Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a floydnak csak satuval együtt van értelme szal ne azt nézd hogy satu nélkül milyen mert nagy valószínûséggel hangolódik rendesen
Ma volt szerencsém kipróbálni egy cort-EVL-x4-es gitárt(80.000 Huf)
Véleményeim(hátha valaki ilyet akar venni vagy gondolkozik rajta):
Szal mikor elõször megláttam õt dúlt a love mert hihetetlen jól néz ki, és mikor kezembe fogtam egy nehéz de kényelmes gitárt éreztem(valszeg a mahagóni miatt nehéz)a kezeim közt 😊
Behangoltam fülre semmi hangolóval majdnem tökéletesre(ego is kell^^) és elkezdtem rajta játszani klín csatornán pár alapmûvet 😊
Nagyon tettszett a tiszta finom és lágy hangja de megfelelõ pickupra váltáskor tudott ám élesebben harapni is...
Kipróbáltam az úgynevezett pickup felezést is...
Gyorsan át is váltottam az erõsítõn overdrivera(marshall mgdfx50) és halgattam ahogy bluesol a gitár (ajó én voltam de a gitár is hozzájárul nem?😄)
Játszottam pár jimmi hendrixet hmm fincsi^^
Aztán jött a várva várt metal hangzás egy boss mt2 segítségével..
Anyááám ! 😄
Játszottam a metallica one tapping részét (tudjátok azta tidüdi-tidüdi-tidüdi na szal aza gyors 😄) és nagyon fincsi hangja volt...
Brutálmetál 😊
Aztán játszottam a Tenacious d- master exploder szólóit nahát milyen szépen szólt....
Eddig csak dícsértem a gitárt(és magamat...alap!😄) de most hátrányt kell, hogy írjak...
Tremolo😞 :
Hát nem vagyok megelégedve vele, bár maga a tremolo system faául ki van dolgozva de nagyon hangolódik(bár erre találták ki a nyakánál lévõ satut
amit teljesen beszorítva egyáltalán nem hangolódik bár néha igen de az nem a tremolo miatt volt hanem az új húrok miatt, de azt alig venni észre és végülis a tremolonál utána tudod állítani a csavarok segítségével...
De valljuk be nem egy full Floyd Rose licensed....
De satuval egész jó...
Sztem megéri a pénzét igencsak...
Pénteken megyek pestre kipróbálok még 20 másik gitárt és mindegyikrõl írok véleményt amit kipróbáltam 😊
Remélem segítettem valakinek (bocs a regényért 😄)
Véleményeim(hátha valaki ilyet akar venni vagy gondolkozik rajta):
Szal mikor elõször megláttam õt dúlt a love mert hihetetlen jól néz ki, és mikor kezembe fogtam egy nehéz de kényelmes gitárt éreztem(valszeg a mahagóni miatt nehéz)a kezeim közt 😊
Behangoltam fülre semmi hangolóval majdnem tökéletesre(ego is kell^^) és elkezdtem rajta játszani klín csatornán pár alapmûvet 😊
Nagyon tettszett a tiszta finom és lágy hangja de megfelelõ pickupra váltáskor tudott ám élesebben harapni is...
Kipróbáltam az úgynevezett pickup felezést is...
Gyorsan át is váltottam az erõsítõn overdrivera(marshall mgdfx50) és halgattam ahogy bluesol a gitár (ajó én voltam de a gitár is hozzájárul nem?😄)
Játszottam pár jimmi hendrixet hmm fincsi^^
Aztán jött a várva várt metal hangzás egy boss mt2 segítségével..
Anyááám ! 😄
Játszottam a metallica one tapping részét (tudjátok azta tidüdi-tidüdi-tidüdi na szal aza gyors 😄) és nagyon fincsi hangja volt...
Brutálmetál 😊
Aztán játszottam a Tenacious d- master exploder szólóit nahát milyen szépen szólt....
Eddig csak dícsértem a gitárt(és magamat...alap!😄) de most hátrányt kell, hogy írjak...
Tremolo😞 :
Hát nem vagyok megelégedve vele, bár maga a tremolo system faául ki van dolgozva de nagyon hangolódik(bár erre találták ki a nyakánál lévõ satut
amit teljesen beszorítva egyáltalán nem hangolódik bár néha igen de az nem a tremolo miatt volt hanem az új húrok miatt, de azt alig venni észre és végülis a tremolonál utána tudod állítani a csavarok segítségével...
De valljuk be nem egy full Floyd Rose licensed....
De satuval egész jó...
Sztem megéri a pénzét igencsak...
Pénteken megyek pestre kipróbálok még 20 másik gitárt és mindegyikrõl írok véleményt amit kipróbáltam 😊
Remélem segítettem valakinek (bocs a regényért 😄)
Napot!
Eladó egy Yamaha C30 akusztikus gityó, zsírúj állapotban (teljesen új húrokkal), kb. 3x játszottam rajta, mindez csupppán 25 ezer forintér', és adok hozzá tokot is. Az eladás oka: elektronyos gityón játszok, akusztikusra nincs szükségem ;>
Akit érdekel, keressen meg privátba' vagy az fcsaba88 gmail.com mélcímen.
cheers
Eladó egy Yamaha C30 akusztikus gityó, zsírúj állapotban (teljesen új húrokkal), kb. 3x játszottam rajta, mindez csupppán 25 ezer forintér', és adok hozzá tokot is. Az eladás oka: elektronyos gityón játszok, akusztikusra nincs szükségem ;>
Akit érdekel, keressen meg privátba' vagy az fcsaba88
cheers
olcsón adom?
akkor innentõl 10e😊
akkor innentõl 10e😊
Jah igen a Laneynek mi a hibaja? 😄
http://img258.imageshack.us/img258/3734/jfruwallpaperrokas1zr8.png
Hat ez nem Jackie bácsi talan ha Bass lenne a kezeben(egyebkent tenlyeg elegge hasonlit ezen a kepen szvsz) A pegetõ Dunlop a szemüveg szerintem SZTK-s(ha mond valalamit ilyen jo kis allami tamogatott szemuveg az nezett ki valahogy igy de szerintem feelinges) a sapka meg nem tudom de turkalora tudok gondolni 😄
Hat ez nem Jackie bácsi talan ha Bass lenne a kezeben(egyebkent tenlyeg elegge hasonlit ezen a kepen szvsz) A pegetõ Dunlop a szemüveg szerintem SZTK-s(ha mond valalamit ilyen jo kis allami tamogatott szemuveg az nezett ki valahogy igy de szerintem feelinges) a sapka meg nem tudom de turkalora tudok gondolni 😄
irtam privátot
eddig nem hirdettem meg sehol,egy darabig szerintem meg lesz még.
lusta vagyok hirdetni is😊
de most ide beszúrtam hátha valaki rácuppan...
amúgy mûködik minden,szobagitáros vagyok,alig voltak használva,magyar nyelvû meg adapter is van hozzá!
kell a lé,lakásra gyûjtök😛
lusta vagyok hirdetni is😊
de most ide beszúrtam hátha valaki rácuppan...
amúgy mûködik minden,szobagitáros vagyok,alig voltak használva,magyar nyelvû meg adapter is van hozzá!
kell a lé,lakásra gyûjtök😛
Vááá miért ilyenkor jön egy GT8-as mikor van is pénzem de gitárt veszek? 😄
Am jó árba vannak, ha lenne + 60-am venném sztem...
Am jó árba vannak, ha lenne + 60-am venném sztem...
Sziasztok!
Eladó egy-két cuccom,ha valakit érdekelne privátba megbeszélhetjük.
Kecskemétiek elõnyben😊
Boss GT-8:60000Huf
Laney HCM15R:5000Huf

Eladó egy-két cuccom,ha valakit érdekelne privátba megbeszélhetjük.
Kecskemétiek elõnyben😊
Boss GT-8:60000Huf
Laney HCM15R:5000Huf

Okok kösz mindenkinek a tanácsokat 😊
Hát az alap az a dúr skála mind az 5 ujjrendben. Aztán a moll és dúr pentatonok szintén minden ujjrendben. Aztán mehet a természetes és a harmonikus moll is ha szükségét érzed.
Attól nem lesz jobb ha tudsz egy skálát. Attól lesz jobb ha érted is, hogy az adott skála miért úgy van ahogy, meg hogy miért mennek rá az adott skála hangjai az alatta lévõ zenére 😊
Attól nem lesz jobb ha tudsz egy skálát. Attól lesz jobb ha érted is, hogy az adott skála miért úgy van ahogy, meg hogy miért mennek rá az adott skála hangjai az alatta lévõ zenére 😊
Nekem spec. ez szimpatikus modell meg még az a fehér is 100 körül (most lusta vagyok kikeresni). Kb. ennyi az Ibanez-mánia, na mindegy.
Mivel itt páran jobban témában vannak, árulják el nekem, milyen skálákat érdemes betanulni. Most kezdem érezni, hogy nem ártana tudni õket, de még most se értem, mitõl lesz jobb, ha tudok egy skálát. Nekem ez magyarázatra szorulna, nem lelámázni! <#smile>#smile>
Mivel itt páran jobban témában vannak, árulják el nekem, milyen skálákat érdemes betanulni. Most kezdem érezni, hogy nem ártana tudni õket, de még most se értem, mitõl lesz jobb, ha tudok egy skálát. Nekem ez magyarázatra szorulna, nem lelámázni! <#smile>#smile>
Zene nélkül mit érek én?
Engem az Ibanez RG gitároktól a hideg kiráz 😊 Ha már Ibanez akkor sokkal inkább az SZ sorozat. Epiphone-ból a studio sorozat még nem az igazi. Ha a felsoroltakból kellene választani, akkor vagy a Vintage V100 vagy a Cort EVL K-4 között próbálkoznék, de inkább a Vintage (full mahagóni, ragasztott nyak, meg a Cort-on én nem nagyon bíznék abban a tremolóban - hülye vagyok, de ha tremoló akkor csakis originális floyd 😊).
"Én csak ahngszerminõsítést kérek nem pedig vásárlási tanácsokat 😄"
Jovanna, gondoltam megmondom a tutit...
Jovanna, gondoltam megmondom a tutit...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Jackson JS30 Dinkyje van barátomnak, õ bandája kicsit opethes(volt), illetve jazzt penget néha,meg panterát, SpiderIIIas kombóval hihetetlen jól szól(na jó ez így tulzás, de árához képest egy nagyon fasza gitár), tremolo stabil, nem hangolódik el, nyak kényelmes, nagyon. Szeretek a gitárján játszani. De az én Jacksonomon mégjobbanÛ(mondjuk az KVX10es)
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Én csak ahngszerminõsítést kérek nem pedig vásárlási tanácsokat 😄
Alap hogy kipróbálom elõtte , nem vagyok már kezdõ 😊
Froopy kösz az észrevételt énis nézegettem, hogy elég jól össze van rakva na meg nekem szép is 😊
Majd a héten felemenek én pöstre azt lesz ott nemulass 😄
Alap hogy kipróbálom elõtte , nem vagyok már kezdõ 😊
Froopy kösz az észrevételt énis nézegettem, hogy elég jól össze van rakva na meg nekem szép is 😊
Majd a héten felemenek én pöstre azt lesz ott nemulass 😄
Arra vigyazz, hogy ne neten rendeld, es vasarlas elott mindenkeppen probald ki a hangszert, es ne zorogjenek a hurok!!! <#ejnye1>#ejnye1>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Szerintem a Cort az megfelelõ lenne. Legalább is ahogy utána néztem, jó anyagokból van, és jó véleményeket hallottam róla😊 Nekem is Cort-om van, meg vagyok elégedve vele. A "szakértõk" majd pontosabb választ adnak a kérdésedre, én csak a Cort EVL K4-et néztem meg.😊
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Sziasztok segítségetekre szorulnék most 😄
Szóval kinéztem pár gitárt de nem tudom mi merre hogyan és melyik mert elég sok van...
Szóval most felsorolnék párat és szeretném hogy ha véleményeket írnátok, hogy melyiket vegyem miért ill melyiket ne semmiképpen stb...
Vagy csinálhattok egy 10-es pontozási rendszert is 😄
Szóval õk lennének:
-Jackson JS30DK Dinky
-Jackson JS30DKT Dinky Hardtail
-Jackson JS30WR Warrior
-Ibanez RG321MH
-Ibanez ARC100
-Jackson DX10D
-Cort G260 OPB
-Ibanez GRG270
-Ibanez RG-350
-Ibanez RG-370
-Epiphone LesPaul Studio
-Jay Turser JT 200D
-Dean Michael Schenker Classic
-B.C Rich IT Beast
-Vintage V100
-Cort EVL-K4
Nagyon szépen kösz(am a szíven a cort EVL- K4-hez húzogál 😛)
Szóval kinéztem pár gitárt de nem tudom mi merre hogyan és melyik mert elég sok van...
Szóval most felsorolnék párat és szeretném hogy ha véleményeket írnátok, hogy melyiket vegyem miért ill melyiket ne semmiképpen stb...
Vagy csinálhattok egy 10-es pontozási rendszert is 😄
Szóval õk lennének:
-Jackson JS30DK Dinky
-Jackson JS30DKT Dinky Hardtail
-Jackson JS30WR Warrior
-Ibanez RG321MH
-Ibanez ARC100
-Jackson DX10D
-Cort G260 OPB
-Ibanez GRG270
-Ibanez RG-350
-Ibanez RG-370
-Epiphone LesPaul Studio
-Jay Turser JT 200D
-Dean Michael Schenker Classic
-B.C Rich IT Beast
-Vintage V100
-Cort EVL-K4
Nagyon szépen kösz(am a szíven a cort EVL- K4-hez húzogál 😛)
Marka? 😄
Gitárheveder !<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>?!
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Valaki el tudja mondani hogy ez milyen heveder?
Hát azt gondolom hogy a dilemmában annyi segíthet hogy olyan 100ba megtudnám szerezni a cuccot😄 szal gondolom így már eléggé megérné nem?😄
Sztem az SG-nek jóval mocskosabb hangja van mint az LP-nek. Nemtok rá hasonlatot mondani, de olyasmi, mintha morogna a gitár 😊 Nekem tetszik, viszont sztem nem minden zenéhez jó.
Ja hát csodálkozok rajta...lehet az Epiphone is elkezdni ezta Cort féle ár/érték dolgot?Volt egyébként szerencsém egy Epiphone Les Paul Standard Plusot kipróbálni Laney cuccal hát 9-es húr volt rajta amit mondjuk Paulon gáznak tartok többek között énis,demég ígyis olyan álom hangja volt hogy ideális metálra bõven,volt benne erõ...szóval most megy a dilemma 2. gitárválsztásnál hogy melyik....nehéz döntés😊Jobban örülnék ebben a prophecy dologban egy Les Paulnak de az Sg se semmi😊
Ja én meg nagy naívan elkezdtem a magyar kereskedõknél keresni 😊
A musik-produktiv-nál nem találtam, de a thomann-nál van (bár csak SG forma) 415 euroért (+20-as a szállítás). Sztem ennyi pénzért ez a gitár ajándék 😊
A musik-produktiv-nál nem találtam, de a thomann-nál van (bár csak SG forma) 415 euroért (+20-as a szállítás). Sztem ennyi pénzért ez a gitár ajándék 😊
Alapból nálam sokkal bejövõsebb a Les Paul de nemsemmi...nemtudom melyik német oldalon,tán musik-produktiv...650 euróért kinálják!
Ezek a prophecy cuccok mind Sg-nél mind pedig Paulnál megfogtak!Csak full olyan mint az Esp cuccok!Mikvannak...Nemtudtam hogy már az Epiphone is metálosít!
Hát szerintem ez a g400 nagyon fincsi darab de arra készülj fel, hogy más lesz a hangzás (sg hangzás). Én a te helyedbe lecserélném.Mondjuk nekem már maga az sg forma mindennél szebb.<#buck>#buck>
Sziasztok! Véleményeteket szeretném kikérni errõl a gityóról => Epiphone g400 Tony Iommi signature És az lenne a kérdésem hogy most van egy Vintage v100cs gityóm amit nem rég vettem és hogy érdemes lenne-e emiatt megszabadulnom tõle, merthátugye kell a másikra a pénz😄.
Letölthetõ az Revalver Mk III demója: ehun-e.
Elég faszául szól, a zenekarunk másik gitárosának van 6505-ös erõsítõje, és kipróbálta hasonló beállításokkal és azt mondja, gogy elég korrekten lemodellezték a Peavey-nél, mert nagyon hasonlóan szól.
Elég faszául szól, a zenekarunk másik gitárosának van 6505-ös erõsítõje, és kipróbálta hasonló beállításokkal és azt mondja, gogy elég korrekten lemodellezték a Peavey-nél, mert nagyon hasonlóan szól.
Nekem amúgy elsõ a Machine Head - Take My Scars és a Deep Purple - Smoke On The Water volt.
Zene nélkül mit érek én?
Én nem tudom, ennek egyedüli oka, hogy nem szeretem a Metallica-t.
Lehet kövezni. <#rolleyes>#rolleyes>
Lehet kövezni. <#rolleyes>#rolleyes>
Zene nélkül mit érek én?