45528
-
#5186 :D -
#5185 Ez nagyon loál -
#5184 smicik adjunk neki!!!!! :D:D:D:D -
#5183 Hogy néz ki az asztalod vazze'???!!!
Ha úgy kérdeznénk, akkor pont jó lenne a deszktopja!:D -
#5182 csak a tenger háborog!!
[HÁBOROG] -
#5181 neháboroggyámánannyitmertrosznézni -
#5180 Én?? Hol szótam be?? Kinek?? -
#5179 Ha neki ez tetszik, hát használja így, szíve joga csak nemkéne már minden háttérváltoztatásnál belinkelni egy képet az asztalról mer változott...meg, hogy "most ilyen", holnap meg, "mostmeg ilyen", aztán sorba. És egyáltalán nem lényeg a procievő szar "mittoménmilyen" progi! -
#5178 akkor meg neszójbe :P -
#5177 Nekem sincs és én is "teljes életet élek" hidd el...meg semmi desktop tuning szar kütyü.... -
#5176 "Esik a szinvonal"... mint ha meg lenne szab va hogy: "ennel szarabb asztalkép nem lehet belinkelve"... nem szinvonalra megy...... es nem is arra hogy HUDEJO nekem van a legklafabb deskem mert hat kilo csillivilli meg minden van rajta, igaz 2 perc mire megnyit egy ablakot mert 100% procit meg memoriat eszik de nembaj! -
#5175 pfff. nem mindenkinek van tele memorialassito teljesen felesleges infos SAMURIZEal meg a faszomtudja mivel... nekem sincs samurize meg is teljes életet élek... -
#5174 Mert már unalmasak és az utóbbi időkben nagyon esik a színvonal. -
#5173 pff
mér kéne már extra ????
az a kértdés hogy néz ki az asztalod.....
-
#5172 Ezen most mi az extra?? -
tmate6 #5171
nekem most ilyen -
Gear #5170 kösz..megtekintem. -
#5169 Nameg átfesteném a tálcát... -
#5168 Szép, de a helyedben más ikonokat tennék be. -
#5167 Htx! -
#5166 asztal, jobbgomb, megjelenés, speciális és ott ami nem tetszik olyan színűre fested, amilyenre akarod. -
#5165 Én észre se vettem azelőtt, hogy nekem a theme-k húzták le a gépet. Stylexp is meg a windowblinds is. Alap theme-el is teljesen jó, és hát fényévekkel gyorsabb a gép ami a legfontosabb :) Ja amúgy nekem is 256mb ramom van (333mhz-es ddr). -
#5164 Thx! :)
"azt úgy tudod színezni, ahogy akarod" ---> Ezt hol s hogy? :)) -
#5163 A samurize.atw.hu -n van egy leírás a gyik-ban (hogyan készítsünk analóg órát v. vmi hasonló címmel). Azt olvasd el, hasznos írás! -
#5162 Na elkezdtem csinálni egy saját konf.-ot. Kicsit kezdetleges még, de berakom, hogy eddig milyen. Tippeket, ötleteket várok hogy min kéne javítani. Milyen szineket kéne használni...stb. Nem igazán értek hozzá.
-
#5161 Nekem Style XPvan, aztán semmivel nem lassab mint előtte, pedig most csak 256ram van a gépben -
Gear #5160 Win-en. -
Gear #5159 Bár tény hogy leggazdaságosabb ha semmi skin nincs a winwen:P -
Gear #5158
"nem kell a progit futtatni csak addig amíg beállítod" -
#5157 #5152 -
Gear #5156 StyleXP nem ok?abba vannak egész jó témák.Rendszer erőforrást sem zabál,mert nem kell a progit futtatni csak addig amíg beállítod. -
Gear #5155 Tök jó hogy leszedtem ugyanezt(#5151) az analóg órát de nemtudom beüzemelni,meg mutatók sincsenek.tök béka vagyok ...lehet lenyulom én valaki confjából...eztaszégyent. -
#5154 Jó, de majd megunod :DDD -
#5153 Szerintem tedd classic win' stylera és akkor azt úgy tudod színezni, ahogy akarod, de széplett! :) -
#5152 Visual styelt nem tettem fel mert akkor már tényleg sok memot zabálna... -
#5151 Unatkoztam. Feltettem ezt a samurize csodát. Kb 20 perce van fent a gépemen. Egyik konfigból lenyultam ezt-azt és csináltam egyet. Íme:
-
#5150 "kész!
mit szóltok ? :)"
Szar!
[viccel] -
#5149 Pedig tényleg segítettem volna, csak neked... :D -
Gear #5148 Nemvalószinü. -
#5147 samurize: olyat lehet csinálni hogy egy pár objekt az asztalhoz ragad és egy meg mindig legfelül van ?