Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello.
Milyen programot ajánlotok az ikonoknak (értem ez alatt amit pl. látok egy üzenettel alattam, hogy úgy fent vannak az ikonok)?
XP-n Rocketdock-ot használtam, azonban Win 7-re (64 bites) már az nem jó. Tudtuk ajánlani valami jól bevált programot, amibe házilag készített ikonokat is berakhatok? 😊
Köszi elõre is. Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
respect to the man in the ice cream van
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
★★★★★
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Persze, ebben is van valami, hogy ezek az izék csak fölösen használják az erõforrást, ill azt is elfogadom és megértem ha valaki pl classic stílusban használja a windows-át, háttér nélkül akár.
Mindenkinek más tetszik, és ez így van jól! 😊
Nálam ez ilyen beteg fétis 😄
Am köszi😊
amúgy 100%, hogy támogatja
Bazinga!
http://www.tenke.hu
<#idiota>#idiota>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
a desktop szépítésnek néha azért van értelme, egy dock pl. sok hasznos feature -t tud amellett hogy jól néz ki
a rainmeter vagy bármi egyéb widget/gadget program erényeit és funckióit pedig nem kell sorolnom 😊
de persze értem, egy skin vagy theme nem hordoz semmi új funckiót, ahogyan egy új wp sem, de nem is változtatják meg a rendszer mûködését, nem igényelnek több erõforrást mint ha nem lennének (értem ezalatt hogy a gyári wp és téma is ugyanannyit fogyaszt mint egy custom téma és háttérkép)
de még egyszer mondom, no offense 😊 látszik a munka a desktopodban és jól is néz ki, nem egy ízléstelenül összedobott valami az biztos 😊
Bazinga!
Persze, sok értelme nincs, de ha azt nézzük akkor a desktop szépítésnek se. 😊
pl.:
Bazinga!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Wp-et elkerhetem?😊
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?