Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
talán jövõ héten...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

cSuwwi

Na jó. 😊 Nekem a guglival még 1 percbe sem tellett, mire rájöttem. Könyörgöm tanuljátok már meg használni a google-t végre!

Shutdown via shortcut
---------------------

1. Csinálsz egy ikont az asztalon.
2.
Win9x, ME esetén a parancssorba ezt kell beadni:
C:\windows\rundll.exe user.exe,exitwindows

Win 2k, XP esetén meg ezt:
SHUTDOWN -s -t 01
(Bõvebb infóért, és a további paraméterekért a command promptnál egy shutdown parancsot kell kiadni)

3. Választasz neki egy ikont, és teszteled!

4 Örülsz! :Ð

shit happens

LittleL
A segítségeteket szeretném kérni.

Láttam egypár fórumozónál, hogy
az asztalon kinnt van a KIKAPCSOLÁS gomb.
Hogyan lehet ezt megcsinálni ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Pyx
szal?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

QuippeR
nem egyszerû eset

QuippeR
majd meglátjuk, egyelõre küldj egyet nekem, és akkor megnézem a HTML kódot.

http://laslow.hu/blog

Úgy lesz. Ám nem törõdtem vele, mert a topik mások képei miatt már szét volt cseszve (legalábbis nálam, mert 100 hsz-t mutat/oldal).

cSuwwi
Lacikám, legközelebb kicsinyítsd le a képet, mondjuk 800x600-asra, hogy ne csessze szét mindenkinek a topikját. Thx.

shit happens

Guest
#3440: Szépek!
Pyx
Nem lehetne e esetleg, eeegy sg privüzenet szkript ?

OKE KOSZI!
Kifogom probalni a Samurize-t, aztan majd teszek fel kepet, hogy mire jutottam...

QuippeR
Szvsz semmit. Ha uninstallálod, akkor teljes mértékben eltûnik a gépedrõl.

QuippeR
Kis segítség.

De tényleg csak kicsi. Ha valakinek esetleg van kedve, akkor küldjön nekem kérdéseket meg válaszokat, és akkor még azokat is berakom.

Sziasztok!
Tudom olvassak vissza kerdezes elott, de errol nem olvastam az utobbi 10 oldalon visszafelel:

Szeretnem feltenni a Samurize-t a gepemre, de elotte lenne egy kerdesem: milyen fajlokat kell lementeni biztonsagi okokbol a Samurize elotti alapotbol, ha netalan vissza akarok allni az eredeti alapotra (a Samurizeelotti alapotra)???
Elore is KOSZI!

www.andr.net, iletve www.cracks.am ha nem jó 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pyx
WB-6N8KKBR9RH7DORJS8H26-2421866060
4.2, nem bizti hogy jo

Tikal
van hozzá serialod is? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Pyx

Tikal
windows szineket lehet tölteni? (mert alapbol csak kék, olajzöld meg ezüst van)
Vagy ez csak külsõ progival tudom megcsinálni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Pyx
nem pont stop.exet, hanem bármit tudsz linkelni, aminek van külön exéje, winampnál vannak prev, next, stop, stb 😊

Tikal
stop.exe?
ennyire nem vágom, majd elbibelõdõm vele vhogy 😊

Pyx
Msn: script, ijjen lesz: kép

Progibol bármijjent lehet linkelni, ha megvan mondjuk a stop.exe, a jetadudio mappában, akkor irsz egy stop szöveget, és linknek beirod a stop.exe elérési utját

Tikal
Csak a winampot lehet belerakni? Én jetaudiot használok (mrte jobb), ezt is bele lehet integrálni? továbbá msn messenger-t kéne nekem belerakni. meg lehet csinálni, mert ha nem akor nem is keresgélek 😊
kösz

😊)))))))))))

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Nagyon odamond... egészen elszégyellem magam, és igazad van, csak neked ha van valami kérdésed hogy hogy hivják ezt a programot amivel a tvmûsort ki lehet íratni ?
akkor neked megint elmondjuk hogy ez a SAMURIZE ami a www.samurize.comról tölthetõ le, csak plz ígérd meg hogy nem küldesz minket többet el a picsába, mert nagyon rosszul esik... most is itt hánykolódok már olyan lelkiismeret-furdim van

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Menjetek a picsbe
b@zeg! nehezetekre esik válaszolni? OLVAS VISSZA csak ennyit tudtok?? Persze ha az ember nem találja amit keres akkor megkérdezi, nem? Valószinü azért kéerdezünk mert nem találjuk a választ vagy nem egyértelmû!! F@szok
VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS VISSZAOLVAS

Könyörgöm !

cSuwwi
ja. naponta csak 1x tölti le a mûsort. szal' offline is mûxik, ha 1x megvan

shit happens

csum666
Frissül majd autómatán a tvmûsor???

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
ok

cSuwwi
www.samurize.com

shit happens

cSuwwi
A tv ikonok a samurize oldalán is fenn vannak. Letöltések -> Ikonok. Vagy a Hun TV icons-ra keress rá a samurize keresõjével.

shit happens

csum666
na megy😊

csum666
Nem a mostani mûsort irja ki mit csináljak hogy azt irja ki?

csum666
figy a képeket honnan tudom megszerezni?

amik a tv csatornákat jelképezik?

csum666
nah megy😊

csum666
na megy csak kép nincs

csum666
Nem nyitja meg valami hibát ir ki

csum666
és hogy használhatom ezt?

csum666
ok thx

cSuwwi
De ha lusta vagy, akkor a #3280-as hozzászólásomnál kilinkeltem egy régebbi konfigomat. Azt beállítod magadnak megfelelõen, és használod. Ennyi.

shit happens

cSuwwi
Akkor ismét ajánlom a figyelemedbe az elõzõ hozzászólásomat. Csak én legalább 3x mondtam el, hogy mit kell csinálni a Samurize-el, hogy menjenek a tv scriptek, Quipper nem is tudom hányszor. A #3401-es hozzászólásban van a lényeg összefoglalva!

shit happens

csum666
de azért segíthetne vki...