Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello sehol nem találtam a Real Desktop keygant!!!!!!!!!!!!!!!!HELP!!!
Sziasztok!
megcsináltam a faqban levõ leirás szerint az uxthemedll cseréjét, de én csak a tálcámat szeretném lecserélni, de nem találok sehol, csak .wba kiterjesztésû fájlokat.
tudna valaki segiteni, hogy honnan tudok letölteni visual stylokat?
elõre is köszönöm
megcsináltam a faqban levõ leirás szerint az uxthemedll cseréjét, de én csak a tálcámat szeretném lecserélni, de nem találok sehol, csak .wba kiterjesztésû fájlokat.
tudna valaki segiteni, hogy honnan tudok letölteni visual stylokat?
elõre is köszönöm
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nagyon zsír 10000000000000000 thx ez ügye végleges és ingyenes?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
wp please 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Sziasztok! Ezt az oldalt ajánlom mindenkinek akinek van weboldala mert le tölthetsz egy olyan könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz hogy hogy lehet egy weboldalból pénzt csinálni szerintem nagyon jó ajánlom mindenkinek kb 5percet kell mindössze rászáni és sok trükköt megtudhatsz! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
Ja és nézétek meg ezt is mert itt mindent le tudtok tölteni amire szükségetek van! www.mp3000.mlap.hu
Ja és nézétek meg ezt is mert itt mindent le tudtok tölteni amire szükségetek van! www.mp3000.mlap.hu
a TV kijelzõkkel/thx japep és aston91/ mostmár így:
a discoveryt és a cartoon network képet én csináltam mert ahoz nem volt a csomagban...
a discoveryt és a cartoon network képet én csináltam mert ahoz nem volt a csomagban...
aston91! nagyon szépen köszönöm, mûködik.
cucmalajmc:
elküldtem privátba a tv mûsor leírását😉
Met:
igazából PeeteR #26177-es hszjából "loptam" a képet (innen is szeretném neki megköszönni 😄) de sajna megnyújtotta a saubarut windows amikor kitettem wp-nek...de aztán rákerestem és megtaláltam itt --> www.carwalls.com
elküldtem privátba a tv mûsor leírását😉
Met:
igazából PeeteR #26177-es hszjából "loptam" a képet (innen is szeretném neki megköszönni 😄) de sajna megnyújtotta a saubarut windows amikor kitettem wp-nek...de aztán rákerestem és megtaláltam itt --> www.carwalls.com
\\\\AC Milan||COD2//
hát... nekem lassan 4 hónapja vistám van (xp-t havonta telepítettem, mer sok használattól...) és semmi gondom nincs vele. igaz vannak kevésbé kompatibilis progik, de elenyészõ. a játékok jól futnak, aminél meg szarozik a hang az amúgy is szar game. ja és ha nem sb x-fi -d van akkor nem megy rendesen 5.1 be. sõt sehogy, mert a vista az open gl-t támogatja csak hardweresen, amit csak az x-fi tud. szal ha fontos, h a hang jól szóljon és tûrhetõ a vasad akkor szvsz rakd fel. (1 órát vesztesz max ami a régi xp visszarakása és a progik visszatelepítése okoz) 😛 yo
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Vista-t teljesen felesleges felrakni..
Vista skinnek léteznek..amik teljesen Vista-vá varázsolják a kinézetet..
Vista skinnek léteznek..amik teljesen Vista-vá varázsolják a kinézetet..
olyan kérdésem lenne, hogy a közeljövõben újratenném a gépem, érdemes Windows VIsta-t rárakni? Az mivel tud többet? A képekbõl a külseje nagyon tetszik. Játékoknál nem lép fel probléma?
loooooooooooool
http://www.kepfeltolto.hu/2007/8/11/42it.JPG
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
http://www.kepfeltolto.hu/2007/8/11/42it.JPG
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
verseny naptár az nekem a rFactor ChampCar bajnoksághoz van 😊
a samirize-ban szöveges állományban hoztam létre 😊
a samirize-ban szöveges állományban hoztam létre 😊
Samurize-vel...azt nem tudom, hogy hogyan, csak azt, hogy azzal! 😄
www.samurize.atw.hu
www.samurize.com
www.samurize.atw.hu
www.samurize.com
CHELSEA FOOTBALL CLUB
már sikerült. az Amerikai idõjárást mutatta és most sikerült a hozzánk legközelebbi állomásra állítani.
#26210-es hszben a tv mûsört, hogy kell? az melyik program? vagy csak vistan-van?
bocs a 2hsz-ért
#26210-es hszben a tv mûsört, hogy kell? az melyik program? vagy csak vistan-van?
bocs a 2hsz-ért
már sikerült. az Amerikai idõjárást mutatta és most sikerült a hozzánk legközelebbi állomásra állítani.
yahoo widget engine-ezt hogy kell magyarországra karibrálni?
windowblinds az asztal kinézetének fabrikálása.
yahoo widget engine óra, idõjárás..stb..
samurize pl levelek kijelzése..stb
ki kell próbálni..de elõtte informálódj..mert "1esek szerint" szétszedheti a windózod 😊
yahoo widget engine óra, idõjárás..stb..
samurize pl levelek kijelzése..stb
ki kell próbálni..de elõtte informálódj..mert "1esek szerint" szétszedheti a windózod 😊
Nem tudom. Csak letöltöttem a wincustomize-ról. De most letöltöttem a desktopx-et. Amúgy tudsz olyan témát, amit telepíteni kell, az lehet, hogy megoldja a korábbi problémámat.
Hello World!
nem..windowblinds-et használok..
ha nem használnám hanem a theme-ket akkro sem kellene cserélnem mert (joco114 már megbuherálta) a windowsom.. Windows Xp Extended Edition CodeName: BlackSheep 😊
ha nem használnám hanem a theme-ket akkro sem kellene cserélnem mert (joco114 már megbuherálta) a windowsom.. Windows Xp Extended Edition CodeName: BlackSheep 😊
Elképzelhetõ, hogy valamilyen rendszerfájl sérült meg? Már kerestem össze-vissza a neten, de nem jutottam semmire. 😞
Hello World!
ez a versenynaptár cucc ez van F1-bõl vagy MotoGP-bõl? találtam egy Widgetet de az nem néz ki jól....kicsit gagyi...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Én is leszedtem egyet, és azt írta, hogy felül kell írni a leszedett fájllal az msgsres.dll-t...még jó, hogy eltettem az eredetit, mert nem volt jó...be sem hozta az MSN-t. :S
Te így csináltad egyáltalán???
(Bocs a sok kérdésért... 😄)
Te így csináltad egyáltalán???
(Bocs a sok kérdésért... 😄)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszi!
Amúgy a témát azt te is úgy csinálod, ahogy lentebb olvastam?
(csökkentett mód -> fájlcsere... és ezután felismeri rendesen a témákat a gép?)
Amúgy a témát azt te is úgy csinálod, ahogy lentebb olvastam?
(csökkentett mód -> fájlcsere... és ezután felismeri rendesen a témákat a gép?)
CHELSEA FOOTBALL CLUB