Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van nálam megõrzésre egy elektromos gitár. Meg tudom szólaltatni valahogy, ha csak számítógép van a közelemben? Mittudomén, rádugom a hangkártya vonalbemenetére, vagy valami ilyesmi? Lehet baja valaminek ettõl? Kicsit tartok tõle, mert hülye vagyok hozzá... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ha tud angolul
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én javarészt a criminal modellt használom (Peavey 5150 szimu), de ami még fasza sztem az a big bottom és a diamondplate (Mesa Rectifier) modell (mondjuk hallottam jó dolgokat az Engl Powerball - Angel P-Ball - és a Diezel - Deity Lead és Deity's Son - modellekkel is).
Impulseokban össze vissza variálgatok, de van a guitarhack féle pack ami fasza sztem, meg valahonnan szedtem le engl láda impulseot, az is fasza. Majd összeszedem azokat is valahol.
de ez nem tud tul sokat az árához képest? meg jo minõség is?
http://www.youtube.com/watch?v=okMjVXCxWdQ
A gityómon a húrlábak alatt van egy lyuk, és ha jól tudom az egy tremolókarnak az aljzata ez igaz?
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
...vágod?
Zene nélkül mit érek én?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
...vágod?
a másik meg a ac/dc-back in black-be aza rész amikor jön le ehur 3-0 hhur3-0 g 2 0, ott vmi effektet használ?😄 mer nekem az eléggé másképp hangzik XD
Amúgy Szabolcs ha visszaolvasol 1-2 oldalt akkor szinte csak ezekrõl van szó egyfolytában.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Gitárhangoló program sokféle alaphangolási lehetõséggel
link
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>