Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
de elkerhetem igyis ha lehet 16:9-be 😛
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Minden ugyanaz másképpen.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
0.4-be került ez a szép theme Lucido néven. Multipanel opciót is pakoltak bele, stb. Jó cucc lett.
[merlinw.org]
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
[merlinw.org]
Próbáltam megváltoztatni a start menü gombomat, az alább belinkelt módon, de nem változtatta meg... win7em van, de nekem a start gomb kilóg a tálca csíkjából picit, mint a Vistánál. Lehet h ezért nem mûködik? a Programot fix jól használtam😊 Ja de nem kell peccselni vmit ilyenkor? Ha valaki tud segítsen pls, elõre is kösziii😊
Iconokat meg Manónak köszönöm szépen😊
Mi equipo favorito: Real Madrid

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Parancsolj !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
nem nehez csak nem gondoltam h ennyire nepszeru tema ez😛
A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin
All hail the double x!
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"