Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bent van a readme.txt-ben, de Style XP-vel is tudod alkalmazni.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Mindet az éhezõ népnek 😊
Wallpaper: Out of the window
Wallpaper: Out of the window
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én pedig kérhetek egy wp linket, vagy nevet?
Köszi.
Köszi.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Well köszi mindenki ;-)
#16078 szeretem látni, hogy még megvannak 😊
#16082 Visual style: Milk Unified (linket sajnos már nem tudok adni)
Icons: BlackOps-1.0
#16078 szeretem látni, hogy még megvannak 😊
#16082 Visual style: Milk Unified (linket sajnos már nem tudok adni)
Icons: BlackOps-1.0
tecc<#eljen>#eljen> dokkikonok megin' fa$ák. óra mellettieket ólvéjzhájdba tenném..szerintem
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Zsevazstok
hát igazából nekem az egész nemteccik úgy zusammen 😊
lecserélném az ikonokat, a tálcát, és a hátteret is 😛
de mondom ha neked ez a stílusod akkor felesleges megváltoztatni.. a te asztalod 😊
lecserélném az ikonokat, a tálcát, és a hátteret is 😛
de mondom ha neked ez a stílusod akkor felesleges megváltoztatni.. a te asztalod 😊
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Természetesen ki lesz oda is téve, meg ide is dobok egy linket. Aztán majd abból mindenki eldönti magának jól, hogy érdekli-e jobban a *box-ok világa vagy sem.
Nekem is a béta van/volt fent, csak aztán mindig úgy adódott az asztalom, hogy a klasszikus skin maradt meg.
Nekem is a béta van/volt fent, csak aztán mindig úgy adódott az asztalom, hogy a klasszikus skin maradt meg.
http://nfol.extra.hu
azt sokan megköszönnénk. tedd ki majd oldaladra, ha van kedved meg idõd... <#worship>#worship>
clearone nekem béta van, lehet azért... öö asszem nem ugrik fel. de lehet vmibe ütközik asztalon attól... :S
clearone nekem béta van, lehet azért... öö asszem nem ugrik fel. de lehet vmibe ütközik asztalon attól... :S
Szabadidõhöz két napra egyébként is összerakok egy részletesebb ismertetõt az egészrõl, mert mások is érdeklõdni kezdtek a dolog iránt, én meg nem fogom rongyosra jártatni a számat naponta kétszer. :]
De ha kérdésed van, kérdezz nyugodtan, igen ritkán eszek embert. De sokszor gondolok rá... :]
Cserébe én is kérdezek: a ClearOne Winamp-skint használva neked a playlist lenyitásakor nem ugrik feljebb az egész Winamp? Mert nekem igen... :|
De ha kérdésed van, kérdezz nyugodtan, igen ritkán eszek embert. De sokszor gondolok rá... :]
Cserébe én is kérdezek: a ClearOne Winamp-skint használva neked a playlist lenyitásakor nem ugrik feljebb az egész Winamp? Mert nekem igen... :|
kösz, lehet téli szünet, januári vizsgák odébb, s nekiveselkedek 😉 azért email címed felírom, hátha .... :]
Elég sok dolgot ki lehet vele váltani, az eddig elkészült alig száz plugin segítségével. :]
A rendszer újratepelítésekor nem vész el semmilyen beállításod, ha erre gondolsz. A BlackBox (esetünkben a bbLean) telepítés nélkül mûködik, csak kibontod egy mappába és kész, használható. Szóval ha azt a mappát megõrzöd, késõbb változatlanul visszaállíthatod belõle a korábbi állapotot, legfeljebb egy-két program elérési útvonalát kell módosítani, ha máshová telepíted õket.
Az egészben nekem az tetszett meg anno a legjobban, hogy egyszerû szövegállományok átírásával tudsz mindent, ismétlen, mindent szabályozni, beállítani, stb., de ha ez túlságosan kényelmetlen volna, a legtöbb fontos dolgot menübõl is el lehet végezni.
A rendszer újratepelítésekor nem vész el semmilyen beállításod, ha erre gondolsz. A BlackBox (esetünkben a bbLean) telepítés nélkül mûködik, csak kibontod egy mappába és kész, használható. Szóval ha azt a mappát megõrzöd, késõbb változatlanul visszaállíthatod belõle a korábbi állapotot, legfeljebb egy-két program elérési útvonalát kell módosítani, ha máshová telepíted õket.
Az egészben nekem az tetszett meg anno a legjobban, hogy egyszerû szövegállományok átírásával tudsz mindent, ismétlen, mindent szabályozni, beállítani, stb., de ha ez túlságosan kényelmetlen volna, a legtöbb fontos dolgot menübõl is el lehet végezni.
Nincs ez még annyira telepakolva még nem volt idõm a teljes programállományomat felinstallálni.
isten! és kösz, hogy gondoltál rám 😊 amúgy meg az tetszik benne, hogy windowblinds, meg konfab egyben, tehát rendszermonitor windóz átalakító, sõt, több 😄
ja igen! ha eccer kész vagyok egy saját desktoppal, akkor ha reinstall van, van 1 file, ahonnan rögtön visszahívhatom az egészet?
thx & grat + jó blogolást
ja igen! ha eccer kész vagyok egy saját desktoppal, akkor ha reinstall van, van 1 file, ahonnan rögtön visszahívhatom az egészet?
thx & grat + jó blogolást
asszem én voltam, de amikor megláttam, hogy mitha progranyozni kéne a 'la samurize akkor visszarettentem. várjá csekkolom képeket 😊
sorry, de nekem eléggé mûnek tûnik, bár ha neked ez jön be 😊 neked kell hogy teccen mer a te asztalod
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ahh, wplinketplsthx
WB5 egyik témája...
ez f@sza!!!<#eljen>#eljen>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
köcsög