Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán túlmelegedhetett vagy netom, de leginkább az..
lecsúszva meg biztos h nem lett róla semmi, mert azér azt megnéztük h az van e(meg erre rá van forrasztva).. meg bele is néztünk a belsejébe, de nem látszik hogy bármi is elfüstölt volna benne(de gondolom nem feltétlenül kell annak látszania hogyha valami egy ilyenben elszáll).
egyébként egy behringer blue devilrõl van szó.
a probléma változó lehet, ha a hangszórónak nincs baja (azt a legegyszerûbb leellenõrini :-) ), akkor sztem egy kondenzátor (mondjuk ezt is meg lehet nézni) vagy egy tranzizsztor éghetett ki. ellenállás szerintem max akkor, ha túl volt hajtva a cucc
amúgy mit csináltatok vele? :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
teljesen nem halt meg, mert ha fülest dugunk bele, akkor az szól.. szóval csak a végfok felével történhetett valami, már amennyiben ez lehetséges..
szerintetek??
kb mibe kerülhet megcsináltatni??
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
POWERSTATE PG 20
Teljesítmény : 20 Watt Mono
High / Low bemenet, 3 csatornás hangszín szabályzási lehetõség, beépített torzító, fejhallgató kimenet.
1 év garancia.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Elõerõsítõ nélkül is elmegy a cucc, csak akkor gyengébb lesz a jel minõsége és az ilyen Guitar Rig, Amplitube programoknál nagy lesz a zaj, recsegni fog meg hasonlók.
A zoom motyókra a legtöbb helyen azt mondják hogy nem érik meg a pénzüket, kisebb fajtákat próbáltam, azokra illett is ez az állítás.
Az Ax3000G meg gondolom Korg 😊, arról meg csak egy videót láttam, de az egész arra volt kihegyezve, hogy mivel tud többet az exp pedal mint az AX1500G-n. Nekem nem tetszett, meg fölöslegesnek tûnt, de lehet hogy más dolgokban is többet tud mint a régebbi változat, csak az nem derült ki a vidibõl, mindenesetre ha csak annyiban több, akkor nekem elég lenne az 1500 is 😊.
Köösz
Ha valaki ismeri, akkor tud e segíteni a döntésben, hogy ez (Zoom) vagy AX3000G?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Guitar Rig,Amplitube,Guitar FX Box,ReValver...ez meg az.
Hangkártyával vagy mázlid lesz,vagy nem.
Zene nélkül mit érek én?
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Szerintem erre a stílusra a legmegfelelõbb hangszín,bár nekem mindig lehet újat mutatni.Te mivel játszanád ezt el?
Zene nélkül mit érek én?
amúgy nekem nem jönnek be az ilyen "guitarhero" hangszínek 😛
Itt a vidi,nagyon érdekelne:Brájen Edemsz
Zene nélkül mit érek én?
(powerstate fullcsõ fej meg 2x12 60W láda celestionokkal)
(jobbklikk, hivatkozás mentése (a videólogós képre jobboldalt) http://www.woodsongs.com/showlist.asp
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De torrent-en lehet sok könyvet megtalálni elektronikus formában. Most így hirtelen nem jutnak eszembe címek, de majd megnézem otthon, hogy mik vannak, de próbálkozhatsz olyan kulcsszavakkal, hogy guitar learning book instructional beginner meg hasonlók.
A legegyszerûbb az, hogy lefogsz egy hangot a legvastagabb húron a mutatóujjaddal és megpengeted, utána ugynazon húron a következõ bundnál lefogod a középsõ ujaddal és azt is megpengeted, de úgy hogy közben a mutatóujjadat nem emeled fel, aztán a gyûrûsujjal a következõt úgy hogy az elõzõ két ujjadat nem emeled fel és így tovább. Ha megvolt egy húr, akkor egyel lentebbi húrra mész át.
Ha nehezen megy akkor kezdheted feljebb is a nyakon, ahol közelebb vannak a bundok egymáshoz, vagy a vékony húrtól a vastag felé haladva. Ha már valamilyen szinten megy a dolog, akkor utána érdemes arra törekedni, hogy minél folyamatosabb (nem gyorsabb!) legyen a dolog, legjobb ehhez egy metronómot használni (számítógépre is vannak ilyen metronóm lehetõségek, pl. a Guitar Pro nevû programban). Ja amit még lehet ezzel egyidõben gyakorolni az a váltott pengetés, azaz a pengetõvel oda vissza pengetsz, nem csak egyirányba (elsõ hangnál le, másodiknál fel, harmadiknál le... stb). Ez nagyon hasznos tud lenni, ha már a kezdetektõl megszokod, mert gyors játékhoz nélkülözhetetlen az oda vissza pengetés.
Ha már megy a dolog akkor vriálgathatod a gyakorlatot. Valamhogy így, hogy ha 1:mutató-, 2:középsõ-, 3:gyûrûs-, 4:kisujj és azoknak megfelelõ bund egymás után akkor mondjuk a sorrendet variálod pl. 1-2-3-4, 2-3-4-1, 3-4-1-2, 4-1-2-3, 1-3-2-4, 3-4-1-2, 1-4-2-3, 4-3-2-1, 4-2-3-1 meg még ezerféle variáció. Aztán ezt még úgy is tovább lehet bonyolítani, hogy közben már a húrokat is variálod, azaz nem végig egy húron maradsz a 4 ujjal, hanem 1 hang itt 1 ott, vagy 2 itt 2 ott meg ennek is nagyon sok variációja.
Sztem ezzel a gyakorlattal meg azzal, hogy az alap akkordokat megtanuld bõven el lehet lenni 1 hónapig, utána jöhetnek a skálák, akkordfûzések meg hasonlók 😉 Ja arra nagyon figyelj oda, hogy ha elkezd fájni a kezed (kézfej, csukló, alkar - az ujjbegyek nemszámítanak, azon majd megkeményedik a bõr 😊) akkor azonnal hagyd abba a dolgod és pihentesd, mert komolyan szét tudod cseszni a kezed.Sztem eleinte napi 1-1,5 óra gyakorlás bõven elég. Nekem sajna kb. 1,5 évvel ezelõtt volt egy ínhüvely gyulladásom a gitározás miatt és azóta nem hevertem ki (volt, hogy zenekari próbára fájdalomcsillapítót bevéve mentem) és nem is tudok már úgy gitározni ahogy szeretnék 😞