Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
lol! birom amikor egy hunpub arc osztja az eszt 😄DDDdDDD
baratom nojjel fel... es inkabb nezd meg te is, hogy a nalad 30X jobbak hogy kenik(MYM, TEG esatobbi teamek) mert neha TOLUK lesni NEM SZEGYEN...
folyamatabra:
-elslattyogtam pro forumokra...
-eléolvasgattam az igazi PROK milyen build orderrel nyomjak, hogy genkelnek, nyukolnak mi a velemenyuk rola(egesz jok, nagyon nem ugy van, ahogy te "pro" beallitani akarolod-e!) stb... es kicsit zanzasitva bar de torve nem, tobbe-kevessbe a tanacsokat megfogadva de kiprobaltam Liont...
-vegeredmeny ismert... par masodpercenkent osztottam az ezres sebzesket... ennnyi... jadetebiztosanjobbantudod LOL! 😄
(btw inkabb DOTA toopikba flemelj es ne ide... htx) 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Relax99
Szevasztok!

Aki akar jöhet (jöjjön) Starcraftozni (az alap) velünk Hamachin!
Idáig ketten vagyunk haverral (még viszonylag kezdõk). Szívesen várunk érdeklõdõket!
Hamachi verzió: 1.0.1.3 (ez a legjobb)
Starcraft verzió: 1.15.1 (patchet tudok küldeni)

Hálózati név: scHUN
Hálózati jelszó: 2008

Jöjjetek!

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

magus
juggernaut és axe az a két hõs, aminél akár ki is léphetsz a játékból ha nem egy totál hülye kezében van

axe nak 2 vanguard kell és gg
yurneronak lifesteal, battlefury meg mkb és gg, akkor az ultija, ami 10 utes ugye sebzi a korulotte levoket, majdnem 50%-cal critel, ami ugye jon lifestealba is vissza, meg a mellette levok is megkapjak a critet, gyakorlatilag halhatatlan

magus
ja bneten megtaláltok nudazz néven, ha gondoljátok : )

magus
lion igazi noobhero, az egesz jatekban 2 percenkent van szerepe, mikor elsuti az ultijat, es ennyi. az ultija kesobb semmit sem er, csak ha boostoolod agahnimmal meg dagonnal, viszont akkor ertelmet veszti a hex, amihez ugye kene a guinsoo. nagyon pew pew hero, imadom levadaszni

magus
barathrum

tud chargolni, át megy mindenen és max sebességgel fut, mikor eléri az ellenfelét akkor stunol
passive skillje, hogy gyorsabban ut es fut
meg egy passive skillje, hogy 17% asszem hogy stunol es elore lok egy kicsit

ultija, hogy odateleportal melled, es beledut egy hatalmasat, ami perrsze stun is

treads(str), s&y, mkb, hot -> gg

éjjel nappal dotázom : )

Lammer
ohhhh B csoport OSL 16ba jutas... ennel szebb nem is lehetett
-Savior kettos vereseggel (elso meccsen csunyan lerapelve*, EZ ANNYIRA FINOM<#finom>) check!<#eljen>
-Best kettos gyozelemmel ment tovabb, SKT1 RULZAS! check!<#eljen>
-meg Nada is tovabbment(ujonc Spear lerapelve** checksok 😄) 2ikkent4444NEGZ44!! check!<#eljen> perfekto!4 😉

MUHAHHH <#eplus2><#hehe>

*raadasul az ujonc Spear ellen KATTY!
** KATTY IDE ISch!44

Lammer
Ha a modik le nem lovik... DOTA TOPIK ^^

tehat akkor folyt.kov ott :p

light00
Hát, ha már mozgásra hajazol, akkor ott egy lámpásos kancsó, valmilyen spirites, nem jut eszembe, neki beteg movespeedje van, de a nagyon állat a troll warlord, ami uiverzális lény, annak tényleg nincs kántere, max jobb a játékos 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Lammer
jol komboztam, csak megpkaptam a kántörjét... :C
btw mindenki tudja, hogy mindennek van ellentete/kántere... hisz akkor mindenki csak 1 heroval jatszana -.-

(mennyiert hasznalnad a "valasz erre gombot" funkciot? ritka idegesito, hogycsak "beszelsz" a levegobe -.-)

Terensz
Demon Witch ellen tényleg nem a legjobb, az ellen jó pl. Void. A dota hõsök legjobbjai nem "általánosan jók" (bár van olyan is), hanem típusok ellen. Bloodseeker pl. STR/AG hõsök ellen jóag. Vagy pl. Demon Witch ellen is lehet egész jó, ha Lion hagyja farmolni. Ha összejön: csuka, 1 linken, 2 hood , 2 fury, vagy csuka ,1 linken, 1 hood, 2 fury , 1 hyperstone - esetleg cuirass - Lion mehet is haza, kap egy szabadnapot, de hogy nem lesz övé a meccs (akármit is vegyen) az tuti. Kalkuláld be, hogy ha ellenséges creepek vesznek körbe 2 furyval kb 2-3 mp-enként kapsz mondjuk 4 * 600 * 0.2, azaz kb 500 HP-t, csapod Liont és hullanak a creepjei :-) Én kipróbáltam, az 1700 hp-t (ami nem sok) nem tudta a gép leverni rólam, annyira gyorsan szedtem vissza.

Max 2v2-ben, Lion(+dagon5, + refresher) + Pugna (+sok páncél, +black kingbar, +tarrasque) fossá núkol 2 melee-t. Bár akkor már Lion helyett Obsi destroyert vagy Bane"a" elementált tenném be a núk-csapatba.

Szóval valszleg nem jól kombóztál a bloodseekerrel :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Lammer
bloodseekerrel akarhogy komboztam, az egy fospuNpa volt :C
tetszett volna, ha nem melee... igy eselye sincs a rangedek ellen... plane egy levegobefeldobosbenitos+4ikszintudagonos+refreshorbos+(erositett)ultis demon witch ellen :C

Terensz
Sangeyasha + fervor pedig kevés ahhoz, hogy elmenekülj vele a bloodseeker elõl :-) +44% movementspeed ruláj!

Terensz
Ja revinek szerintem nem a majomkirályrúd kéne, hanem egy jó cranium. Kb mp-enként 2 mp-re stunnol vele.

Terensz
Találtam egy jó herot: Bloodseeker. Az a durva vele, hogy ha az ellen HP-ja 40% alá csökken, akkor + 44!!% movement speedet kap, és látja a minimapon. Most jön a 4: ha ilyenkor az ellenséges hõs windwalkol, te nem látod, de a bloodseeker betargeteli :-) Ja, és nem kell neki mask / vladimirs / helm / satanic, akkor is õ rabol a legtöbb hp-t. 2 battlefuryval pillanatok alatt kapja vissza a hp-ját, szóval ez a lrevenantos kép pl. sosem alakulna ki, mert nem a mjollnirra, de még a javelinre sem jönne össze a lóvé4 :-P

Lammer
LOAL!!!!

...has killed himself...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 😄

btw revenant tetszik eddig a legjobban a szkordzs oldalrol^^
-sajat vellámja amit szetszor jol
-ultija ami allandoan sebez folyamatosan (vellám)
-veszel egy mjolniiirt (ugye nem kell bemutatni)
(nem beszelve a frenzyrol, plusz a naturalis MOZGASIsebessegplusszrol^^^^)

o" az igazi ultimate:

farmer <#idiota>

annyi piizt ossze elhet farmolni vele, hogy mar enis tobbszor eladtam, vettem stuffokat 😄 es meg mindig vót piiiz(itt epen gyujtok a monkeyra) 😄

light00
Directx 9.0c Redistributable March 2008 AI
aha<#idiota>
(az egyhatvanas tényleg nagyon buta, kint sétálgattak amíg két katapult rommá verte a throne-t)

Lammer
-.-
(ez jobb, mint a kamu 1.60as)

Lammer
jatelllleg <#idiota>

light00
aizé. Broodmother.
(a többi nem pók hanem bogár, hangya meg ilyenek >.<😉

BEAST
ooo, nemertem :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
normalis AI nem kell?

Lammer
melyik pok?

BEAST
en meg 1v1ben levertem egy normal ai-t ugy hogy egyszer sem haltam! ... igaz o sem 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

light00
Lion bitch? Jóféle, szeressük^^
De pók az überbeszt 😄
Dáviddal 2v2, pókkal 24 perc alatt elvertem(ük) a két gépet egyedül pwnolva, esélyük nem volt ellenem, valami 18/3/nemtudommennyire zárult végül 😄

Lammer
ejjj warez :|

btw!

ezt csekkoljatok4444

Demon witch, kezd tetsziekni^^

sebzese enyhen gagyi, DEEE!!!
-Kek bot erositi az ultijat
-4ik szintu dagon
-plusz refresher...

TOTAL pwnage^^
(pont mentem volna haza osszerakni a linken osszetevoit, erre nyerek 😄)

light00
igen, igen? gyere este birkózzunk<#gonosz1>
(és inkább Dotázok, igen...)

BEAST
fujwarez :p ... inkabb dotazzal -.-

light00
a mai napról csak annyit: jeeeEEEeee^^^^
Dóri&Feri:
Na végre, megvan a DSünk, (igen, nekem a szarrá warezolt két dvdnyi jatekkal) és már a nagy tesztelgetés közben nagyon oltottuk egymást Super Marioval 😄DD
Nagyon bejövõs, sok pénz, de nagyonnagyon megérte.
Amúgy a karimra rakott a srác vmi windows utánzatot, azt majd leszedem, csak nem akarom tönkreverni a karit.
(fúú, a következõ lankor...^^)

light00
jaja, az égigérõ szent vasbráner 😄

Terensz
Elmegy, bár nem egy Last Ninja :-P

Ugye, hogy a fess fiatalember-képû Butcher nem is olyan rossz? Mondjuk a kampót elég nehéz irányítani, de ha összejön, az ellenségnek kampó.

Csacsis
Legkirályabb játééééééééék!!!!!!!!!!!!!!

(na ez aztán értelmes hozzászólás volt tõlem)

Lammer
FERÁJ!!44

gep ellen nyomtam egy Butcheres(es tenyleg durva 😄) tortenetet4!44 NEcrolic ellen voltam... kis genyo lenyeit idezgette(nem nagyon tudtam hozzaferni, de nem az a lenyeg) ami a burtal, hogy a vegen 5333 HPja volt a kis abomimnak^^ nagyon oltas volt^^... berohantam a fagyott tronhoz es pikk-pakk ledaraltam 😄😄😄 ilyen stabil 400 koruli sebzessel^^

BEAST
<#zavart1>

Lammer
nekem igeret kell es nem bizonyitek... o" vagy forditva? 😄

light00
De az Axe hatás mindent visz 😄

koryne
Oks!

Xbox Live gamertag: kilencnad

Lammer
"porgorugashoz"
tiszta csáknorisz feeling 😄😄😄😄😄😄

BEAST
battlefury jo mert kell a sok mana az ultihoz meg a porgorugashoz 😄😄 meg a damage es a cleave passiv is joak, foelg mert igy nem kell porgorugni a creepeket es igy manat sem pazarol a hos rajuk 😊 😊

light00
Ez igaz, de így az elején nagy öléseket lehet véghezvinni. 😊
Dee igen, Jugger elég jó tud lenni, fõleg a körbepörgõ rúgásával, izé, vágásával (emiatt mondjuk nincs szüksége Battlefuryra, de a sok damage az attól még jóljön) 😄

BEAST
Az az atok cucc addig marad rajta amig nem ol, az elejen meg jo mert nem 2 hitel creepeket, de a vegere hiaba sebezne jol az atok, egy utessel fel terkepeket takaritanak ki a hosok :d ... tenyleg jo a sok armor meg az ilyesmi, de most hogy megneztem a juggernautot megint szerelmes lettem XD ... hyperstone + butterfly + battlefury = pew pew 500as "aoe" critek 😄

light00
Jah, pontosabban, ha majd rendeltek, légyszi kettõt, mert nagy valószínûséggel közösen teszünk rá szert 😊
Elõre is köszi!

light00
Az axe elég ügyes hõs, 1v1be pláne!
Lássuk csak:
+20 armor, ami kb 30%os damage reductiont ad. Ez nagyon jó, a creepeket max kimikrózod.
Az ellenfélre tudsz tolni egy mp-ként sebzõ átkot, ami elég sokat is sebez. Ezt ahogy lemegy a CD, használni érdemes.
Az ultijával gyakorlatilag 600 Hp alatt azonnal ölsz. Nagyon nehéz figyelni, hogy ezt kivédd, úgyhogy az Axe egy különösen jó hõs.
Tehát igazából a mana regen nagyon fontos neki (Basilius vagy a Refreshelõ gyûrû). Az armort meg azért, mert a több mindig jobb. Kb ilyennek képzelném Axe-ot.

Juggernauttal pedig trükk: mindig kergesd el hátra a hõst a creepjeitõl, és amint egyedül van, leultizod, és neki annyi. Instant kill.

Lammer
te meg olvasd el, hogy en vegig a drowra irtam... -.-

szerinted?

BEAST
Olvastam par uj leirast az Axe hoshoz, eddig damagere + mana regenre mentem, egesz jol oldokoltem, a leiras szerint damage reductionre meg armorra/hpra kell emnni es csak helix spamelni az ellent ... valoban jo creep olesre, de sajnos 1v1ben kb eselytelen hos ellen, mert kell a sok creep korulottem hogy procoljon a helix 😞

Ezert most elkezdtem Juggernautozni, hatha ezzel jobb leszek 😄

light00
Ne légy hülye, inkább olvasd el mit írok. Te legagyiztad a skadit (nem a drowval, hanem általánosságban!), én meg mondtam, hogy pedig nagyon jó és sokat használt item, mert stb., olvasd lentebb.

Lammer
uberloal 😄

retardland rulz >.<

Lammer
"Ebben tévedsz, a Skadi nagyon jó item"

NEM TEVEDEK... most 20adszor irjam le, hogy a DROWNAK szar??? erted... >>>DROOOOOOOOOOOWNAK...<<<

-.-

light00
Ebben tévedsz, a Skadi nagyon jó item, de megfelelõ(!) hõsnek. Ilyen pl a Goblin "kurvaanyád" Techies. Az neki nagyon imba.
És annyiban igaz, hogy nem stackelõdik, de a drownak lifestealen kívül semmilyen orb effektje nem lehet, ha frostol.

Ja és BEAST: Karakterépítéseket érdemes nézegetni, és ha az épp nem jó, legalább tudod kombinálni, és a kedvenc hõseidnek ki tudsz hozni nagyon jó itemeket, de ehhez tényleg az kell, hogy azokat átnyálazod&átgondolod abban mi a jó és mi nem.

BEAST
helloszia :o

Lammer majd kesobb ma jatszhatnank ha leszel, 5-6 fele vegzek a dolgommal :o

Amugy pcs mass effect topicban jol megmagyarazta valaki hogy az sc, es ugy altalaban a rtsek nem jatekok mert nem te jatszol csak nezed mi tortenik xD