Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
(eddig inkább az ilyen volt amit tudatosan-tudattalanul választottam: link.)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Az milyen idõjárásbizgentyû ott a sarokban?? <#idiota>#idiota>
10x all 😊
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
olyasmi stílusom van, mint #16075 sötét szürkés dolgok😊
pls linkeljetek be nekem egy hátteret egy hozzá illõ iconpackot, és WB themet, a lényeg, hogy gyorsan installálható ill cerélhetõ legyen! kösz
magamtól nem tudok semmi érdemlegeset se mutatni)
Nem nagy pukk, de 2 évig ugyanaz az egyszerû kis desktopom volt, és most váltottam. 😊
Starcraft + Diablo III - esemve
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Találtam az életem folyásában néhány felesleges percet, úgyhogy elkészült a bbLean leírásának elsõ két része. Nem kell nagy dologra számítani, csak összeírtam hetet-havat az alapokról. Erre tessék, ingyen van. :]
http://nfol.extra.hu
Vagy vmi kis visual progi?Olyan kis nyugis fények kellenének random átúszásokkal vagy vmi hasonló hangulatos vmi.
Enny1