45528
-
drevil666 #42883 Már elküldtem, úgy nem jó neki:) -
#42882 parancsolj, wallpaper de csak 1024-es -
Madmano #42881 Ez a háttérkép érdekelne.Honnan tudom megszerezni?Előre is köszi. -
#42880 Hi! A Berokyo-nal nem jobb a Side Slide nevu progi? -
exodus2 #42879 2. Widgetet felejtsd el, nagyon minimális mennyiség áll rendelkezésre, persze majdnem mindenhez megtalálható a megfelelő, de külsőre nem lehet alakítani, és ez eléggé lekorlátozza hogy egy szép kinézetű asztalt hozz össze. Jobban jársz a rainmeter-rel és a skinjeivel. deviantart.rainmeter itt találsz egy kis segítséget hozzá: RainmeterIRainmeterII
3-4. Gondolom win7ed van, akkor pedig itt találhatsz rengeteget: deviantart.win7theme Kis segítség:Win7téma csere
5. Azt már neked kell összeállítanod hogy milyen legyen.
Kis időt rá kell szánni, nagyrészt inkább a rainmeteres skinek, és windowsos témák kitapasztalásához. De lényegében szép asztalokat lehet összehozni pillanatok alatt. -
12alpi12 #42878 Szeretnék én is egy desktop uprgadet végrehajtani,viszont nincs időm átnézni a fórum öccázakárhány oldalát.
1.Wp-az már megvan (acdc/guns n roses)
2.Kéne widget, de nem tudod melyik programok megbizhatóak
3.Start menü és tálca upgrade nagyon fontos volna
4.Szóba se jöhetnek az "ezerszinücsilivili" dolgok max 2-3 szinből álljon
5.Letisztult átlátható, könnyen kezelhető legyen
6.Sok ikon nem lesz rajta, berokyo-t használok ahhoz -
#42877 Elfelejtettem közölni hogy a iconos pack-ban tulajdonképen nincsennek ikonok, csak a Photoshop file és a font.
Ha nem tudjátok hasznáni, nincs PhotoShop-otok.Írjátok meg milyen szövegü ikonok kellenének és én megpróbálom legyártani őket.(DE NE TÚL SOKAT)
Most látom hogy van itt egy linkelő gomb, de nemhasználhatom még 30 napig.
Szóval, akinek tetszik a háttér van még egy pár a gallery-mben.
Link:
http://iiidominoiii.deviantart.com/gallery/27884744 -
#42876 C:\Program Files\RocketDock\Icons
C:\Program Files\RocketDock\Skins -
#42875 Hello a rocket dock fájljait hová kell másolni? nem vagyok jártas ebben a dologban:S :D előre is köszi -
#42874 Ez a háttér nagyon komoly! -
Orionk #42873 A kérdéssel kapcsolatban, nem tudtok segíteni?
köszi -
#42872 Link a háttérhez
Rocket Dock BlackMinimal skin + ikonok -
#42871 Bocs, a linkeket nemsikerült úgy beilleszteni ahogy azt kigondoltam ,de remélem azért kivehetők. -
#42870 Nagyon komázom ezt a topikot,mivel már rengeteg szép illetve hasznos dolgot találtam itt.Olyanyira megtetszett hogy még regisztráltam is, csak hogy feltegyem a jelenlegi asztalom képét.
A háttér az én művem <a href="http://iiidominoiii.deviantart.com/art/Windows-Metal-190383833">LINK</a> ,csak úgy mint a RocketDock skin és ikonok <a href="http://iiidominoiii.deviantart.com/art/Black-minimal-RocketDock-187753516">LINK</a>
Ja, az óra Yahoo! Widget
-
#42869 Rég volt kép tőlem
-
drevil666 #42868 [IMG][/IMG] -
#42867 most csak ilyen egyszerű..
-
Blum #42866 Megtehetem vazze :DDD -
#42865 1792x1120...belefér :)
de nagyzolsz má' te is :D nemfúhádééé -
Blum #42864 nem fúhádé...:( -
#42863 vallpépör ápdét
dólód -
Blum #42862 Parancsolj!
-
#42861 wp-t légyszi :) köszi! :) -
#42860 -
Orionk #42859 Jajj, bocsi, hogy nem klikkelhető link-ként tettem. :(
KELLEMES ÜNNEPEKET !! -
Orionk #42858 köszi a WP-t.
Egyébként:
Kellemes, Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepet kívánok mindenkinek !! :)
http://href.hu/x/e339 -
Blum #42857 Egyszerű..:)
-
#42856 sikerült köszi:D ez nagyon jó így egyben :) -
#42855 -
#42854 kiválasztod a hóesést, és ott alul van egy olyan fül hogy dinamic dream settings, és ott van az ablak alján olyan, hogy custom hátteret raksz be :) -
#42853 sajnos még mindig nincs (illetve én nem tudok róla) -
Blum #42852 Köszi szépen! :) -
#42851 AeroTuner a progi !
( Aero Stripes csúszkáját húzd teljesen balra ) -
Blum #42850 Tud valaki olyan progit,ami a Win7 tálcájáról eltünteti ezeket a fehér vonalakat? Teljesen lehúztam az ablakok színét átlátszóra,de akkoris ott van és engem kicsit zavar..:( -
#42849 Hello! megvan a triál verzió nekem is és azt hogy tudom megcsinálni hogy nekem is egy karácsonyfás háttér előtt essen a hó? ha hülyeséget kérdeztem akkor bocs:) -
Orionk #42848 Elkérhetem a háttérképet? :)
Kérdznék is tőletek:
Egyszer beszéltetek itt a topicban egy desktop tulajdonságról, és nem tudom hogyan kell csinálni, ezt kérdezném meg.
Vista alatt biztosan lehet ezt valahogy csinálni.
Ha van egy mappa az asztalodon, akkor az egérrel valahogy be lehet rá állítani, hogy a mappának a tartalma egy külön kis ablakban jelenjen meg az asztalon.
Ezután ez a külön kis ablak mindig az asztalon lesz, ameddig be nem zárod.
köszi -
Blum #42847 Amúgy..ma délelőtt óta én is fúhádéban küldöm az ipart :G -
#42846 danke -
Blum #42845 Ezesetben FAIL vagy :DDD -