Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
miért nem tudja a style Xp berakni az ikonokat?
#16083 ???

The FlashBack
kössz😊

agyhalál
Bent van a readme.txt-ben, de Style XP-vel is tudod alkalmazni.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

The FlashBack
megvan ez a Milk Unified de nem tom, hogyan kell instalállni??

ScOrpY
re

Enny1

Mindet az éhezõ népnek 😊
Wallpaper: Out of the window

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

agyhalál
Én pedig kérhetek egy wp linket, vagy nevet?
Köszi.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Well köszi mindenki ;-)
#16078 szeretem látni, hogy még megvannak 😊
#16082 Visual style: Milk Unified (linket sajnos már nem tudok adni)
Icons: BlackOps-1.0

The FlashBack
belinkelnéd a themet, meg az ikon packot??

Sheva
és tudsz belinkelni mert én nem találok

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

jointeer
van.

köcsög

Sheva
ehhez van vmi activáló kód?

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

B@ldrick
tecc<#eljen> dokkikonok megin' fa$ák. óra mellettieket ólvéjzhájdba tenném..szerintem

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

robotnyk
álladék, gratz
ScOrpY
zshír (y)

Enny1

Zsevazstok

geri15
hát igazából nekem az egész nemteccik úgy zusammen 😊
lecserélném az ikonokat, a tálcát, és a hátteret is 😛

de mondom ha neked ez a stílusod akkor felesleges megváltoztatni.. a te asztalod 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

The FlashBack
te hogy javítanál rajta???

Pyx
háttér rulz <#eljen>

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Nfol
Természetesen ki lesz oda is téve, meg ide is dobok egy linket. Aztán majd abból mindenki eldönti magának jól, hogy érdekli-e jobban a *box-ok világa vagy sem.

Nekem is a béta van/volt fent, csak aztán mindig úgy adódott az asztalom, hogy a klasszikus skin maradt meg.

http://nfol.extra.hu

EmThor
azt sokan megköszönnénk. tedd ki majd oldaladra, ha van kedved meg idõd... <#worship>

clearone nekem béta van, lehet azért... öö asszem nem ugrik fel. de lehet vmibe ütközik asztalon attól... :S

Nfol
Szabadidõhöz két napra egyébként is összerakok egy részletesebb ismertetõt az egészrõl, mert mások is érdeklõdni kezdtek a dolog iránt, én meg nem fogom rongyosra jártatni a számat naponta kétszer. :]

De ha kérdésed van, kérdezz nyugodtan, igen ritkán eszek embert. De sokszor gondolok rá... :]

Cserébe én is kérdezek: a ClearOne Winamp-skint használva neked a playlist lenyitásakor nem ugrik feljebb az egész Winamp? Mert nekem igen... :|

EmThor
kösz, lehet téli szünet, januári vizsgák odébb, s nekiveselkedek 😉 azért email címed felírom, hátha .... :]

EmThor
hát ez több mint jól hangzik! ja és objectdock-ot is helyettesít...

na addig itt az enyim, csillivilli átláccó, egyétek és vegyétek, sokáig éljen a firefly c. sorozat + a serenity c. film 😄

Nfol
Elég sok dolgot ki lehet vele váltani, az eddig elkészült alig száz plugin segítségével. :]

A rendszer újratepelítésekor nem vész el semmilyen beállításod, ha erre gondolsz. A BlackBox (esetünkben a bbLean) telepítés nélkül mûködik, csak kibontod egy mappába és kész, használható. Szóval ha azt a mappát megõrzöd, késõbb változatlanul visszaállíthatod belõle a korábbi állapotot, legfeljebb egy-két program elérési útvonalát kell módosítani, ha máshová telepíted õket.

Az egészben nekem az tetszett meg anno a legjobban, hogy egyszerû szövegállományok átírásával tudsz mindent, ismétlen, mindent szabályozni, beállítani, stb., de ha ez túlságosan kényelmetlen volna, a legtöbb fontos dolgot menübõl is el lehet végezni.

Nincs ez még annyira telepakolva még nem volt idõm a teljes programállományomat felinstallálni.
EmThor
isten! és kösz, hogy gondoltál rám 😊 amúgy meg az tetszik benne, hogy windowblinds, meg konfab egyben, tehát rendszermonitor windóz átalakító, sõt, több 😄

ja igen! ha eccer kész vagyok egy saját desktoppal, akkor ha reinstall van, van 1 file, ahonnan rögtön visszahívhatom az egészet?

thx & grat + jó blogolást

EmThor
asszem én voltam, de amikor megláttam, hogy mitha progranyozni kéne a 'la samurize akkor visszarettentem. várjá csekkolom képeket 😊

DJ Skyline
thx!😊

jointeer
szépes

köcsög

Nfol
Most éppen ilyen:

Jut eszembe: valaki érdeklõdött a bbLean iránt. Ha magára ismer, legyen szíves küldjön egy levelet nekem a kérdéseivel, persze csak ha még aktuális a dolog.

[HUN]PAStheLoD
tita! aranyozs ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

itiz:

geri15
sorry, de nekem eléggé mûnek tûnik, bár ha neked ez jön be 😊 neked kell hogy teccen mer a te asztalod

geri15
fõleg hogy Magyarországon nincs is halloween

The FlashBack
igaz már vége a halloween feelingnek:

robotnyk
így jobb 😊
nyami
nyami

Ahh, wplinketplsthx

nyami

The FlashBack
mit szóltok ehhez?

jointeer
htx

ez a dreamland

köcsög

WB5 egyik témája...
Met
azt hogy? mivel?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

The FlashBack
nagyon teccik😊

DJ Skyline
joak' az átlátszó tálca!<#eljen>

Crem
ez f@sza!!!<#eljen>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

jointeer

köcsög

Crem
Bocs!
De ez olyan lányos!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?