Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt vannak egyéb host címek, amik egyfolytában mennek:
Jamfarm
Amugy nagyon jo lett szerintem, a horges is a te muved?
Zene nélkül mit érek én?
Ez meg az enyimé
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Na befejezem a témát, kipörögtem magam, csak mindig felidegesít ha látom, hogy a magyar kereskedõk hogy vágják meg az embereket (rövid ideig dolgoztam kereskedelemben is sajna).
...vágod?
Én már elvbõl nem veszek semmit magyarországi hangszer/zenei cucc kereskedõtõl (max húrkészletet/pengetõt), mert a faszomat húzogassák le ne engem - bocs a durva kifejezésért 😊
Épp ma jött meg a rendelésünk a musik-produktiv-tól durván 400e Ft értékben de még így is saccra olyan 200e Ft-ot spóroltunk, hogy nem itthon vettük meg (szal itthon lett volna simán 600). Egy példa: bnõm tesója vett AKG wireless cuccot gitárhoz 36-e Ft-ért, ugyanez a motyó hazai kereskedõnél 65e Ft. No comment...
Ja meg van fantomtáp lehetõség is, szal kondimiksit is meg tud hajtani.
Ha elsõsorban gitárra kellene akkor ajánlom még figyelmedbe (de szar duma 😛) a Line6 Toneport UX1-et vagy UX2-t (az UX2 kb annyiban tér el az UX1-tõl, mint a 0202 a 0404-tõl, meg talán kicsit jobb minõségben rögzít).
Azért fasza cucc gitárhoz, mert adják hozzá a Line6 Gearbox progit, ami gyakorlatilag ugyanazt tudja mint a Pod XT (csak nem külön hardvare van a modellezés számításra, hanem a számítógép procija oldja meg), szal csomó erõsítõ modell meg effektek. A Pod XT elég fasza cucc néha még nagy nevek is használták stúdióban (pl. Meshuggah) meg talán ugyanaz a modellezõ/effekt része, mint a Line6 csúcsmodell erõsítõjének a Vetta-nak. Én próbálkoztam számítógépes erõsítõmodellezésnél a nemrég megjelent Revalver Mk3-al is amit nagyon sokan dicsérnek, de rövid idõn belül megint a PodXt-nél kötöttem ki inkább. Ja arra még számolj rá egy kicsit, hogy lehet hozzá kiegészítõ csomagokat kapni amiben további erõsítõk és effektek vannak, szal ahhoz hogy fullos legyen még kis lóvé befektetés szükséges - de ez nem létkérdés).
Szal ha elsõsorban gitározáshoz kell én ezt javaslom, nézd meg a www.line6.com oldalon az UX1 és UX2 oldalát/manual-ját és eldöntöd, hogy neked jó-e 😉
már gitárvételkor a boltban megjósolták h. hamarosan lecserélem a gyári húrokat
A húrvastagság szerintem annyira nem játszik bele, a vastagabb húrnál inkább a keménysége dominál, mint a tényleges vastagsága, pl 10-es készletnél az E húr vastagsága 0,46 inch, a 9-esnél 0,42 (nem mindegyik gyártónál) ez nem olyan nagy eltérés.
A minõség annyiban számít, hogy egyes húrok alapból jobban zörögnek, némelyek pedig alapból tompábban szólnak. A sima rozsdamentes acél húr pl nagyon zörgõs. Ja, meg az idõ múlásával megkopik az új húr 'fénye' is, akkor is kevésbé fog zörögni.
Szóval szerintem simán a húrlábat állítsd a magassághoz, addig próbálkozz amíg nem tetszik az eredmény.
kezdõ gitáros lévén arra keresem a választ h. a húrvastagságtól hogyan függ a belállítható húrmagasság? (függ e egyáltalán?)
a gitáromat szeretném minél kisebb húrmagasságra állítani zörgés nélkül persze
röviden: a húrvastagságon vagy a minõségen variáljak?
Itt egy topic olvasd át, van sok jó tipp: vocal mixing.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Scorpions - Wind Of Change
U2 - One
Piramos - Szallj
Nickelback - Far Away
Republic - 67-es ut
Ezek mind jo szamok, de sok van.
Zene nélkül mit érek én?
(pl. én emiatt a dal miatt kezdtem el gitározni tanulni)
(barátaim kérik, megdícsérnek, sikerélmény, igy van ez rendjén<#smile>#smile>)
csak így tovább!
pár dalcímet megköszönnék azért.
Akkusztikusokbol meg sok nepszeru van, a legtobbje nem is nehez.
Magyar dalokat talalsz a magyardalok.extra.hu-n, youtube-on meg nezz szet Siggi profiljaban, eleg jo notakat tanit meg jatszani. 😊
Zene nélkül mit érek én?
Csináltam egy rövidke izét. Még nagyon kezdõ vagyok, ritmus probléma meg mellényúlás is van benne 😛 Ez egy ilyen 2 húros bociboci tarka szerû kreálmány, még nem kaptam visszajelzést senkitõl ezért lehet hogy nagyon szar. Elõre is bocsánat 😊
Green Day, Limp Bizkit, Secondhand Serenade.. Eddig ezektõl a bandáktól találtam 1-2 számot.. De term jöhet magyar is
egy igyekvõ kezdõ
azokon nem lattam mikrofon erositot.
a dob kicsit furcsa nekem..nem gyors, hanem "hadar"...furcsa na😄
amugy nemrossz😊
Effektek vannak a kliensben szal az is megoldható. A dob 4/4-ben van az üetemet lehet szavazni, vagy az admin (én) beállítja 😊
Szal: 80.98.41.226:2049
Nevet beír és anonymusra kattint, akkor nem kell jelszó.
Zene nélkül mit érek én?
<#idiota>#idiota>