Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Egy barátom szeretne venni magának egy kicsit komolyabb szólógitárt. Nincs sok pénze rá , ezért az olcsók közül kéne választani. A strato forma jönne be neki. Olyan kéne amivel egy kisebb koncertet is ellehetne játszani.
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Én is EMg-ügyben szólnék hozzá. Illetve inkébb egy kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni. Szóval: az EMG Zakk Wylde szetthez ugyebár jár külön potméter Les Paul és Strato fazonhoz is (hosszabb és rövidebb). De ha külön veszel egy 81-est és egy 85-öst, akkor is járnak hozzájuk a különbözõ hosszúságú potik? Ezt ugyanis sehol nem láttam feltüntetve, csak a Zakk szettnél. Van valakinek tapasztalata ezen a téren?
Üdv!
Rock n Roll rugója
Aztán a 3dik metallica😛
Amúgy nagyon jól szól!!
végre van XP-m, igaz hogy kb 6 írható CD és másfél napnyi szarakodás kellett hozzá..
szal hamarosan jönnek a guitar riges kérdések..😄
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Zene nélkül mit érek én?
Zene nélkül mit érek én?
nekem a tiszta a kedvencem az elejérõl
Metallicához viszont tekerd le a közepeket, míg magas&mély mehet fel 😉
...vágod?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
de a baj sztem valahogy a windows hangtámogatásánál lesz.. most már vagy 3 napja egy Xp telepításável küzök, mert hát mág a kiadott SP3-as telepítõbõl is kimaradt a S-ATA hdd támogatása.. de Xp alatt sztem jó lesz.. csak tudjam feltenni..
...vágod?
...vágod?
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
nem tudom h csak nálam van e ilyen, de valamiért nagyon nem akar menni.. merthogy az történik, hogy bedugom a gitárt a gépbe, és tulajdonképpen az egész hang része a gépemnek megzakkan(újraindítás után persze minden gyönyörûséges😄)..
szal elõször még a vezérlõpult-->hangbeállításoknál ki is jelzi hogyha pengetem, de mire a GR elindulna, addigra annyira semmit nem csinál, hogy már zenét lejátszani se igazán hajlandó..
van valakinek valami ötlete hogy mit lehetne ilyenkor csinálni xp telepítésen kívül??(azt is próbáltam, de persze nem akarta azt se, és így az egész tegnapom el××××tam egy vista reinstallal.. az élet kegyetlen😄DDDDDDDDD)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
MTV-n van valami mûsor,és ott mondta a csávó,hogy a punkoknak ilyen volt a gitárszólójuk,mert nem tudtak zenélni,és csak ez ment😄
Próbálkozok vele, de nagyon nem megy. Rádugtam a mikrofonbemenetre, azon meg sem nyikkan. Most megnézem egy olyan gépen is, ahol van vonalbemenet, hátha...
Hülye vagyok én ehhez 😊 Mondjuk azt sem tudom még, hogy mit kezdek vele, ha megszólal. Kicsit ráhozom a frászt a szomszédra... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN