Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu
csak nehogy elfelejts a hangolásra figyelni :C
porki fagyok fállalon
hobbi szinten kezdtem el tanulgatni akkusztikus gityón, egyelõre akkordokat tudok, pár intrót (system-atwa, offspring- vultures, dirty magic, pearl jam- man of the hour ---ilyesfélék).
Nagyon nem veszem egyelõre komolyan, szóval a tanárt se fontolgatom.
Tudnátok ajánlani pár egyszerûbb kis számot/intrót? Anno ti mikkel kezdtétek?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Tehát az erõsítõn a phondes és a számítógépen a mikrofon bemenet nem?
Mert az erõsítõn a line-in az ugye az erõsítõbe megy be, és nem ki, de a phonesnél kifele küldi a jelet a mic-be meg a gép fogadja...
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Inkább a line in-be kösd, úgy nagy baj nem lehet.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Tegnap vettem egy elektromos gitárt meg egy erõsítõt. Az erõsítõ: Laney LG20R. Ha az erõsítõnek a Phones bemenetét összekötöm a számítógép mikrofon bemenetével, akkor nem robban szét semmi ugye?😊 Pl. hangolni tudnám így meg felvenni is tudnék... Tehát úgy nem megy tönkre se a gép se az erõsítõ?
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Van egy másik kamerás felvétel is, ami normálisabb helyrõl lett csinálva, de az csak a hétvégén lesz meg. Meg állítólag csináltak valami kézi audio felvevõvel is felvételt, az talán még jobb hangminõség lesz majd 😊
Demót meg csinálgatjuk majd (ezt a 2 számot akarjuk majd, a többit meg majd normálisabb minõségben), sajna dobot még mindig nem tudunk felvenni, így a dobosunk programozza midibe a témákat és DFHS-en fog majd szólni. Az egyik szám már megvan, aztán ahogy ráérek otthon, veszem fel a gitár témáim, aztán majd feljönnek valamikor a többiek és felmegy a másik gitár meg a basszus is.
Egyébként azt tervezgetjük, hogy amit stúdióra szánnánk lóvét (4-500e) abból inkább veszünk magunknak cuccot (8-10 mikrofon meg valami többsávos interface normális elõfokokkal), meg megoldjuk a próbatermünk akusztikáját és felvesszük magunknak az egészet. Nem lesz idõkorlát, annyit pöcsölünk/kisérletezünk amennyit jólesik, meg tudunk majd más zenekaroknak is demókat felvenni (a környéken jó 100-150 km-es körzetben nincs normális stúdió). Szal valószínûleg a nyáron elég elfoglaltak leszünk 😊
Ja a videóról még: sajna elég tré énekcucc volt, pedig kérdeztük, hogy vigyük-e a miénket. Utánunk volt még 3 zenekar, a második lement gond nélkül, aztán befosott az énekerõsítõben valami. Egyikünk elugrott a próbaterembe egy kis mixerért meg végfokért, aztán a harmadik banda 2 számot tudott lenyomni és elszálltak a hangfalak is.
Mivel a hangfalainkat már nem tudtuk elhozni, ezért az utolsó zenekar egy gitárerõsítõnek az effekt loop return-jébe tolta be a mikrofont a kis mixeren keresztül és egy 4x12-es ládán szólt 😊
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Kuss!-magyarázta.
Amúgy végignyomtam 5 húron...és nem rúgtam be annyira hogy 10-et lássak...de nem ám. Ellenben nem találtam a gitárt, amikor a nyakamba volt, amikor meg megmondták hogy ott van a nyakamba, akkor nem bírtam elkapni a nyakát...pedig sokszor próbáltam 😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
De Mcgardy-nak igaza van, ez is csak pár napig tart.
Arwenke: van az ernie ball-nak valami olyanja, amibe 2 szám van 😊 Vagy 60-40, vagy 80-20 (inkább ez). Na az jó, legalább is nekem kényelmes (fura tõlem ilyet hallani, de akusztikusba tényleg nem rossz az ernie ball, bár lehet csak még nem próbáltam elég sokat).
Vagy az elejen nagyabol mind1?
Zene nélkül mit érek én?
Nem szeretnék a nyakhoz nyúlni, hangszermester meg enyhén szólva nincs a közelben.
Zene nélkül mit érek én?
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Engem nagyon zavar már a kilences is, annyira lágy, vagy nemistom, nyújtásnál is mindig túltolom mert szinte erõ sem kell bele 😊)
Idióta? Flamer? Alreg? Beszólok?
Gondolkodjatok már.
Peavey Rage 158-öt ajánlották eddig!
Zene nélkül mit érek én?
Azert kerdem mert olyan bikan kell nyomni, hogy 10 perc mulva kesz vannak az ujjaim.😊 Mondjuk azert is lehet mert meg nem szoktam hozza..
Gondoltam hogy beszólok valami frappánsat, de Barnie-nak igaza van 😊