Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"
Honnan tudnám letölteni?Leírások vannak az oké...
sokan használnak hackintosht, mert náluk jól mûködik a dolog
de az is igaz, hogy intellel nagyobb a siker esélye mint amd -vel, de próbálkozni azért szabad 😊
Bazinga!
- keress rá itt az sg -n a hackintosh ill. osx 86 topikokra
- osx86.hu
- és sok sok türelem, szenvedés, és nagy adag szerencse, hogy mûködjön 😊
én felraktam a notebookomra, de nem volt normális driver az integrált vga -mhoz, és kb minden 3. bootnál elkúrta a felbontást... a wifivel is szenvednem kellett mire mûködére bírtam és nem is csatlakozott auton, ráadásul az egész merevlemezemet törölte a rohadék, pedig csináltam neki külön partíciót (de ez valszeg user error, mert rajtam kívül kb mindneki tudta külön partícióra rakni 😊)
nem szenvedtem vele tovább a fenti dolgok miatt... majd fél-egy év múlva újra megnézem, hátha lesz új verzió és hátha lesznek benne driverek a cuccaimhoz
Bazinga!
Hallottam ilyen Hackintos vagy milyen cuccról de egyáltalán nem vagyok képben!Van valahol valami frankó verzió amit felrakok babrálok kicsit azt megy is minden f*szán?
Gépem a következõ:
AMD Athlon II x4 630
4GB DDR3 1333MHZ
500GB Samsung HDD
ATi Radeon HD4200
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
én ezt használom, gyors biztonságos... 2 klikk az egész 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
a másik hogy startorb -ot csak explorer.exe cserével lehet módosítani?
Bazinga!
All hail the double x!
Egyébként XP-n lomtárat legegyszerûbben a Tweak UI nevû gyári MS Powertoy-jal lehet kikapcsolni.
What about the forests?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐