Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Ilyen áron azért nem köll hûtés.
mikike
köszönjük piksz úr

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

egyenként énis át tudom, de egyszerre kel az egészet, ugy hogy mindig ott induljon

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

de az egészet egyszerre hogyan ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

mikike
át kell tenni oda

najó, oké, csak a mozgatás kell 😛

csuwwi, vagy vki aki tud :melyik script van a fogadott/küldött biteok kiirására, illetve hogyan tudom megváltoztatni a kezdõhelyét a grafikonoknak ? a képernyõ alja környékére akarom

mikike
pikszé is jöhet, köszönjük

Pyx

ujabbabb :o(

Pyx
szépek!

Öööö, én is kérhetném ezt a konfigot? (hátteret meg mindent is hozzá, persze csak ha lehet)
Köszi

3338-as hsz.

ne vicceljetek már.. ez már a copyrightos kategória !!!

robotnyk
én is kérem, csókolom! 😊
mikike
mehet fel a netre, ill jöhet ide is, köcce

ez korrrekt !

Mer' hûteni kell teccik érteni...

VinylToy

Ezt délután csináltam akinek a samurize konfigra szüksége van, a háttérképpel együtt, küldjön mailt -> egyébként Blasta Jóarc™ desktopja fog így kinézni. 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
tudom, de az már megvolt párszor, most kikapcsoltam ne éktelenkedjen nekem a not yet executed felirat
QuippeR
hello mindenki. bocs, hogy mostanában nem válaszoltam a nekem feltett kérdéseknek, sajn beteg voltam (vagyok), és eddig nem ültem a gép elé, mert a puha, meleg ágyikó gyorsabban gyógyít a hideg vasnál. 😊

hunTV-s problémákra általában elmondható, hogy a tvfilm.hu hibája szokott lenni. ha a script nem kap megfelelõ inputot, akkor problémák vannak. én meg nem írtam bele kivételkezelést, majd talán legközelebb.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

mikike
az újratöltésre gondoltam

robotnyk
ok, köszi. akkor egy idõre kikapcsolom
mikike
ez igaz, néha nekem sem szokott menni, most pl. "Érvénytelen eljárás vagy argumentum: Left" baja van, de frissíts párszor, egy idõ után megjavul

robotnyk
ehem. újabb probléma akadt: a tv mûsorok nem jelennek meg, ha az editorban test scriptre nyomok, akkor meg azt írja ki, hogy a bevitel túllépte a fájl végét. fél órja még mûködött 😊
Dzsini
ja, és ajánlanám mindenkinek a readme.txt meg ilyesmi file-ok böngészését, nagyon sokat tud segíteni 😊 (fõleg a huntv scriptnél)
vagyis röviden: RTFM

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Blasta
Kösze, mekknézem!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mikike
ok, szabadság!
vagy testvériség
vagy barátság

VinylToy
Sajnos letöröltem a programmal együtt, de ha ennyire kell, délután csinálok egy másikat...ugye nincs harag? 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mikike
kösz a feltöltött konfigot...

robotnyk
köszi, azt hittem van valami egyéb módszer is
robotnyk: beteszed indítopultba a samut. (Samurize az utoljára használt konfiggal nyílik meg)

robotnyk
üdv!
cSuwwi még 1* kösz a konfigot 😊

kérdés: hogyan és hol tudom azt beállítani, hogy a windows indításkor töltse be a samurizet a kívánt scriptel?
Dzsini: Köszi

VinylToy
jaaa...korán van még 😞

Dzsini
Opera-ban nemmegy a válasz-gomb. írd be kinek írod 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

off: hogy a ....-be lehet válaszolni? Nyomogathatom a válasz feliratot, de csak ugrál a böngészõ. (opera az baj?)
Bocs az off-ért

Azt kérdi, hogy NE San Diego legyen

VinylToy
San Diego

A többit elmondja lacam! 😊)

San Diego?
A sriptben kell beállítani a te területi beállításaidat. (weather.com-ról kérdezd le a területi kódodat és írd át a scriptet)
Najó, segítek. Melyik város kéne? (nem sok lehetõség van, tehát ha kisvárosban lax, egy közeli nagyváros nevét is please) Aztán majd mondom hova írd...

VinylToy
Ja és egyébként ezt üzenem mindenkinek:

akinek nem inge, nem veszi magára 😊)

VinylToy
Samurize

A fórumban tényleg elég sok mindent leírtak, vannak különbözõ scriptek, amik segítségével ilyenné lehet varázsolni.

Emberek mit kell beállítani, hogy ne San Diedo idõjárás jelentéset adja le???
cSuwwi
thx. sikerült mekkcsinálni... 😊

shit happens

Punker
bazzz nem tünt eddig fel hogy van itt keresõ is?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mikike
nem
talán a topik.hu

grebber
Bocsi de nemm tud valaki olyan topicot mondani ahol PC-s gondokról van szó??

Next PC upgrade: 2022

Punker
csak pár sort kéne visszaolvasni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mikike
programmal bazeg

misi9
Azt mivel csináltátok meg, hogy kiírja a TV mûsort, valamint a proci terheltségét, a gép bekapcsoltsági idelyét, és a többi infot????

mikike
egy fórumon sosem hátrány, ha az ember pár sort visszaolvas, akármekkora arc is...