Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A következõ dalokat a bolt vezetõsége megtorolja:
Egyszerû dal
Smoke on the water
Smells like teen spirit
House of the rising sun
Nothing else matters
..."
😄D
... A kocka jó, a kocka jó, a kocka különleges<#idiota>#idiota>
...vágod?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Ne, egyfelol kicsit problemas lesz a vastagabb hurok miatt (hidnal a nyakon, a masik hidnal a testen), masfelol ratyiul fog szolni. Gyakorolj csak szepen, es meglatod, menni fog! <#eljen>#eljen>
Esetleg kereshetsz vekonyabb hurszettet...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
nekem nagyon feszes, és nehéz például barrékat normálisan fogni rajta...
kb. olyan hatást szeretnék mint egy elektromos/klasszikus gitáron,szóval hogy könnyebb legyen fogni a húrokat... azt meglehet oldani? (esetleg más vastagságú húrok vagy nemis tudom)
valami tipp/tanács/ötlet?
Köszi!
dddstudio.tk
Zene nélkül mit érek én?
En meg csak az introjanal tartok! <#lama>#lama>
Nem látom be hogy mitõl lenne másolás... Míg az elsõ nyilvánvalóan a bólogatósmetál egy paródiája, addig a második videóról nem gondolnám hogy hasonló jellegû...
A profizmust szintén nem értem, darálni mindenki tud, átlagos tudással is. A szóló részére meg azt mondom hogy más is van aki így játszik.
Igy nezve eleg szanalmas a dolog, mert:
1.ez a pali hihetetlenul profin nyomja
2.valoban lehet kacagni es meg csak nem is erolkodik.
A Necrophagist - Stabwound klipet kivaltkepp ajanlom mindenki figyelmebe, en igy az eletbe nem fogok jatszani.
Zene nélkül mit érek én?
Zene nélkül mit érek én?
elõször 5-szõr-nek olvastam😄 am meg sztem ötször-t írját
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu
Tlálkozott vki már ilyennel?
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Erre õ is rájátszhat, és azt az elõzõ fél is hallani fogja a beállított ütemszámnyi idõ elteltével. Elsõre kicsit furának tûnhet, az a lényege, hogy eleinte érdemes ismétlõdõ témákat játszani aztán egy idõ után már fel sem tûnik ez az idõben eltolás 😉
Régen olyan ügyködés volt, hogy teamspeaken ment a gitár, beszélni nem volt szabad, az párhuzamosan ment az ircen. Bár, egyszer próbáltam csak ki, pangás volt, ircen fenn voltak páran, a ts csatin meg senki rajtam kívül.
Ma meg olyat hallottam az egyik channelen Funkyt jatszottak iszonyat jo volt
csak azt ne mondjátok hogy a zongorát nem lehet hajlítani :p
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB