Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csum666
ahha

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

cSuwwi
Ajánlom a figyelmedbe ezeket a hozzászólásokat: #3401 ill. #3398...

shit happens

csum666
Hoyg tudom megcsinálni samurizzal tv mûsort?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Cracker-kölyök
Themexp minden!

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

hu ecsém, egy kicsit télleg visszaolvas6nátok mielõtt kérdeztek, ert minden nap van egy uj arc, aki megkérdi ugyanazt.. vegyetek példág : nekem fenn van a progi, mert visszaolvastam !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cSuwwi
Semmi extra. Felrakod a motherboard monitort, majd a samurize felismeri, hogy telepítve van...

shit happens

QuippeR
procihõmérsékletet úgy tudod kiíratni, hogy a Motherboard Monitort felrakod. de ehhez nem értek, szóval nem tudom, hogy mit kell pontosan csinálni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

VinylToy
Kedves Betonbokor, rem és társai!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Slayerboy
BIOS

Voltam zárás előtt. _______________

Emberek! A proci hõmérsékletét hogy kell kiíratni?? Kell valami plusz???
Hali!
Érdeklõdnék, hogy mien progival lehet +csinálni ezeket a fénylõ,áttetszõ domború hatást keltõ TV ikonokat?
hen-tes
merrõl szedted ? 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
lol 😄D
nem rossz 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Cracker-kölyök

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

Pyx
tényleg szépek, marad, hitx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

andr.net, cracks.am

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Jano
Elvesztettem a dobozát, amin a serial volt. ..C

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pyx
banana explorert nem?

Jano
Én is azt használom otthon.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pyx
egyetértek! többi browsert pont ezért nem birom...

cSuwwi
A nevében is benne van. MyIE2. Ez az IE böngészõ, csak egy kicsit felvértezve. 😊 Én nem vagyok oda az Operáért, és a Netscape-ért, mert a honlapok nagy részét IE-re optimalizálják. Akkor már nézzen ki rendesen, ne legyen szar.

shit happens

Pyx
ez hasonlo mint opera? mindegy, majd kiprobálom..

cSuwwi
Jó, de ha van lehetõséged választani, akkor már inkább egy freeware progi. 😊 És tényleg jó, nem véletlenül használom. Ha a netcaptor jobb lenne, akkor azzal nyomulnék.

shit happens

én Netcaptort használok, azis egy ablakban nyit meg mindent, übeercooool progi, de enm freeware, szal ha vkinek kell crack 😛

Pupcika
és hol vannak a halak?
gép az akváriumban és a halak meg a monitoron... 😄

cSuwwi
próbáld ki. Ha sima explorert használsz, akkor 1000x jobb. 1 ablakban nyit meg minden oldalt, jól mûködõ popupkiller, stb. És Freeware! 😊

shit happens

hen-tes
myie ? 😊
az jó

Hi!
A le és feltöltéskez milyen plussz kell
?
Barpi
Miért van az, hogy nem frissülnek a hírek, meg az idõjárásnál a hõmérséglet? Tegnap még ment, ma meg áll!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

cSuwwi
még ahhoz sem. keresés után egybõl stop, és akkor müxik 😊

shit happens

Pyx
csak a kereséshez kell a reg

hali
ooo, nem csak akkor lehet letolteni ha regelve vagy?

www.napisajto.hu

Pyx
hát tegnapelött még ment..

minek akarsz reggelni ?

hali
csak nekem nem megy a regisztracio a samurize honlapjan?

www.napisajto.hu

cSuwwi
Ilyen lett az új script. 😊

shit happens

Tuvok
íty:

cSuwwi
Kössz, inkább kihagyom. Már csináltam egy újabbat 😊 Csak sajnos le is töröltem 😞

shit happens

mikike
na ide vele amíg szépen kérem

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

MICIMACKO86
Kol a konfig oda adom😄

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

cSuwwi
Mintha csak a régi asztalomat látnám... :Ð

shit happens

VinylToy
"Idefigyelj hülyegyerek ne velem szórakozz... 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

MICIMACKO86

Nah ez az enyém serintem ismerõs lesz de majd idõ után..

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

cSuwwi
Wazz. Újratelepítettem a Window$omat, és elfelejtettem a samurize configomat lementeni... Most tölthetem le a saját konfigomat a netrõl 😊

shit happens

Blasta
LE SZABAD ZIZZENNI A SZEMÉLYESEN MEGRENDELT DEKTOPOMRÓL JÓVAN??????? :-DDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mondasz valamit 😛

Pyx
jobb klikk az tray ikonon? 😊

hol a "pozicio" ? ird már le az elérési utat plz
kissé lammmmmer vagyok ebben

Pyx
pozicionál csak a 'normális ablakként' mellé tegyél pipát, akkor ugyanott tölt be