Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
baratom nojjel fel... es inkabb nezd meg te is, hogy a nalad 30X jobbak hogy kenik(MYM, TEG esatobbi teamek) mert neha TOLUK lesni NEM SZEGYEN...
folyamatabra:
-elslattyogtam pro forumokra...
-eléolvasgattam az igazi PROK milyen build orderrel nyomjak, hogy genkelnek, nyukolnak mi a velemenyuk rola(egesz jok, nagyon nem ugy van, ahogy te "pro" beallitani akarolod-e!) stb... es kicsit zanzasitva bar de torve nem, tobbe-kevessbe a tanacsokat megfogadva de kiprobaltam Liont...
-vegeredmeny ismert... par masodpercenkent osztottam az ezres sebzesket... ennnyi... jadetebiztosanjobbantudod LOL! 😄
(btw inkabb DOTA toopikba flemelj es ne ide... htx) 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Aki akar jöhet (jöjjön) Starcraftozni (az alap) velünk Hamachin!
Idáig ketten vagyunk haverral (még viszonylag kezdõk). Szívesen várunk érdeklõdõket!
Hamachi verzió: 1.0.1.3 (ez a legjobb)
Starcraft verzió: 1.15.1 (patchet tudok küldeni)
Hálózati név: scHUN
Hálózati jelszó: 2008
Jöjjetek!
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
axe nak 2 vanguard kell és gg
yurneronak lifesteal, battlefury meg mkb és gg, akkor az ultija, ami 10 utes ugye sebzi a korulotte levoket, majdnem 50%-cal critel, ami ugye jon lifestealba is vissza, meg a mellette levok is megkapjak a critet, gyakorlatilag halhatatlan
tud chargolni, át megy mindenen és max sebességgel fut, mikor eléri az ellenfelét akkor stunol
passive skillje, hogy gyorsabban ut es fut
meg egy passive skillje, hogy 17% asszem hogy stunol es elore lok egy kicsit
ultija, hogy odateleportal melled, es beledut egy hatalmasat, ami perrsze stun is
treads(str), s&y, mkb, hot -> gg
éjjel nappal dotázom : )
-Savior kettos vereseggel (elso meccsen csunyan lerapelve*, EZ ANNYIRA FINOM<#finom>#finom>) check!<#eljen>#eljen>
-Best kettos gyozelemmel ment tovabb, SKT1 RULZAS! check!<#eljen>#eljen>
-meg Nada is tovabbment(ujonc Spear lerapelve** checksok 😄) 2ikkent4444NEGZ44!! check!<#eljen>#eljen> perfekto!4 😉
MUHAHHH <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
*raadasul az ujonc Spear ellen KATTY!
** KATTY IDE ISch!44
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
btw mindenki tudja, hogy mindennek van ellentete/kántere... hisz akkor mindenki csak 1 heroval jatszana -.-
(mennyiert hasznalnad a "valasz erre gombot" funkciot? ritka idegesito, hogycsak "beszelsz" a levegobe -.-)
Max 2v2-ben, Lion(+dagon5, + refresher) + Pugna (+sok páncél, +black kingbar, +tarrasque) fossá núkol 2 melee-t. Bár akkor már Lion helyett Obsi destroyert vagy Bane"a" elementált tenném be a núk-csapatba.
Szóval valszleg nem jól kombóztál a bloodseekerrel :-)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
tetszett volna, ha nem melee... igy eselye sincs a rangedek ellen... plane egy levegobefeldobosbenitos+4ikszintudagonos+refreshorbos+(erositett)ultis demon witch ellen :C
...has killed himself...
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 😄
btw revenant tetszik eddig a legjobban a szkordzs oldalrol^^
-sajat vellámja amit szetszor jol
-ultija ami allandoan sebez folyamatosan (vellám)
-veszel egy mjolniiirt (ugye nem kell bemutatni)
(nem beszelve a frenzyrol, plusz a naturalis MOZGASIsebessegplusszrol^^^^)
o" az igazi ultimate:
farmer <#idiota>#idiota>
annyi piizt ossze elhet farmolni vele, hogy mar enis tobbszor eladtam, vettem stuffokat 😄 es meg mindig vót piiiz(itt epen gyujtok a monkeyra) 😄
aha<#idiota>#idiota>
(az egyhatvanas tényleg nagyon buta, kint sétálgattak amíg két katapult rommá verte a throne-t)
(ez jobb, mint a kamu 1.60as)
(a többi nem pók hanem bogár, hangya meg ilyenek >.<😉
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De pók az überbeszt 😄
Dáviddal 2v2, pókkal 24 perc alatt elvertem(ük) a két gépet egyedül pwnolva, esélyük nem volt ellenem, valami 18/3/nemtudommennyire zárult végül 😄
btw!
ezt csekkoljatok4444
Demon witch, kezd tetsziekni^^
sebzese enyhen gagyi, DEEE!!!
-Kek bot erositi az ultijat
-4ik szintu dagon
-plusz refresher...
TOTAL pwnage^^
(pont mentem volna haza osszerakni a linken osszetevoit, erre nyerek 😄)
(és inkább Dotázok, igen...)
Dóri&Feri:
Na végre, megvan a DSünk, (igen, nekem a szarrá warezolt két dvdnyi jatekkal) és már a nagy tesztelgetés közben nagyon oltottuk egymást Super Marioval 😄DD
Nagyon bejövõs, sok pénz, de nagyonnagyon megérte.
Amúgy a karimra rakott a srác vmi windows utánzatot, azt majd leszedem, csak nem akarom tönkreverni a karit.
(fúú, a következõ lankor...^^)
Ugye, hogy a fess fiatalember-képû Butcher nem is olyan rossz? Mondjuk a kampót elég nehéz irányítani, de ha összejön, az ellenségnek kampó.
gep ellen nyomtam egy Butcheres(es tenyleg durva 😄) tortenetet4!44 NEcrolic ellen voltam... kis genyo lenyeit idezgette(nem nagyon tudtam hozzaferni, de nem az a lenyeg) ami a burtal, hogy a vegen 5333 HPja volt a kis abomimnak^^ nagyon oltas volt^^... berohantam a fagyott tronhoz es pikk-pakk ledaraltam 😄😄😄 ilyen stabil 400 koruli sebzessel^^
tiszta csáknorisz feeling 😄😄😄😄😄😄
Dee igen, Jugger elég jó tud lenni, fõleg a körbepörgõ rúgásával, izé, vágásával (emiatt mondjuk nincs szüksége Battlefuryra, de a sok damage az attól még jóljön) 😄
Elõre is köszi!
Lássuk csak:
+20 armor, ami kb 30%os damage reductiont ad. Ez nagyon jó, a creepeket max kimikrózod.
Az ellenfélre tudsz tolni egy mp-ként sebzõ átkot, ami elég sokat is sebez. Ezt ahogy lemegy a CD, használni érdemes.
Az ultijával gyakorlatilag 600 Hp alatt azonnal ölsz. Nagyon nehéz figyelni, hogy ezt kivédd, úgyhogy az Axe egy különösen jó hõs.
Tehát igazából a mana regen nagyon fontos neki (Basilius vagy a Refreshelõ gyûrû). Az armort meg azért, mert a több mindig jobb. Kb ilyennek képzelném Axe-ot.
Juggernauttal pedig trükk: mindig kergesd el hátra a hõst a creepjeitõl, és amint egyedül van, leultizod, és neki annyi. Instant kill.
szerinted?
Ezert most elkezdtem Juggernautozni, hatha ezzel jobb leszek 😄
NEM TEVEDEK... most 20adszor irjam le, hogy a DROWNAK szar??? erted...
-.-
És annyiban igaz, hogy nem stackelõdik, de a drownak lifestealen kívül semmilyen orb effektje nem lehet, ha frostol.
Ja és BEAST: Karakterépítéseket érdemes nézegetni, és ha az épp nem jó, legalább tudod kombinálni, és a kedvenc hõseidnek ki tudsz hozni nagyon jó itemeket, de ehhez tényleg az kell, hogy azokat átnyálazod&átgondolod abban mi a jó és mi nem.
Lammer majd kesobb ma jatszhatnank ha leszel, 5-6 fele vegzek a dolgommal :o
Amugy pcs mass effect topicban jol megmagyarazta valaki hogy az sc, es ugy altalaban a rtsek nem jatekok mert nem te jatszol csak nezed mi tortenik xD