Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Zene nélkül mit érek én?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
INTRO/VERSE .. a kettõ ugyanaz
és akk úgy játszom, hogy : INTRO X2,VERSE X6
magyarul uazt 8x ? v ezt a verse azt jelentené,h visszafelé játszom uezt ?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Kuss!-magyarázta.
(amha találtál valami jó helyet ahol lehet venni azt ugye beírod? 😄)
én napi 4 órát szoktam gyakorolni(nem vicc!!) de ha suliba vagyok ugye nem tudok gyakorolni, vagy ha utazok buszon stb akkor jó lenne elõvenni(hehehe 😄 ne rosszra gondoljtaok) a gripmaster-t aztán zúzni hogy addig se punnyadjak 😄
Megnézem hátha be tudok szerezni 😊
ha valaki már arra se veszi a fáradtságot hogy leüljön és gyakoroljon, az ilyen csodaeszközökkel se fog fejlõdni.
Kuss!-magyarázta.
Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu
az még szórakoztató is;D
valahol csak lehet kapni....
Itt van a többi hasonló jelöléshez magyarázat angolul.
e|------------------------------|
B|----4/5-4-0-4/5-----4/5-4-0-2-|
G|------------------------------|
D|------------------------------|
A|-4----------------0-----------|
E|------------------------------|x2
itt a 4/5 mit takar ? 😮
gitáron csak ez a 2 tab lenne hozzá ? 😮
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Bnõd nyomja a dallamot fuvolán, te meg gitáron az akkordokat alá.
felkértek engem meg a bnõmet,hogy egy épület megnyitóján játszunk vmi egyszerût. Õ 8 éve fuvolázik,azzal nincs baj,én viszont még nemrég gitározok. Szal vmi egyszerû, ismert, de jól hangzó számot kéne elõadni,ebben kéne segíteni.
Eddig a wake me up when september ends és a behind blue eyes tûnik jónak ..
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Megcsináltam még szarabb lett pedig finoman ütögettem(gépész vagyok de tudok finoman is ütni xD)
Nah de már megoldódott mert vettem rá vadonás új húrokat (amik mellesleg még el is húzták a nyakát) és csináltam egy nyakbeállítást, hogy egyenes legyen azóta sehol nem zörög... 24 bundból 24 átment 😄 (ill 6*24)
Szal csak új húrok kellettek meg egy nyakbeállítás 😊
Mostmár tökre közel vannak a húrok a bundjaimhoz így tök jó vele játszani szal minden problémám ellszált és tök happy vagyok 😄
Bár a nyakbeállítás beletelt 3 órába a floyd beállításával együtt (tudjátok régi húrok le új húrok fel, na akkor nézzük meg mennyi rugó kell nekei, jóvan eltelik 1 óra "lebeg a tremolo" 😄....Aztán a nyakat állítgattam de mivel még soha nem csináltam elmentem egy hangszerászhez aki mondta, hogy megcsinálja de sokat kér érte így azt javasolta, hogy bemutatja a technikáját egy tesztgitáron, hogy mikor merre kell csavarni, hogyan tudom ellenõrizni, hogy pontos-e és mondta, hogy otthon csináljam meg max 2 óra...+adott egy leírást is amit készített régebben)
szal megúsztam ingyen 😄 így a megmaradt pénzt bele tudom fordítani egy új pedálba^^
innen letölthetõ: http://guitarstuff.atw.hu/detiskallatrollblodet.mp3
Vehetsz hiperszupermenõ kábelt is drágábban, meg vehetsz méterre, meg hozzá dzsekkfejet, jobb helyeken rá is forrasztják neked.
Van nekem egy olyan kábelem aminek az egyik vége 3.5 milis jack a másik pedig olyan nagy 0.9 vagy nemtudom pontosan, ami belemegy az elektromos gityóba :-). Mennyiért tudok venni átalakítót hogy a 3.5 milis nagy legyen? a gitártanárom azt mondta hogy inkább vegyek egy kábelt.. Na de ezt nemhiszem.
Kuss!-magyarázta.
Ha valakinek kell 60ezerbe fixen egy vintage v100cs az írjon nyugodtan levittem az árat kell a píz😄
Holnap (azaz vasárnap) The devils Koncert Lesz Gyöngyösön !!!! (Résztvevõk: Szántó János,Révai László,Kovács Kornél és az OMEGA VOLT DOBOSA!!!)
Gyöngyös, 3200 Fõ Tér 20:00 Belépés: Ingyenes!
Zenéket amiket játszani fognak(úgy sacc/kb, amiket én hallottama próbájukon <#bee1>#bee1>) :
Cream- Crossroads
Rolling Stone- Paint it black
Beatles - all my loving
Beatles - P.S I love you
Beatles - Michelle
(ezek voltak próbán de ez csak a lista legeleje ezen kívül még sok klasszikus blues-rock számokat fognak nyomatni!!)
A szólógitárosuk akkorát imprózott próbán hogy kettészakadt a fejem 😄
Mellesleg a Szántó János tanított engem is gitározni 1 évig <#wow1>#wow1>
Szóval aki szereti a zenét vagy csak a giotár hangját esetleg a dobot esetleg mindent akkor annak itt a helye !!!!!
ADATOK:
Gyöngyös, 3200 Fõ Tér 20:00 Belépés: Ingyenes!