45528
-
metlogen #6890 szóval ilyen -
metlogen #6889 -
metlogen #6888 -
metlogen #6887 bár nem tudom hogy itt a hőmérséklet mutató felett nekem üresek a rublikák,hogy annak ilyennek kelle -e lenni -
metlogen #6886 köszi szépen a segítséget -
Aspyrin #6885 -
#6884 ugyanúgy a weather2004.ini -ben tudod átírni ezeket. de ha minden úgy megy most, ahogy neked tetszik, akkor nincs rá szükséged. -
metlogen #6883 na már írni se tudok a nagy izgalomtól :)) -
metlogen #6882 megvan működik,de amit ide írtál azt nem nagyn tudok vele mit kezdeni
ja, és ugyanott
CustomLanguage=Hungarian
és választasz egy ikonszettet, és azt is szintén a .ini-ben beállítod.
-
#6881 nincs igazán látnivaló meg eye candy nálam, csak az alap weather plugint rajzolgattam át, meg beállítottam arra, hogy több várost kezel le -
metlogen #6880 ok megvan sikerűlt :))) -
#6879 htx -
#6878 nice -
#6877 netre ki kell ereszteni a programot
beírod, hogy city - Budapest
a többi üres
és kiad 2 találatot.
ha a te városod nincs benne, akkor keress egy közeli nagyobb települést.
másik lehetőség, hogy felmész a weather.com -ra, ott rákeresel a városra, és amikor kiadja az adott város időjárását, akkor fent az URL-ben megtalálod ugyanúgy a 8karakteres kódot. -
#6876 -
metlogen #6875 find location id:
city name:
state(optional):
country optional:
na ide akármit írok nem fogadja el -
#6874 ez nem egyszerű? :DDDDDDD hát tudod... -
metlogen #6873 köszi,leszedtem aztnán megpróbálom
húúúúúú nem lessz egyszerű -
#6872 Nahát, pont ezt akartam írni :o] -
#6871 ja, és ugyanott
CustomLanguage=Hungarian
és választasz egy ikonszettet, és azt is szintén a .ini-ben beállítod. -
#6870 mert át kell állítani a várost :D
plugins/weather2004.ini
[LocationID]
DefaultLocationID=HUXX0002
ez például Budapest, de a Find Location ID.exe -vel bármelyik másik várost kiadja neked
-
#6869 samurize
weather2004 0.981
rtfm, aztán egy kis móka a config editorral :)
-
metlogen #6868 bejön a időjárás mutató csak nem magyarúl,hanem San Diégo ba mutatja az időjárást -
#6867 Lássuk! :) -
#6866 Aigner Szilárd, reggel este. (readme fileok sem véletlenül vannak) -
metlogen #6865 valaki segitsen má :) hogyan lehet beállítani az időjárást,és mit
töltöttetek le hozzá.
köszi köszi köszi..... -
#6864 grafika szerkesztése -> grafika hozzáadása ->kép -
metlogen #6863 hahó kezdem pedzegetni a dolgokat,csak azt nem tudom hogy lehet kirakni a tv műsorok elé a csatornák jeleit -
#6862 Power gomb a gépen...aztán start menü - Programok - Samurize - Client
:D -
metlogen #6861 most már letöltöttem a minden nyavaját hozzá,és bemásoltam a pluginokat és skineket,de hogy indul el az egész, -
#6860 szerintem sokan örülnének neki, tedd közé miről is van szó :) -
#6859 ja, azóta átírtam egy kicsit, nem kell csomó instance, szépen 1 van, ami ide-oda kapcsolgat :) -
#6858 najólvanámmár!
Legközelebb nem segítek :D -
#6857 dehogy ért hozzá, csak egy script kiddie :D -
metlogen #6856 hát ha van valakinek egy kis türelme elmondhatná az egészet elöről mert foglamam sincs mit kell csinálni és hogy hol kezdjek neki,mert
rohadt jól néz ki egy-két aszal
köszi -
#6855 JA?! meg hogy lehet a d,c meghajtókat meg a memórát hogy digitálisan (vagy hogy) mutassa -
#6854 azt nem tuttam megcsinálni hogy hogy lehet a tv adókhoz olyan csíkot
azt + tudtam csinálni hogy ott legyen az a szürke valami csak azt nem tuttam megcsinálni ami a két műsor között van azt a fehér csíkot hogy lehet megcsinálni? -
#6853 -
#6852 samurize.atw.hu, itt minden le van írva. (vagy kérdezd Vinylt, Ő ért hozzá) -
metlogen #6851 Hello
Meg tudná mondani valaki hogyan lehet ilyen frankón megcsinálni az asztalt,hogy ilyen jól nézzen ki ,meghogy mutassa a műsört meg ilyenek
köszi