Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kipróbálok még 1-2 dolgot, ha nem megy vissza a 4.x vagy style xp, aztán majd win reinstall után.
ez a telepítõs most, és ez ugyan úgy nem akar menni, a lecserélést úgy oldottam meg hogy átneveztem az elõttelévõt és akkor nem kérte vissza hogy hasdználatban van, egyébként meg nem volt hasnálatban :/
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

eredeti tálcát el lehet majd tüntetni gondolom.. de mondom még csak kipróbáltam, meg elolvasom még1szer amit összeírtál nekünk, köszi érte ^^
Nem tom tehetetlen vagyok ezzel szemben, akármi csinálok nem jön be, lehet hogy már csak windows reinstall után lesz jó.
Még arra kiváncsi lennék hátha tud valaki mondani rá valamit, lehet hogy csak egy lámaprobléma, az objectdock-ba beírom a Budapest kódját, HUXX0002 -t, és azt írja az idõjárásra hogy weather information unavaible (net van, tûzfal nincs amin ne lenne engedélyezve, ha rákattintok bejön a fõoldala és kiadja milyen az idõ Budapesten, csak ott nem sajna 😞 )
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Egyszerüen a WindowBlinds 5 nem megy. megcsináltam a crackelést, felülírt mindent (elsõre átkellett neveznem a dll fájlt és úgy tudtam bemásolni azt, de utána jó. Utána bejött az aktiválás. Akkor átneveztem az activate.exe -t. Mostmár nem írja ki az aktiválást, bejönnek a skinek, de nem aktiválja a skineket, a wbload nem reagál ha elindítom. 😞(
Próbáltam hogy újraindítom, és utána újracrackelek, ugyan úgy nem jó
engem az érdekelne h mi annak a proginak a neve amivel kiraktátok azt az idõjárás elõrejelzéses cuccot?
vki esetleg dobhatna egy linket is ha nem nagy kérés thx
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.