45528
-
#4827 Állat, csak nagy naptááár -
#4826 A háttér zsírkirály nekem a visual style nem annyira jön be, de jók a színek -
#4825 "Nálad a gép induláskor csak a háttérkép betöltése, a WindowsBlinds betöltése, a gyorsindítás tálcán elhelyezett "pár" ikon (aztán kitudja még mi fut a háttérben) fogja vissza a sebességet és eszi a RAM-ot."
Másoknál is detto ugyanez van, és erre nyomják még fel a samurizet v. vmi hasonlót ami még plusz memot zabál. Tök feleslegesen. Procim nem melegszik annyira hogy állandóan a szemem előtt legyen a hőmérséklete. Hogy mennyi szabad helyem van azt nagyjából tudom, az se fontos h kint legyen állandóan.Tv műsor meg pláne nem mivel nem nézek tvt. (habár eb meccseket szoktam, de semmi mást). Időjárás is hidegen hagy, kinézek az ablakon és látom milyen idő van.
Vkinek ez lehet hogy jó, de számomra feleslegesnek tűnnek. -
#4824 Hát azokkal valóban nincs szétbarmolva. Nálad a gép induláskor csak a háttérkép betöltése, a WindowsBlinds betöltése, a gyorsindítás tálcán elhelyezett "pár" ikon (aztán kitudja még mi fut a háttérben) fogja vissza a sebességet és eszi a RAM-ot. Tehát valóban igazad van, mert "nincs szétbarmolva a felesleges procihőmérséklet, tvműsor meg vinyóméret izékkel". Bár ha megnézed a #4763-as hozzászólás gazdájának asztalát (tudom, hogy nem te voltál), ott sincs "szétbarmolva a felesleges procihőmérséklet, tvműsor meg vinyóméret izékkel". Ennek ellenére szerény véleményem az, hogy elég nagy a káosz.
Hát akkor baromságokról talán ennyi. -
#4823 -
#4822 Miért lehet olyantat, és hogyan, mondd el lécci...léccciiii... :D -
#4821 Ez már nem kicsit túlzás :D -
#4820 ez piros fehér :D -
#4819 Asztalom (egyszerű, célnak megfelel, ja és nincs szétbarmolva a felesleges procihőmérséklet, tvműsor meg vinyóméret izékkel) :D
-
#4818 ha a szürke/vörös bejön, akkor ezt nézd meg
Az ikonok a jobb alsó sarokban meg kellenek, mert azokat is aktívan használom :) -
#4817 nem kell azt leszedni, elég ha csak más kiosztást választok :) -
#4816 meg jobb alulról a kis ikonkáknak legalább a 2/3át.. :))
a naptár jó, ha tényleg aktívan használod 1 évre előre, a többi ízlés szerint, nekem túl csicsás így is - bár a szürke/vörös színvilág bejövős -
cyrus #4815 A design cép...
én csak az egész éves naptárat szedném le...:( az száksz -
#4814 nekem most ez van:
bocsi a nagy képért -
DecenS #4813 -
#4812 thnx -
#4811 -
#4810 -
#4809 Itt van az asztalom kisebb update-tel:
-
Gondoltam gyors beszurok egy képet az ÚJ hivatalos win stylal amig még ropogós -
#4807 Akkor ott má' baj van... -
#4806 Az nem olyan egyszerű... :) -
#4805 Egyszerü mint a magömlés:P -
#4804 -
#4803 htx -
#4802 Hű ez naon jó!! -
#4801 Nagyon joak! -
#4800 -
CUCLI #4799 *összes -
CUCLI #4798 senki nem vágaja ,hogy hívják ezt a stílust??? vagy honnan lehetne letölteni? nincs kedvem végignézni az összed themexp oldalt -
#4797 htx -
#4796 edig faca -
#4795 Ez még uncsibb,de ez van:)
-
#4794 Nem akartam olyat csinálni amin láccik' mer' akkor kiderülhet ez-az... -
#4793 jo pyx a logod:) -
#4792 Na jovanna én sajnalom hogy mondtam ne hogy itt már kinyirjatok!!a szavakkal -
#4791 start menü szépek (már amennyi látszik belöle) :) -
#4790 csak gratulálni tudok (sry) -
#4789 Imhó az asztalom...nem egy nagy "vasziszdasz"...
-
#4788 nem_érdekel