Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eu.2 nincsen sajna 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
még mindig ez a topik vezeti nálam a legrendesebb fórumozók topikját😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

national g-hez, és discoveryhez, illetve van e valakinek a coolhoz tartozó configja?
valaki aki megkapta a samurize tv-s leirását el tudná nekem is küldeni?
elõre is köszönöm!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
azt írja a neve: F1 MotoGP WRC Countdown
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Theme meg ugyanaz mint nálam (vista...)
Máj izébizé<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nem igazán találtam magamnak valót.....de THX! 😄
\\\\AC Milan||COD2//
Ez pl kint van. Nézd meg Te is.
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)
letöltöttem egy ... .wba fájlt, na és hogy azzal mit kell kezdenem ^^
nem értek az ienbhez ezér kérek segitséget, faq ot olvastam de nem nagyon tok ki igazodni :S
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Utánna az asztalon jobb klikk>tulajdonságok>megjelenés>ablakok és gomboknál kiválasztod, ha olyan a vs akkor még színsémát is tudsz választani !
Így próbáld meg, lehet nem az uxtheme.dll cserénél volt a hiba
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Klikk 😊
viszont mikor beállitanám a témát bát ir ki.ezekszerint a patcher nem mûködött megfelelõen, és a faqban található 2. megoldásnál a fájl linkje nem müködik nekem. esetleg valaki tudna linkelni egy uxtheme.dll-t?
elõre is köszönöm
Csak valami jobb érdekelne vagy más, eddig ezt használtam, de már kezdem unni kicsit, egy normális skin se hozzá semmi. Lényeg az, hogy mutassa idõt, cpu használatot, meg memóriát.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O