Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Az msn-hez a skint hogyan telepitetted?
szerintem olyan üzenetlánc lett belõle, amit az iwiw ismerõskapcsolati hálózata is megirigyelne😄
egyébként jól használható a leirás, én samurize-al semmit nem csináltam még, nem is értettem hozzá, és elsõre sikerült.
ezuton is köszi
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\\\\AC Milan||COD2//

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Köszi!
Nem saját:

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Esetleg tudnál még 1 sport1-est (mert ami van az még a régi sport-es logó) meg egy National Geographicost?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
például: TV2_ = 6
neked szükséged van pl az eurosportra és a sport2-re, akkor olyan adokat, amiket nem használsz, írd át a kivánt nevére és id-re: például:
PAX_ = 45 ezt írd át erre: SPORT2_ = 59
Ha ez megvan, akkor görgess lejebb, ott következnek az úgynevezett public informations, itt nem kell mást tenned, mint megkeresni a listában a PAX-ra vonatkozó adatokat:
'PAX TV
'---------------------------------------------
function pax()
pax = getProgram(PAX_)
end function
function pax_next()
pax_next = getNext(PAX_)
end function
function pax_prog()
pax_prog = progress(PAX_)
end function
function pax_simple()
pax_simple = getSimple(PAX_)
end function
Most ezt kell átírnod a sport2 adataira:
'SPORT2
'---------------------------------------------
function sport2()
sport2 = getProgram(SPORT2_)
end function
function sport2_next()
sport2_next = getNext(SPORT2_)
end function
function sport2_prog()
sport2_prog = progress(SPORT2_)
end function
function sport2_simple()
sport2_simple = getSimple(SPORT2_)
end function
Ebben sok mindenre nem kell figyelni, ami fontos: zárójelben levõ SPORT2_ az feltétlenül az legyen, amint fent megadtál névnek, az ID elé! Pontosan meg kell egyezni, nagybetü is számit.
Majd utána a function sport2 résznél arra kell figyelni, hogy a function neve megegyezzen az alatta található, egyenlõség jel elõtti résszel, szintén karakterhasonlóan. Miután mindent átírtál, samurizeban ott lesz a listában a sport2, a sport2_next, sport2_prog, és a sport2_simple.
Pár ID, amire még szükség lehet:
RTLKLUB_ = 3
TV2_ = 6
M1_ = 4
M2_ = 5
SPORTKLUB_ = 70
VIA3_ = 27
FILMM_ = 34
PAX_ = 45
HBO_ = 2
FPLUS_ = 52
SPEKTRUM_ = 7
NATGEO_ = 29
DISCOVERY_ = 36
ANIMAL_ = 37
SPORT1_ = 41
ATV_ = 43
VIASATEXP_ = 54
COOL_ = 51
VIVA_ = 49
HBO2_ = 62
VIASATHIS_ = 58
SPORT2_ = 59
EUROSPORT_ = 42
EUROSPORT2_ = 71
.: mobilize.hu :.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
VinylToy: Én már régebben is használtam és most is használom egy ideje és szükségem is van rá nem csak díszbõl van kinnt 😊 Legalább tudom mikor van egy jó film v. focimeccs amit fel kell venni és már izzítom is a tvtunnert 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."