Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
nemá, elsõre ment átnevezéssel a wb5 full! elõtte le kellett gyalulni az elõzõt, ezt fel, akarod regelni? nem! és fileok átnevez, crack, restart, visszanevez, élvez 😄

Balumann
na mind1 még próbálkozok, visszaolvasok leírásokért, vagy ha tudnátok belinkelni leírásokat is, az is jó lenne (angolul is tudok)
kipróbálok még 1-2 dolgot, ha nem megy vissza a 4.x vagy style xp, aztán majd win reinstall után.

Balumann
Angeloét is próbáltam, illetve azt próbálom most, de a beta 1-et is próbáltam, attól full beszart a gépem, a beta 2-t próbáltam már ez a 2. vagy 3. verzió, az elõzõ ne mvolt telepítõs (Starfronter mondta honnan szedjem).
ez a telepítõs most, és ez ugyan úgy nem akar menni, a lecserélést úgy oldottam meg hogy átneveztem az elõttelévõt és akkor nem kérte vissza hogy hasdználatban van, egyébként meg nem volt hasnálatban :/

EmThor
jó most ne a csicsát nézd, hanem lásd át az egészet: mindent egy progival: nem kell samurize-al vacakolni + konfabbal, hanem 1 progival megvan a skinezés (részben, azért nem egy wb5) + teljes menü átalakítás + no ikonok asztalon + statok, kell ennél több? nekem nem 😛

smici
nem szar

Úgy érzed nyomott vagy?

cement
nekem csak a wp nem teccik az szar

respect to the man in the ice cream van

alph4
Nem épp a legjobb 😛

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

nagyon nem tetszik<#csodalk>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bertino
hát azok a pontos gombok... izééé egyáltalán nem jönnek be 😞 de... egészében véve elmegy ^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

EmThor
ilyen asztalt akarok! mától ez az etalon! van minden! ezen remélem minden bblean!!

qvajó!

Sil3nt
köszönöm jól jön

EmThor
asztal bújik? start menü objectdockból? thx

nyami
Sil3nt
így van, amúgy szégyen vagy nemszégyen qurvára nemtom eltüntetni a lomtárat....<#mf1>

bertino
icigyá, nekem shift F8 és egybõl DEL =P

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nyami
ha az egyik betelik, akkor a másikban legyen hely -.-

Minek két szemetes?😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sil3nt
az én aranyoskám:Asztalom

geri15
Egy linket kérhetnék ahhoz a PotF háttérhez? Felmentem a srácok hivatalos honlapjára de nem találtam :C

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

B@ldrick
Replacer-rel próbáld lecserélni amit alapból nem enged felülírni mert használja épp (ez használható más win rencer filéhez is). Nem kell átnevezgetni semmit csak kicsomizod, futtatod, belehúzod a régit aztán az újat és kész. Az angelo félét használod WB5-höz?

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Dying Soul
😊

Balumann
áh így se megy, átneveztem at a dll-t egy másik kiterjesztést adtam neki, és így se megy 😞(

Atti12
amugy itt van az én asztalom régen nem szerettem a zöldet de ez most nagyon megtetszett<#vigyor5>

Atti12
sziasztok! tom kicsit hülye kérdés lesz de hogy lehet objectdockba témát berakni mert töltöttem le de csak képek voltak benne. Valaki tud segiteni?<#wow2>

EmThor
nfol örök hála a BBlean leírásokért, tegnap fellõttem, jó ez a sok tálca, az elõnyeit még csak kapisgálom de majd használat közbe. és átlátszóvá tettem tökjó 😊

eredeti tálcát el lehet majd tüntetni gondolom.. de mondom még csak kipróbáltam, meg elolvasom még1szer amit összeírtál nekünk, köszi érte ^^

The FlashBack
ya

Balumann
Wbsys.dll ?

Balumann
system32-ben mit kel átnevezni? :S

geri15
Poets of Fall és MaxPayne rulz (Y)

A system32-ben nem kell semmit felülírni csak átnevezni 😊
Balumann
Ja emlékszem amit mondtál, amit akkor tudtam letölteni, ahoz volt az mikor a system32 mappába kellet valamit felülírni és egyiket nem lehetett, de az nekem nem lett jó. Most ezt a telepítõs 5-öt próbáltam, felraktam, crackeltem ami bennevolt (nem a system32-be kell elvileg), felül írtam mindent. Aztán újra is indítottam, bámultam egy óráig a bejelentkezés képernyõt, aztán bejött, activate. Activate.exe -t átneveztem, utána azt elértem hoyg nem jelent meg az activate ablak, de nem történt ugyan úgy semmi skin aktiválásnál, alap win98-as téma marad (a szinek változtak meg)újra is indítottam azóta, nem jó sajna.
Nem tom tehetetlen vagyok ezzel szemben, akármi csinálok nem jön be, lehet hogy már csak windows reinstall után lesz jó.
Még arra kiváncsi lennék hátha tud valaki mondani rá valamit, lehet hogy csak egy lámaprobléma, az objectdock-ba beírom a Budapest kódját, HUXX0002 -t, és azt írja az idõjárásra hogy weather information unavaible (net van, tûzfal nincs amin ne lenne engedélyezve, ha rákattintok bejön a fõoldala és kiadja milyen az idõ Budapesten, csak ott nem sajna 😞 )

Nagyon jó kis hangulatot idéz...
Dying Soul
sweech
ugye?

agyhalál
Pofás.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

sweech
nah végre egy normális asztal <#smile>

enyém

agyhalál
Frissült a Konfabulator 3.0-ra és egyben megváltozott a neve is YAHOO! Widget Engine-ra.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

reménytelen
Az én módszeremmel próbáltad? Nekem is az volt a bajom, de amit leírtam azzal megy. Mostmár elkél egy WB topik... vagy ez WB
Balumann
Hy! Ha nem nagy baj megint offolnák egy kicsit? 😞
Egyszerüen a WindowBlinds 5 nem megy. megcsináltam a crackelést, felülírt mindent (elsõre átkellett neveznem a dll fájlt és úgy tudtam bemásolni azt, de utána jó. Utána bejött az aktiválás. Akkor átneveztem az activate.exe -t. Mostmár nem írja ki az aktiválást, bejönnek a skinek, de nem aktiválja a skineket, a wbload nem reagál ha elindítom. 😞(
Próbáltam hogy újraindítom, és utána újracrackelek, ugyan úgy nem jó

Amse
topic benne az idõjárásos widget link-el.

thx

Pont 20 hozzászólást kell visszaolvasnod és lám! <#hehe>
sziasztok!
engem az érdekelne h mi annak a proginak a neve amivel kiraktátok azt az idõjárás elõrejelzéses cuccot?
vki esetleg dobhatna egy linket is ha nem nagy kérés thx

Sheva
thx

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

QuippeR

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sheva
egy WP linket kérhetnék?

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Kicsit frissítettem a desktopot...

asztal
geri15
htxvm :>

QuippeR

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.