákattintok a exe file-ra kb 0.5 másodpercig megjelenik a homokóra ---> eltűnik de semmi nem történik utána....
  • DJ RX7
    Sajnos ugyan ez történik az 1.0.9 patch-el is .
  • DJ RX7
    Sziasztok!
    Nem tudom, hogy vagytok vele de én csak most próbáltam ki a Starcraft teljes magyarosítását. Namármost ez nekem nem akar elindulni. Felraktam a játékot felpatch-eltem a 1.15.2-es verzióra ezek után felinstalláltam a Starcraft magyarosítását majd arra is jött a 1.15.2-es szükséges patch. Ezek szerint most mindennek kéne mennie vagy én hibáztam el valahol? Windows XP Service Pack 3-as rendszerem van.
    Segítséget köszi előre is!
  • BEAST #3428
    WWI live streamen sc meccsek lesznek most :O
  • kék
    Májusban volt egy veresége, mikor a nagy kapkodásban elfelejtette kifejleszteni a tankok ostromágyú üzemmódját. Azt hittem, rosszul látok. Majdnem vele együtt sírtam a végén, mikor kikapott. Nekem az tetszik benne, hogy mindig a végsőkig küzd, és 1 igazi kreatív játékos.

Még valami: mit jelentenek a számok, amik a 2 vs 2 versenyzők nevei után állnak? Pl: 6+1 vs 5+2
  • Lammer
    mar reg kiszolrult... volt egy jo prolig sorozata, az elozo szezonban... de sorban kiesik az egyeni ligakbol... :C meg oregedik(28 evevel mar korelnok szinte a tobbiek elott... nomeg ugye lassult is kicsit, meg az uj fiatalok nagyon boNbak stbstb)
    (amugy Boxer->)
  • kék
    Megnéztem a ranglistát, de valamit nem értek. Boxer miért nincs rajta a litán? Nincs az első 30-ban?
  • kék
    Tényleg jó volt. Nem is hittem volna, hogy eddig tart. 24 perc körül azt mondtam volna, hogy eldőlt. Stork kicsit könnyelmű volt a végén, az időkérés(?) utánni támadásnál is le kellett volna bénítsa a bázisvédőket, de nem tette. Pedig az Archonoknak könnyebb dolga lett volna. GGPlay szépen kihúzta a végéig, de ott érthetetlenül elfogyott a tudománya. Mondjuk, Stork is meglepően tanácstalannak bizonyult az időkérésnél, látszik, hogy a türelmes játék nem az erősségük. Majdnem el is szúrta, mikor a piros papok kipurcantak, csak néztem, pedig csak velük is nyerhetett volna. Azért megérdemelten nyert.
  • Lammer
    nah gyerekek!

MEGABRUTALDURVULASPÉVÉZÉ4444!!4!

Stork vs GGplay prólíg

-asszem vót minden, kiveve stasis field ...
    -igen, 1,5 ora! en vegignyomtam(ofkorsz nem fosch jutubos verzioban, hanem rendes tvripben :p)... :D
  • koryne
    LAN-nál IPX-et vagy UDP-t választasz? (UDP-t kell)
  • Cence
    elnézést tudna valaki segíteni? felraktam a gamet és hálozatba szeretném játszani (localban) de sehogysem tudom elinditani, valami miatt nem látja egymást mindegy hogy meik gépen csinálok gamet meg iesmik, valaki tudna segíteni?
  • thomasman11
    vagy ha van valami speckó dolog hogy egymás mellé rakjon (ugye triggerel ezt nem lehet mert nem ums)akkor az is jó mert az ai alapból rajta van
  • thomasman11
    üdv ! editorral kapcsolatos kérdés lenne : ha ums-be akarok ai-t akkor melyiket rakjam be hogy olyan legyen mintha sima melee-be játszanék ? azt akarom elérni hogy lanon haverral tudjunk gémelni computerek ellen csak nem tudom a megfelelő ait a computernek mert amiket én probálgattam azok szarok :S plz választ
  • Lammer
    (javitas: ha ez NEM...)
  • Lammer
    najo akkor level-up!

ELB@SZOTTUL DURVA ZvT!4!444
    Kwanro vs Really proliiiig^^

(ha ez KONTRA-ownage, akkor semmi! :D:D:D )

megvalami!

ugye-ugye anno pedzegettem, hogy Kwanro nagyon jo zerg lesz... talan Savior utodja... szepen kuszik felfele Kespan... mar 19ik!
    Tovabba!4!44 Flasht anno le lehetett lolozni... de mostmar o" dominal enyhen :p nezzetek meg az eredmenyeket 2ik kespan, iszonyat statisztikaja van... meg azt is megverte akit nem akart...

Flash->new emperor!
    (Kespa junius 2008)