Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Köszi
3338-as hsz.

Ezt délután csináltam akinek a samurize konfigra szüksége van, a háttérképpel együtt, küldjön mailt -> egyébként Blasta Jóarc™ desktopja fog így kinézni. 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
hunTV-s problémákra általában elmondható, hogy a tvfilm.hu hibája szokott lenni. ha a script nem kap megfelelõ inputot, akkor problémák vannak. én meg nem írtam bele kivételkezelést, majd talán legközelebb.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
vagyis röviden: RTFM

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
cSuwwi még 1* kösz a konfigot 😊
kérdés: hogyan és hol tudom azt beállítani, hogy a windows indításkor töltse be a samurizet a kívánt scriptel?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bocs az off-ért

A sriptben kell beállítani a te területi beállításaidat. (weather.com-ról kérdezd le a területi kódodat és írd át a scriptet)
Najó, segítek. Melyik város kéne? (nem sok lehetõség van, tehát ha kisvárosban lax, egy közeli nagyváros nevét is please) Aztán majd mondom hova írd...
akinek nem inge, nem veszi magára 😊)
A fórumban tényleg elég sok mindent leírtak, vannak különbözõ scriptek, amik segítségével ilyenné lehet varázsolni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Next PC upgrade: 2022

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"