Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
amugy franko minimal de franko
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018


Van benne fizetõs funkció is, de sima képet felbontani csempékre ingyen lehet.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Egy PS guru segítsége kellene, nem tudom, hogy hova kellene írnom emiatt, de most megteszem itt, hátha.
Szóval, van ez a kép...
Meg ez, amit a (csak az alakot) a kék köd mögé kellene varázsolni, kicsit halványabban, sejtelmesen...
Valahova ide középre...
Elõre is köszi, ha bárki szenvedne vele, sajnos én nem tudom megcsinálni...
What about the forests?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.